-
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Τουοτα με ημερομηνια ληξης, ποιοτητα κακη σε σχεση με τον ανταγωνισμο και πισω σε οδικη συμπεριφορα, 4κινηση. Ενδεικτικα δηλαδη παλι καλα που αποδεχεστε μερικοι την αξια της υβριδικης τεχνολογιας της. Συγνωμη μα δε μπορω σε τοσες απανωτες βλακειες να πω τπτ. Ειδικα την 4κινηση του βιτ του 2015 αν τη θεωρειτε αναφορας δεν εχω λογια.
Παντως να ξερετε ενα. Με πορδες δε βαφονται αβγα.Εχει καλυτερη 4κινηση απο το Duster?
-
Οχι αλλα τοσο αυτο οσο και το νταστερ δεν εχουν καμια σοβαρη 4κινηση. Το παλιο καλο 4κινητο gv μαλιστα. Εχει και πολυ καλη. Ακομη και το hrv του πατερα μου με την μονιμη τα σπαει.
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Τουοτα με ημερομηνια ληξης, ποιοτητα κακη σε σχεση με τον ανταγωνισμο και πισω σε οδικη συμπεριφορα, 4κινηση. Ενδεικτικα δηλαδη παλι καλα που αποδεχεστε μερικοι την αξια της υβριδικης τεχνολογιας της. Συγνωμη μα δε μπορω σε τοσες απανωτες βλακειες να πω τπτ. Ειδικα την 4κινηση του βιτ του 2015 αν τη θεωρειτε αναφορας δεν εχω λογια.
Παντως να ξερετε ενα. Με πορδες δε βαφονται αβγα.Εχει καλυτερη 4κινηση απο το Duster?
Η toyota από μόνη της βάζει ημερομηνία λήξης στα μοντέλα της με τη συχνότητα που τα αλλάζει. Σε 1,5 χρόνο από τώρα το CHR που κυκλοφορεί σήμερα και έχει κατακλύσει τη χώρα δεν θα υπάρχει γιατί θα έχουν τρέξει όλοι να το πουλήσουν μιας και ήδη πλασαρίστηκε το καινούργιο και οι περισσότεροι νιώθουν μειονεκτικά όταν κυκλοφορούν με παλαιό μοντέλο. Ο υπερκαταναλωτισμός και οι επίπλαστες ανάγκες στο απόγειό τους....
Είναι πάντως τoυλάχιστον αντιφατικό μέχρι πρότινος να είστε ορισμένοι ταλιμπάν της toyota επειδή πουλούσε φθηνά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τώρα που ακρίβαινε και άλλαξε άρδην την τιμολογιακή πολιτική της να παραμένετε ταλιμπάν επικαλούμενοι την υβριδικότητα των νέων μοντέλων. Πρέπει να επιχειρήσουν λίγο οι γερμανοί να μειώσουν τις τιμές να δεις πώς θα τρέχει η toyota με τα υβριδικά της.. Αλλά δυστυχώς είναι και οι γερμανοί ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Ξέρεις ποτε βγήκε το παλιό chr ; To 2016 ! Το καινούργιο μοντέλο θα το δούμε μαζικά προς τα μεσα του 2024 , 8 χρόνια στην πιάτσα το παλιό ,κατά τα αλλα τα αλλάζει συχνά η toyota και δεν θα πιάσουν καλή τιμή μεταχειρισμένα... σίγουρα ναι
-
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:
Yaris υβριδικό active+ 3 εβδομάδων περίπου. Οι διαδρομές που κάνει το αυτοκίνητο ειναι 2km πρωί, 2km μεσημέρι, 2km απόγευμα, 2km βράδυ σε πόλη με μέση ταχύτητα 11km/ώρα. Περίμενα μικρότερη κατανάλωση.
Για καταναλώσεις <4 χρειάζονται πολλά χιλιόμετρα συνεχόμενα. Μου φαίνεται ότι στην αρχή υπάρχει κάπως αυξημένη κατανάλωση γιατί πρέπει να ζεσταθεί ο κινητήρας και να κρυώσει η καμπίνα μέσω του κλιματισμού που πάνε τζάμπα γιατί πριν γίνουν αυτά φτάνω στο προορισμό μου.
> Καμιά συμβουλή για να μειώσω και άλλο την κατανάλωση; Σκέφτομαι να πατάω το πλήκτρο ev όταν βλέπω ότι η μπαταρία ειναι γεμάτη
πάρε για στόχο ένα λεωφορείο ΚΤΕΛ και πήγαινε αλάργα
-
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:
Yaris υβριδικό active+ 3 εβδομάδων περίπου. Οι διαδρομές που κάνει το αυτοκίνητο ειναι 2km πρωί, 2km μεσημέρι, 2km απόγευμα, 2km βράδυ σε πόλη με μέση ταχύτητα 11km/ώρα. Περίμενα μικρότερη κατανάλωση.
Καμιά συμβουλή για να μειώσω και άλλο την κατανάλωση; Σκέφτομαι να πατάω το πλήκτρο ev όταν βλέπω ότι η μπαταρία ειναι γεμάτη
Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα γιατί στην ουσία δεν υπάρχει το Αεικίνητο στο Αυτοφόρτιστο Ηλεκτρικό όπως
παραπλαντο λέει η toyota .
Να το πουλήσεις και να παραγγείλεις το φθηνότερο Phev που έρχεται σε κανα εξάμηνο , το καινούργιο C-hr στα 40000€ ,δεν ξέρω πότε θα κάνεις απόσβεση αλλα μπορεί να κάνει αυτό που ζητάς και θα μπορείς να πας παραπάνω απο 8 χλμ μπορεί και 50 με ενα φόρτισμα απο μια απλή σουκο πρίζα . -
Δεν καταλαβαίνω το λόγο της αντιπαράθεσης sxetike.
Είμαστε στο νήμα του yaris, σχολιάζουμε θετικά, αστοχίες, ποιότητα του μοντέλου που οδηγούμε ή θέλουμε να αγοράσουμε. Δεν είπε κανείς κανέναν ηλίθιο αν προτιμά άλλες εταιρείες να ακουμπήσει τα € του, δεν είναι στο φόρουμ χορηγός η toyota, απορώ πως μυγιαζονται κάποιοι. Εσύ ήσουν προκλητικός και μας τσουβαλιασες όλους σε άβουλα πλασματακια που θα παρασυρθουμε με ότι π@π@ria μας πλασάρουν σε κάθε αντιπροσωπεία.
Βρε αγοράστε ότι γουστάρετε ή πετάξτε το (ice) αν μετανιώσατε! -
Παντως να ξερετε ενα. Με πορδες δε βαφονται αβγα.Σπύρο πήρες Τογιότα ;
Το μόνο που αξίζει είναι η χαμηλή κατανάλωση εντός πόλης.
Τίποτα άλλο πια.
Και το γράφω απολυτως συνειδητά ως τογιοτακιας 25 χρονια.
Δυστυχώς χάλασε η Τογιότα.
Φθηνιαρικα αμάξια, ποζερια, πρακτικές στην εγγύηση που θα ζήλευαν γνωστοί Έλληνες εισαγωγείς. -
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Τίποτα άλλο πια.
Φθηνιαρικα αμάξια, ποζερια, πρακτικές στην εγγύηση που θα ζήλευαν γνωστοί Έλληνες εισαγωγείς.Ειχα για μια εβδομαδα μια κορολλα και εκτος της καταναλωσης που εκανε το ντιζελ ντουστ να φαινεται σπαταλο διαπιστωσα πως ειναι ενα πολυ ολοκληρωμενο αυτοκινητο. Μονο οι χωροι του μου φανηκαν μικροτεροι του ανταγωνισμου. Στα υπολοιπα μια χαρα αμαξι.
-
Τίποτα άλλο πια.
Φθηνιαρικα αμάξια, ποζερια, πρακτικές στην εγγύηση που θα ζήλευαν γνωστοί Έλληνες εισαγωγείς.Ειχα για μια εβδομαδα μια κορολλα και εκτος της καταναλωσης που εκανε το ντιζελ ντουστ να φαινεται σπαταλο διαπιστωσα πως ειναι ενα πολυ ολοκληρωμενο αυτοκινητο. Μονο οι χωροι του μου φανηκαν μικροτεροι του ανταγωνισμου. Στα υπολοιπα μια χαρα αμαξι.
Η κορολα είναι πιο ποιοτική από το γιαρις και γιαρις κρος, αλλά και πάλι σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει μικρούς χώρους.
-
Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Το μόνο θετικό στα νέα toyota είναι η κατανάλωση στην πόλη. Και μάλιστα για αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αστικό κύκλο. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω. Έχοντας corolla μη υβριδικό για ένα διάστημα περίπου δύο χρόνων, έχω να πω ότι το αμάξι είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλα σύγχρονα μοντέλα αλλά και παλιότερα. Από αίσθηση στην οδήγηση, ποιότητα κατασκευής, περιφερειακά όπως συστήματα πολυμέσων πολύ πίσω ακόμα και από fiat.Προφανώς η εταιρεία έδωσε όλα τα χρήματα στα υβριδικά και ξέχασε όλα τα άλλα.Κορυφή στα υβριδικά, αλλά μέτρια σε όλα τα άλλα. Δυστυχώς όσοι δε χρειάζονται απόλυτα το υβριδικό να μείνουν μακρυά.
-
Tα aygo, τα yaris, τα corolla που έγιναν auris και πάλι corolla πόσο συχνά τα άλλαζε φίλε μου?? Πάνω στην τριετία?? Ή μήπως όχι??
Όχι. Όλα τα μοντέλα τα αλλάζει στα 6-7 χρόνια, όπως κάνουν όλοι οι κατασκευαστές. Πλέον το LC κάθε μοντέλου προσδιορίζεται στα 6 χρόνια (+/-) από τους κατασκευαστές με ένα ενδιάμεσο LCI.
-
Τίποτα άλλο πια.Και οδική συμπεριφορά, ευχρηστία, λειτουργία ανάρτησης και ευκολία οδήγησης. 15 μέρες στο νησί και το κατευχαριστήθηκα, το ιδανικό αυτοκίνητο ήταν και έχω πάει με 10 διαφορετικά αμάξια (Ζ4, 116, Kuga, MiTo, Fiat 500, 330xi, Mini (x2), Corolla, Panda, Feroza) στο συγκεκριμένο μέρος, εεε το YC ηταν το καλύτερο!
Η κορολα είναι πιο ποιοτική από το γιαρις και γιαρις κρος, αλλά και πάλι σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει μικρούς χώρους.
Ειναι πιο ποιοτική και από Φόκους π.χ. Όσο για τους χώρους, συμφωνώ, αλλά δεν κάνουμε όλοι μετακομίσεις καθημερινά . Εδώ χωρέσαμε 5 άτομα με αποσκευές στο YC. Όποιος θέλει ποιότητα παιρνει Λέξους και για χώρους μαζί με ποιότητα υπάρχουν και τα Vito της ΜΒ!
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Tα aygo, τα yaris, τα corolla που έγιναν auris και πάλι corolla πόσο συχνά τα άλλαζε φίλε μου?? Πάνω στην τριετία?? Ή μήπως όχι??
Όχι. Όλα τα μοντέλα τα αλλάζει στα 6-7 χρόνια, όπως κάνουν όλοι οι κατασκευαστές. Πλέον το LC κάθε μοντέλου προσδιορίζεται στα 6 χρόνια (+/-) από τους κατασκευαστές με ένα ενδιάμεσο LCI.
Πώς φαίνεται ότι είσαι παλιός BMWδάκιας, όπως κι εγώ...
Για όσους δεν κατάλαβαν:
LC=Life Cycle --> Κύκλος ζωής του μοντέλου
LCI=Life Cycle Impulse --> Ανανέωση του κύκλου ζωής του μοντέλου ή αλλιώς το facelift στη BMWδίστικη ορολογία. -
Τσεκάρετε λίγο τις αξιολογήσεις της toyota hellas στο google και τι αναφέρεται.. Όλοι αυτοί τρελάθηκαν ή μήπως είναι haters???
Διαβασα τα σχολια.... Δεν το περιμενα. Eχει πεσει πολυ η Τοyota Hellas. Κριμα
-
Παντως να ξερετε ενα. Με πορδες δε βαφονται αβγα.Μπορείς να διαφωνείς όσο θες, αυτό είναι το νόημα στο να εκφραζουμε την άποψη μας και να συζητάμε.
Εγώ δεν χαρακτήρισα βλακείες τα γραφόμενα κανενώς επειδή διαφωνώ πάντως.
Στοιχειώδης πράγματα. Δεν γράφω τίποτα τπτ αλλο πλέον εκτός από αυτά που θέλετε να διαβάσετε:
Κορυφη η TOYOTA σε ΟΛΑ
στησιμο, επιδόσεις, τετρακίνηση, υβριδικότητα, τιμή, χώρους, ποιοτητα σε ΟΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ παιδιά
οσοι διαφωνούν είναι άσχετοι
-
Φυσικα και γραφεις βλακειες. Αλλα αυτη την φορα ηταν καταιγιστικες και συνεπως δεν ειχε καποιο νοημα να σου δωθει μια δομημενη απαντηση.
-
Φυσικα και γραφεις βλακειες. Αλλα αυτη την φορα ηταν καταιγιστικες και συνεπως δεν ειχε καποιο νοημα να σου δωθει μια δομημενη απαντηση.
καλά εχουμε δει και συ τι γράφεις lol. Εγώ δεν χαρακτηρίζω αυτα που γράφεις. ουτε τωρα θα το κάνω σε σενα που είσαι επιθετικός χωρίς λόγο στο πρόσωπο μου. Δεν μου ταιριάζουν τέτοια πράγματα, μακρια από μένα.
διαβάζουμε, γραφουμε την γνώμη μας και κρίνουμε, κρινόμαστε.
Χαιρομαι που τουλάχιστον με όλους τους υπόλοιπους που διαφωνώ κρατάνε ενα επίπεδο και γιαυτο σέβομαι και τις απόψεις τους ακόμη και αν διαφωνουν καθετα με τις δικές μου. Ακόμη και που κοροιδεύω πολλές φορές τα μοντέλα που εχουν καταλαβαίνουν ότι το κάνω για πλάκα. Ο Bill, ο Fanis, ο monman και άλλοι έπρεπε να με αποκεφαλίσουν. Αντιθέτως οχι μόνο δεν το κάνουν αλλά συζητάνε ευπρεπώς. Για μενα αυτό δείχνει πολλά και τους σέβομαι πολύ γιαυτό
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Τίποτα άλλο πια.Και οδική συμπεριφορά, ευχρηστία, λειτουργία ανάρτησης και ευκολία οδήγησης. 15 μέρες στο νησί και το κατευχαριστήθηκα, το ιδανικό αυτοκίνητο ήταν και έχω πάει με 10 διαφορετικά αμάξια (Ζ4, 116, Kuga, MiTo, Fiat 500, 330xi, Mini (x2), Corolla, Panda, Feroza) στο συγκεκριμένο μέρος, εεε το YC ηταν το καλύτερο!
Ειναι πιο ποιοτική και από Φόκους π.χ. Όσο για τους χώρους, συμφωνώ, αλλά δεν κάνουμε όλοι μετακομίσεις καθημερινά . Εδώ χωρέσαμε 5 άτομα με αποσκευές στο YC. Όποιος θέλει ποιότητα παιρνει Λέξους και για χώρους μαζί με ποιότητα υπάρχουν και τα Vito της ΜΒ!
Το κορολα το έχω ξαναγράψει ότι έχει εξωτερικά μεγαλύτερες διαστάσεις από τους χώρους που έχει εσωτερικα.
Κακή σχεδίαση δυστυχώς.
Κουβαλάει μεγαλύτερο όγκο από αυτόν που έχει διαθέσιμο.
Και φυσικά είναι πολύ χαμηλό.
Εγώ σε νησί καταρχήν δεν θα είχα πάει για πολλούς λόγους. Και αν είχα πάει θα πήγαινα με κανα 108 leasing όπως είχα πάει πάει το 2017 στην Πάρο ή αν μεσολαβούσε και ταξίδι ενδιαμεσα με το παλιο γιαρις (όπως το 2019 που πήγαμε μέσω Βόλου στην Αλόννησο).
Το κρος ποτέ δεν θα το πήγαινα τώρα που το είδα και έζησα σε τετοιες συνθήκες πολυ απλά γιατι θα γυρναγε κατεστραμμένο. Κάθε πλαστικό και μια γρατζουνιά, καταθλιπτικό και ζεστό εσωτερικο με το μαύρο ουρανο, γρατζουνισμενοι και χτυπημενοι προφυλακτήρες λόγω των πεταγματων που έχει. -
Αλλο γραφουμε cirus μου αρεσει δε μ αρεσει για πραγματα υποκειμενικα και αλλο να γραφουμε για μηχανολογικα θεματα χωρις να εχουμε καμια γνωση ή εστω διχως να παραθετουμε τεχνικα ρεβιους που ενισχυουν την αποψη μας ή καποια επιχειρηματολογια βασει των γνωσεων μας.
Επειδη θα βρουμε και 2 συνοδοιπορους παλι δε λεει τπτ αυτο. Δεν ειναι θεμα συμπαθειας ή ευγενειας ή οτι αλλο ασχετο η συμμετοχη σε μια τεχνικη συζητηση. Πχ στο θεμα της 4κινησης του βιτ. Που εδραζεται το γεγονος πως ειναι καλυτερη του ανταγωνισμου? Εχει σχεση με το συστημα που διεθεται οταν εφτιαξε ενα πολυ καλο ονομα ή ειναι μια απο τα ιδια?
Αλλα αν η ουσια ειναι να χαμε να λεμε ? Οκ πολλη σημαντικη η καταθεση της αποψης σου και απολυτως σεβαστη. -
μένω στην Αθήνα και στατιστικά θα έχω ένα μικρό ή μεγαλύτερο χτύπημα ανά εξάμηνο, στο mx5 του είχε φύγει ενός ο τενεκές με τα σκουπίδια και είχε σκάσει πάνω μου σε μια κατηφόρα.
Στο yaris σε τρία χρόνια έχω βάψει δύο πόρτες, ένα φτερό, καπό και πίσω προφυλακτήρα. Έχει δεν έχει φουσκώματα δεν παίζει ρόλο, αν δεν έχεις γκαράζ πληρώνεις ζημιές.
2020 Toyota Yaris