-
@realzeus said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Με ενδιαφέρει η άποψη σου. Για βάλε κανένα για να δω.
https://www.facebook.com/pneumaticirigenerati/videos/2600282273598034/
https://www.youtube.com/watch?v=2skFzVoomms&ab_channel=СветланаПилипец
-
Τρελέ γάτε. Μου θυμίζεις τον δικό μου μαυρόγατο. Σας αγαπώ αμφότερους!
-
Γύρισα πριν λίγο από το βουλκανιζατέρ, όπου μου έφτιαξε το λάστιχο που έπαθε φούιτ (Αθηναίοι, ψάξτε το γιατί το λέμε έτσι...)
Σε συντήρηση "Λεωνίδας" έχω πάρει τον "γιο" μου και του δείχνω τα κατατόπια, σε κάποια στιγμή του λέω ξεκλείδωσε το δικό μας να το ετοιμάσουμε για άσκηση, έρχεται τρομαγμένος και μου λέει ότι πάθαμε φουιτ...
Τι σκατα είναι το φουιτ σκέφτομαι και πάω να δω, είχε "κάτσει" η ελπιστρια.
-Τι είναι το φουιτ ρε?
-παθαμε λάστιχο αφεντικό
-γιατί ρε? Έχουμε λάστιχα?
αχαχα έκατσε η μπουκάλια στον τεντωτήρα και χαλάρωσε η ελπιστρια... Πάθαμε φουιτ . -
ε, την κουνατε λιγο την αχλαδια στα βορεια....
γαλλικον το fuite
και εγω τη κουνησα 4 μηνες τωρα -
@yem said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Γύρισα πριν λίγο από το βουλκανιζατέρ, όπου μου έφτιαξε το λάστιχο που έπαθε φούιτ (Αθηναίοι, ψάξτε το γιατί το λέμε έτσι...)
Σε συντήρηση "Λεωνίδας" έχω πάρει τον "γιο" μου και του δείχνω τα κατατόπια, σε κάποια στιγμή του λέω ξεκλείδωσε το δικό μας να το ετοιμάσουμε για άσκηση, έρχεται τρομαγμένος και μου λέει ότι πάθαμε φουιτ...
-Τι είναι το φουιτ ρε?
-παθαμε λάστιχο αφεντικό
αχαχα έκατσε η μπουκάλια στον τεντωτήρα και χαλάρωσε η ελπιστρια... Πάθαμε φουιτ .Εξήγησε τώρα τι ακριβώς είναι η ελπιστρια..
-
@groover1972 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
-Τι είναι το φουιτ ρε?
-παθαμε λάστιχο αφεντικό
αχαχα έκατσε η μπουκάλια στον τεντωτήρα και χαλάρωσε η ελπιστρια... Πάθαμε φουιτ .Εξήγησε τώρα τι ακριβώς είναι η ελπιστρια..
αυτή που ελπίζει να μην κολλήσεις
-
@k-m said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
@groover1972 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
-Τι είναι το φουιτ ρε?
-παθαμε λάστιχο αφεντικό
αυτή που ελπίζει να μην κολλήσεις
κλαιω...
-
-
@gatoz said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Άσχετος οδηγός και προαπγάνδα. Δεν κολλάνε τα Range...γνωστό αυτό.
-
-
-
@katafractos17 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
τι να το κάνεις να ανέβεις αυτό το λόφο αν μετά όλο το πίσω μέρος του παντελονιού είναι καφέ και δεν μπορείς να βγεις έξω να το πανηγυρίσεις
Δεν ξέρω για σας !!! αλλά εμένα στανταρ καφέ θα ήταν κύριοι
-
#sga
οκ, ειναι μακρυτερο, αλλα εδω εχουμε 3
Youtube Videoγια οποιονα θελει, ποικιλο, πας απο λεωφορο νατο οπως ανεβαινεις απο ασπροπυργο, στριβεις δεξια στην ασφαλτο αμεσως μετα το στρατοπεδο της αεροποριας, στη γωνια, συνεχας μεσα απο το νταμαρι και θα τις δεις αριστερα σου, ειναι 3 ανηφορες. απο πανω ειναι η παλε-ποτε πιστα των μηχανων.
καπου εκει ειναι και το επισημο δοκιμαστηριο αλλα δεν σας λεω και δεν το βρισκετε οσο και να χτυπιεστε...
-
Κουβέντα να γίνεται , μήπως κάποιος τώρα το Πάσχα , τύχει και εκδράμει προς τα εκεί.
Ο δρόμος Χαλίκι - Ανήλιο ( Μέτσοβο) , είναι ανοιχτός, φέτος το χειμώνα ( χειμώνας..... λέμε τώρα....) , άνοιγε ανά τακτά χρονικά διαστήματα , πλέον είναι σίγουρα ανοικτός.
Αντίθετα το πέρασμα στο Μπάρο, Καλλαρύτες προς Χαλίκι , δεν είναι ακόμα ανοικτό , παρόλο που είχε ακουστεί ότι θα τον άνοιγαν για Πάσχα ( για τουριστικούς λόγους) , πράγμα πάρα πολύ δύσκολο ....
-
@civil357 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Κουβέντα να γίνεται , μήπως κάποιος τώρα το Πάσχα , τύχει και εκδράμει προς τα εκεί.
Ο δρόμος Χαλίκι - Ανήλιο ( Μέτσοβο) , είναι ανοιχτός, φέτος το χειμώνα ( χειμώνας..... λέμε τώρα....) , άνοιγε ανά τακτά χρονικά διαστήματα , πλέον είναι σίγουρα ανοικτός.
Αντίθετα το πέρασμα στο Μπάρο, Καλλαρύτες προς Χαλίκι , δεν είναι ακόμα ανοικτό , παρόλο που είχε ακουστεί ότι θα τον άνοιγαν για Πάσχα ( για τουριστικούς λόγους) , πράγμα πάρα πολύ δύσκολο ....
ε, αμα ειναι ανοιχτο δεν αξιζει μετα.... χαχαχαχα
οχι, χρονος υπαρχει νοτ
και για να ανεβει μεχρι εκει το τζιβι θελει τη μιση αδεια...
-
πάρτε και τον χαρτη μιας καποιας διαδρομης στην ορεινη ναυπακτια που γινεται με τετρακινητο ή με τα ποδια...
-
Πόδια λέει... χαχαχα
-
πάρτε και τον χαρτη μιας καποιας διαδρομης στην ορεινη ναυπακτια που γινεται με τετρακινητο ή με τα ποδια...
βρηκα στο wikiloc την διαδρομη αυτην. 30 χιλιομετρα ειναι! τι ποδια λες;;;;
-
@dettol said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
βρηκα στο wikiloc την διαδρομη αυτην. 30 χιλιομετρα ειναι! τι ποδια λες;;;;
και ομως ναι...
ο γατος ως περιπατητης μεχρι λιαν προσφατως, θα επανελθει συντομα, εκανε καθε σουκου που ειχε χρονο, 40km με μεγαλες υψομετρικες.
καλοκαιρι απο τη συγκεκριμενη διαδρομη ειχα περασει πριν μια εφταετια ανεβαινωντας και φτανωντας καποια στιγμη Προυσό -
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα