-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Το θέμα είναι στην παραγγελία που υπέγραψες τι γράφει; Γράφει για το συγκεκριμένο σύστημα; Γράφει έναν κωδικό που αντιστοιχεί σε ένα πακέτο εξοπλισμού; Μπορείς να τον αντιστοιχήσεις χρονικά με το τι ισχύε όταν παρήγγειλες; Μπορείς να το αποδείξεις; Το δελτίο παραγγελίας έχει ψιλά γράμματα του τύπου ότι μπορεί κάτι να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση χωρίς ενημέρωση; Υπογράφοντας λαμβάνεις γνώση των όρων παραγγελίας και η υπογραφή σημαίνει και αποδοχή τους
Εχω κανει τεραστια πατατα. Σαν πρωταρης. Η παραγγελια μου ειναι μια σελιδα με την αναλυση των ποσων, το μοντελο κτλ και αλλη μια σελιδα με τα αξεσουαρ και τις πινακιδες. Δεν πηρα/ζητησα τιποτα αλλο. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ.
Ενω τη ειχα ηδη παθει το Σιτροεν, ειπα ελα μωρε αυτο θα παει καλα. Τουοτα εισαι. Παρτα τωρα και μη λες κουβεντα.
-
Εν τω μεταξύ διαβάζω στο fb τόσο σε γερμανική όσο και σε ελληνική έκδοση που έχουν παραδοθεί, η λειτουργία απουσιάζει ως αναφορά ακόμα και από το manual. Μήπως ήταν μόνο στα demo και ποτέ σε αυτοκίνητα παραγωγής; Σίγουρα κάτι αλλάξανε…
-
Γιατί πιστεύεις θα σου έδιναν κάτι άλλο αν το ζητούσες;
Και εμένα το ίδιο μου έδωσαν.Μη χαλιέστε τσάμπα, διαβάστε το σχόλιο του gatoz το ζουμί αυτό είναι.
Μάγκας το παίζω βέβαια μιας και έχω ακυρώσει αλλά σκ@τ@ τα βλέπω σε όλες τις μάρκες...
-
Corolla Cross ακυρωσες? Γιατι ?
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
OK αλλά από την στιγμή που το έχουμε πληρώσει, τι θα γίνει? Θα ξεκινήσει τις τσιπιες της σουζουκι?
Τα Suzuki, έχουν εταζερα τουλάχιστον και ηλεκτροχρωματικους καθρέπτες και θερμαινόμενα καθίσματα. Κάτσε στα αυγά σου.
Και δεν έχουν τίποτα άλλο …
Γύρνα πλευρό, θα πιαστείς.
Υπάρχει λόγος που κανείς επίθεση?
Και εγώ ξέρω, και μπορώ να σε προσβάλω…
Θα οδηγήσει κάπου αυτό?Όχι, έχεις δίκιο. Απλώς μπορείς να είσαι λιγότερο απόλυτος.
Μετά από 6+ χρόνια με το NV 1.4 S allgrip σε αυτόματο, επέτρεψε μου να μπορώ σε κάποια πράγματα να είμαι απόλυτος, γιατί τα έχω ζήσει.
Και γιατί ήταν το Vitara, φθηνό με την κακή έννοια, σε σχέση με το Toyota; Αν δεν το αναλύσεις, θα μείνω με την εντύπωση του, πετάω μια φράση και φεύγω. Χρειάζονται επιχειρήματα...
-
@alexandros-k said in Toyota Corolla Cross:
Για την καροτσα που είναι, οι χώροι πίσω, στο φάρδος είναι ελλιπείς, δεν χωράνε άνετα τρεις. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος.
Τώρα δευτερευόντως το τεστ ντραιβ του καταστήματος της Πόλις στο Μαρούσι μου φάνηκε θορυβώδες, ειχε μια βαβούρα μέσα που δεν μας κάθισε καλά. Δεν μιλάω για θόρυβο κινητήρα.
Από χρήστες βεβαια εδώ αναφέρεται ότι είναι αθόρυβο...
Με αυτά σαν βάση, συν τα €39κ, συν μια παντόφλα της γυναίκας μου ψάχνουμε για κάτι άλλο.
Ο στόλος Βαγκ που έχουμε σπίτι ωριμάζει σαν το καλο κρασί!!!
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Για την καροτσα που είναι, οι χώροι πίσω, στο φάρδος είναι ελλιπείς, δεν χωράνε άνετα τρεις. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος.
