-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Αλλωστε τα βανάκια σας δικά μας είναι...
Χρόνια η συνεργασία. Εσείς πήρατε το 107/C1 και φυσικά το υπερ-κιβώτιο που έχεις και στα 2 σου Γαλλικά, εεε καιρός ήταν να δώσετε και εσείς κάτι, αφού η Τογιότα δεν ασχολείται με μεταφορικές.
-
Καλησπέρα στην ομάδα,
Θα ηθελα τη γνωμη σας ..εχω ξανά ποστάρει το ίδιο θέμα αλλά επιστρέφω με ένα βίντεο μήπως καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ σχετικά με ένα συνεχόμενο σφύριγμα "μεταλλικός ήχος" που το άκουω από τη πλευρά του οδηγού. Οταν ανοίγω το παράθυρο ακούγεται πιο έντονα άρα αναρωτιέμαι αν οφειλεται σε καποιο χαλικι μεταξυ τακάκια κ δισκοπλακα φρενων .θα απευθυνθώ σίγουρα σε κάποιο συνεργείο απλά θα με ενδιέφερε να ακούσω πρωτα τη γνώμη σας γιατί έχω αγχωθείΤο βίντεο:
link text -
Είδα το βίντεο σου και μοιάζει κάτι με τα φρένα ... εχεις κάνει το 1ο σέρβις ; Το λεω γιατί προβλέπεται να κάνουν συντήρηση /καθαρίσουν τα φρένα .
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Είδα το βίντεο σου και μοιάζει κάτι με τα φρένα ... εχεις κάνει το 1ο σέρβις ; Το λεω γιατί προβλέπεται να κάνουν συντήρηση /καθαρίσουν τα φρένα .
Όχι το αμάξι έχει 8500 χιλιόμετρα σκεφτόμουν να το ελέγξω στο 1ο σέρβις στα 15000χλμ η στο χρόνο "Ιούλιο".
Δε ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει κάτι χειρότερο ωστε να πάω νωρίτερα.
Επίσης εχει νοημα να κάνω μια δοκιμή να βγάλω το τροχό κ να ρίξω κάποιο καθαριστικο η τζάμπα η ταλαιπωρία -
@tzavinio said in Toyota Yaris Cross:
Όχι το αμάξι έχει 8500 χιλιόμετρα σκεφτόμουν να το ελέγξω στο 1ο σέρβις στα 15000χλμ η στο χρόνο "Ιούλιο".
Επίσης εχει νοημα να κάνω μια δοκιμή να βγάλω το τροχό κ να ρίξω κάποιο καθαριστικο η τζάμπα η ταλαιπωρίαΑργεί το 1ο σερβις καλλίτερα να πας να το ελέγξουν τώρα .
Ο θόρυβος που κάνει δεν μου αρέσει . -
Ακόμη και με τα λάθη τους θέλω να γράφουν στο νήμα του υπεραυτοκινήτου Yaris Cross
δεν διώχνουμε κανένανΤο ξέρουμε για αυτό σας αγαπάμε...
Αλλωστε τα βανάκια σας δικά μας είναι...
Και από εσάς παίρνουμε μέρισμα...
Τα βανάκια έχουν σασί toyota όμως
-
Δηλαδή το Μπερλίνγκο είναι Τογιότα ?
Το Τζάμπυ ?
Δεν το νομίζω... -
Το Τζάμπυ ?
Δεν το νομίζω...Αύριο θα ανεβάσω φωτο από το expert
-
-
@tzavinio said in Toyota Yaris Cross:
Επίσης εχει νοημα να κάνω μια δοκιμή να βγάλω το τροχό κ να ρίξω κάποιο καθαριστικο η τζάμπα η ταλαιπωρίαΑργεί το 1ο σερβις καλλίτερα να πας να το ελέγξουν τώρα .
Ο θόρυβος που κάνει δεν μου αρέσει .Μη παιδεύεσαι φίλος. Πήγαινε να το δουν και μην κάνεις τίποτα εσύ από μόνος σου. Λογικά φρενα κατι
-
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
Το Τζάμπυ ?
Δεν το νομίζω...Αύριο θα ανεβάσω φωτο από το expert
Ναι proace expert jumpy πως το λενε ει αι συγγενείς. Αυτά για το κόστος. Υπήρξε μια συνεργασια ωστ στη ευρωπαϊκή αγορά λανσάροντας βαν η τογιοτα στη ουσία μόνο στο σήμα. Στη Ιαπωνία π.χ δεν υπάρχουν εκεί. Μόνο original japan
-
Και με τα επιβατικά στην Ευρώπη το ίδιο θα γίνει...
