-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Αλλαξαν εξοπλισμό στις εκδόσεις, η Active που έχουμε εμείς, μου φαίνεται πιο φτωχή τώρα.
απο που πρκυπτει οτι ειναι πιο φτωχη? αν εξαιρεσεις την οθονη που γινεται 9 αρα και το καντραν δε αλλαζει κατι αλλο. ισα ισα ερχεται με σιδερενιες ζαντες
-
@tsour_ee said in Toyota Yaris Cross:
Το ενδιαφέρον είναι ότι έρχεται το fl και για την μικρή έκδοση των 116hp.
Εεε ναι προφανώς, πως αλλιως θα γινόταν? Γνωστό αυτό από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε το F/L.
Νομίζω ότι είχε αναφερθεί ότι ως f/l θα ερχόταν μόνο με τον κινητήρα των 130.
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
απο που πρκυπτει οτι ειναι πιο φτωχη? αν εξαιρεσεις την οθονη που γινεται 9 αρα και το καντραν δε αλλαζει κατι αλλο. ισα ισα ερχεται με σιδερενιες ζαντες
Δεν το έγραψα σωστά, εννοώ ότι τώρα μου φαίνεται πιο φτωχή, αφού έβγαλαν τις ζάντες αλουμινίου και στην plus εβγαλαν τα λεντ πίσω.
@tsour_ee said in Toyota Yaris Cross:
Νομίζω ότι είχε αναφερθεί ότι ως f/l θα ερχόταν μόνο με τον κινητήρα των 130.
Όχι, απλά ειχαν γράψει στο δελτίο τύπου ότι το 130αρι θα είναι διαθέσιμο μόνο στις πιο ακριβές εκδόσεις και το 115αρι μόνο στις πιο φτηνές, δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να πάρει το 130 με λίγο εξοπλισμό ή το 115 με πολύ εξοπλισμό!
-
Απουσιάζουν πολλά πράγματα από το Premier σε σχέση με το LBX Cool advance
-
@dimmad said in Toyota Yaris Cross:
Από 30.000 και πάνω δεν αξίζει το Κρος, το Λέξους ειναι πολύ καλύτερη αγορά!
-
Κατανάλωση και ρύποι τσίμπησαν προς τα επάνω στο 130αρι...
-
Από 30.000 και πάνω δεν αξίζει το Κρος, το Λέξους ειναι πολύ καλύτερη αγορά!
Ρε Φάνη πάλι δεν έβαλαν φωτάκια στα κουμπιά του παράθυρου τα γίδια.
-
Προφανώς, το είχα γράψει για όποιον θυμάται, ότι τα έβγαλαν και από το FL του Κορόλα!! Το δικό μου Κορόλα των 22.000 έχει αλλά το φεισλιφτ των 29.000 δεν έχει....χαχαχα!!
-
Προφανώς, το είχα γράψει για όποιον θυμάται, ότι τα έβγαλαν και από το FL του Κορόλα!! Το δικό μου Κορόλα των 22.000 έχει αλλά το φεισλιφτ των 29.000 δεν έχει....χαχαχα!!
Ότι να ναι.
Εγώ πάντως όπως δήλωσα αν το LBX δεν είναι όπως έχουν υποσχεθεί στο 1000% τότε πάω για Premier που είναι 10000 κάτω από το LBX Cool Advance.
-
@georgekn said in Toyota Yaris Cross:
Κατανάλωση και ρύποι τσίμπησαν προς τα επάνω στο 130αρι...
Λογικό μην ξεχνάς ότι μπήκε και ηχομόνωση ανέβηκε το βάρος.
-
Εγώ θα έλεγα οτι y/yc αξίζουν στις φθηνές εκδόσεις, αν ανέβεις στα 28-30κ πας καλύτερα σε "φθηνό" lbx. Δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις φθηνό y/yc με 130.
-
Το μαμήσαν και ψοφησε!
Πρέπει να εχουν αλλαξει πολλά στην ποιότητα υλικών για να δικαιολογηθεί τέποια αύξηση... που προφανώς δεν το βλέπω -
Πάντως η έκδοση elegant -που κυκλοφορούσε και στο προfl στην υπόλοιπη Ευρώπη- φαίνεται πιο καλή εσωτερικά,με μπεζ/καφέ διχρωμία κονσόλας,λευκό ουρανό.Επίσης έχει και καλό εξοπλισμό. Σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη adventure που έφερναν μέχρι τώρα.
Θα μπορούσε να υπάρχει και στο 115hybrid. -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Πάντως η έκδοση elegant -που κυκλοφορούσε και στο προfl στην υπόλοιπη Ευρώπη-
Και εδώ κυκλοφορούσε, αλλά μόνο ως βενζίνη και όχι ως υβρίδιο. Άλλα όντως η Elegant εχει το πιο ωραίο εσωτερικό μακράν από τις άλλες!
