-
Άντε πάλι ότι είσαι φτωχός εκεί. Φτωχός είσαι εδώ ρε Φάνη 999 στις 1000 φορές. Βασικά αν έχεις πληρωμένα:: φαΐ, σπίτι, ΔΕΚΟ, υγεία, παιδεία και έχεις και ένα Λάντα και διακοπές και 8ωρο (όχι 12ωρο), πως είσαι φτωχός;
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το πρόβλημα είναι ότι τα βασικά (υγεία, παιδεία, στέγη κλπ) ΔΕΝ τα έχουν όλοι στην Δύση. Στην ΕΣΣΔ τα είχαν!!! Όταν λοιπόν καταφέρουν στον Καπιταλισμό να έχουν 0% άστεγους και 0% άνεργους, τότε να κοιτάξουν για το παραπάνω. Για αυτό γίνονται οι επαναστάσεις την Δύση και καίγεται κάθε τόσο η Γαλλία και η Ιταλία.
Σε αντίθεση με σένα, εγώ θεωρώ όλους ίσους και έχοντες το δικαίωμα να έχουν όλα αυτά τα βασικά!!! Όταν τα εξασφαλίσουμε αυτά για ΟΛΟΥΣ, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τις πολυτέλειες...
Όλοι ίσοι αλλά στην κλίμακα τροφίμων εν καιρώ πολέμου χώρια
-
Άντε πάλι ότι είσαι φτωχός εκεί. Φτωχός είσαι εδώ ρε Φάνη 999 στις 1000 φορές. Βασικά αν έχεις πληρωμένα:: φαΐ, σπίτι, ΔΕΚΟ, γεία, παιδεία και έχεις και ένα Λάντα και διακοπές και 8ωρο (όχι 12ωρο), πως είσαι φτωχός;
Να το πω αλλιώς: έχεις τα βασικά ήδη και μέχρι εκεί, καμία δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Επίσης, τα βασικά ήδη τα ορίζει άλλος, άρα πάι φτωχός είσαι στην ουσία γιατί τρώς ότι περσισσεύει (ενώ το κόμμα τρώει τα χαβιάρια), μένεις όπου σου πουν (άρα στριμωγμένος) και έχεις χρέπι για αμάξι.
Το κυριότερο όμως είναι το τσουβάλιασμα και η ανυπαρξία οποιασδήποτε δυνατότητας να κάνεις κάτι καλύτερο στην ζωή σου, απλά περιμένεις να πεθάνεις. Και αυτό ειναι το χειρότερο, να σου στερούν την ελπίδα και απλά να φυτοζωείς.
-
Πληρωμένα φαΐ, σπίτι, ΔΕΚΟ, υγεία, παιδεία και Λάντα και διακοπές και 8ωρο;
Μωρέ για μένα είναι μια χαρά. Ζωάρα.
Τις γυναίκες σας όμως τις ρωτήσατε και τα παιδιά σας αν θέλουν μία τέτοια ολιγαρκή ζωή; Μία ζωή με τα άκρως απαραίτητα;
-
@storm said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τις γυναίκες σας όμως τις ρωτήσατε και τα παιδιά σας αν θέλουν μία τέτοια ολιγαρκή ζωή; Μία ζωή με τα άκρως απαραίτητα;
Το πρόβλημα είναι στην ποσότητα και την ποιότητα. Γιατί ναι πληρωμένα, αλλά τι φαγητό? Τι ποιότητα? Πόσο συχνά κρέας κλπ.? Τί σπίτι? Τι παιδεία - κατευθυνόμενη ή ελεύθερη? Διακοπές που? όπου θες ή όπου σε στείλουν? Γενικά καμία ελευθερία, αποφασίζουν άλλοι (οι οποίοι διάγουν ζωάρα!!) για εσένα για τα πάντα και περιμένεις απλά να πεθάνεις!
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Άντε πάλι ότι είσαι φτωχός εκεί. Φτωχός είσαι εδώ ρε Φάνη 999 στις 1000 φορές. Βασικά αν έχεις πληρωμένα:: φαΐ, σπίτι, ΔΕΚΟ, γεία, παιδεία και έχεις και ένα Λάντα και διακοπές και 8ωρο (όχι 12ωρο), πως είσαι φτωχός;
έχεις τα βασικά ήδη και μέχρι εκεί
πια βασικά μωρέ Φανη. Μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι
ΜΟΝΟ στην θεωρία έχουν ολοι τα βασικά
Εχουμε δει πόσο εφαρμόζεται στην πραγματικότητα αυτή η θεωρία. ΠΟΤΕ είναι η απάντηση
Στην Θεωρια το κομμουνιστικό συστημα δεν είναι κακό. Εχει και θετικά και αρνητικά.
ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΝΟ
Στην πραγματικότητα απλά ανέτρεχεις κάπου που εφαρμόστηκε και μαθαίνεις τι πραγματικά έγινε.
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@storm said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το πρόβλημα είναι στην ποσότητα και την ποιότητα. Γιατί ναι πληρωμένα, αλλά τι φαγητό? Τι ποιότητα? Πόσο συχνά κρέας κλπ.? Τί σπίτι? Τι παιδεία - κατευθυνόμενη ή ελεύθερη? Διακοπές που? όπου θες ή όπου σε στείλουν? Γενικά καμία ελευθερία, αποφασίζουν άλλοι (οι οποίοι διάγουν ζωάρα!!) για εσένα για τα πάντα και περιμένεις απλά να πεθάνεις!
α, εγώ μόνο επί προσωπικού μπορώ να γράψω. Γενικά και αόριστα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Που να ξέρω τι τρώει ο καθένας, τι πίνει και πως ζει;
Εδώ στο φόρουμ γράφουν αντιστασιακά και ταυτόχρονα γράφουν ότι ζουν και πλούσια.
Αυτοί να πουν αν μπορούν να ζήσουν με Lada και γίγαντες κονσέρβα "Ο ΜΠΑΞΕΣ" από το MyMarket.
Εγώ πάντως μπορώ, γιατί έτσι ζω...Φουλ κομμουνιστικά!χα!χα! -
Προσωπικά μπορώ αρκεί να έχω κράτος να με φροντίσει. Αυτό που δε θα μπορέσω να κάνω ποτέ είναι να είμαι απενταρος και να υπερασπίζομαι αυτό το σύστημα. Οι δεξιοί μπορούν;
-
Ρε ντειγκο
Ζεις σε μεζονέτα (λογικά) σε καλή περιοχή που δεν την εχτισες εσύ διότι είσαι μικρός, οδηγείς ένα αυτοκίνητο των 30Κ, που το 80% των Ελλήνων δεν μπορούν να αγοράσουν.Και μας λες πως μπορείς να ζήσεις με τα βασικά; Σημερα πάντως, δεν ζεις με τα βασικά
Βγες από το δωμάτιο σου, νοίκιασε σπίτι μόνος σου, πλήρωνε όλα τα πάγια μόνος σου και δες αν μπορείς να ζήσεις στα βασικά.
Και μετά αν όντως το μπορείς, τότε πάω πάσο.
-
Άντε πάλι ότι είσαι φτωχός εκεί. Φτωχός είσαι εδώ ρε Φάνη 999 στις 1000 φορές. Βασικά αν έχεις πληρωμένα:: φαΐ, σπίτι, ΔΕΚΟ, υγεία, παιδεία και έχεις και ένα Λάντα και διακοπές και 8ωρο (όχι 12ωρο), πως είσαι φτωχός;
Αυτά αγαπητέ στην ΕΣΣΔ. Που αν γυρίσεις την υδρογειο και ακουμπήσεις κάπου το δάχτυλο σου τυχαία, θα έπεφτες πιθανότατα σε σοβιετικά έδαφος. Άρα φυσικοί πόροι για εξαγωγές με το τσουβάλι. Για πιο κοντινό παράδειγμα, δείτε Αλβανία παρακαλώ...
-
Τσ, τς, τί συζήτηση να γίνει με λιγούρια που όλο το μυαλό τους το έχουν σε σαλαμάκια και πόρνες...
Κατάντια -
Κάθε Αύγουστο τα τελευταία χρόνια πετυχαίνω αυτούς
https://europraid.fr/Διασχίζουν 22 χώρες , 8.000 χλμ. σε 22 μέρες. Βασική προϋπόθεση , το όχημα να είναι peugeot 205 , οι λάτρεις του μοντέλου θα τους έχουν προσέξει.
Τους πετυχαίνω τόσο στο παλιό εθνικό δίκτυο να σταματάνε σε διάφορα μέρη όσο και σε ΣΕΑ στην Εθνική Οδό. Κόρνες και λοιπά , πάντα χαιρετιόμαστε εγκάρδια!!!!!
Νέα παιδιά 20χρονα .
Ζηλεύω για τα χρόνια τα φοιτητικά που μαζεύαμε δίευρα για να βγούνε οι βενζίνες ρεφενέ για να πάμε για μπάνιο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για τις μέρες που δυστυχώς, πέρασαν απλά στην βαρεμάρα μη κάνοντας κάτι αξιομνημόνευτο.
Μπράβο ωραίοι , δυστυχώς τα Γαλλικά μου δεν μου επιτρέπουν την καλύτερη κατανόηση του κειμένου.....
-
Λαμιώτης ο αρχηγός της σπείρας «υπαλλήλων της ΔΕΗ» που άδειαζαν σπίτια ηλικιωμένων
(Ευπαθείς ομάδες, καλέ..)
https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/263128-lamiotis-o-arxigos-tis-speiras-ypallilon-tis-dei-pou-adeiazan-spitia-ilikiomenon -
Officials έχουν μετοχές σε ενεργειακές εταιρείες..
Youtube Video -
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Λαμιώτης ο αρχηγός της σπείρας «υπαλλήλων της ΔΕΗ» που άδειαζαν σπίτια ηλικιωμένων
(Ευπαθείς ομάδες, καλέ..)
https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/263128-lamiotis-o-arxigos-tis-speiras-ypallilon-tis-dei-pou-adeiazan-spitia-ilikiomenonΣε 1 εβδομάδα θα είναι έξω.
-
Παρατήρησα ότι πολύ σωστά η διαχείριση του φόρουμ δεν ανέχεται την ύπαρξη "κλώνων" λογαριασμών και τους διαγράφει δια παντός.
Δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει απ τη στιγμή που κάποιος τετραπέρατος διαγράψει απο μόνος του τον παλιό λογαριασμό του, και δημιουργήσει νέο, για να συνεχίσει τη συμπεριφορά που αντιβαίνει στους κανονισμούς (και την κοινή λογική), τότε τί γίνεται;
Αν ας πούμε ανεβαίνουν ρατσιστικά σχόλια, και κάποιος παλιός διαγραμμένος με νέο λογαριασμό, τα επεκτείνει σε μια δυο πόλεις 100 χιλιάδων κατοίκων, επειδή έχει προηγούμενα με έναν απ αυτούς, από τότε που είχε λογαριασμό με λίγο διαφορετικό ψευδώνυμο;
-
Ποιός έχει διπλό λογαριασμό;
-
Και για να έχουμε το καλό 'ρώτημα, γιατί να απαγορεύεται;
Εδώ έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε φύλο. -
Σε καποιες περιπτωσεις εχω εντοπισει εγω και τριπλους λογαριασμους. Δε μπορω αλλιως να εξηγησω, να διαβαζω δηλαδη μια απιστευτη βλακεια ταυτογχρονα καταχωρημενη απο 3 διαφορετικους που παντα συμφωνουν απολυτα.
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και για να έχουμε το καλό 'ρώτημα, γιατί να απαγορεύεται;
Εδώ έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε φύλο.Κι αυτο σωστο!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]