@lap said in MG ZS:
@cirus said in MG ZS:
@tkin73 said in MG ZS:
@cirus said in MG ZS:
@tkin73 said in MG ZS:
Και έτσι να το δεις με λογική 8ετιας μεταχειρισμένο βρίσκεις με δυνατότερους κινητήρες που καίνε λιγότερα εντάξει θα έχει την φθορά του αλλά με 22Κ παίρνεις 8ετιας 35Κ τουλάχιστον που σημαίνει σοβαρό αμάξι.
αν πάρεις 8ετιας εχεις ρισκο πάντα δεν ξερεις τι εχει κανει 100% ο προηγουμενος στο αμαξι
δεν εχεις 7 χρονια εγγυηση
δεν εχεις καινουργια λαστιχα, αναρτησεις
εχεις παλιοτερα συστηματα ασφαλειας αρα λιγοτερο ασφαλη
πιθανοτατα δεν εχεις καν οθονη οχι android auto κτλ
γρατζουνιες, φθορες κτλ θα υπάρχουν
μπορω να συνεχίσω και αλλο αν θες αλλά δεν ειναι αυτός ο σκοπος
με αυτα τα χρηματα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ να πάρεις ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ας καιει λιγο παραπάνω απο το 8ετιας και ας ειναι αργο
τα πλεονεκτηματα είναι πολύ περισσοτερα από τα μειονεκτηματα (ειδικα το να μην παιρνεις ρισκο και να εχεις 7 χρονια εγγυηση είναι τεραστιο plus)
ΥΓ τωρα αληθεια θα μου βαλεις τιμες διλιτρων που δεν τα αγοραζει κανενας
Δεν συμφωνώ ενα αμάξι που δεν τραβά σε επικίνδυνο βαθμό δεν παλεύεται.
Ένα αμάξι μεταχειρισμένο το ελέγχεις έχει πάντα ένα ρίσκο αλλά δεν είναι και γουρούνι στο σακί.
Και άλλο να οδηγείς πχ μια 320 του 2015 και άλλο ένα MG του... 2024 ταχα με κινητήρα του 2000...
αν κανεις πολλά χιλιόμετρα ειναι μια επιλογη να πάρεις ενα diesel που να έχει δύναμη και να μην καιει τον πατο του (το συγκεκριμενο BMW εγω δεν το επαιρνα αλλά ενα άλλο σιγουρα). ρισκο παντα παίρνεις σε μεταχειρισμένο ΟΣΟ και να το ελένξεις. και κανεις δεν σου εγγυαται τιποτα
αν δεν εκανα χιλιομετρα αλλα περιστασιακα χρησιμοποιουσα αμάξι αρα δεν με ενοιαζε ποσο καιει ΧΑΛΑΡΑ το MG θα διάλεγα. δεν είναι ότι θα συμβιωνω και μαζί του κάθε μερα. τα πλεονεκτηματα τα εξηγησα μην τα ξαναγραφω
Εσύ μπορείς να δεις το άλλο to hs το phev!
Λένε οι δοκιμές πως είναι πολύ καλο, και δυνατό και οικονομικό και αυτόματο
δεν ψαχνω να αντικαταστησω το PUMA
το είδα το HS. εμφανισιακα μετριο αλλα πολυ καλό γενικά φαινεται. δεν θα το διαλεγα ομως είμαι κολλημενο ατομο με την εμφανιση. αν δεν μαρεσει κατι δυσκολα το διαλέγω και ας είναι το καλύτερο
το ka είναι να αλλάξω και θελω ενα πολύ μικρο. και μαλλον αποφάσισα και ποιο.
με τον καινουργιο χρόνο μόλις θα τελιωσω με τα φωτοβολταικα στην ταρατσα και εχουμε ρευμα από εκεί αμαρτια θα είναι να πληρωνω πετρελαιο οπότε θα το πουλήσω το Ka και θα πάρω ηλεκτρικο να πηγαινοερχομαι στην δουλεια τσαμπα. Η αλήθεια είναι οτι το λυπάμαι να το πουλήσω το ka γιαυτο δεν το παίρνω απόφαση , το εχω στην πένα και δεν μου πάει να το δώσω. Παντως πριν το βάλω αγγελια στο car θα το βαλω εδω μπας και το θελει κανένας συνφορουμίτης ειτε για κοινον είτε για γιο/κορη του
Για ταξιδια το Puma δεν το αλλάζω . Για μενα είναι πολύ καλύτερο από tesla και αλλα συναφη που αν πας με τις ταχυτητες που πάω με το puma θες 10 στασεις για θεσσαλονικη. ασε που είναι διασκεδαστικο πολυ. σας χαριζω τις τρομερες επιταχυνσεις των ηλεκτρικων.