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο με λιγότερο θόρυβο στην καμπίνα.Βγαλανε τη θήκη κάτω απ' την οθόνη που βολεύε !!!
https://www.gocar.gr/news/feed/45703,Toyota_Yaris_Cross_Ellada_times.html
Και στην επίσημη https://www.toyota.gr/new-cars/neo-yaris-cross -
Η βασική έκδοση active τσίμπησε ένα 600αρακι πάνω η νομίζω...;;;;
-
@gomi said in Toyota Yaris Cross:
Πολλά τα λεφτά ακόμη και για τα 130 άλογα,βέβαια είναι όλα στα ύψη όχι μόνο τα Τογιότα,εδώ πέρα το scala και το fabia ακουμπάνε τα 23 χιλιάρικα με τον απλό 1.0αρη που δεν είναι καν ούτε ήπιο υβριδικό σύνολο,για μια μεσαία έκδοση εξοπλισμού.
Από το 2025 θα έρθουν τα πρώτα προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα με 24-25 χιλιάρικα τιμή εκκίνησης,δεν ξέρω,είναι σπαζοκεφαλια πλέον η αγορά νέου αυτοκινήτου.Απο τη μια πλευρά θα με ενδιέφερε ένα full hybrid για την επόμενη 10ετια,από την άλλη 25 χιλιάρικα για το κρος είναι αρκετά θεωρώ.
-
@gomi said in Toyota Yaris Cross:
Πλέον η απλή έκδοση έχει 7αρα οθόνη αντί τα "κυάλια" στο καντράν,9αρα οθόνη πολυμέσων κ νομίζω κάποια νέα συστήματα ασφαλείας.
-
Πρώτο ποστ...
υποθέτω (χωρίς να υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες ακόμη) ότι η 9αρα οθόνη πολυμέσων της νέας active/active plus είναι αυτή που στην τωρινή έκδοση είναι από τη style και πάνω. Άρα (υποθέτω πάντα) smart connect (αντί touch) με ασύρματο android auto σε active /active plus.
Αυτος ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο έχω ήδη παραγγείλει τη style (τα αλλά που δίνει δεν με πολύ ενδιαφέρουν). Άρα στο νέο μοντέλο θα μπορούσα να πάρω την active plus γλιτώνοντας περίπου 2.000
Τώρα η style έχει τη νέα 10.5, μάλλον με το Toyota smart connect plus.
Πέρα από αυτά που γράφονται στα χαρακτηριστικά, θα έχει άραγε όντως βελτιωθεί η ηχομόνωση σε όλες τις εκδόσεις;Επίσης βλέπω μπάρες οροφής από την active, άρα σε όλες τις εκδόσεις;;
Σκέφτομαι μήπως ακυρώσω και πάω στη νέα active plus αντί της τωρινής style... Βέβαια το πότε θα έρθουν είναι άλλο θέμα...
-
@george-y said in Toyota Yaris Cross:
Πρώτο ποστ...
υποθέτω (χωρίς να υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες ακόμη) ότι η 9αρα οθόνη πολυμέσων της νέας active/active plus είναι αυτή που στην τωρινή έκδοση είναι από τη style και πάνω. Άρα (υποθέτω πάντα) smart connect (αντί touch) με ασύρματο android auto σε active /active plus.
Αυτος ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο έχω ήδη παραγγείλει τη style (τα αλλά που δίνει δεν με πολύ ενδιαφέρουν). Άρα στο νέο μοντέλο θα μπορούσα να πάρω την active plus γλιτώνοντας περίπου 2.000
Τώρα η style έχει τη νέα 10.5, μάλλον με το Toyota smart connect plus.
Πέρα από αυτά που γράφονται στα χαρακτηριστικά, θα έχει άραγε όντως βελτιωθεί η ηχομόνωση σε όλες τις εκδόσεις;Επίσης βλέπω μπάρες οροφής από την active, άρα σε όλες τις εκδόσεις;;
Σκέφτομαι μήπως ακυρώσω και πάω στη νέα active plus αντί της τωρινής style... Βέβαια το πότε θα έρθουν είναι άλλο θέμα...
Λογικά τα συμπεράσματα σου!
Και εγώ πηρα τη style για τη μεγάλη οθονη κυρίως με το ασύρματο Car Play και φορτώθηκα μαυρο ουρανό και 17αρες (ομορφες μεν - ακατάλληλες για τη χρήση που το ηθελα)... Στο εξωτερικό βεβαια η μεγάλη οθόνη ήταν κομμάτι του tech pack που εμπαινε και στην active....
Φαίνεται η τογιοτα καταργεί πληρως την παλιά οθόνη γιατι πια βλέπω και γιαρις να τη φοράνε!
Για εμένα αν δεν βιαζεσαι παρε το f/l....
Θα έχει σιγουρα βελτιώσεις
Toyota Yaris Cross