-
Καλή η θεωρία και πολλοί εκθειάζουν τα προτερήματα του Jazz, το πρόβλημα δημιουργείται όταν πρόκειται να εκταμιεύσεις κοντά στα 30Κ για ένα αμάξι που δεν βλέπεται.
-
-
αυτό τώρα το έβαλες για όμορφο??
-
Ωραίο είναι!
-
Put your money where your mouth is…κι εμένα μου αρέσει έτσι
-
Ανέραστο, μην ασχοληθείς.
-
-
@jamesd said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Αυτήν την βρίσκεις ωραία;
-
@criuser said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Γιατί είναι τζάμπα.
Γιατί πας βολτίτσα 350 χλμ με 25 ευρώ συν τα διόδια...
-
Τζαμπα δεν ειναι οταν κινειται 95% στην πόλη.
-
Ταξίδια δεν κανει ο ανθρωπος.
Ειπαμε καθε καυσιμο αναλογα με την χρήση. Για την χρήση που αναφέρει ο νηματοθέτης το μαζουν ειναι ακατάλληλο.
-
-
Για 3 μελή οικογένεια μέχρι 30k Γιατι δεν κοιτάς το Suzuki Vitara, στα 30k μέχρι κ με ηλιοροφη τετρακίνητο παίρνεις. Πολύ καλούς χώρους, πιο άνετο και από xceed στα πίσω καθίσματα.
-
@lap said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@jamesd said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Αυτήν την βρίσκεις ωραία;
Μπελουτσι vs Βενετία!
https://www.tiktok.com/@aeginastar/video/7045957849234574598 -
@fanis75 said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
@criuser said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Γιατί είναι τζάμπα.
Γιατί πας βολτίτσα 350 χλμ με 25 ευρώ συν τα διόδια...
-
Τζαμπα δεν ειναι οταν κινειται 95% στην πόλη.
-
Ταξίδια δεν κανει ο ανθρωπος.
Ειπαμε καθε καυσιμο αναλογα με την χρήση. Για την χρήση που αναφέρει ο νηματοθέτης το μαζουν ειναι ακατάλληλο.
Σήμερα βολτίτσα με το αιρκρος Χαλάνδρι - Νέα Πέραμο, μέσω Φιλαδέλφειας να κόψουμε κίνηση, ποτάμι, Σκαραμαγκά και παλαιά Εθνική μετά την Ελευσίνα. Κατανάλωση 4,1.
Επιστροφή από Α.Ο. γρήγορα και ανεβήκαμε στο σύνολο στα 4,5.Αυτό είναι το θέμα.
Με το ντίζελ ο άνθρωπος θα κάνει βολτίτσες το ΣΚ να χαλαρώνει τζάμπα...
-
-
Εκτός της κατανάλωσης, πρέπει να εκτιμηθεί αν του αρέσουν του ανθρώπου τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των ντίζελ. Δεν είναι μόνο το οικονομικό που μετράει στην αγορά ενός αυτοκινήτου.
-
Βολτίτσα 70 χλμ με 4 ευρώ αξία ανεκτίμητη...
-
Το θέμα είναι αν θες να οδηγήσεις ντίζελ για 70 χλμ...
-
Μετά από 320.000 χλμ με ντίζελ μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι οδηγούνται μια χαρά…
-
320000 χλμ σημαίνει τουλάχιστον 10000 όφελος σε σχέση με την βενζίνη...
Μπορεί και 15000.Ενα αμάξι δώρο δηλαδή...
-
@kkostask said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
Μετά από 320.000 χλμ με ντίζελ μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι οδηγούνται μια χαρά…
Ατό είναι καθαρά θέμα ανθρώπου. Εγώ δεν λέω να πάρει ή να μην πάρει ντίζελ. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να το δούμε από την μεριά του αγοραστή, όχι από την δική μας. Ας τα οδηγήσεις και ας αποφασίσει. Δεν είναι το κόστος το σημαντικότερο για κάποιους ανθρώπους.
-
@ektoras said in Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K:
αυτο τώρα υποτίθεται ότι ειναι ωραίο???
οι καγκουριες εμένα μου αρέσουν απλά το αμαξι αυτό είναι χάλια. Οτι και να βάλεις χαλια θα μείνει. Μόνο στην πρέσσα θα ομορφύνει λίγο
-
Καινούριο αμάξι για 3μελή οικογένεια, αυτόματο με budget μέχρι 30K