-
Έπεσαν οι πωλήσεις...
-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
@dimsabas said in Ford Puma 2019:
Το έχω δοκιμάσει σε αυτόματο και ξύριζε. Μη φοβάσαι τίποτα.
Όσο για το grip control, το έχω δοκιμάσει μόνο στο Crossland κι όντως έκανε δουλειά. Ανέβηκε αγόγγυστα την ανηφόρα που έχω ως ορόσημο για τα light τζιποειδή.
Για το πρώτο σκέλος αναφέρεσαι σε μένα φίλε μου?
Ακριβώς.
-
Το έχω δοκιμάσει σε αυτόματο και ξύριζε. Μη φοβάσαι τίποτα.
Όσο για το grip control, το έχω δοκιμάσει μόνο στο Crossland κι όντως έκανε δουλειά. Ανέβηκε αγόγγυστα την ανηφόρα που έχω ως ορόσημο για τα light τζιποειδή.
Για το πρώτο σκέλος αναφέρεσαι σε μένα φίλε μου?
Ακριβώς.
Έχω την εντύπωση από δοκιμές που έχω δει ότι το αυτόματο στα 155 τουρμπίζει από πιο χαμηλά όπως στο 125αρι!
Ενώ με τους 155 χειροκίνητο φουσκώνει λίγο ψηλότερα, και αυτό με ψιλό φοβίζει! Αν υπάρχουν κάτοχοι ας δώσουν ένα feedback, αν αυτό ξινίζει για τις χαμηλές, γιατί μετά οργωνει καλά ! Ευχαριστώ
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
@famas said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
μονο για δρόμο προορίζεται αντε και μεχρι την παραλία αλλιώς παίρνεις πραγματικο 4x4 οπως το βιταρα, το duster και πας οπου θες.
Δηλαδή Βιτάρα δικίνητο, για ποιο λόγο μπορεί να πηγαίνει καλύτερα από ένα πούμα πχ σε χώμα ή χιόνι με ασφάλτινα; Λόγω κοντύτερων προβόλων και 2 εκ ψηλότερου σασί;
Γιατί στις βασικές εκδόσεις τους είναι 6 χιλιάρικα φθηνότερο...
και γιατί δεν θα χαλάσει ο πολλαπλασιαστής 2 φορές σε ένα χρόνο.
-
Ανακοινώθηκε και ένα ST 1.0mhev 170 άλογα στα 40.893 !!!
Μόλις 1.500 φθηνότερο από το 1.5 ST... ? -
Μόλις 1.500 φθηνότερο από το 1.5 ST... ?Mήπως όταν έρθει το 170 άρι, η διαφορά από το 200άρι ST δεν θα είναι "μόνο" 1.500;
-
Στον τιμοκατάλογο τον τωρινό αυτή είναι η διαφορά τους.
-
1000ρι με 170 αλογα αυτοματο και εξοπλισμό σαν του ST (μπάκετκαθίσματα κτλ):
https://www.carandmotor.gr/agora/o-neos-10-ecoboost-ton-170-ippon-sto-ford-puma?fbclid=IwAR2TZhAzUmsjoTJzBlQUBCGgmSGJ77Ls41eAUkJbx-ugd89osuvxvr4Y5M4επαναφορά της πιο φτηνής εκδοσης titanium στην Ελληνική αγορά
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ford-Puma-Diathesimo-ksana-sthn-ekdosh-Titanium-apo-24-995euro_250792.asp?fbclid=IwAR3g4jqrA4yfjnbEZW7Lt0R5YTyQIA6Q1qm5AmGqc6KhbvhrsCB6_tJP728ST-Line, ST-Line X, Vivid Ruby και ST-Line V συνεχίζουν να προσφέρονται χωρίς αλλαγές σε εξοπλισμό και μοτέρ.
Το πρώτο πραγματικα δεν έχει κανένα νόημα εκτός αν καταργηθει το ST με τα 200 αλογα και τον 1,5 ecoboost που είναι πολύ καλύτερο για ελαχιστα παραπανω χρήματα
Το titanium καλοδεχούμενο καθώς χρειαζόταν μια πιο προσιτή έκδοση (οχι ότι δεν είναι ακριβό στα 25Κ οταν παλιά ήταν στα 20Κ) αλλά έχει νόημα
-
Ευκαιρία, απ'τις λίγες.
