-
@dstou said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Άνθρωπος με βρέφος στην οικογένεια, και σκέπτεται το Πεζώ 208? Έχεις μπει στο πίσω κάθισμα? Και θα έχεις εκεί π.χ. τη γυναίκα με το παιδί να το κρατάει απασχολημένο, να το ταίζει, να το αλλάζει σε ένα ταξίδι, να το έχει σε παιδικό κάθισμα?
Μήπως μπερδεύτηκες με τα μηδενικά και εννοείς το 2008?Εχεις απόλυτο δικιο για τους χωρους!
Αλα εδω εχω και το "zero space" mini cooper στη λιστα, το 208 σου εκανε εντύπωση;Ενταξει το βλεπω λιγο ωs απωθημένο το θεμα κ οχι τόσο πρακτικα , (ισως ειμαι κ λάθος) διοτι δεν ειχα μεχρι στιγμής αυτοκινητο που να "με παθιάζει" ενω παρακολουθω την αυτοκινηση χρόνια!!!
2008 δεν κοιταζω καν. Απο SUV μονο το coupe style SUV CH-R.
-
@alekos86_eng said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
@dstou said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Άνθρωπος με βρέφος στην οικογένεια, και σκέπτεται το Πεζώ 208? Έχεις μπει στο πίσω κάθισμα? Και θα έχεις εκεί π.χ. τη γυναίκα με το παιδί να το κρατάει απασχολημένο, να το ταίζει, να το αλλάζει σε ένα ταξίδι, να το έχει σε παιδικό κάθισμα?
Μήπως μπερδεύτηκες με τα μηδενικά και εννοείς το 2008?Εχεις απόλυτο δικιο για τους χωρους!
Αλα εδω εχω και το "zero space" mini cooper στη λιστα, το 208 σου εκανε εντύπωση;Ενταξει το βλεπω λιγο ωs απωθημένο το θεμα κ οχι τόσο πρακτικα , (ισως ειμαι κ λάθος) διοτι δεν ειχα μεχρι στιγμής αυτοκινητο που να "με παθιάζει" ενω παρακολουθω την αυτοκινηση χρόνια!!!
2008 δεν κοιταζω καν. Απο SUV μονο το coupe style SUV CH-R.
Δηλώνεις λάτρης του σπορ σχεδίου και της καλής οδικής συμπεριφοράς,χωρίς να σε ενδιαφέρουν τοσο οι επιδόσεις.
Νομίζω ότι το C-HR (όχι CH-R), απο το "Coupé High Rider", θα το ευχαριστηθεις, χωρίς να σου λείψουν οι αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Έχω ξαναγραψει οτι στο παρελθόν είχα BMW και MINI με 250 άλογα, Recaro καθίσματα κλπ. κλπ., συνεπώς νομίζω οτι κάτι "σκαμπάζω" από σπορ οδική συμπεριφορά...
Επίσης, έχω αλλάξει 3 C-HR (C-LUB,C-HIC,GR Sport Ultimate). Δεν είμαι ο μόνος, αν μπεις σε C-HR fora του εξωτερικού, πολλοί ιδιοκτήτες C-HR αγόρασαν 2η και 3η φορά C-HR, άρα αυτό κάτι σημαίνει...
Οδήγησε δοκιμαστικά ένα C-HR σε στριφτερή διαδρομή και νομίζω ότι θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Δεν σχολιάζω καν το σχέδιό του, έχεις καταλάβει από μόνος σου ότι είναι μοναδικό. -
Εννοείται Honda Civic.
Δεν υπάρχει σήμερα στην αγορά ούτε καινούργιο μοντέλο στην c κατηγορία που να είναι overall τόσο καλό , εκτός απο το νέο civic που έχει άλλη φιλοσοφία κίνησης πλέον αλλά κάνει 40κ και είναι δίλιτρο.Όλοι οι άλλοι έχουν πετάξει λευκή πετσέτα λόγω ηλεκτρικών και SUV.
Έριξα μια ματιά στο car ...ούτε ένα 1.5 182 hatch , μάλλον τα έχουν κλείσει στο γκαράζ για future classic!
