-
@driver-m said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Επισης, για να μη γραφουμε κι ο,τι να'ναι, 34κ κανει το τεσλα 3 με τα 325 αλογα. Με τα 470 αλογα ξεκιναει απο 47κ.
41.000 με την επιδότηση (αφού λέμε για 34.000 το 325αρι που επίσης είναι με επιδότηση).
-
@fanis75 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Επισης, για να μη γραφουμε κι ο,τι να'ναι, 34κ κανει το τεσλα 3 με τα 325 αλογα. Με τα 470 αλογα ξεκιναει απο 47κ.
41.000 με την επιδότηση (αφού λέμε για 34.000 το 325αρι που επίσης είναι με επιδότηση).
Οι τιμες του γνωστου περιοδικου με μερα της εβδομαδος ειναι χωρις επιδοτηση?
Γιατι εκει 46κ το δινει το 3αρι με τα 480 αλογα και 34 το basic. -
Γιατι εκει 46κ το δινει το 3αρι με τα 480 αλογα και 34 το basic.Καλα απο περιοδικά βλέπετε τις τιμές ; Μπείτε στο site της tesla και δείτε τις τιμές είναι με ΦΠΑ (οχι σαν κάτι τιμές που έβαζε η ford πχ και μπέρδευε τον κόσμο) και ΧΩΡΙΣ την επιδότηση, τίμια πράγματα...
-
Γιατι εκει 46κ το δινει το 3αρι με τα 480 αλογα και 34 το basic.Δεν ξέρω, αλλά το συγκεκριμένο περιοδικό δεν κάνει για καμία χρήση!!
Οι τιμές (χωρίς επιδότηση) είναι €42.000 το "απλό" και €47.000 το LR.
-
παρε μια 330e που ειναι σοβαρο αυτοκινητο και σε ολα ανωτερο του τεσλα.
Ε πάρε, καλοταξιδη
-
Mε την ιδια λογικη, αν ειναι να δωσεις 35κ για πλευμομπιλ τεσλα 3, δωσε 50 και παρε μια 330e που ειναι σοβαρο αυτοκινητο και σε ολα ανωτερο του τεσλα.
Τι μας λες ρε οδηγέ... Σε όλα ανώτερη η 330e, ε;
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι υπερέχει μόνο σε απτή ποιότητα κατασκευής, εμφάνιση και αυτονομία.
Και το Model 3 LR υπερέχει σε τιμή, κόστος χρήσης, κόστος συντήρησης, τετρακίνηση (αν δεν πας στην 330e xDrive, που είναι ακόμη πιο ακριβή), εξοπλισμό και επιδόσεις. -
Σχετικά είναι όλα, για μένα υπερέχει και στην κaύλα και στο θόρυβο κτλ. Ξέρω πάντως που θα έδινα τα λεφτά μου!
-
@diego1960 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Σχετικά είναι όλα, για μένα υπερέχει και στην κaύλα και στο θόρυβο κτλ. Ξέρω πάντως που θα έδινα τα λεφτά μου!
Τίποτα από αυτά που ανέφερα δεν είναι σχετικό ή υποκειμενικό. Οι τομείς υπεροχής του ενός και του άλλου είναι αδιαμφισβήτητοι!
-
@harisma23 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Mε την ιδια λογικη, αν ειναι να δωσεις 35κ για πλευμομπιλ τεσλα 3, δωσε 50 και παρε μια 330e που ειναι σοβαρο αυτοκινητο και σε ολα ανωτερο του τεσλα.
Τι μας λες ρε οδηγέ... Σε όλα ανώτερη η 330e, ε;
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι υπερέχει μόνο σε απτή ποιότητα κατασκευής, εμφάνιση και αυτονομία.
Και το Model 3 LR υπερέχει σε τιμή, κόστος χρήσης, κόστος συντήρησης, τετρακίνηση (αν δεν πας στην 330e xDrive, που είναι ακόμη πιο ακριβή), εξοπλισμό και επιδόσεις.Σε τι επιδοσεις ακριβως? Παντως σιγουρα οχι σε τελικη. Και που θα τις πιασεις, σε κανα φαναρι? Αφου οι ιδιοι παραδεχεστε οτι ολα τα τεσλα ειναι για αστικη μετακινηση.
Επισης η τετρακινηση γιατι ειναι πλεονεκτημα?
Οσο για τον εξοπλισμο, οταν ενα αμαξι εχει ενα τιμονι μ'ενα ταμπλετ για εσωτερικο ειναι αστειο να μιλαμε για εξοπλισμους. Αλλα ακομα κι ετσι, τα εξτρα που εχει η bmw (με.πληρωμη φυσικα) ουτε κατα διανοια δεν τα εχει η τεσλα.Ναι σε κοστος χρησης και συντηρησης το τεσλα οντως υπερτερει, εκ της φυσεως του (αποκλειστικα ηλεκτρικο). Αλλα επειδη ενα μεγαλο σενταν 300+ αλογων εχει σαν βασικο σκοπο την καλυψη μεγαλων αποστασεων (κοινως ταξιδια) κι ενα αμιγως ηλεκτρικο δεν επιτελει το σκοπο αυτο, ξαναερχομαστε στα αρχικα. Οτι το τεσλα 3 δεν εχει λογο υπαρξης οποτε και τα 35 χιλιαρικα που κοστιζει το basic μοντελο για ενα αυτοκινητο πολης ειναι παρα πολλα ενω και οι οποιες επιδοσεις ειναι κυριολεκτικα αχρηστες.
Πιο χρησιμο ειναι ενα διλιτρο diesel sedan με τα μισα αλογα γιατι τουλαχιστον ταξιδευεις ανετα, κατι που με το τεσλα δε μπορεις. Ποσο μαλλον με την 330e που εχεις ενα απιστευτα δυνατο, ποιοτικο και καλο οδηγικα αυτοκινητο με λογικοτατη καταναλωση με κοστος εφαμιλλο του πιο δυνατου τεσλα 3 που ειναι ακομα πιο αχρηστο κι απ'το basic γιατι κοστιζει 10κ παραπανω επειδη απλα.εχει ακομα περισσοτερα αλογα λες και το ζητημα με τα τεσλα ειναι η ελλειψη ιπποδυναμης κι οχι πως αν πραγματικα τη χρησιμοποιησουν δε φτανουν ουτε μεχρι Κορινθο. -
Ο driverm ζει την ιστορία. Ρε συ τα ίδια δεν λέγαμε πριν κάνα δίμηνο;
Μη πάρεις Τέσλα...... Δώσε τα λεφτά σου σε άλλη πολυεθνική
Μπαααα σε καλό σου.
-
@lap said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Ο driverm ζει την ιστορία. Ρε συ τα ίδια δεν λέγαμε πριν κάνα δίμηνο;
Μη πάρεις Τέσλα...... Δώσε τα λεφτά σου σε άλλη πολυεθνική
Μπαααα σε καλό σου.
E καλα ρε Γυρε κι εσυ γραφεις 10 μηνυματα την ημερα λεγοντας τα ιδια και τα ιδια, να μην επαναληφθω κι εγω σε 3-4 μηνυματα την εβδομαδα?
Λες και τοσες δεκαδες σελιδες δε συζηταμε λιγο πολυ τα ιδια και τα ιδια oλοι μας, το ποστ μου σε πειραξε. -
Σωστά!
-
Σχετικο-άσχετο (γιατί αφορά υβριδικά) έχουμε τώρα το φαινόμενο, να σσσσσεεεερνονταιιιιιιι μερικοί στο δρόμο, προκειμένου να κάνουν οικονομία στο ρεύμα και μην αρχίσουν τα πιστόνια να ρουφάνε βενζίνη!
-
@fanis75 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Είστε γηγενείς Αθηναίοι;
Εγώ ναι!
Σε φαντάζομαι να συμμερίζεσαι τον μακαρίτη τον Χατζηφωτίου στην άποψη του για την Αθήνα.
«Οι βλάχοι δεν πείνασαν στον πόλεμο...»!
-
Και εγώ σέρνομαι, δεν έχω μια. Η μάλλον δεν πληρώνω μια με τόσο που πήγε η βενζίνη.
-
@bassstarlet said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Σχετικο-άσχετο (γιατί αφορά υβριδικά) έχουμε τώρα το φαινόμενο, να σσσσσεεεερνονταιιιιιιι μερικοί στο δρόμο, προκειμένου να κάνουν οικονομία στο ρεύμα και μην αρχίσουν τα πιστόνια να ρουφάνε βενζίνη!
Στην αρχη βλεπαμε μονο υβριδικα Τουοτα να σερνονται. Τωρα πολλα κορεατικα που θελουν να κατεβουν στο 7,5. Η χαρα ολων αυτων το μποτιλιαρισμα. Τους προσπερνω με το ντιζελ μου στην ΑΟ σα σταματημενους. Σημειωση. Πηγαινοντας εγω στα ορια, +- 10km/h.
-
@bassstarlet said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Είναι κόλπο. Σε υποτιμούν στο φανάρι, και μέχρι να κουμπωσουν 1ή - 2α, ο τύπος με το λευκό yaris έχει εξαφανιστεί. Δε φαντάζεσαι ποση πλάκα εχω ριξει σε φανάρια σε καγκουροφιμεγαμπρους..
-
Είχα μπροστά μου χτες ένα λευκό hybrid Yaris (leasing από την διαφήμιση στην πίσω πινακίδα) το οποίο πήγαινε σαν χελώνα 40km/h στην αριστερή της λ. Μαραθώνος. Eγώ από πίσω υπομονετικά χωρίς να του κάνω τίποτα. Φαίνονταν ότι κάτι έψαχνε στο κινητό, στην οθόνη δεν ξέρω. Λέω άστον. Σταματάμε σε κόκκινο. Και με το που ανάβει πράσινο πατάει μία και εξαφανίζεται. Τρελή επιτάχυνση το κουβαδάκι. Ξεκινάμε και οι υπόλοιποι χαλαροί και τον συναντάμε πιο κάτω να έχει κόψει. Τι ψυχολογικά είχε ένας θεός ξέρει.
-
@elteo said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Είχα μπροστά μου χτες ένα λευκό hybrid Yaris (leasing από την διαφήμιση στην πίσω πινακίδα) το οποίο πήγαινε σαν χελώνα 40km/h στην αριστερή της λ. Μαραθώνος. Eγώ από πίσω υπομονετικά χωρίς να του κάνω τίποτα. Φαίνονταν ότι κάτι έψαχνε στο κινητό, στην οθόνη δεν ξέρω. Λέω άστον. Σταματάμε σε κόκκινο. Και με το που ανάβει πράσινο πατάει μία και εξαφανίζεται. Τρελή επιτάχυνση το κουβαδάκι. Ξεκινάμε και οι υπόλοιποι χαλαροί και τον συναντάμε πιο κάτω να έχει κόψει. Τι ψυχολογικά είχε ένας θεός ξέρει.
Όχι δεν ήμουν εγω - leasing δεν έχω, ψυχολογικά έχω ναι
-
@v_a said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@elteo said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Όχι δεν ήμουν εγω - leasing δεν έχω, ψυχολογικά έχω ναι
δεν είπα ότι ήσουν εσύ απλά μιας και το ανέφερες μου θύμησες το σκηνικό γιατί μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα έφυγε το κουβαδάκι από στάση....
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση