-
Μου αρέσει που φέτος, δεν έχει αποβληθεί κανένα μέλος του φόρουμ...
Ούτε για μία ημέρα..
Δεν μου αρέσει το ότι, αν κάτσω να γράψω τι δεν μου αρέσει, θα βγει σεντόνι...
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ούτε για μία ημέρα..
Στατιστικά κρατάς ?
-
Δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το support της τεσλα αλλά και με την εταρεία κούριερ για να παραλάβουν 2 γ@μημενα αξεσουάρ !
-
@georgekn said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ούτε για μία ημέρα..
Στατιστικά κρατάς ?
Απουσιολογος.
-
-
Η Κρήτη ανέκαθεν έβγαζε μεγάλους λεβέντες και μεγάλους φιλοσόφους.
Έβγαζε όμως και μαύρα πρόβατα.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η Κρήτη ανέκαθεν έβγαζε μεγάλους λεβέντες και μεγάλους φιλοσόφους.
Έβγαζε όμως και μαύρα πρόβατα.
ή ζωοκλέφτης ή αστυνομικός
-
Δεν μου αρεσει που έχω κάνει το Αθηνα Κινα πολυ συχνο προορισμο και εχω κοψει σχεδον τα ταξιδια σε άλλες χώρες
Μου αρεσει που πρώτη φορά σημερα με σερβιρε ρομπότ στο ξενοδοχείο!!!!
και μετα λέμε για ηλεκτρικα αμάξια από κινα!!! Ρε τι άλλο θα δούμε????? Τουλάχιστον το φαγητό ήταν σουπερ (Το δικό μου, ο συναδελφος την πάτησε και ειχε ενα πόδι κότας (πόδι όχι μπουτι) στο πιάτο) χαχαχαχαχαχαχαχ)
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρεσει που έχω κάνει το Αθηνα Κινα πολυ συχνο προορισμο και εχω κοψει σχεδον τα ταξιδια σε άλλες χώρες
και μετα λέμε για ηλεκτρικα αμάξια από κινα!!! Ρε τι άλλο θα δούμε????? Τουλάχιστον το φαγητό ήταν σουπερ (Το δικό μου, ο συναδελφος την πάτησε και ειχε ενα πόδι κότας (πόδι όχι μπουτι) στο πιάτο) χαχαχαχαχαχαχαχ)
Και τι αφήνεις για πουρμπουάρ ;
Μπαταρίες 3α; -
@teo-mak said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπαταρίες 3α;αν είσαι κάτοχος VAG χύνεις λίγο λάδι από αυτο που έχεις πάντα καβάτζα μαζί
σε διαφορετική περιπτωση λίγο WD 40 στις ρόδες
-
Με κέρασμα wd40 ξέρεις τι ρομπότ βγάζεις;;;;
Άκου τον παλιό!!!
-
@teo-mak said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπαταρίες 3α;αν είσαι κάτοχος VAG χύνεις λίγο λάδι από αυτο που έχεις πάντα καβάτζα μαζί
σε διαφορετική περιπτωση λίγο WD 40 στις ρόδες
Πως φαίνεται ο μερακλής !
-
ο συναδελφος την πάτησε και ειχε ενα πόδι κότας (πόδι όχι μπουτι) στο πιάτο)
Φοβερό μεζεδάκι , μερακλής ο συνάδελφος και αν δεν το φάει πες του να πάει για χταπόδια ! χααχχααχχα
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Φοβερό μεζεδάκι ,
Θα συμφωνήσω. Η γιαγιά είχε κοτέτσι. Κι ο παππούς ρακοκάζανο.
Win win. -
ο συναδελφος την πάτησε και ειχε ενα πόδι κότας (πόδι όχι μπουτι) στο πιάτο)
Φοβερό μεζεδάκι , μερακλής ο συνάδελφος και αν δεν το φάει πες του να πάει για χταπόδια ! χααχχααχχα
κοιτα το υπολοιπο τρωγόταν (οχι ιδιαιτερα νοστιμο σαν το δικό μου αλλα οκ), το ποδι εμεινε εκεί lol
-
το ποδι εμεινε εκεί l
Σαν γνωστός μερακλής θα σου πω - χωρίς σεξιστικό υπονοούμενο- ότι το έγλειφα
-
το ποδι εμεινε εκεί l
με την αγριάδα που σου έδωκε το μούσι και δεν σε γνώρισα, θα προσφέρεις στιγμές απόλαυσης.
.....του ουρανίσκου
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
το ποδι εμεινε εκεί l
με την αγριάδα που σου έδωκε το μούσι και δεν σε γνώρισα, θα προσφέρεις στιγμές απόλαυσης.
.....του ουρανίσκου
Το μουσι γεμιζει σαλτσες , χρειαζεσαι και μια γατα να στο καθαριζει μετα .
-
Μου αρέσει το πρωινό καφεδάκι στο γραφείο, έχει ησυχία και είναι ευκαιρία να τακτοποιήσω μερικές εκκρεμότητες.
Μου αρέσει που θα πάμε για μεσημεριανό και από τώρα θέλω να φάω ντολμαδάκια ορφανά με φρικασέ και μύδια.
-
Δε μου αρέσει που οι πιο κουλοί οδηγοί που συναντώ στο δρόμο, που κάνουν τα πιο κουλά πράγματα, οδηγούν αντικοινωνικα χωρίς να τρέχουν, δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται στο χώρο, δεν μπορούν να συνεργαστούν με τους γύρω στη ροή κλπ.
οδηγούν ακατονόμαστα υβριδικά.Δεν μου αρεσει που σε ένα δρόμο, ο θεός του Μπέου να τον κάνει δρόμο, που και στα καλά του ήταν προβληματικός για τους αδαείς και τώρα μετά τις πλημμύρες είναι απλά και κυριολεκτικά πολύ δύσκολος και επικίνδυνος (έχει φύγει ένα αμάξι κάτω και σκοτώθηκε), ο δρόμος Κουκουραβα Μακρινίτσα, γέμισε από κουλομαρίες με αθηναϊκές, σαλλονικιες, και ξένες πινακίδες...
Σε βαθμό που μια μέρα, ο πρώτος από 4 Ρουμάνους μάλλον ζαλίστηκε και φοβήθηκε και κώλωσε και κόλλησε στη προτελευταία στροφή ανεβαίνοντας, κι έπρεπε να μπω να οδηγήσω με την οικογένειά του μέσα για να περάσουμε όλοι... πριν είχα πετύχει Αθηναίο σε κορολα, που επέμενε πως έχει προτεραιότητα αυτός που κατεβαίνει (κι ας είχε χώρο να κάνει δεξιά να περιμένει στο στενεμα)... πληροφορηστε όποιον γνωρίζετε και δεν είναι ο γάτος, ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΡΓΜΤ !!1!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]