Αρκετά 1.0 και diesel , και κανα 2 διαμαντάκια όπως τα παρακάτω ας είναι και sedan , αξίζουν την μικρή υπέρβαση στο budget σου.Honda Civic '18 1.5 TURBO 182PS SPORT AUTOMATIC 22995€
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330268725-honda-civic#bigger-photos
Honda Civic 2018 182ps 22500€
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333905692-honda-civic#bigger-photosΑπο τα υπόλοιπα ίσως έβλεπα Α3 αλλά...γιατί;
Στα 20κ σήμερα δεν βρίσκεις κάτι πραγματικά καλό , με λίγα χλμ , και υπάρχουν νομίζω ακόμη καινούργια με 23-24κ στην βασική τους έκδοση.Τα ίδια ισχύουν και για την BMW
Επίσης και ο Ασσος της BMW νομίζω έχει βασική έκδοση με 23-24κΠερίπου στην ίδια λογική και το CHR μόνο και μόνο όμως για τις τιμές του , δεν υπάρχει αν βλέπω σωστα κάποιο καλό κοντά στο budget σου, αυτοί την έχουν ακούσει πιο άσχημα απο όλους με τα υβριδικά τους σαλιγκάρια , διαφορετικά θα ήταν για μένα η δεύτερη επιλογή μετά το Civic.
Αντί λοιπόν για Α3 και Ασσο και φυσικά Αclass προηγούμενης γενιάς που δεν θα ασχολούμουν καθόλου , εγώ θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο , πραγματικά μουράτο , πρακτικό όσο ένα ευρύχωρο c hatch, και με οδηγικη συμπεριφορά και τιμόνι καλού hatch.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331009448-mini-countryman?from-promotion=1Αλλιώς...θα έκανα την έκπληξη με μια TBI 159 , ιδανικά την stationwagon αλλα δεν το βλέπω πουθενά και θα κρατούσα τα ρέστα για βενζίνες και service μέχρι να παέι το παιδί δημοτικό.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333592669-alfa-romeo-alfa-159#bigger-photos
-
@vagkirk said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Εννοείται Honda Civic.
Δεν υπάρχει σήμερα στην αγορά ούτε καινούργιο μοντέλο στην c κατηγορία που να είναι overall τόσο καλό , εκτός απο το νέο civic που έχει άλλη φιλοσοφία κίνησης πλέον αλλά κάνει 40κ και είναι δίλιτρο.Όλοι οι άλλοι έχουν πετάξει λευκή πετσέτα λόγω ηλεκτρικών και SUV.
Έριξα μια ματιά στο car ...ούτε ένα 1.5 182 hatch , μάλλον τα έχουν κλείσει στο γκαράζ για future classic!
Αρκετά 1.0 και diesel , και κανα 2 διαμαντάκια όπως τα παρακάτω ας είναι και sedan , αξίζουν την μικρή υπέρβαση στο budget σου.Honda Civic '18 1.5 TURBO 182PS SPORT AUTOMATIC 22995€
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333905692-honda-civic#bigger-photosΑπο τα υπόλοιπα ίσως έβλεπα Α3 αλλά...γιατί;
Στα 20κ σήμερα δεν βρίσκεις κάτι πραγματικά καλό , με λίγα χλμ , και υπάρχουν νομίζω ακόμη καινούργια με 23-24κ στην βασική τους έκδοση.Τα ίδια ισχύουν και για την BMW
Επίσης και ο Ασσος της BMW νομίζω έχει βασική έκδοση με 23-24κΠερίπου στην ίδια λογική και το CHR μόνο και μόνο όμως για τις τιμές του , δεν υπάρχει αν βλέπω σωστα κάποιο καλό κοντά στο budget σου, αυτοί την έχουν ακούσει πιο άσχημα απο όλους με τα υβριδικά τους σαλιγκάρια , διαφορετικά θα ήταν για μένα η δεύτερη επιλογή μετά το Civic.
Αντί λοιπόν για Α3 και Ασσο και φυσικά Αclass προηγούμενης γενιάς που δεν θα ασχολούμουν καθόλου , εγώ θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο , πραγματικά μουράτο , πρακτικό όσο ένα ευρύχωρο c hatch, και με οδηγικη συμπεριφορά και τιμόνι καλού hatch.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331009448-mini-countryman?from-promotion=1Αλλιώς...θα έκανα την έκπληξη με μια TBI 159 , ιδανικά την stationwagon αλλα δεν το βλέπω πουθενά και θα κρατούσα τα ρέστα για βενζίνες και service μέχρι να παέι το παιδί δημοτικό.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333592669-alfa-romeo-alfa-159#bigger-photos
Η Alfa Romeo οντως ειναι οντως μοναδικη σα ντιζάιν και διαχρονικη!
Απο αξιοπιστία ελπιζω να παλεύεται!
Τώρα για το mini, προαωπικα δε μου αρέσει το Countryman! Ειμαι της λογικής αν σου αρέσει το mini cooper πας στο original, αντε στο 5θυρο αλλα και παλι το original, ενταξει δεν εχεις χώρους, αλλα αυτο ειναι κατι που συμβιβάζεσαι, αν θες mini. Καθε φορα που το βλεπεις κ το οδηγεις, ξεχνας το στρίμωγμα -
Η 159 κουκλί, αλλά θέλει κόρη βενζινά...
Επίσης η σενταν έχει θέμα με το μέγεθος μερικών καροτσιών. -
Εννοείται Honda Civic.
Δεν υπάρχει σήμερα στην αγορά ούτε καινούργιο μοντέλο στην c κατηγορία που να είναι overall τόσο καλό , εκτός απο το νέο civic που έχει άλλη φιλοσοφία κίνησης πλέον αλλά κάνει 40κ και είναι δίλιτρο.Honda Civic '18 1.5 TURBO 182PS SPORT AUTOMATIC 22995€
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333905692-honda-civic#bigger-photosένα με βενζινούλα hatchback και χωρίς να χει καταπιεί το σύμπαν σε χλμ ψάχνω και γω ο άνθρωπας... αλλά γιατί να το πουλήσουν θα μου πεις 🥲
επίσης και οι 2 αγγελίες δε λένε για ελληνική αντιπροσωπεία.. θαρρώ και ελπίζω να είναι αλλά να μη το έβαλε ο πωλητής εκ παραδρομής..
μαζί με τα Civic κοιτάω και τα mazda 3 προσωπικά, είναι όμορφα και διαβάζω ποιοτικά σε βενζίνα
-
Alfa159 αμαξαρα, αλλα πολυ υψηλη καταναλωση.
Εγω θα σου προτεινα civic, fiesta st, corsa opc και megane Gt με αυτην τη σειρα. -
Ότι και να πάρεις από τουρμπατο κοίτα να μην έχει πρόγραμμα!!!!
-
@a-ctive said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
@cirus said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Καλημέρα,
βαζεις με αυτά τα κριτήρια αμάξια οπως το Peugeot 208 και το toyota που δεν εχουν καμία σχέση με αυτό που γράφεις (πολύ καλό handling και οδική συμπεριφορά, δυναμικά χαρακτηριστικά και έλεγχο σε δρόμους με στροφές) και δεν έχεις στην λίστα σου καθόλου FORD και ALFA ROMEO που είναι οι καλύτερες επιλογές που έχεις
λοιπόν:
FORD FIESTA ST
HUYNDAI i20Nείναι τα 2 κορυφαία σε αυτά που ζητάς σε μικρά
αν πάμε σε πιο μεγάλα υπάρχουν και άλλες πολλές επιλογές
από αυτά που έβαλες ψηφίζω το HONDA CIVIC ΜΑΚΡΑΝ απο τα υπόλοιπα
διευκρίνησε τα χρήματα που εχεις budget όμως
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το budget μου γύρω στα 20k. γι αυτό ψάχνω μεταχειρισμένο. πάνε οι εποχές που με τέτοιο budget έπαιρνες τοπ μικρομεσαίο καινούργιο...
Ωραία τα fiesta st και i20Ν αλλά δεν είμαι τόσο λάτρης της ταχύτητας. της καλής οδικής συμπεριφοράς κυρίως.Alfa Romeo είναι έρωτας , έχεις δίκιο, αλλα η Guillietta είναι μοντέλο του 2010 στην ουσία και έχει ξεπεραστεί τεχνολογολικά θεωρώ. τώρα θα ξαναπάρει τα πάνω της λόγω Stelantis!
Το fiesta st line 155 τότε είναι φτιαγμένο για σένα.
Σε αυτά που λες διακρίνεται. ΟΛΑ τα FORD να ξέρεις κάνουν αυτό ακριβώς, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά που γράφεις. κοίτα και για focus και αν θες σε SUV ακόμα και το PUMA κάνει την δουλειά με + τον τεράστιο χώρο αποσκευών (μεγαλύτερος και του FOCUS)
Θα βάλω και το CIVIC μέσα το οποίο έχει και αυτό φοβερό τιμόνι και κρατήματα
ασε τα alfa τοτε γιατι συμφωνω λόγω παλαιότητας
Εχεις βαλει ποτε το puma διπλα απο ενα focus να συγκρινεις το χωρο αποσκευων; Εχω την εντυπωση οτι του puma ειναι ενα κλικ μικροτερο. Δεν λαμβανω υποψη το megabox.
Αν δεν λαμβάνεις υπόψιν το megabox πρέπει να είναι του focus μεγαλύτερο.
Αλλα πιστεψε με το megabox είναι εκπληκτικά πρακτικό και είναι και αυτό χώρος αποθήκευσης οποτε για μένα συγκρίνονται συνολικά οι χώροι αποθήκευσης, οπότε του Puma βγαίνει μεγαλύτερος
Φαντάσου ότι ακόμα και ρεζέρβα να βάλεις μέσα στο megabox έχει και άλλο χώρο να μπουν πράγματα
-
@groot said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Εννοείται Honda Civic.
Δεν υπάρχει σήμερα στην αγορά ούτε καινούργιο μοντέλο στην c κατηγορία που να είναι overall τόσο καλό , εκτός απο το νέο civic που έχει άλλη φιλοσοφία κίνησης πλέον αλλά κάνει 40κ και είναι δίλιτρο.Honda Civic '18 1.5 TURBO 182PS SPORT AUTOMATIC 22995€
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333905692-honda-civic#bigger-photosένα με βενζινούλα hatchback και χωρίς να χει καταπιεί το σύμπαν σε χλμ ψάχνω και γω ο άνθρωπας... αλλά γιατί να το πουλήσουν θα μου πεις 🥲
επίσης και οι 2 αγγελίες δε λένε για ελληνική αντιπροσωπεία.. θαρρώ και ελπίζω να είναι αλλά να μη το έβαλε ο πωλητής εκ παραδρομής..
μαζί με τα Civic κοιτάω και τα mazda 3 προσωπικά, είναι όμορφα και διαβάζω ποιοτικά σε βενζίνα
Επίσης έχω την εντύπωση ότι το σεντάν Civic κατασκευαζόταν στην Τουρκία...χώρις να ξέρω έαν παίζει κάποιο ρόλο στην αξιοπιστία του.
-
@gatoz said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
#mono_civic
απο αυτα που εβαλες και δειχνεις να θες
αλλιως
#mono_vitaraσγχωρατε με, μπορει το vitara να μην ειναι το χαμηλο σπορ που θα εξιταρει, αλλα και οι βολτες στη φυση καλες ειναι και εχουμε και κατι ποταμοκαταρρακτες προς μεσσηνια και κατι χωραφια να παραστουμε μια φορα το 3μηνο..
απο vitara τι προτεινουμε; μεταχειρισμενο σε τι τιμες; νεο σε τι τιμες; μονο 4x4; ευχαριστώ!
-
#mono_civic
αλλιως
#mono_vitaraσγχωρατε με, μπορει το vitara να μην ειναι το χαμηλο σπορ που θα εξιταρει, αλλα και οι βολτες στη φυση καλες ειναι και εχουμε και κατι ποταμοκαταρρακτες προς μεσσηνια και κατι χωραφια να παραστουμε μια φορα το 3μηνο..
απο vitara τι προτεινουμε; μεταχειρισμενο σε τι τιμες; νεο σε τι τιμες; μονο 4x4; ευχαριστώ!
Αν ποτέ είχα τη δυνατότητα για ένα 4Χ4 ως 2ο αμάξι, το Vitara θα ήταν η 1η μου επιλογή
-
#mono_civic
αλλιως
1.4 140αρι ή 1.4 129αρι. παντα allgrip = 4x4
κατα προτιμηση αυτοματα
θεματα περιπου μηδεν, μεχρι και με 150000-200000km δεν εχουν καποια φθορα να ασχοληθει κανεις, ε, μετα αμορτισερ - βαλβολινες κτλ ψιλολογια
στριβει, ειδικα το 140αρι εκδοση 'S' (το γνωριζεις απο τα φαναρια μπροστα με κοκκινο δαχτυλιδι) εξαιρετικα
αρκετα ευρυχωρο και πολυ μαϊτζεβελο
οχι πολυ οικονομικο το 140αρι αν πηγαινεις με 160αρες και πανω σε εο, καπου 8.5 μεση ετσι αλλιως με 130αρια και πολη κατω απο 7
απειρα βελτιωτικα φθηνα αξεσουαρ για εκτος αλλα και εντος δρομου
με την δυνατοτερη κοινοτητα χρηστων εν ελλαδι - vitaraclub.grκαι μεχρι να φτασεις καλαμαι εχει πολυ πραμα για εκτος και μερη τρομερα και ανεξερευνητα, θα φτασει το βιταρα πιο μακρυα απο οσο αντεχεις εσυ....
βασικο μειονεκτημα οτι κραταει τιμη και δεν υπαρχουν προθυμοι να το πουλησουν οποτε δυσκολο στην αγορα ενω εχει πουλησει παρα πολυ - τα περισσοτερα απο αυτα που βλεπεις στο καρ τζιαρ ειδικα πετρελαια και ατμοσφαιρα βενζινη, ειναι ενοικιασεις, ουτε καν ληζινγκ
-
κατα προτιμηση αυτοματαΔυνατός, ευχαριστώ! Βλέπω κρατάνε όντως σε τιμή.. 25.500 τιμοκατάλογος, 23 το δίνει εδώ (άντε πες κανα παζαρι) με 20K χιλιόμετρα, του '21 car.gr (και ένα του '19 140αρι car.gr ) θαρρείς είναι αξιόλογη ευκαιρία κανένα από δ'αύτα;!
-
Ο άνθρωπος ζήτησε να είναι σπορτιφ το αμάξι και βλέπω να προτείνουν vitara και C-HR!!!!!!!!!!
το ένα είναι υπέροχο για εκτος δρόμου και το άλλο εξαιρετικό για χαμηλή κατανάλωση και αν εξαιρέσεις την εμφάνιση και κανα αυτοκόλλητο GR, ασχετο με σπορ οδηγηση
καλό είναι να προτεινετε με βαση αυτά που ζητά ο άλλος και όχι αυτά που αρέσουν σε εσάς, λέω εγώ τώρα
Αν ζήταγε εκτός δρόμου και γω το vitara θα πρότεινα πχ
Το civic που προτάθηκε είναι πολύ καλό ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ αυτός που άνοιξε το νήμα
τεσπα αποχωρώ, δε πα να προτείνετε και MULTIPLA . Απλα δεν καταλαβαίνω την λογική που το κάνετε αυτό
ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ που έλεγε και ο συγχωρεμένος αθλητικογράφος
-
κατα προτιμηση αυτοματαΔυνατός, ευχαριστώ! Βλέπω κρατάνε όντως σε τιμή.. 25.500 τιμοκατάλογος, 23 το δίνει εδώ (άντε πες κανα παζαρι) με 20K χιλιόμετρα, του '21 car.gr (και ένα του '19 140αρι car.gr ) θαρρείς είναι αξιόλογη ευκαιρία κανένα από δ'αύτα;!
ευκαιρια οχι, αλλα μια χαρα ειναι!
