-
@gtsartsal said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Και τι έγινε αν έχουν και 200.000 χλμ.
Γαλλικά πετρέλαια δεν μασάνε.
Τι; όχι;Συντήρηση δεν θέλει μόνο ο ντιζελοκινητήρας σε ένα αυτοκίνητο.....
Υπάρχουν και τα αμορτισέρ, φρένα, λάστιχα, διάφορα περιφερειακά από κάτω που φθείρονται κτλ κτλ -
@i-hasu said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@gtsartsal said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Και τι έγινε αν έχουν και 200.000 χλμ.
Γαλλικά πετρέλαια δεν μασάνε.
Τι; όχι;Συντήρηση δεν θέλει μόνο ο ντιζελοκινητήρας σε ένα αυτοκίνητο.....
Υπάρχουν και τα αμορτισέρ, φρένα, λάστιχα, διάφορα περιφερειακά από κάτω που φθείρονται κτλ κτλΔίκιο έχεις, δεν έπιασες το νόημα
-
αν υπάρχει κάποιο inside joke όχι δεν το κατάλαβα. sorry.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Φίλη θέλει να αγοράσει το συγκεκριμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331340421-renault-clio
Υποτίθεται είναι κουμπάρος συγγενή της ο μαντρας και θα κόψει κανένα χιλιάρικο. Ποια η άποψή σας;
-
Μαύρο στεισο κλιο με 160κ χλμ αν της κόψει κάνα τάληρο κάτι γίνεται. Αμάξι που το παντρεύεσαι εκτός κι αν το χαρίσεις
-
Station clio , κατά 200% εισαγωγής ( επίσης κάτι που είναι απλά προσωπικός μου φόβος station εισαγωγής μικρομεσαία τα φοβάμαι περισσότερο γιατί εξωτερικό δουλεύουν πολύ ως rent a car, αλλά είναι απλά αίσθηση, δε έχω να το στηρίξω κάπου), Πάτρα βλέπω, οπότε πολύ πιθανόν να είναι από Ιταλία.
Δεν είναι απαγορευτικό αυτό, αρκεί να παει συνηδειτοποιημενη και να μη νομίζει ότι βρήκε την ευκαιρία , γιατί απλά δε τη βρήκε....
Τσεκαρει τα χιλιόμετρα και τη χρονολογία και βλέπει πόσο πωλούνται τα αντίστοιχα στο mobile για να καταλάβει αν και πόσα χιλιόμετρα κατέβασε ο μαντράς
Προσωπικά με τόσα χρήματα πιστεύω ότι βρίσκει και ελληνικό και τό συγκεκριμένο, χωρίς να το ξέρω, δε μου φαντάζει και καμία ευκαιρία. .... -
Επωλήθη ,
δεν είναι station στο στυλ της νεκροφόρας είναι πολύ μαζεμένο για πόλη , αντί να πάρεις ένα BSUV παίρνεις το mini b station . -
@yem said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Επωλήθη ,
δεν είναι station στο στυλ της νεκροφόρας είναι πολύ μαζεμένο για πόλη , αντί να πάρεις ένα BSUV παίρνεις το mini b station .Δεν έχω μιλήσει με την φίλη μου αλλά κατά 99% αυτή το πήρε. Θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν πάω την πρώτη βόλτα... Εγώ προσπάθησα να την μεταπείσω αλλά γυναίκα δύσκολα αλλάζει γνώμη...
-
-
Ελλάνιος Έλλην!
-
@panormus772 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μπουμπούκι...
https://www.newsauto.gr/news/emporos-metachirismenon-travixe-oplo/
"Έμπορος" με όλη τη σημασία τής λέξης...
-
Και γιατί είναι ακραίο περιστατικό;
Όπλα βγαίνουν κάθε μέρα και νύχτα!
Ακραίο είναι να κατουρήσεις στο συντριβάνι της πλατείας... -
@driver-m said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@criuser said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μπορούν να βάλουν και 2 κοτούλες μέσα και να εξασφαλίσουν και τα αυγουλάκια τους, όπως παλιά...
Απ'το να δωσουν 27κ για να αγορασουν κατι σαν το μοκα και μαλιστα μεταχειρισμενο, οτιδηποτε αλλο και να εκαναν με τα ιδια χρηματα περισσοτερο τοπο θα'πιανε. Συμπεριλαμβανομενων και των κοτετσιων.
Ναι, αλλά πως θα πουλήσει μούρη ο νεοέλληνας με το κοτέτσι;
Ενώ με suv όταν θα φτάσει στη γειτονιά ή στο πάρκινκ της εργασίας....άλλη αίσθηση. -
δηλαδη αμα του παραγγειλω εγω ενα απο ιταλια υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με αυτον τον εμπορο ???? θα του πω εγω ποιο θελω!
-
Ποιά είναι η άποψή σας για την χρηματοδότηση στο Car.gr?
-
Καλησπέρα.Ενδιαφέρομαι για Renault clio 1.5dci ή captur 1.5dci.Απο την αναζήτηση που έχω κάνει στη περιοχή μου όλα είναι εισαγωγής απο Γαλλία.Ελληνικό σε normal τιμή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.
Έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333752760-renault-capturhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/334176989-renault-clio
Μπορεί η αντιπροσωπεία της Renault να βρει αν έχουν όντως τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα;Οι έμποροι είναι θετικοί σε έλεγχους σε συνεργεία επιλογής μου.To clio είναι κατά 99% απο leasing ενώ το captur λίγο δύσκολο να είναι leasing ή νοικιάρικο
όντας σπάνια έκδοση.Τι γνώμη έχετε επι του θέματος. -
Του 2016 σχεδόν αδύνατον να έχει μόνο 110.000χλμ εισαγωγής. Τα 3πλα ίσως. Όσο για το εαν μπορεί να βρεί τα πραγματικά χλμ η αντιπροσωπεία, εξαρτάται - δεν μπορεί πάντα, εκτός εαν φαίνεται οπτικά από το πόσο ταλαιπωρημένο είναι.
-
Το θέμα είναι ότι οι αντιπροσωπείες μπορούν...να βρούν τα αληθινά χιλιόμετρα...
Σε εμάς όμως δεν έχουν κανένα όφελος να τα πουν και δύσκολα τα λένε... γιατί με τους εμπόρους έχουν περισσότερες συναλλαγές, αυτοκίνητα, επισκευές, ανταλλακτικά από ότι με εσένα και εμένα.
Θυμάμαι πριν από 6 χρόνια πήγαμε με ένα συνάδελφο και τον έμπορο από τη Γλυφάδα σε κάθετη μονάδα της Αργυρούπολης για έλεγχο ενός diesel πολυμορφικού, ελληνικό από leasing...
Έκαναν τα πάντα για μήν πουν τίποτα για χιλιόμετρα... μέχρι ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί το διαγνωστικό...
Φυσικά δεν αγοράσαμε τίποτα...
Τώρα σε κλειστές κοινωνίες όπως η Λαμία που αναφέρεται πιο πάνω...δεν θέλω να πω τι θα συμβεί... -
Έχει κανείς άποψη για τον επίσημο έμπορο Suzuki "ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ" στην Κόρινθο?
Στις αγγελίες του, έχει αμάξι ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του 2016 με 55.000 χλμ...
Παρότι εξουσιοδοτημένος, αισθάνομαι ότι "too good to be true"...
Υ.Γ. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να υπήρχε γνωριμία με κάποιον απο εκεί...
Να μαθαίναμε από πρώτο χέρι την όποια πληροφορία...
Ευχαριστώ...
-
@antoniokon said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Έχει κανείς άποψη για τον επίσημο έμπορο Suzuki "ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ" στην Κόρινθο?
Στις αγγελίες του, έχει αμάξι ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του 2016 με 55.000 χλμ...
Παρότι εξουσιοδοτημένος, αισθάνομαι ότι "too good to be true"...
Υ.Γ. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να υπήρχε γνωριμία με κάποιον απο εκεί...
Να μαθαίναμε από πρώτο χέρι την όποια πληροφορία...
Ευχαριστώ...
αν και τσιμπημενος απο τιμες, θεωρειται 'καλος αντιπροσωπος' νισαν!!!
εχουν παρει φιλαρακια
ειναι και σουζ νομιζω, δεν εχω ακουσει κακο λογο πλην επισης τιμων
σκεψου οτι η τιμη αφορα αμαξι 7ετιας.... λογικη ειναι
και τα km ειναι ευκολο να τα διαπιστωσεις σε ενα αντιπροσωπο με το vin, δεν νομιζω να εκανε τοσο μεγαλη μαλακια!
Έμποροι μεταχειρισμένων