-
Τελικά είχαμε δεκαετίες να ζήσουμε τόση πολλή και πυκνή Αριστεία κι Αλφαδιά, από τη φορολογιση μέχρι την τιμολόγηση ρεύματος, άφταστος ο Κουλης.
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όταν κάνεις διάλογο με κάποιον και σε σέβεται δεν έχεις λόγο να τον αποκλείσεις κι ας διαφωνείτε.
Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον εμμονικό που αυτά που γράφει, όχι απαραίτητα για σένα, αλλά και το ύφος του δεν είναι του στυλ σου και της δικής σου ιδιοσυγκρασίας, του ρίχνεις ένα μπλοκ και πλέον υπάρχει στο φόρουμ μόνο μέσω των παραθέσεων των υπολοίπων.
Προσωπικά μόνο έναν έχω μπλοκάρει με τον οποίο δεν έχουμε ανταλλάξει και πολλές κουβέντες αλλά είμαι σίγουρος πως δε θα γινόταν ποτέ φίλος μου στην έξω ζωή.Συμφωνώ 1.000%!
Κι εγώ μόνο έναν έχω μπλοκάρει και, από τότε, ξέρω ότι θα μπω στο φόρουμ, χωρίς να εκνευριστώ...
Έχει γούστο, μέσα στα 65.000 μέλη του φόρουμ, να έχουμε μπλοκάρει τον ίδιον
-
Μου αρεσει που βλεπω σε κωμοπολη να υπαρχει οργανωση δημου και καταστηματαρχων και βλεπεις μια πανεμορφη σε αρμονια στολισμενη πολη.
Δεν μου αρεσει που στην πολη μου που ειναι δεκαπλασια...ΑΛΛΑ..2 δρομους κεντρικους εχει(ανοδο ,καθοδο) ειναι σαν να εισαι στο καστρο του Βλαντ και σε πολλα σημεια σαν να εισαι μεσα στο μυαλο του Τζακ Νικολσον στη φωλια του κουκου. -
Γενικά οι μικρές κοινότητες είναι πολλές φορές προσεγμένες. Όσο μεγαλώνει μια πόλη τόσο χειρότερη γίνεται. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα με την ρυμοτομία που την χαρακτηρίζει
-
Δεν βρήκα νήμα για θέατρο ,όποτε ας γράψω εδώ.
Δεν μου αρέσει που φεύγουν και οι τελευταίοι μεγάλοι ηθοποιοί μιας άλλης εποχής.
Έφυγε σήμερα ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος,εξαιρετικός ηθοποιός που έβγαζε μια ευγένεια και ένα ήθος ακόμα και με τον τρόπο που μίλαγε.
Το κενό φαντάζει ακόμα πιο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο αν σκεφτεί κανείς οτι σιγά σιγά μένουμε με ηθοποιούς που παίζουν στο θέατρο όπως σε τηλεοπτικό σίριαλ.
Όπως η μετριοτητα που είδα χθες στο Εθνικό . -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που φεύγουν και οι τελευταίοι μεγάλοι ηθοποιοί μιας άλλης εποχής.
Έφυγε σήμερα ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος,εξαιρετικός ηθοποιός που έβγαζε μια ευγένεια και ένα ήθος ακόμα και με τον τρόπο που μίλαγε.
Το κενό φαντάζει ακόμα πιο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο αν σκεφτεί κανείς οτι σιγά σιγά μένουμε με ηθοποιούς που παίζουν στο θέατρο όπως σε τηλεοπτικό σίριαλ.
Όπως η μετριοτητα που είδα χθες στο Εθνικό .Δεν υπάρχουν πλέον ορίτζιναλ θεατράνθρωποι, απλά ηθοποιοί με κασέ. Ομολογώ όμως ότι το καλοκαίρι είδα τον Βλάχο στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» και ήταν συγκλονιστικός….άνετα θα ξαναπηγαίναμε να δούμε την παράσταση.
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όπως η μετριοτητα που είδα χθες στο Εθνικό .Δεν υπάρχουν πλέον ορίτζιναλ θεατράνθρωποι, απλά ηθοποιοί με κασέ. Ομολογώ όμως ότι το καλοκαίρι είδα τον Βλάχο στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» και ήταν συγκλονιστικός….άνετα θα ξαναπηγαίναμε να δούμε την παράσταση.
Ναι συμφωνω δεν είναι τυχαίο που είναι ακόμα sold out σχεδόν συνέχεια.Υπαρχουν ακόμα εξαιρέσεις ευτυχώς για παράδειγμα ο Βαλτινος με εξαιρετικές παραστάσεις η ο Παπαδημητριου από τους πιο νέους.Ο κανόνας όμως είναι αυτός που λες δυστυχώς.
-
Μέχρι στιμγής για το 2023 έχω δει 3 παραστάσεις (και άλλη μια αύριο) και ήταν όλες από πολύ καλές εως και εξαιρετικές! Βλαδίμηρος εγγύηση, όπως και ο Δαδακαρίδης.
-
Η δεύτερη είναι sold out σχεδόν συνέχεια ,μόνο προχθές ειχε κατά τύχη που πηρα στο ταμείο δυο εισιτήρια από ακύρωση!
-
Δεν μου αρέσει που υπάρχει αυτό το post και δεν τηρείται...
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που υπάρχει αυτό το post και δεν τηρείται...
Εμένα δεν μου αρέσει που και στο συγκεκριμένο ποστ αναφέρεται ΠΑΛΙ η ακατανομαστη .
Παράγκα......
-
Εμένα μ αρέσει το βαγκον της ακατονόμαστης, αλλά δε μ αρέσουν οι χώροι του.
-
Μου άρεσε παρά πολύ η εξαιρετική ερμηνεία της πρωταγωνίστριας στην παράσταση το κουκλόσπιτο.
Ακόμα περισσότερο μου άρεσε που άφησε σίγουρη βουλευτική καριερα λόγω προγόνων και προτίμησε την ηθοποιία φτάνοντας σε αυτό το σχετικά υψηλό επίπεδο για την ηλικία της.Ταλεντο σίγουρα μακάρι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα.Για το έργο τωρα,είναι πραγματικά εξαιρετικό ότι αν και γράφτηκε πριν από 150 χρόνια σχεδόν,δείχνει τόσο επίκαιρο σαν να αναφέρεται σε σημερινά ζευγάρια.Ενα βιβλιο που περιγράφει την ψυχολογία μιας γυναικας και τη θέση της στο γάμο,πολύ καλύτερα από τις σημερινές ψεύτο φεμινίστριες της πλάκας!
Θα είναι προς ανάγνωση για πλήρη εικόνα των όσων ήθελε να γραψει ο συγγραφέας.
-
Καλή ήταν αντίστοιχα και αυτή της Τριγγου πέρσι στο Dogville αλλά η Παπαληγουραείναι και λόγω έργου μια δίωρη παράσταση μονη της!
-
Μου αρέσει που επιτέλους τελείωσε ο εργολάβος τις εργασίες επιδιόρθωσης στο κτήριο όπου θα στεγαστεί η εταιρία μας και από αύριο θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την μετακόμιση.
Δεν μου αρέσει που θα αρχίσουμε με καθυστέρηση 45 ημερών..
-
Καθε χρονο τα ιδια γραφω.Δεν μου αρεσει που σχεδον τα περισσοτερα ελληνοπουλα ηλικιας 17 εως 30 τα περιμενουν ετοιμα στο πιατο και δεν πανε για μεροκαματο.
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καθε χρονο τα ιδια γραφω.Δεν μου αρεσει που σχεδον τα περισσοτερα ελληνοπουλα ηλικιας 17 εως 30 τα περιμενουν ετοιμα στο πιατο και δεν πανε για μεροκαματο.
Χωρίς παρεξήγηση, πόσα τους δίνεις μεροκάματο;
-
@nickthetrib said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Χωρίς παρεξήγηση, πόσα τους δίνεις
Θες αναλυτικα καθε εργασια?
Ή για το κλαδεμα τωρα ?
Για κλαδεμα πχ οι τιμες ειναι απο 2 ευρω εως 3 με εργοσημο το δεντρο.
Με 500 δεντρα ειναι περιπου 10 12 μερες χαλαρη εργασια 6 ωρες βαρια.Ποιος βγαζει ενα χιλιαρικο σε 10 μερες?Παρακαλας να τους μαθεις την τεχνη και δεν θελουν και μιλαμε για 2 μηνες δουλεια σερι .
Υ.Γ υπαρχουν ελαχιστοι κλαδευτες πλεον -
Παρακαλας να τους μαθεις την τεχνη και δεν θελουν
Πού το αποδίδεις αυτό το φαινόμενο?
-
@polistas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Παρακαλας να τους μαθεις την τεχνη και δεν θελουν
Πού το αποδίδεις αυτό το φαινόμενο?
Δεν ξερω .Αληθεια δεν ξερω.Ισως αυτο το κ0λ0κινητο που τα εχει στραβωσει .
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]