-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Auto Tail Light - https://s.click.aliexpress.com/e/_DeafURh
Αυτά τα χω βάλει κι εγώ στο μάτι. Λογικά θα τα παραγγείλω αλλά πρώτα να δω κάνα σχόλιο απο ευρωπαική έκδοση.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Όσοι πρόλαβαν πήραν.
Θα δουν τη γλυκά των ακυρώσεων και στην Τογιότα.
Τώρα που σταμάτησαν το κλείδωμα τιμής και παρέδωσαν ή θα παραδώσουν αυτα με τις κλειδωμένες θα δουν.
Είναι αδιανόητες οι αυξήσεις από το λανσάρισμα. Σχεδόν 3000 ευρώ.
Ποιος από εμας πήρε τόση αύξηση στη δουλειά του ;εκει ειναι το κλειδι! η τογιοτα εχει ψηλα την μυτη γιατι ειναι καλομαθημενη την ελλαδα!
παραγγελιες χωρις να δεις το αμαξι , "επειδη ειναι τογιοτα αφου", αυτο ειναι το αμαξι "αμα θες παράγγειλε το γιατι περιμενει και ο επομενος απο πισω", παίρνουν μονο αυτοί!
Αν παρουν μερικες δεκαδες ακυρωσεις παραγγελιων θα αρχισει η χαμηλωμα της μυτης....
αλλα όταν λεμε ενταξει τι 35 τι 36.5 τι 39 τι 41.... όποιος εχει τοσα λεφτα ας δωσει αλλα 2 δεν τρεχει κατι θα συνεχιζεται το αρμεγμα...
θεωρώ ότι αυτη ειναι η μιση αυξηση της χρονιας ...και κάπως ετσι το vfm ξεθωριαζει και εδω... -
Από τζιτζιμπλίκια να προσθέσω επίσης και κάποια που έχω ήδη παραγγείλει:
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
40.890 οι καραγκιοζηδες….
τουλαχιστον δεν θα φας αλλη αυξηση αν εισαι και εσυ με την 5/1 παραλαβη....αν εισαι για Ιουνιο , Ιούλιο ....ή Δεκεμβρη το βλεπω να γινουν 42900... δλδ 4Κ πανω ....τραγικες αυξήσεις ...επειγοντως η bmw να αυξησει τιμες στην Χ1 για να μειωθουν τα νευρα....
-
Όσοι πρόλαβαν πήραν.
Τώρα που σταμάτησαν το κλείδωμα τιμής και παρέδωσαν ή θα παραδώσουν αυτα με τις κλειδωμένες θα δουν.
Ποιος από εμας πήρε τόση αύξηση στη δουλειά του ;Ούτε καν θα ιδρώσουν για αυτοκίνητα που ειναι back order.
Για κάτι που έχει παραχθεί ή είναι εν πλω... το κάνουν πάσα στον επόμενο... -
Αν δεν ήταν τόσο άσχημο και κακό ποιοτικά, θα κατάπινα τα άγχη του αμιγώς ηλεκτρικού μετά τις μειώσεις τιμών.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αν δεν ήταν τόσο άσχημο και κακό ποιοτικά, θα κατάπινα τα άγχη του αμιγώς ηλεκτρικού μετά τις μειώσεις τιμών.
όσο και αν θαυμαζω τον Elon Musk... δεν θα ρίσκαρα να επενδύσω ούτε ένα ευρώ επάνω του.
-
όσο και αν θαυμαζω τον Elon Musk... δεν θα ρίσκαρα να επενδύσω ούτε ένα ευρώ επάνω του.
Τι θαυμάζεις από τον βάτραχο μούρη; Το ρατσιστομουτρο! που κάνει μόνο αγόρια ? Που απολύει κόσμο σε τηλεδιασκέψεις;
-
Κουκλάκι ειναι
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Τι θαυμάζεις από τον βάτραχο μούρη; Το ρατσιστομουτρο! που κάνει μόνο αγόρια ? Που απολύει κόσμο σε τηλεδιασκέψεις;
όλα τα άλλα!? αν μπορώ...
-
Μεγάλος απατεώνας.
-
Όσοι πρόλαβαν πήραν.
Ποιος από εμας πήρε τόση αύξηση στη δουλειά του ;εκει ειναι το κλειδι! η τογιοτα εχει ψηλα την μυτη γιατι ειναι καλομαθημενη την ελλαδα!
> παραγγελιες χωρις να δεις το αμαξι , "επειδη ειναι τογιοτα αφου", αυτο ειναι το αμαξι "αμα θες παράγγειλε το γιατι περιμενει και ο επομενος απο πισω", παίρνουν μονο αυτοί!
Αν παρουν μερικες δεκαδες ακυρωσεις παραγγελιων θα αρχισει η χαμηλωμα της μυτης....
αλλα όταν λεμε ενταξει τι 35 τι 36.5 τι 39 τι 41.... όποιος εχει τοσα λεφτα ας δωσει αλλα 2 δεν τρεχει κατι θα συνεχιζεται το αρμεγμα...
θεωρώ ότι αυτη ειναι η μιση αυξηση της χρονιας ...και κάπως ετσι το vfm ξεθωριαζει και εδω...Τα έλεγα και εγώ μερικές σελίδες πίσω...
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Μεγάλος απατεώνας.
Να δεις τι έχει να γίνει με OPENAI θα κλάψουν μανούλες. Η κρίση του 29 θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε με το ΑΙ.
-
Όσοι πρόλαβαν πήραν.
Ποιος από εμας πήρε τόση αύξηση στη δουλειά του ;Ούτε καν θα ιδρώσουν για αυτοκίνητα που ειναι back order.
Για κάτι που έχει παραχθεί ή είναι εν πλω... το κάνουν πάσα στον επόμενο...Μα δεν μιλάω για αυτά.
Μιλάω για τα αμάξια που έχουν σε παραγγελία με ορίζοντα μέχρι και 18 μήνες από σήμερα. -
Κι εγω εχω 4 αγορια σε 5 προσπαθειες,ενω ηθελα κοριτσια! Τι σκ...τα μας συμβαινει Ελον?
-
To είχα πει ότι από Ιανουάριο θα μπουν καπέλο στα αυτοκίνητα της toyota. Η τιμή του cc ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με την αγορά και αυτά που προσέφερε (πλήρως υβριδικό με όλα τα συστήματα ασφαλείας από την βασική έκδοση). Σε ευρωπαϊκό για πλήρως υβριδικό (εάν βρεις) ανεβαίνεις άνω των 40.000 ευρώ η βασική έκδοση και θα πρέπει να τη χτίσεις με άλλα 5 χιλιάρικα. Mας προετοίμασε η toyota hellas με είδηση που αναπαράχθηκε σε sites αυτοκινήτου τον Δεκέμβριο ότι επίκειται αύξηση. Όσοι παρέλαβαν τυχεροί. Εγώ με παραγγελία 3.10 (και όχι 10.10 που νόμιζα) ενημερώθηκα ότι το καράβι φθάνει 19.1. στον Πειραιά με καπέλο 800 ευρουλάκια. Εννοείται ότι δεν ακυρώνω διότι θα παραλάβω του χρόνου με καπέλο 2.000 ευρώ και βάλε.
-
H έκδοση 1.8 όταν έρθει θα είναι πλέον ακριβότερη από τη τιμή του 2.0 (πριν τις ανατιμήσεις)
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Με βλέπω να τραβάω για τεσλα περφορμανς, με τις μ@λ@κιες τους.
Ε όταν όλοι οι άλλοι ανεβάζουν τις τιμές ενώ ο Άγιος Ήλον Σωτήρ της ανθρωπότητας τις κατεδαφίζει πες μου τι άλλο περιμένεις
-
@antonmone said in Toyota Corolla Cross:
Κι εγω εχω 4 αγορια σε 5 προσπαθειες,ενω ηθελα κοριτσια! Τι σκ...τα μας συμβαινει Ελον?
Σε εσένα θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα προεκυι από τύχη , στον βάτραχο μούρη από επιλογή.
-
Suv απο τα λιντλ...16!! ποντους απο τα εδαφος σχεδον οσο το απλο corolla..τι να το κανεις το 4x4...εμφανιση λες και το σχεδιασαν σε πεντε λεπτα τετραγωνισμενη και φωτιστικα ειδικα πισω δεκαετιας 2000...εσωτερικο αρκετα, ποιοτικα χειροτερο απο το απλο σενταν και χατσμαπκ...χωρητικοτητα πορτμπαγκαζ απο τα αλντι...κατα τα αλλα που θα μετρησουν για τους περισσοτερους, απομενουν η αξιοπιστια και η καταναλωση που ειναι κορυφαια....το οδηγησα εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα κυλισης τουλαχιστον ισαξια με το rav...
Toyota Corolla Cross