-
ένα μήνα ε΄χω το αμάξι, αλλά ακόμα δε κατάφερα να συνδέσω την εφαρμογή του κινητού!
Δε μπορεί να επιβεβαιωσει τα χιλιόμετρα και δε προχωράει να ανοίξει.
Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο? Μη χρειαστεί θα προτιμούσα να ξαναπάω αντιπροσωπεία. -
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
ένα μήνα ε΄χω το αμάξι, αλλά ακόμα δε κατάφερα να συνδέσω την εφαρμογή του κινητού!
Δε μπορεί να επιβεβαιωσει τα χιλιόμετρα και δε προχωράει να ανοίξει.
Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο? Μη χρειαστεί θα προτιμούσα να ξαναπάω αντιπροσωπεία.μου εμφανιστηκε οταν προσπαθησεη κοπελια με το 2ο account να συνδεθει.
Εσβησα και τα 2 απο το αμαξι και ξαναπερασα το 1ο account και απο τοτε τζαμι -
Οπότε θα φτιάξω δεύτερο account της γυναίκας να δω μήπως πιάσει έτσι.
Ευχαριστώ! -
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Οπότε θα φτιάξω δεύτερο account της γυναίκας να δω μήπως πιάσει έτσι.
Ευχαριστώ!Εγω απλα μοιραζομαι το account σε 2 συσκευες.. αψογα!!!
Ενω με 2 accounts γμσ τα -
@nikakisx2021 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Eρωτηση σε κατοχους Active.
Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;
Διορθωστε και συμπληρωστε:
Πλαφονιερα μπροστα 2
Χωρος αποσκευων 1
Glove box 1
Πινακιδα πισω 1α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια;Δεν έχω active οπότε θα απαντήσω
μόνο σε 2 ερωτήσεις. led στη πλαφονιερα είναι must γιατί δεν έχει φως ούτε στα πίσω καθίσματα.
Στο δικό μου style σίγουρα χαμηλώνει ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D με τα original led κωδικός 81080-33280, κλιπακια μπορείς να δεις και μόνος σου έχει κάτι μικρές τρύπες περίπου 5 χιλιοστά, είναι και στα πόδια οδηγού συνοδηγού, κάτω από το clima και στα χερούλια στις μπροστινές πόρτες.
Όντως είχε γράψει ο k. monman2 για τη πλαφονιερα αλλά εγώ μένω Αθήνα και δε βρήκα κάποιον να αναλαμβάνει και τα έβαλα μόνος μου.
Μηχανικος σημαινει ΦΩΣ! Τι ασχημα δειχουν στις φωτογραφιες (γενικα) τα αυτοκινητα μας ενω δεν ειναι καθολου στη πραγματικοτητα....
Νομιζω θα εβαζα σε warm, σαν προβολεας ειναι!
Να αναφερω εδω οτι εχω λυσει και το θεμα τη πλαφονιερας πισω.
Αλλα προλαβα να το αναφερω μονο στον επιτιμο προεδρο πριν 'εξαφανιστω' σε προσωπικο message, που το συζητουσαμε...Καλησπέρα τι τύπο κ μάρκα έβαλες στην πλαφονιέρα; ευχαριστώ.
Γεια σας, συγνώμη είχα καιρό να συνδεθώ η να επισκεφτώ το forum. Θα προσπαθήσω σύντομα να επικοινωνήσω με λεπτομέρειες όταν θα είμαι σε Η/Υ.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Τάσο έχεις χρονο για πειράματα βλέπω!
Στα καθ΄ημας το εδωσα χθες επιτέλους το YC με καποια χασουρα δυστυχως - (επεσε και αυτός ο μυθος της τογιοτας, μιας και αφενός κυκλοφορει το facelift, στα 28 βεβαια το style, αλλά ξεπουλάνε ξεχασμενα κομματια) πριν κανω το πρώτο σερβις (γλυτωσα τουλαχιστον αυτά, συν κρατησα και καποια από τα εξτρα για να μπουν στο mazdoyaris, αλλά ο ατμοσφαιρικός στις πόρτες και στα πίσω καθισματα και η πίσω πλαφονιέρα πήγαν χαλάλι!)
Στις 50 εβδομάδες που το είχα δεν το πηγα ποτε ταξίδι.
Εντός Αττικής κινήθηκε ειτε αστικά (Μαρουσι - Σύνταγμα και κοντινες διαδρομες) είτε περιαστικά (ΑΟ προς νοτια)
Η κατανάλωση από το fuelly που καταγράφω καθε γέμισμα ηταν στο 4,3.
Θα μου λείψει σιγουρα η καταναλωση (είδα σήμερα το 10ρακι στη Χ1 και ισιαξα ), το βολικό - για εμένα - μεγεθος και τα παιχνιδιάρικα βοηθηματα που ειχαν την πλάκα τους.