Τώρα δευτερευόντως το τεστ ντραιβ του καταστήματος της Πόλις στο Μαρούσι μου φάνηκε θορυβώδες, ειχε μια βαβούρα μέσα που δεν μας κάθισε καλά. Δεν μιλάω για θόρυβο κινητήρα.
Με αυτά σαν βάση, συν τα €39κ, συν μια παντόφλα της γυναίκας μου ψάχνουμε για κάτι άλλο.
Μα όλοι λένε ότι τελικά είναι αθόρυβο.
Και αν θυμάμαι καλά, το έχουν οδηγήσει αρκετοί.. -
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Και αν θυμάμαι καλά, το έχουν οδηγήσει αρκετοί..Ειναι αθορυβο σε σχεση με τα Suzuki . Σε σχεση με τα υπολοιπα ειναι θορυβωδες
-
@netgeo εδώ αναφέρεται ότι είναι αθόρυβο...
Ακοόγραμμα δεν ζητάμε με την εγγραφή στο φόρουμ.
Άσε που δεν ξέρουμε τι είχε πριν ο καθένας.
Εγώ χαίρομαι να διαβάζω ικανοποιημενους οδηγούς με τις επιλογές τους. -
@tech-cyclist-gr said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Γνωρίζει κάποιος εάν όντως θα καταπλεύσει στον Πειραιά βαπόρι στις 19.1. με cc. Ο πωλητής είναι κάθετος ότι 19.1. θα είναι στον Περαία, με τα ακριβότερα πλέον toyota. Εάν κάποιος άλλος έχει την ίδια ενημέρωση ας συνεισφέρει τις πληροφορίες του.
αναμένω ενα land cruiser. όπως και τα κορόλα κρος ειναι made in japan. η ενημέρωση που εχω ειναι οτι μέχρι τέλος της εβδομάδος θα φτάσει πειραιά οπότε πιθανότατα ταξιδευουν μαζι.
OYAT! μη μου πείς το 300άρι το καινούργιο !
-
@manast said in Toyota Corolla Cross:
Έτσι όπως το πάνε μάλλον θα ακυρώσω και θα ψαχτώ για άλλο…
Κράτα το και πούλα το 737! Ως είναι γνωστό στο forum το τουότα είναι καλύτερο!
Υ. Γ. Ελπίζω να μην πρόσβαλα. Απλά πρόσεξα την υπογραφή.Καλό!!!! Αλλά δεν θα τους άρεσε στην εταιρία να τους το πουλήσω, εν όψη της καλοκαιρινής σεζόν!
Κι όμως, σκέψου!
Βγαίνει σε περισσότερα χρώματα.
Παρκάρει σε μικρότερο χώρο.
Κοστίζει λιγότερο η αγορά.
Κοστίζει λιγότερο η συντήρηση. (Ως πασίγνωστο πια, τα τουότα δεν χαλάνε ποτέ, ενώ η Βoeing απαιτεί προληπτική συντήρηση).
Συνήθως στις μικρομετακινήσεις σου στην πόλη δεν παίρνεις άλλα 200 άτομα μαζί, άρα, είναι πιο οικολογικό!Τα μειονεκτήματά του ελάχιστα!
Ο θόρυβος, ο οποίος είναι μεν χαμηλότερος, αλλά θυμίζει λίγο κακής ποιότητας αεριοστρόβιλο.
Ερχεται με καράβι, άρα αργεί, ενώ το 737 θα ΄ρθει ...αεροπορικώς.
Μικρότερος χώρος αποσκεύων. -
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Έτσι όπως το πάνε μάλλον θα ακυρώσω και θα ψαχτώ για άλλο…
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά στην κατηγορία του. Εαν σε παίρνει στα χρηματα παρε QQ ePower, που ειναι εξαιρετικό!
Οικονομικά δεν έχω θέμα…. Το αμάξι δεν μου αρέσει και δεν το κοίταξα καν.
Συγνώμη αλλά αν οικονομικά δεν έχεις θέμα, λογικά δεν σε πολυνοιάζει και η κατανάλωση?
Είδες καθόλου την Χ1 ή το cx5?
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
@tech-cyclist-gr said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Γνωρίζει κάποιος εάν όντως θα καταπλεύσει στον Πειραιά βαπόρι στις 19.1. με cc. Ο πωλητής είναι κάθετος ότι 19.1. θα είναι στον Περαία, με τα ακριβότερα πλέον toyota. Εάν κάποιος άλλος έχει την ίδια ενημέρωση ας συνεισφέρει τις πληροφορίες του.
αναμένω ενα land cruiser. όπως και τα κορόλα κρος ειναι made in japan. η ενημέρωση που εχω ειναι οτι μέχρι τέλος της εβδομάδος θα φτάσει πειραιά οπότε πιθανότατα ταξιδευουν μαζι.
OYAT! μη μου πείς το 300άρι το καινούργιο !
δεν παίζει επίσημη εισαγωγη 300άρι στην ευρώπη άσε που παρα είναι μεγάλο.το 150 adventure 5d αναμένω με παραγγελία τέλη αυγούστου και άφιξη αυτη την εβδομάδα. (στη γερμανία έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελίες και γενικά παίζουν χρόνοι παράδοσης αρκετά άνω του έτους)
κάκιστη εμπειρία παραγγελίας από τον ντηλερ που επέλεξα, προβληματικό το configurator της toyota που μέχρι και σημερα δείχνει λάθος τιμές σε κάποια πράγματα και απίστευτα δυσκοίλιοι όσον αφορά την παραγγελία κάποιων εξτρα κ αξεσουάρ που διατίθονται σε άλλες χωρες αλλά εδώ λένε πως δεν ειναι διαθέσιμα.
α! και αύξηση τιμής η οποία έγινε τον σεπτέμβριο και διαπίστωσα εγώ χαζεύοντασ άλλα χρώματα στο configurator τον νοέμβριο...o πωλητής να φανταστείς έμαθε από εμένα την αυξηση τιμής...
-
Ωχ γνωστό παραγγελιόχαρτο...Γιαννίτσας ο υπαίτιος? Νομίζω δεν έχουν κοινό template οι έμποροι.
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Συγνώμη αλλά αν οικονομικά δεν έχεις θέμα, λογικά δεν σε πολυνοιάζει και η κατανάλωση?
Κοιτάω μόνο για Ιαπωνικό, και Γερμανικό εκτός από bmw, και vw, άντε και ίσως κάνα τεσλα ή κάνα περίεργο ξέμπαρκο … κατά περίπτωση.
To CX5 ιαπωνικό είναι . mazda
-
Κοιτάω μόνο για Ιαπωνικό, και Γερμανικό εκτός από bmw, και vw, άντε και ίσως κάνα τεσλα ή κάνα περίεργο ξέμπαρκο … κατά περίπτωση.
To CX5 ιαπωνικό είναι . mazda
και το kuga είναι πολύ καλό. -
Update….
Να είναι αυτόματο, το θέλω τετρακίνητο, αν και δεν πάω off-road, καλούτσικους χώρους 4μελη οικογένεια, για ένα μεγάλο ταξίδι κάθε χρόνο. Και βασικό να έχει παρουσιαστεί το 2022 και μετά, για να είναι φρέσκο μοντέλο.Eιδικά με το να εχει παρουσιαστεί από το 2022 και μετά φωτογραφίζεις το αμαξι του νηματος! ακομα και το cx-30 ή το crv ειναι πριν το 2022
-
Ακριβώς το αντίθετο...το ψψ κυκλοφορεί σε ασιατικές αγορές ήδη από το 2020 νομίζω. Αυτό σα σχέδιο και πάτωμα. Υβριδικό σύστημα και γενικότερα τεχνολογία είναι ότι πιο τελευταίο έχει βγάλει η Τουότα και τώρα θα τα πάρουν και τα Πρίους και Ψορολλα ΦΛ.
-
Καταλήγουμε ότι το πακέτο του cc είναι τελικά ανώτερο του ανταγωνισμού (αυτόματο, ασφάλεια, αξιοπιστία, δυνατότητα τετρακίνησης, χαμηλή κατανάλωση, πλήρως υβριδικό), εάν δηλαδή κάποιος αναζητά όλα τα προηγούμενα (πλην σαλονιού) είναι μονόδρομος..
-
Αυτό που σε κάθε νήμα συζητιέται "το καλύτερο της κατηγορίας" είναι εντελώς απλοϊκό, για να μην πω καφενειακό.
Έχει σοβαρά πλεονεκτήματα το ψψ όπως και διακριτές αδυναμίες όπως και όποιο άλλο αυτοκίνητο ακόμα κι αν φτάσει κανείς σε 6ψήφια ποσά.
Toyota Corolla Cross