-
Ποιο αυτοκίνητο θα θέλατε να αγοράσετε σήμερα έως 100000 ευρώ; Χωρίς να σκεφτείτε οικονομική κατάσταση, οικογενειακή κατάσταση. Σε μια ιδανική αγορά ποιο θα πέρνατε και γιατί σαν δώρο για τον εαυτό σας;;
-
@maxximos said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Ποιο αυτοκίνητο θα θέλατε να αγοράσετε σήμερα έως 100000 ευρώ; Χωρίς να σκεφτείτε οικονομική κατάσταση, οικογενειακή κατάσταση. Σε μια ιδανική αγορά ποιο θα πέρνατε και γιατί σαν δώρο για τον εαυτό σας;;
Ένα Audi Etron...
-
Για το σχήμα του και ακόμα καλύτερο το τριπορτο
-
Ένα Citroen Ami...
-
@storm said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Ένα Citroen Ami...
10 σε 10 διαφορετικα χρωματα, για καθε ντυσιμο
-
MUSTANG MACH‑E GT
-
Ενα civic,
χωρίς να φτάνεις στο όριο του budget καλύπτει πολύ καλά όλες τις ανάγκες (αντικειμενικές και υποκειμενικές)!!!
Υγ δεν έχω μάθει να μην σκέφτομαι καθόλου τους υπόλοιπους παράγοντες (κυρίως ανάγκες). Είναι εκτός προδιαγραφών οικονομικής κατάστασης, αλλά από ανάγκες για χώρους, ασφαλείας, συμπεριφοράς, επιδόσεων είναι στα κορυφαία. -
Σόρι, δεν μπορώ να αρκεστώ σε ένα.
Model Y Performance για κάθε μέρα
M3 E46 για σαββατοκύριακα
γυμνό MR2 με το μοτέρ της T-Sport και τους 192 ίππους για πίστα -
Cupra Formentor 2.5
Cayman GTS
Ranger RaptorΜε αυτή τη σειρά.
Βασικά οι επιλογές είναι ατελείωτες αρκεί να έχεις λεφτά και λίγο γούστο για να μην πας σε τάμπλετ με ρόδες.
-
@diego1960 said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Cupra Formentor 2.5
Cayman GTS
Ranger RaptorΜε αυτή τη σειρά.
Βασικά οι επιλογές είναι ατελείωτες αρκεί να έχεις λεφτά και λίγο γούστο για να μην πας σε τάμπλετ με ρόδες.
+1 για το VZ5 με τα 390ps
-
Ένα εκ των δύο :
Σουζούκι Σουίφτ ή
Σουζούκι ΒιτάραΚαι με τα ρέστα από τα 100, σουβλάκια μέχρι δευτέρας παρουσίας.
-
Ford Bronco!
-
Επειδή θέλω να κυκλοφορώ στο κέντρο με 100.000 θα έπαιρνα μια BMW X1 20d με μονό αριθμό και μια Mercedes GLA 200d με ζυγό για να έχω και εναλλαγή.
-
Τιμές Ελλάδας;
Porsche Cayman.
-
Το από πάνω...και τα ρέστα ένα ηλεκτρικό μικρό για τις δουλειές στην πόλη.
-
Θα αγοραζα 5 keraboss super k ή θα τα εδινα μπροστατζα για το chaos γιατί είμαι και πολυ πατριωτης.
-
#mono_vitara
αλλα επειδη το μπατζετ ειναι τεραστιο,
land cruiser 3d nestle edt
-
Nestle ;
Βγαίνει και σε εβαπορε ;🥳 -
@criuser said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Nestle ;
Βγαίνει και σε εβαπορε ;🥳βγαινει σε 'αμαξι' και σιγουρα δεν βγαινει σε 'χρεπι' οπως οι γαλλικουρες
-
Stelvio Veloce 280 hp Q4 και τα ρέστα υβριδικό ή ηλεκτρικό πόλης έως ~ 4μ. (π.χ. yaris,jazz,500e)
Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα