@gtsartsal said in Renault Austral:
@cirus said in Renault Austral:
@fanis75 said in Renault Austral:
@cirus said in Renault Austral:
με τα κριτήρια που έβαλε μεχρι 30000 (ακριβό δηλαδή) το puma είδικά αν μπορεί να το πάρει σε ruby red είναι απλά σουπερ για κοπέλα
Ruby Red δεν βγαίνει σε αυτόματο, οπότε απορρίπεται! Το αυτόματο (και πολύ σωστά!) είναι μη διαπραγματεύσιμο για τον γάτο και την γατοκόρη.
σορυ δεν το ήξερα αυτό. καλά έχει και άλλα όμορφα χρώματα σε αυτόματο st line είναι κουφετο για κοπέλα
εντωμεταξύ θα προτεινα και άλλα, αλλά εχει αποκλείσει όλο το stellantis group, το vag το αποκλείω εγώ, τα toyota ε δεν εμειναν και πολλές επιλογές. Το honda είναι τρολια του λαπ μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω σαν τρεντυ αμαξι για νέους.
ΥΓ βλέπω πάλι vitara να παίρνει στο τέλος να τα κάνει συλλογή!!!
Το αδικείς το αυτοκίνητο. Τι χρειαζεται ένα κορίτσι στα 20 του από ένα αυτοκίνητο και δεν το έχει το ΤΖΑΖ σε πολύ υψηλό επίπεδο?
Αν της αρέσει όμως...
Δεν το αδικώ καθόλου. Καλό αυτοκίνητο είναι, πολύ καλό. HONDA είναι εξάλου, εγγυηση δεν βγαζει κακά αυτοκίνητα
Αλλά είναι άσχημο και καθόλου τρέντυ για νεους. Αυτο πιστεύω και λέω. Παπουδίστικο είναι. Οταν είσαι νέος θέλεις κάτι όμορφο και τρεντυ και αυτό είναι το αντίθετο. Αυτό είναι πρακτικό οικογενειακό μικρούλι με πολύ ασφάλεια. Δεν νομίζω ότι θα το διάλεγε κανένας νέος ανθρωπος. Γνώμη μου πάντα γιατι μιλάμε για κάτι υποκειμένικό
Δηλαδή σε πόσους νέους πιστεύετε ότι θα βάζατε δίπλα δίπλα το PUMA και το παπουδοJAZZ και θα διαλεγαν το JAZZ ???
ειλικρινά όμως!!!!
ΥΓ κάποιες φορές πιστεύω ότι είμαι εξωγήινος με αυτά που διαβάζω