-
@panormus772 said in Ford Puma 2019:
Μόλις 1.500 φθηνότερο από το 1.5 ST... ?Mήπως όταν έρθει το 170 άρι, η διαφορά από το 200άρι ST δεν θα είναι "μόνο" 1.500;
μηπως πάνε να το καταργήσουν τελειώς το ST θα έλεγα εγώ
-
Μόλις 1.500 φθηνότερο από το 1.5 ST... ?Που εγώ το ST 1,5 200hp full extra (χωρις ηλιοροφή) με εκπτωση και δώρα το 2021 το πήρα 39400!!!!!!!
και θεωρούταν πανάκριβο και τότε έτσι!!! (συμφωνώ οτι ήταν)
Επένδυση έκανα εγώ δεν αγόρασα αυτοκίνητο
ΥΓ προφανώς και αστειεύομαι για την επένδυση
-
Σε λίγες ημέρες θα είμαι κάτοχος τελικά ενός st line x με 155 ίππους! Ξινίζει πολύ σε σχέση με τους 125 που τουρμπίζει καλύτερα από πιο ψηλά? Είναι το μόνο που με προβληματίζει στην καθημερινή χρήση πως θα είναι!
Εχει πολύ δύναμη παντού δεν θα σου λείψει αυτό πουθενά.
Απλά χαμηλά πάει όπως το 125 δεν βλεπεις διαφορά στα 2. λίγο πιο πάνω όμως φαίνεται η παραπάνω δύναμη. Χειρότερο δεν είναι πουθενα από το 125. Που και το 125 είναι πάλι δυνατο
-
Είναι μια χαρά αυτοκίνητο και το μοτερακι του εύστροφο.
Προσοχή μόνο στην πολικότητα της μπαταρίας, του κλειδιού όταν ζητήσει αλλαγή.
Τρέχαμε σαν τους μλκες βραδιάτικα να βρούμε γιατί κλειδώθηκε ο ιδιοκτήτης έξω από το αμάξι του.
-
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
Είναι μια χαρά αυτοκίνητο και το μοτερακι του εύστροφο.
Προσοχή μόνο στην πολικότητα της μπαταρίας, του κλειδιού όταν ζητήσει αλλαγή.
Τρέχαμε σαν τους μλκες βραδιάτικα να βρούμε γιατί κλειδώθηκε ο ιδιοκτήτης έξω από το αμάξι του.
Πες του οτι τον είδε το αμάξι του από τον καθρέφτη και τον κλείδωσε έξω με τέτοια φάτσα
-
#@@@idia_proedros
-
Ωραίο το τελευταίο ανέκδοτο!
40+ χιλιάρικα η νέα έκδοση του χιλιαριού Puma με 170 άλογα!
Κάτι πρέπει να παίρνουν εκεί στην Ford... Θέλω κι εγώ! Για να ξεφύγω από τους περιορισμούς της πραγματικότητας. -
@harisma23 said in Ford Puma 2019:
Κάτι πρέπει να παίρνουν εκεί στην Ford... Θέλω κι εγώ! Για να ξεφύγω από τους περιορισμούς της πραγματικότητας.Οχι 40+
Μονο 39990
δεν φτάνουν για ολους φίλε αυτα που παίρνουν
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@harisma23 said in Ford Puma 2019:
Κάτι πρέπει να παίρνουν εκεί στην Ford... Θέλω κι εγώ! Για να ξεφύγω από τους περιορισμούς της πραγματικότητας.Οχι 40+
Μονο 39990
δεν φτάνουν για ολους φίλε αυτα που παίρνουν
Χαχα!
-
Κρίμα και είναι γαμώ τα αμαξάκια αλλά κάπου μπερδεύτηκαν, μάλλον 29 χιλιάδες θα ήθελαν να το τιμολογήσουν και οχι 39...
-
Ford Puma 2019