@mary_12 said in Οδήγηση ανηλίκου υπό την επήρεια αλκοόλ:
Καλησπέρα , πρόσφατα σταμάτησαν τον αδερφό μου (ανήλικος 17 ετών , χωρίς δίπλωμα ) η ομάδα (ΟΠΚΕ-ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκλήματος ) στον δρόμο και του έβαλαν πρόστιμο 250€ καθώς είχε περάσει το επιτρέπουμε όριο Αλκοόλ (3 μπυρες με φίλους ) και του είπαν ότι σύντομα θα κλιθεί για δικαστήριο . Ο πατέρας μου δεν γνώριζε ότι πήρε το αμάξι του επίσης δεν τον κάλεσαν όταν σταμάτησαν τον αδερφό μου , αλλά επέτρεψαν σε έναν φίλο του που είχε δίπλωμα να το πάρει στη συνέχεια . Γνωρίζετε μήπως τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν στα δικαστήρια και για τον αδερφό μου που το οδηγούσε παράνομα και για τον πατέρα μου παρόλο που δεν γνώριζε αφού το πήρε κρυφά ;;; ΒΟΗΘΕΙΑ
Για αρχή πάρτε του ένα Citroen Ami που οδηγείται από 16 ετών!
Έπειτα όπως είπε και ο φιλτατος, βρείτε ένα τσακάλι δικηγόρο (όχι και τον Κούγια, αλλά να έχει μία κάποια εμπειρία) και θα σας πει ένα παραμύθι ώστε να πέσετε στα μαλακά..και οι αστυνομικοί καλά τους φέρθηκαν, θα μπορούσαν όλο να το είχαν τραβήξει όσο δεν πάει.
3 μπύρες είναι τουλάχιστον 2 μπύρες πάνω από το όριο να ξέρεις.
Ενώ υπήρχε άτομο με δίπλωμα στην παρέα, και, μάλλον, δεν είχε πιει, γιατί να το πάρει ο αδελφός σου; Και μάλιστα κρυφά από τον πατέρα του επίσης; Γενικά θα πρέπει να σας ανησυχούν αυτά τα σημάδια, δεν είναι αστεία όλα αυτά..