ειναι η μεσαια εκδοση εξοπλισμου και τα δυο
η μεγαλη εχει μπλε δαχτυλιδι στους προβολεις μπροστα και η S (προσεξε γιαιτ γραφουν πολλοι S και δεν ειναι) εχει κοκκινο δαχτυλιδι και αυτη ειναι η πιο εξοπλισμενη απο ολες αλλα και με διαφορετικο στησιμο αναρτησεων - εβγαινε μεχρι αρχες του 2018 -
Το civic που προτάθηκε είναι πολύ καλό ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ αυτός που άνοιξε το νήμα
τεσπα αποχωρώ, δε πα να προτείνετε και MULTIPLA . Απλα δεν καταλαβαίνω την λογική που το κάνετε αυτό
δεν προτείνε κανείς vitara θαρρώ. και γω για civic κοιτάω, βενζίνη/1.5/ελληνικο/10ης-γεννιας κινείται δύσκολα σε car/μεταχειρισμένα, οποτε κοιταμε και τι αλλο παιζει
η εναλλακτική μου είναι για mazda 3 2019+ προσωπικα σε αυτά τα γούστα
είχα την απορία για το vitara ποια είναι η αντίστοιχη πρόταση, οκ thread hijacking το vitara, αλλά don't over-dramatize!
(ευχαριστώ @gatoz και sorry για το vitara-hijacking στους λοιπούς!)
-
δεν προτείνε κανείς vitara θαρρώ. και γω για civic κοιτάω, βενζίνη/1.5/ελληνικο/10ης-γεννιας κινείται δύσκολα σε car/μεταχειρισμένα, οποτε κοιταμε και τι αλλο παιζει
η εναλλακτική μου είναι για mazda 3 2019+ προσωπικα σε αυτά τα γούστα
είχα την απορία για το vitara ποια είναι η αντίστοιχη πρόταση, οκ thread hijacking το vitara, αλλά don't over-dramatize!
(ευχαριστώ @gatoz και sorry για το vitara-hijacking στους λοιπούς!)
απο αυτον ειδικα μην ζητας συγνωμμη
κρυβεται καιρο μην τον πετυχω πουθενα....
και ενα βιταρα χωραει σε ολες τις συζητησεις
#mono_vitara -
Ο άνθρωπος ζήτησε να είναι σπορτιφ το αμάξι και βλέπω να προτείνουν vitara και C-HR!!!!!!!!!!
Ζήτησε σπορτίφ στήσιμο, όχι επιδόσεις. Έχει μεγάλη διαφορά. Και ναι το CHR έχει σπορτίφ στήσιμο, αφού στρίβει εξαιρετικά και όχι μόνο για SUV αλλά αι καλύτερα από πολλά HB. Αυτά που λέει με bold τα καλύπτει το CHR και με το παραπάνω. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για αυτά, αλλά πολύ κοντά και π.χ. πολύ καλύτερο (σε αυτούς τους τομείς) από ένα Α3.
Δεν τρέχω καθόλου, οπότε δεν κοιτάω εκδόσεις με εκρηκτικές επιταχύνσεις, αλλά βάζω σαν βασικό κριτήρια την ασφάλεια, και κυρίως την ενεργητική ασφάλεια, πολύ καλό handling και οδική συμπεριφορά, δυναμικά χαρακτηριστικά και έλεγχο σε δρόμους με στροφές, γι αυτό και κοιτάω αυτοκίνητα με χαμηλό κέντρο βάρους, και όχι SUV παρά τη σαρωτική επικράτηση τους εμπορικά. (με εξαίρεση το coupe SUV Toyota CH-R που είναι μες
-
το ένα είναι υπέροχο για εκτος δρόμου και το άλλο εξαιρετικό για χαμηλή κατανάλωση και αν εξαιρέσεις την εμφάνιση και κανα αυτοκόλλητο GR, ασχετο με σπορ οδηγηση
Ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος (και σωστά) είπε οτι το C-HR είναι μεταξύ των επιλογών του, δεν του το πρότεινε κανείς με το ζόρι.
Όσο για το ποιο αυτοκινητο είναι σχετικό και ποιο άσχετο με σπορ οδήγηση, αλλά και το πώς ορίζει ο καθένας τη σπορ οδήγηση, θα μας επιτρέψεις να έχουμε και τη δική μας άποψη.
αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου