-
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Πλάκα κάνεις.
Εμένα θα τα άκουγε κανονικά. Σιγά μη χαμογελώ κιόλας
Τα άκουσε μετά... Γιατί εκείνη την ώρα δεν βγήκα να το δω! Και μου λέει...στείλε μου τον λογαριασμό!
Η απάντηση μου ήταν απλά: με απόδειξη ή τιμολόγιο;
Μετά το πήρα λίγο στην πλάκα για να μην μείνω από 3ο εγκεφαλικόαν θέλεις να είσαι καλά, μην αναφέρεις κάτι. Κατέβασε και τα σκουπίδια και όλα οκ!
-
@groover1972 said in Toyota C-HR 2023:
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Μπα για κάποιους κολλημένους σαν εμένα όλες οι γρατζουνιές είναι μαχαιριές στην καρδιά.
Σε νιώθω.... Η γυναίκα μου έκανε πριν λίγες μέρες μια τελειωτική μαχαίρια! Άνοιξε την πόρτα συνοδηγού με όλη την φόρα πάνω σε γωνία ενός καγκελου.
Αποτέλεσμα έφτασε έως λαμαρίνα!
Εκείνη την ώρα την άφησα στην δουλειά με ένα ψεύτικο χαμόγελο και χωρίς σαγαπω καρδιά μου.
Μολις έφυγε, έκλαιγα σαν μικρό παιδί...σας νιώθω. Μόλις βρήκα μια διπλή παράλληλη γρατζουνιά, από τον καθρέπτη έως την χειρολαβή... εννοείται από κλειδί. Δεν πολυφαίνεται, αλλά είναι βαθειά, πιάνει το νύχι. Δεν έκλαψα αλλά νευρίασα αρκετά... Δεν έχουμε όλοι κλειστό γκαράζ...
Πόσο εκνευριστικο είναι...ο κάθε κομπλεξικος που βλέπει ένα καινούριο αμάξι ή ένα καλοσυντηρημενο και θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου....
έτσι ακριβώς. Και πρέπει να έγινε στο πάρκινγκ μας, αφού το μόνο που υπάρχει μόνιμα παρκαρισμένο, είναι το δικό μου...
-
Πλάκα κάνεις.
Τα άκουσε μετά... Γιατί εκείνη την ώρα δεν βγήκα να το δω! Και μου λέει...στείλε μου τον λογαριασμό!
Μετά το πήρα λίγο στην πλάκα για να μην μείνω από 3ο εγκεφαλικόαν θέλεις να είσαι καλά, μην αναφέρεις κάτι. Κατέβασε και τα σκουπίδια και όλα οκ!
Μετά έπλυνα και το σπίτι και τα πιάτα... Είμαι ο κύρης του σπιτιού!
-
Μπα για κάποιους κολλημένους σαν εμένα όλες οι γρατζουνιές είναι μαχαιριές στην καρδιά.
Σε νιώθω.... Η γυναίκα μου έκανε πριν λίγες μέρες μια τελειωτική μαχαίρια! Άνοιξε την πόρτα συνοδηγού με όλη την φόρα πάνω σε γωνία ενός καγκελου.
Εκείνη την ώρα την άφησα στην δουλειά με ένα ψεύτικο χαμόγελο και χωρίς σαγαπω καρδιά μου.
Μολις έφυγε, έκλαιγα σαν μικρό παιδί...σας νιώθω. Μόλις βρήκα μια διπλή παράλληλη γρατζουνιά, από τον καθρέπτη έως την χειρολαβή... εννοείται από κλειδί. Δεν πολυφαίνεται, αλλά είναι βαθειά, πιάνει το νύχι. Δεν έκλαψα αλλά νευρίασα αρκετά... Δεν έχουμε όλοι κλειστό γκαράζ...
Πόσο εκνευριστικο είναι...ο κάθε κομπλεξικος που βλέπει ένα καινούριο αμάξι ή ένα καλοσυντηρημενο και θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου....
έτσι ακριβώς. Και πρέπει να έγινε στο πάρκινγκ μας, αφού το μόνο που υπάρχει μόνιμα παρκαρισμένο, είναι το δικό μου...
Ανοιχτό υπαίθριο πάρκινγκ; στο έχουν βάλει στο μάτι;
-
Πλάκα κάνεις.
Καλά έκανες. Έτσι, γιατί μας κάνουν ότι θέλουν.
-
Ανοιχτό υπαίθριο πάρκινγκ; στο έχουν βάλει στο μάτι;
λογικά...
-
Πλάκα κάνεις.
Καλά έκανες. Έτσι, γιατί μας κάνουν ότι θέλουν.
Εεε μαααα... Βαρέθηκα να με "πατάνε"! Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω...
-
Έχει παραλάβει κανείς εδώ μέσα; Δεν έχω δει μέχρι στιγμής κανένα στο δρόμο, και κοιτάζω συνέχεια μήπως το δω! Μάλλον πάνε για μετά τις γιορτές
-
@scorpio571 said in Toyota C-HR 2023:
Έχει παραλάβει κανείς εδώ μέσα; Δεν έχω δει μέχρι στιγμής κανένα στο δρόμο, και κοιτάζω συνέχεια μήπως το δω! Μάλλον πάνε για μετά τις γιορτές
Βασικα δεν νομιζω να εχει παραγγειλει καποιος απο δω μεσα.
-
Έχω δει δύο φορες petrol C-LUB στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου εδώ και 2 εβδομάδες. Άρα έχουν παραδοθεί ήδη κάποιες προπαραγγελίες
-
Προχθές είδα κι εγώ ένα στο δρόμο.
Αρχίζει και κυκλοφορεί λοιπόν. -
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Αρχίζει και κυκλοφορεί λοιπόν.Είχα την περιέργεια πως φαίνεται στους ελληνικούς δρόμους. Αν ξεχωρίζει η θυμίζει aygo η juke!
-
@scorpio571 said in Toyota C-HR 2023:
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Αρχίζει και κυκλοφορεί λοιπόν.Είχα την περιέργεια πως φαίνεται στους ελληνικούς δρόμους. Αν ξεχωρίζει η θυμίζει aygo η juke!
Εγώ το κατάλαβα και το ξεχώρισα αμέσως.
-
το νεο 1.8 εχει πισω ημιάκπαμπτο όπως το αντιστοιχο cc ?
χωρος αποσκευων βελτιωθηκε λιγο 388, καμπινα πολυ καλη σχεδιαστικα περα απο ενα περιεργο κοψιμο στον συνοδηγο που τον τιμωρει για καποιο λογο...
απο εξω μπροστα χειροτερο απο το προηγουμενο πρεπει να κλεισεις τα ματια σαν χαπι .
Στο πλαι και πισω ειδικα πολυ ωραιο.Πίσω κατα τι καλυτερο ποδια και λιγο περισσοτερο φως.
Σωστο για εμενα θα ηταν για τογιοτα επιλογη μουρη cc πλαι και πισω chr μεσα εμφανιση chr χωρους και αποσκευες απο cc!!!
Γιατι παιδευουν τον κοσμο ενα τετοιο αμαξι και τελος στα c suv.
δλδ αυτην την οθονη πολυμεσων δεν μπορουσαν να την βάζαν και στο cc?
δεν μπορουσαν να κάνουν λιγοτερο εκκεντρικη την μουρη του chr? -
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
το νεο 1.8 εχει πισω ημιάκπαμπτο?
Όχι, ανεξάρτητη έχει όπως και το προηγούμενο. Από τα "μεγάλα" τογιότα, μόνο το CC 1.8 εχει ημιάκαμπτο.
-
Επειδή πήγα σήμερα και το είδα από κοντά, κακή εντύπωση μου έκαναν οι χειρολαβές…τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές. Με κανονική χρήση δεν θα βγάζουν χρόνο, εντελώς ψεύτικες. Εσωτερικά μόνο η θέση της κεντρικής κονσόλας στην πλευρά του συνοδηγού με προβλημάτισε. Ήταν σαν να θέλουν να φτιάξουν χώρισμα για δυο μαλωμένους.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
το νεο 1.8 εχει πισω ημιάκπαμπτο?
Όχι, ανεξάρτητη έχει όπως και το προηγούμενο. Από τα "μεγάλα" τογιότα, μόνο το CC 1.8 εχει ημιάκαμπτο.
αρα αυτο θα κανει πωλησεις ειναι 1000 φθηνοτερο απο το κκ βεβαια επειδη η τογιοτα το παιζει καλα το παιχνιδι εδω εχουν 8αρα οθονη οχι 12αρα...για αυτη πρεπει να πας 32-33. για πανοραμικη βλεπω 44....ενω στο κκ 33 ή 36 στο 1,8 & 2λιτρο
-
αρα αυτο θα κανει πωλησεις ειναι 1000 φθηνοτερο απο το κκ
-
Τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, απευθύνονται σε τελείως διαφορετικό κοινό.
-
Το 95% των αγοραστών (και μπορεί το 99% των αγοραστών Τογιότα) δεν έχουν ιδέα τι ανάρτηση έχει το αυτοκίνητό τους, δεν τους ενδιαφέρει και δεν ξέρουν καν τις διαφορές. Οι περισσότεορι ασχολούνται με τις ίντσες - οθονών και ζαντών και εαν έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων ή όχι και τίποτε άλλο!!
-
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
αρα αυτο θα κανει πωλησεις ειναι 1000 φθηνοτερο απο το κκ
-
Τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, απευθύνονται σε τελείως διαφορετικό κοινό.
-
Το 95% των αγοραστών (και μπορεί το 99% των αγοραστών Τογιότα) δεν έχουν ιδέα τι ανάρτηση έχει το αυτοκίνητό τους, δεν τους ενδιαφέρει και δεν ξέρουν καν τις διαφορές. Οι περισσότεορι ασχολούνται με τις ίντσες - οθονών και ζαντών και εαν έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων ή όχι και τίποτε άλλο!!
Ενώ στις άλλες εταιρείες ασχολούνται με 0-100,τελικές, αν έχει akrapovic κλπ…..
-
-
ειναι αυτο που λεμε στους σχεδιαστες σταματηστε πια να σχεδιαζετε!!! οκ μπορειτε εχετε την φαντασια και την τεχνολογια να κανετε τα παντα. Για ποιο λογο σηκωνετε ενα πλαστικο που περιοριζει την προσβαση του συνοδηγου στην κονσολα?
μαγκια ταχα απεθυνεται σε εργενηδες που εχουν τα γκομενακια στην πιεση? ελεος...
Toyota C-HR 2023