-
Ο χρήστης tacos έγραψε:
file:///C:/Users/tacos_2/Documents/IMG_20181121_150311.jpgΌπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Για να επισυνάψετε φωτογραφίες πρέπει να ακολουθήσετε τις διαδικασίες που θα βρείτε σε αυτό το Θέμα: https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 11&t=22303 [Admin]
Μα κι εσείς να μην έχετε άμεση πρόσβαση στον σκληρό μας δίσκο!!! Μόνο cookies και λοιπά phpbb “ζαχαρωτά” plug-ins κι από root access μηδέν;;;
#Έλεοç [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αναρωτιέμαι γιατί το τελευταίο αμάξι το έδειξαν αποσπασματικά!;!
Λίγο στην αρχή, στη μέση και το τέλος που ανέβηκε!
Μου δημιουργεί τις έντονες υποψίες για #creative_advertising, cropάροντας κλιπάκια και συνθέτοντας μια εικόνα που δεν βγαίνει από μόνη της σε μια ενιαία λήψη!Και τα λέω αυτά μετά φόβου Kyushu [emoji23], μιας και είμαι πλέον και νέος κάτοχος Lexus, μετά από μακρά θητεία πίσω από RWD τευτονικα και άλλα RME αμάξια από τη Γηραιά Αλβιώνα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με γεια. Ποιο μοντέλο πήρες;
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα σεμνό και ταπεινό 200άρι ΤΤΕ...
-
Καλημέρα σε όλους. Νέος κάτοχος ενός NX 300H και ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταφέρει κάποιος να βλέπει δεδομένα κίνησης στους χάρτες. Έχω κάνει σύνδεση wifi με hotspot το κινητό αλλά δεν βλέπω φως...
-
@Chrisk6 @gtsartsal
στο 06:30
δεν είναι συνέχεια στο hud η απεικόνιση την κουμπιών του τιμονιού μόνο όταν βάλεις τα δάκτυλά σου πάνω τουςΥΓ αποφάσισα να πετάω μια σπόντα στο τοπικό που μου δίνει το έναυσμα και μετα να πηγαίνω στο σωστό και να μην χαλάω τον ειρμό ...
-
Πάντως η λειτουργία αυτή καλύπτει την αντιεργονομικοτητα των κουμπιών του τιμονιού.
Σε μερικά reviews που είδα δεν ενθουσιάστηκαν με τα κουμπιά και την απεικόνιση στο HUD . -
@kostis20 said in Lexus Forum:
Πάντως η λειτουργία αυτή καλύπτει την αντιεργονομικοτητα των κουμπιών του τιμονιού.
Σε μερικά reviews που είδα δεν ενθουσιάστηκαν με τα κουμπιά και την απεικόνιση στο HUD .Θέμα συνήθειας είναι και εγω δυσκολεύομαι οταν αλλάζω αυτοκίνητο απo yaris
σε yaris
σε Χ3
-
Αμαξάρες, τι να λέμε τώρα!!!
-
Τα πολλά κουμπιά στο τιμόνι είναι αντιεργινομικα. Στο Ford έχει πολλά, δεν θυμάμαι ποτέ τίποτα, στο Peugeot έχει λιγότερα οπότε περισσότερες πιθανότητες να πέσω μέσα!
Καλύτερο σύστημα ever, δεξιό μοχλακι ηχοσύστημα και αριστερό cruise control.. δυστυχώς πλέον το έκοψαν το δεξί, και είναι μόνο στο τιμόνι τα του ήχου..με τον δείκτη και τον μεσαίο του κάθε χεριού απόλυτος έλεγχος.
-
@dublin said in Lexus Forum:
Καλύτερο σύστημα ever, δεξιό μοχλακι ηχοσύστημα και αριστερό cruise control..
+1
-
Πολλά κουμπιά στο τιμόνι είχα εγώ...
Αλλά δεν μπερδευόσουν γιατί έστριβε μόνο η στεφάνη όχι το κέντρο και είχε και μεγαλύτερο αερόσακο από τα άλλα αυτοκίνητα. Μαζί με αερόσακο για τα γόνατα του οδηγού...
Μοντέλο 2008.
-
@criuser said in Lexus Forum:
Πολλά κουμπιά στο τιμόνι είχα εγώ...
Αλλά δεν μπερδευόσουν γιατί έστριβε μόνο η στεφάνη όχι το κέντρο και είχε και μεγαλύτερο αερόσακο από τα άλλα αυτοκίνητα. Μαζί με αερόσακο για τα γόνατα του οδηγού...
Μοντέλο 2008.
Ναι, ήταν σταθερά αυτά. Εμένα γι' αυτό με εξυπηρετούσαν πάντα τα 2 μοχλακια, γιατί ήταν επίσης σταθερά, τώρα μόλις κάνεις οποιαδήποτε μικρή κίνηση χάνεις το balance σου..?
-
-
Εχει παρει λιγο λαθος πορεια η εταιρεια με τα τελευταια μοντελα της. Το καινουριο RX ειναι τετρακυλινδρο, το RZ μαλλον θα εχει πολυ μικρη αυτονομια, λιγο τα ηλεκτρονικα στο καινουργιο infotainment βγαζουν ψιλοπροβληματα.
Αλλα ειναι πολυ ανετα τα ατιμα
-
-
@gtsartsal said in Lexus Forum:
Πολύ ενδιαφέρον το νέο τιμόνι.
Αρκεί να μη φεύγουν οι ρόδες από το αμάξι.
-
@antonakis said in Lexus Forum:
@gtsartsal said in Lexus Forum:
Πολύ ενδιαφέρον το νέο τιμόνι.
Αρκεί να μη φεύγουν οι ρόδες από το αμάξι.
Μα αυτό είναι το ενδιαφέρον, πάει και στρίβει και χωρίς ρόδες!!
-
Πολύ ωραίο!
Ειδικά μέσα!
Τι κατηγορία είναι δεν κατάλαβα; Όπως το 408;
Δεν εντυπωσιάζει απο αυτονομία ως EV όμως.Εν τω μεταξύ το τιμονάκι πρέπει να το υιοθετήσει χθές η Peugeot τουλάχιστον ως προς το σχήμα για να λύσει το ζήτημα με το icockpit !
Φυσικά θα ήταν τέλειο με την ίδια λειτουργία των 150 μοιρών drive by wire ...αλλά το εμπιστεύεσαι ως προς την αξιοπιστία;;; -
Κατάντια.. ολόκληρη Lexus να αντιγράφει το i-cockpit...
Επίσης το τιμόνι και η αντιγραφή i-cockpit είναι έξτρα..και στο έξτρα αλλάζει θέση ο πίνακας, πάνω και μέσα από ότι λέει..
Α ρε Peugeot-αρα..
-
@vagkirk said in Lexus Forum:
Πολύ ωραίο!
Ειδικά μέσα!
Τι κατηγορία είναι δεν κατάλαβα; Όπως το 408;
**Δεν εντυπωσιάζει απο αυτονομία ως EV όμως.
**
Εν τω μεταξύ το τιμονάκι πρέπει να το υιοθετήσει χθές η Peugeot τουλάχιστον ως προς το σχήμα για να λύσει το ζήτημα με το icockpit !
Φυσικά θα ήταν τέλειο με την ίδια λειτουργία των 150 μοιρών drive by wire ...αλλά το εμπιστεύεσαι ως προς την αξιοπιστία;;;Η λεξους και η Τογιότα έχουν δηλώσει ότι τα ηλεκτρικά θα πρέπει να έχουν νορμάλ αυτονομία και η εξέλιξη να γίνει στους φορτιστές...
Lexus Forum