-
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
Ίσως κάνουν calibration.
φορεβα γκαλιμπρέιτ
και με εχει σελεμπρέιτ -
Μάλλον βλέπει εφιάλτη ....
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@mike-gkem said in Peugeot 3008 2016:
Sorry guys μια ερώτηση παρακαλώ, έχω ένα 3008 ενός έτους και άρχισα να ακούω σε λακούβες και κακοτραχαλα ένα θόρυβο σαν να ξεχαρβαλωσε κάτι μπροστά μου στο τιμόνι ή στο πίνακα οργάνων. Σαν κάτι να έχει ξελασκαρει και παίζει. Έχει τύχει σε άλλον;;;δεν μπορώ να εντοπίσω από που έρχεται το τρίξιμο.
στον ρεμουνδο για ελεγχο
οτι προβλημα και να εχει βγαλει το χρεπι σε καποιον, σιγουρα μπορει να εκπληξει ξανα με κατι καινουργιο
....εχω και εγω κατι νεο, χωρις κανενα λογο οι υαλοκαθαριστηρες αρχιζουν και τρεμουν χωρις να χρησιμοποιουνται, δηλαδη επιτοπου εκει που ειναι παρκαρισμενοι κανουν ενα εκαοτστο πανω και ενα κατω αεικινητα καθε 5 sec. ακομη και σβηστο (!). φυσικα και στο υπογειο παρκιν ολο το βραδυ. αχαχαχαχαχα.... θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και θα επανελθωΌντως τώρα;;;;
-
@babisstinson said in Peugeot 3008 2016:
Sorry guys μια ερώτηση παρακαλώ, έχω ένα 3008 ενός έτους και άρχισα να ακούω σε λακούβες και κακοτραχαλα ένα θόρυβο σαν να ξεχαρβαλωσε κάτι μπροστά μου στο τιμόνι ή στο πίνακα οργάνων. Σαν κάτι να έχει ξελασκαρει και παίζει. Έχει τύχει σε άλλον;;;δεν μπορώ να εντοπίσω από που έρχεται το τρίξιμο.
στον ρεμουνδο για ελεγχο
οτι προβλημα και να εχει βγαλει το χρεπι σε καποιον, σιγουρα μπορει να εκπληξει ξανα με κατι καινουργιο
....εχω και εγω κατι νεο, χωρις κανενα λογο οι υαλοκαθαριστηρες αρχιζουν και τρεμουν χωρις να χρησιμοποιουνται, δηλαδη επιτοπου εκει που ειναι παρκαρισμενοι κανουν ενα εκαοτστο πανω και ενα κατω αεικινητα καθε 5 sec. ακομη και σβηστο (!). φυσικα και στο υπογειο παρκιν ολο το βραδυ. αχαχαχαχαχα.... θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και θα επανελθωΌντως τώρα;;;;
#fysika
-
Δεν το πας σε ένα παπά να ξεφορεθεί, να διαβάσει και καμιά ευχή, να σταξει και λιγο αγίασμα στο δοχείο διαστολής, κι αν αρχίσει να βρυχάται, να κορναρει και να ανοιγοκλεινει τους καθρέφτες και τα φλας, φωνάζεις μετά εξορκιστή έμπειρο, να το σιάξει...
-
Είπαμε το αμάξι είναι ζωντανό και με κάθε τρόπο στο δείχνει.
Σε αφήνει να του φέρεσαι αλύπητα στο δρόμο, αλλά σαν γαλλιδούλα, θέλει να της είσαι τρυφερός και να της λες ωραία λόγια...
-
Δινει και εξατμιση;
-
Ολα στα δίνει, άμα είσαι γλυκομίλητος...
-
Και μετα αναρωτιέστε γιατι χαλανε τα δοχεια...
-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Δεν το πας σε ένα παπά να ξεφορεθεί, να διαβάσει και καμιά ευχή, να σταξει και λιγο αγίασμα στο δοχείο διαστολής, κι αν αρχίσει να βρυχάται, να κορναρει και να ανοιγοκλεινει τους καθρέφτες και τα φλας, φωνάζεις μετά εξορκιστή έμπειρο, να το σιάξει...
Εισαι του λαϊκού και του σκυλαδικου, αγόρασες το νέο σου Τέσλα, έχεις γεμίσει τον σκληρό του δίσκο με όλα τα σουξέ του είδους και το έχεις παρκάρει στην αυλή του σπιτιού σου.
Και παρά όλα αυτά....
Στις 00:00 ακριβώς μέσα στην ησυχία της πλάσης συμβαίνει αυτό.... -
....εχω και εγω κατι νεο, χωρις κανενα λογο οι υαλοκαθαριστηρες αρχιζουν και τρεμουν χωρις να χρησιμοποιουνται, δηλαδη επιτοπου εκει που ειναι παρκαρισμενοι κανουν ενα εκαοτστο πανω και ενα κατω αεικινητα καθε 5 sec. ακομη και σβηστο (!). φυσικα και στο υπογειο παρκιν ολο το βραδυ. αχαχαχαχαχα.... θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και θα επανελθω
-
στον ρεμουνδο για ελεγχο
....εχω και εγω κατι νεο, χωρις κανενα λογο οι υαλοκαθαριστηρες αρχιζουν και τρεμουν χωρις να χρησιμοποιουνται, δηλαδη επιτοπου εκει που ειναι παρκαρισμενοι κανουν ενα εκαοτστο πανω και ενα κατω αεικινητα καθε 5 sec. ακομη και σβηστο (!). φυσικα και στο υπογειο παρκιν ολο το βραδυ. αχαχαχαχαχα.... θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και θα επανελθωΝευρολογικής φύσεως είναι το πρόβλημα. Πάρκινσον υαλοκαθαριστηρων λέγεται η νόσος. Πρέπει να το δει Νευροχειρουργός , αλλά χωρίς ιατρικό σφυρακι γιατί αν πάρει στα χέρια του σφυρακι, θα αρχίσει να το βαράει στα γόνατα μακ φερσον (και όχι μόνο)
-
....εχω και εγω κατι νεο, χωρις κανενα λογο οι υαλοκαθαριστηρες αρχιζουν και τρεμουν χωρις να χρησιμοποιουνται, δηλαδη επιτοπου εκει που ειναι παρκαρισμενοι κανουν ενα εκαοτστο πανω και ενα κατω αεικινητα καθε 5 sec. ακομη και σβηστο (!). φυσικα και στο υπογειο παρκιν ολο το βραδυ. αχαχαχαχαχα.... θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και θα επανελθω
Καθαριστηρες σε οργασμό;
-
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
Καθαριστηρες σε οργασμό;
Και το πιτσιλιστίρια για squirting
-
Κα...λα το 3008...
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είχε πάθει του γάτου και πως ο έφτιαξαν.
-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είχε πάθει του γάτου και πως ο έφτιαξαν.
Ούτε η ίδια η Πεζώ δεν έχει καταλάβει!! Όταν έγινε ένα update, απλά σταμάτησε να δουλευει το αμάξι. Πως το έφτιαξαν, θα μας πει ο γάτος.
-
Δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα...
Απλά το έβρισε ο γάτος, γιατί δεν προχώραγε το αμάξι σε κάτι γκρεμούς που δεν ήταν σικ και το αμάξι μουλάρωσε...
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα...
Δίκιο έχεις, δεν έπαθε....αφού έτσι βγήκε από το εργοστάσιο, χαλασμένο!!
-
Οχι χαλασμένο..
Είχε την διαμόρφωση gatoz1.0
Peugeot 3008 2016