Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 35
    • Best 6
    • Groups 0

NIKAKISX2021

@nikakisx2021

9
    Profile views
    35
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Email nikolakisx@hotmail.com

nikakisx2021 Unfollow Follow

Best posts made by nikakisx2021

• RE: 2020 Toyota Yaris

@v_a said in 2020 Toyota Yaris:

@theodosis_ said in 2020 Toyota Yaris:

Καλησπέρα στην παρέα!
      Σε νέο yaris έχω παρατηρήσει η πόρτα του συνοδηγού να τρίζει σε ένα σημείο όταν είναι άγριος ο δρόμος. Επίσης όταν παίζουν δυνατά μπάσα, στην ίδια πόρτα τρίζει παρα πολύ το σημείο που βρίσκεται το ηχείο...
      Από την πόρτα του οδηγού για σύγκριση δεν άκουγεται κιχ.
      Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Έχει νόημα να μιλήσω με την αντιπροσωπεία για το θέμα;

Δυστυχώς, το αμάξι όσο πάνω είναι σε μηχανολογία τόσο κάτω είναι σε επίπεδο συναρμογής, ηχομόνωσης. Τριγμοί και στο δικό μου παίζουν πολλοί, μόνη λύση να ασχοληθείς είτε με do it yourself πατέντες είτε όπως λες με πρήξιμο στην αντιπροσωπεία. Σκεψου στο δικό μου, η πίσω πινακίδα έπαιζε σε κάθε διαδρομή prodigy μέχρι να την μονωσω μόνος μου. Μουσική πια χαμηλωνω τα μπάσα, μη ξεκολλήσει κανένα παράθυρο 😭.
      Εννοείται ανέφερέ το στην αντιπροσωπεία, μήπως καταλάβουν ότι οι τιμές που ζητούν πια, πρέπει να υποστηρίζονται και από την απτή ποιότητα των προϊόντων τους.
      24-25 χιλ πια ένα μέτρια εξοπλισμένο yaris πια,
      ρε άντε από εδώ .

Δυστυχως πρέπει να συνηθίσεις τους θορύβους. Εμένα τρίζει το ντουλαπάκι και κάτι στο καντράν. Ο ήχος στο κλείσιμο των πορτών είναι τελείως τενεκεδενιος και επίσης ψιλοκοπανάει η πίσω ανάρτηση σε ελαφρές ανωμαλίες του δρόμου.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      nikakisx2021

@kozani76 said in 2020 Toyota Yaris:

@ataim said in 2020 Toyota Yaris:

Εγώ είχα τριγμούς από τα εσωτερικά πλαστικά προστατευτικά των δύο μπροστινών α πίλαρ, τα έφτιαξαν στην αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο έχει συναρμολογηθεί στην τενεκεδούπολη, δεν εξηγείται αλλιώς, θέλει εκ νέου βίδωμα σε κάθε τι.

Το θέμα είναι ότι και στο δικό μου corolla sedan ένα από τα ίδια.Τρίζει: στα παράθυρα, στα καθίσματα , κάπου στο τιμόνι, στο στερεοφωνικό.Δε ξέρω αν φταίει η συναρμολόγηση στην Τουρκία, αλλά το αμάξι είναι τραγικό από άποψη ποιότητας συναρμολόγησης. Κι όλα αυτά από την πρώτη μέρα που το πήρα

Τραγικό και εξωφρενικό. Η τογιοτα τι λέει γιαυτό το χάλι; 😭👎

N
      nikakisx2021

@lap said in 2020 Toyota Yaris:

Υπομονή όλα αργούν και το yaris περισσότερο λόγω ζήτησης.Ειναι το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά και το αυτόματο κιβώτιο. Αξίζει λοιπόν η αναμονή.

Καλησπέρα εγώ είχα πρόβλημα με το EGR το οποίο επισκευαστηκε από την Τογιοτα δωρεαν
      "Toyota Yaris Mk 4 2020HSD." Άλλος με το ίδιο πρόβλημα?

N
      nikakisx2021
    • RE: Toyota Yaris Cross

@monman2 said in Toyota Yaris Cross:

Απο την μέση της σελίδας ο χρήστης nikakisx2021 αναφέρει το πρόβλημα με την EGR

https://forum.4troxoi.gr/topic/91884/forum-kataskeyastes-kai-montela-2020-toyota-yaris/803?page=41

απο τότε δεν ξανακούστηκε κάτι

Το πρόβλημα στο δικό μου αυτοκίνητο το 2021 ήταν ελαττωματικη Βαλβίδα EGR. Φτιάχτηκε στην εγγύηση κι από τότε όλα καλα😃

N
      nikakisx2021

@nikakisx2021 said in Toyota Yaris Cross:

https://forum.4troxoi.gr/topic/91884/forum-kataskeyastes-kai-montela-2020-toyota-yaris/803?page=41

Το πρόβλημα στο δικό μου αυτοκίνητο το 2021 ήταν ελαττωματικη Βαλβίδα EGR. Φτιάχτηκε στην εγγύηση κι από τότε όλα καλα😃

Παρεπιπτόντως δεν είχε καμία σχέση με την ποιότητα βενζίνης.

N
      nikakisx2021

@city-pop said in Toyota Yaris Cross:

@a65 said in Toyota Yaris Cross:

@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:

Eρωτηση σε κατοχους Active.

Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;

Διορθωστε και συμπληρωστε:

Πλαφονιερα μπροστα 2
      Χωρος αποσκευων 1
      Glove box 1
      Πινακιδα πισω 1

α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
      β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια;

Δεν έχω active οπότε θα απαντήσω
      μόνο σε 2 ερωτήσεις. led στη πλαφονιερα είναι must γιατί δεν έχει φως ούτε στα πίσω καθίσματα.
      Στο δικό μου style σίγουρα χαμηλώνει ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D με τα original led κωδικός 81080-33280, κλιπακια μπορείς να δεις και μόνος σου έχει κάτι μικρές τρύπες περίπου 5 χιλιοστά, είναι και στα πόδια οδηγού συνοδηγού, κάτω από το clima και στα χερούλια στις μπροστινές πόρτες.
      Όντως είχε γράψει ο k. monman2 για τη πλαφονιερα αλλά εγώ μένω Αθήνα και δε βρήκα κάποιον να αναλαμβάνει και τα έβαλα μόνος μου.
      plafoniera.jpg

Μηχανικος σημαινει ΦΩΣ! Τι ασχημα δειχουν στις φωτογραφιες (γενικα) τα αυτοκινητα μας ενω δεν ειναι καθολου στη πραγματικοτητα....

Νομιζω θα εβαζα σε warm, σαν προβολεας ειναι!

Να αναφερω εδω οτι εχω λυσει και το θεμα τη πλαφονιερας πισω.
      Αλλα προλαβα να το αναφερω μονο στον επιτιμο προεδρο πριν 'εξαφανιστω' σε προσωπικο message, που το συζητουσαμε...

Καλησπέρα τι τύπο κ μάρκα έβαλες στην πλαφονιέρα; ευχαριστώ.

N
      nikakisx2021

Latest posts made by nikakisx2021

• Πρόβλημα με EGR σε toyota yaris mk4 κ cross

ΜΕΤΆ ΑΠΌ 4 ΧΡΟΝΙΆ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ EGR ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΏΡΑ Η ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΖΗΜΙΆ ΕΓΓΎΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΒΛΆΒΗ ΑΠΟ ΝΟΘΕΥΜΈΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ. ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

N
      nikakisx2021

@nikakisx2021 said in Toyota Yaris Cross:

Παρεπιπτόντως δεν είχε καμία σχέση με την ποιότητα βενζίνης.

N
      nikakisx2021

N
      nikakisx2021

@tacos said in Toyota Yaris Cross:

@super-t said in Toyota Yaris Cross:

@tacos said in Toyota Yaris Cross:

Το υβριδικο YC 1,5 116HP ειναι αμεσου η εμμεσου ψεκασμου;

Έμμεσου.

Ετσι το βλεπω και εγω.Μονο η toyota hellas στο διαφημιστικο φυλλαδιο που μου δωσανε με την παραγκελια αναφερει και το υβριδικο και το βενζινης σαν αμεσου.Και κατι ενδιαφερον και καθολου ευχαριστο.Το τελευταιο κοματι. -
      https://toyota-club.net/files/faq/20-08-01_faq_df_r3_en.htm

Συχωρέστε ρε παιδιά, γιατί τόση συζήτηση για το αν ο ψεκασμός είναι άμεσος η έμμεσος;;;

N
      nikakisx2021

@ataim said in Toyota Yaris Cross:

Οι διαφορές στους υπολογιστές έχουν να κάνουν και με την διάμετρο του τροχού. Ο κατασκευαστής έχει βάλει τον υπολογιστή να κάνει πράξεις με έστω x διάμετρο τροχου, στην πράξη όμως ανάλογα με την πραγματική διάμετρο η οποία εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος του ελαστικού και της ζάντας υπάρχουν αποκλίσεις που μπορεί να φτάνουν και 5%

Η μικρότερη πραγματική διάμετρος θα δώσει περισσότερα υπολογισμένα χιλιόμετρα από τα πραγματικά διανυθεντα και μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με την αντλία.

Νομίζω ότι η διάμετρος του τροχού είναι η ίδια. Χαμηλότερο ύψος τοιχώματος ελαστικού, πιο μεγάλη διάμετρος ζάντας.

N
      nikakisx2021

@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:

@orekourk said in Toyota Yaris Cross:

Τώρα που ήρθε και το περιμένω από στιγμή σε στιγμή, έχετε καμια πρόταση για τι δωράκια να τους πω αφου θα βγαλω τον συναγερμο που μου έδιναν στην αρχή (πέρσι)?
      Λέω Φιμε τζάμια, Να βγαλω και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πισω που μου έδωσαν αρχικά? Ή μήπως έχουν κάποια χρησιμότητα?

Τους αισθητηρες θα ελεγα να τους κρατησεις

Συναγερμό οπωσδήποτε. 👍και μετά αγόρασε ένα καλής ποιότητας μπαστούνι για το τιμόνι. 👌

N
      nikakisx2021

@city-pop said in Toyota Yaris Cross:

@a65 said in Toyota Yaris Cross:

@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:

Eρωτηση σε κατοχους Active.

Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;

Διορθωστε και συμπληρωστε:

Πλαφονιερα μπροστα 2
      Χωρος αποσκευων 1
      Glove box 1
      Πινακιδα πισω 1

α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
      β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια;

Δεν έχω active οπότε θα απαντήσω
      μόνο σε 2 ερωτήσεις. led στη πλαφονιερα είναι must γιατί δεν έχει φως ούτε στα πίσω καθίσματα.
      Στο δικό μου style σίγουρα χαμηλώνει ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D με τα original led κωδικός 81080-33280, κλιπακια μπορείς να δεις και μόνος σου έχει κάτι μικρές τρύπες περίπου 5 χιλιοστά, είναι και στα πόδια οδηγού συνοδηγού, κάτω από το clima και στα χερούλια στις μπροστινές πόρτες.
      Όντως είχε γράψει ο k. monman2 για τη πλαφονιερα αλλά εγώ μένω Αθήνα και δε βρήκα κάποιον να αναλαμβάνει και τα έβαλα μόνος μου.
      plafoniera.jpg

Μηχανικος σημαινει ΦΩΣ! Τι ασχημα δειχουν στις φωτογραφιες (γενικα) τα αυτοκινητα μας ενω δεν ειναι καθολου στη πραγματικοτητα....

Νομιζω θα εβαζα σε warm, σαν προβολεας ειναι!

Να αναφερω εδω οτι εχω λυσει και το θεμα τη πλαφονιερας πισω.
      Αλλα προλαβα να το αναφερω μονο στον επιτιμο προεδρο πριν 'εξαφανιστω' σε προσωπικο message, που το συζητουσαμε...

Καλησπέρα τι τύπο κ μάρκα έβαλες στην πλαφονιέρα; ευχαριστώ.

N
      nikakisx2021

@kozani76 said in 2020 Toyota Yaris:

@ataim said in 2020 Toyota Yaris:

Εγώ είχα τριγμούς από τα εσωτερικά πλαστικά προστατευτικά των δύο μπροστινών α πίλαρ, τα έφτιαξαν στην αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο έχει συναρμολογηθεί στην τενεκεδούπολη, δεν εξηγείται αλλιώς, θέλει εκ νέου βίδωμα σε κάθε τι.

Το θέμα είναι ότι και στο δικό μου corolla sedan ένα από τα ίδια.Τρίζει: στα παράθυρα, στα καθίσματα , κάπου στο τιμόνι, στο στερεοφωνικό.Δε ξέρω αν φταίει η συναρμολόγηση στην Τουρκία, αλλά το αμάξι είναι τραγικό από άποψη ποιότητας συναρμολόγησης. Κι όλα αυτά από την πρώτη μέρα που το πήρα

Τραγικό και εξωφρενικό. Η τογιοτα τι λέει γιαυτό το χάλι; 😭👎

N
      nikakisx2021

@v_a said in 2020 Toyota Yaris:

@theodosis_ said in 2020 Toyota Yaris:

Καλησπέρα στην παρέα!
      Σε νέο yaris έχω παρατηρήσει η πόρτα του συνοδηγού να τρίζει σε ένα σημείο όταν είναι άγριος ο δρόμος. Επίσης όταν παίζουν δυνατά μπάσα, στην ίδια πόρτα τρίζει παρα πολύ το σημείο που βρίσκεται το ηχείο...
      Από την πόρτα του οδηγού για σύγκριση δεν άκουγεται κιχ.
      Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Έχει νόημα να μιλήσω με την αντιπροσωπεία για το θέμα;

Δυστυχώς, το αμάξι όσο πάνω είναι σε μηχανολογία τόσο κάτω είναι σε επίπεδο συναρμογής, ηχομόνωσης. Τριγμοί και στο δικό μου παίζουν πολλοί, μόνη λύση να ασχοληθείς είτε με do it yourself πατέντες είτε όπως λες με πρήξιμο στην αντιπροσωπεία. Σκεψου στο δικό μου, η πίσω πινακίδα έπαιζε σε κάθε διαδρομή prodigy μέχρι να την μονωσω μόνος μου. Μουσική πια χαμηλωνω τα μπάσα, μη ξεκολλήσει κανένα παράθυρο 😭.
      Εννοείται ανέφερέ το στην αντιπροσωπεία, μήπως καταλάβουν ότι οι τιμές που ζητούν πια, πρέπει να υποστηρίζονται και από την απτή ποιότητα των προϊόντων τους.
      24-25 χιλ πια ένα μέτρια εξοπλισμένο yaris πια,
      ρε άντε από εδώ .

Δυστυχως πρέπει να συνηθίσεις τους θορύβους. Εμένα τρίζει το ντουλαπάκι και κάτι στο καντράν. Ο ήχος στο κλείσιμο των πορτών είναι τελείως τενεκεδενιος και επίσης ψιλοκοπανάει η πίσω ανάρτηση σε ελαφρές ανωμαλίες του δρόμου.

N
      nikakisx2021

@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:

@nikakisx2021 said in 2020 Toyota Yaris:

@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:

@elteo said in 2020 Toyota Yaris:

κανα 20ημερο έκανε εμένα το Hyundai.

Υπερευχαριστω! Εχω αμαξι για τωρα , πιο πολυ κοιταω να μαζεψω ΟΤΙ μπορω για τη προκαταβολη οποτε καλα μου καθεται αν ισχυει και εδω!

Καλημέρα για ποιο μοντέλο μιλάμε;

Yaris facelift 130hp εκδοση chic

👍😃👌

N
      nikakisx2021
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