Δεν θα μου λειψουν τα αθλια πλαστικά του, η αίσθηση φθηνιας παντού, τα τραγικά καθίσματα, το μαύρο εσωτερικό του (το βράδυ το είχα φέρει με τον ατμοσφαιρικό, τους διακοπτες κλπ σε ενα πιo ανεκτό επιπεδο), τα διαφορα τσίκι τσικι!
Ανεκτή ήταν η οδικη του συμπεριφορά υπό την έννοια οτι ήταν αναβαθμισμένη από παλιότερα τογιοτα!
Σε γενικές γραμμες μια αποτυχημένη για εμένα επιλογή, αδικαιολόγητα πια ακριβό που δεν θα αγόραζα σημερα!
Νομίζω η πιο κρίσιμη στιγμή ήταν περυσι το Φλεβαρη που οριακά δεν αλλαξα την παραγγελία για τουμπανο chr, αλλά ενώ μου αρεσε μπροστά δεν μπορουσα να καταδικάσω τα παιδιά μου στο πίσω ψυχοπλάκωμα....
Δεν πειράζει τα λάθη πληρώνονται και παμε παρακάτω!
Μόνο από τη γυναίκα εχω γκρινια μιας και απλά της ανακοίνωσα χθες την πώληση γιατι δηθεν πήρα τετοια απόφαση μόνος (με πολλαπλάσιο από αυτην εισόδημα, μόνος θα παίρνω τέτοιες απόφασεις) αν και πραγματικά το ήθελε αυτή το YC σε βαθμό που μου τα είχε κανει τσουρέκια σχετικα! Εννοείται οτι τετοιο αμαξι ποιοτικά (που γράφει καθε επαφη στα πλαστικά) και με 17αρες δεν υπήρχε περίπτωση να της δώσω ειδικά όσο το πληρωνω εγω! Το mazdoyaris πολύ της είναι, που σε 4 μηνες εχει χτυπησει 2 ζαντες, εχει σκάσει λάστιχο και έχει γρατσουνιες πίσω και μπροστά φτερά.Προς το παρών μένουμε ως εχουμε και αν δωσω και τη Χ1 θα δουμε που θα πάμε!
Model 3 μαλλον δεν το προλαβαίνω με το ΚΗ2, και στο ΚΗ3 θα βάλει εισοδηματικά λένε ο σοβιετοκουλης να αγοράζουν οι μαυροι με επιδότηση και εγω ο μαλάκας που πληρωνω τον κόλο μου σε φόρους δεν θα μπορώ ....
Ισως βεβαια είναι ακομα ενα κλικ νωρίς για Τεσλα (δεν λεω για φουλ ηλεκτρικό γενικά γιατι αυτή τη στιγμή στα ηλεκτρικά ΜΟΝΟ Η ΤΕΣΛΑ υπάρχει)...
BMW δυστυχως δεν υπαρχει πια!
Αδικαιολόγητα πανάκριβα αμαξια χωρις προσωπικότητα πια και με μειωμένη επισης ποιότητα υλικών...Εεεεεεπιτελους! Και τώρα όμως τι? Πώς θα είναι το forum χωρίς γκρίνια ice?
-
Οτι και να παρω θα γκρινιάζω... παντα θα βρω τα αρνητικά , αρα μην ανησυχείς!
Στο ενδιαμεσο που δεν ειχες δει προλαβα να γκρινιάξω και για παραγγελία τεσλα που μπήκε και σε 5 μερες ακυρώθηκε!
Οπότε εχουμε και αλλα επεισόδια! -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οτι και να παρω θα γκρινιάζω... παντα θα βρω τα αρνητικά , αρα μην ανησυχείς!
Στο ενδιαμεσο που δεν ειχες δει προλαβα να γκρινιάξω και για παραγγελία τεσλα που μπήκε και σε 5 μερες ακυρώθηκε!
Οπότε εχουμε και αλλα επεισόδια!Αγόρασε ένα 3008 σαν του γάτου...
Δεν θα βρείς κάτι να γκρινιάξεις που δεν θα του έχει πάρει την παρθενιά ο γάτος...
ΥΓ Δεν έρχονται πλέον 3008, αφού ξεκίνησε το νέο μοντέλο, μόνο ότι είναι εδώ και στο δρόμο...
Μπορείς όμως να πάρεις το καινούργιο και να γκρινιάζεις πριν τον γάτο, αφού αυτός έτσι και αλλιώς θα το ξαναπάρει το 3008 στο καινούργιο μοντέλο...
Toyota Yaris Cross