-
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Ρε μαστόρια, επειδή εγώ δεν έχω χρόνο να τρέχω σε εμπορίες, υπάρχει κανένα μικρό SUV/Crossover που η θέση οδήγησης να είναι "πάνω στο αυτοκίνητο" και όχι "μέσα στο αυτοκίνητο".
Μικρό αμάξωμα, μεγάλες τζαμαρίες, αλλά και πραγματικά ψηλή θέση οδήγησης.
Στυλ δηλαδή Mitsubishi Pajero Pinin.Προφανώς δεν ρωτώ για τα Aircross και Ecosport που τα έχω οδηγήσει, ούτε και σε κουπέ σπορ αυτοκίνητο που νομίζει ότι είναι suv.
Aircross/EcoSport!
Γούσταρα ένα Eco 4X4 diesel, αλλά είναι τόσο σπάνια που κοστίζουν περισσότερο από όσο στοχιζαν τότε.
-
@gtsartsal said in SUV/Crossovers Forum:
Μικρό, θυμίζει suv, είναι φθηνό και αν θέλεις και 4κινητο δοκίμασε και το ignis.
Ναι πράγματι. Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, είχα πάει και το είχα δει. Δεν θα ήθελα να γράψω τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο. Γενικά δεν θέλω να γράφω για τα Suzuki.
-
Μικρό, θυμίζει suv, είναι φθηνό και αν θέλεις και 4κινητο δοκίμασε και το ignis.
Ναι πράγματι. Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, είχα πάει και το είχα δει. Δεν θα ήθελα να γράψω τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο. Γενικά δεν θέλω να γράφω για τα Suzuki.
Γιατί;
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
Γιατί;
Χαχα τώρα ήρθες; Τα Suzuki είναι τα Holy Grail του forum.
-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
Ρε μαστόρια, επειδή εγώ δεν έχω χρόνο να τρέχω σε εμπορίες, υπάρχει κανένα μικρό SUV/Crossover που η θέση οδήγησης να είναι "πάνω στο αυτοκίνητο" και όχι "μέσα στο αυτοκίνητο".
Στυλ δηλαδή Mitsubishi Pajero Pinin.Προφανώς δεν ρωτώ για τα Aircross και Ecosport που τα έχω οδηγήσει, ούτε και σε κουπέ σπορ αυτοκίνητο που νομίζει ότι είναι suv.
Aircross/EcoSport!
Γούσταρα ένα Eco 4X4 diesel, αλλά είναι τόσο σπάνια που κοστίζουν περισσότερο από όσο στοχιζαν τότε.
Λοιπόν, να αναφέρω ένα θετικό του Ecosport που για τους περισσότερους είναι αρνητικό;
Ο τρόπος που ανοίγει η πίσω πόρτα. Προφανώς αρνητικό και μάλιστα πολύ αρνητικό αφού στην ουσία ακυρώνει το άνοιγμα της πίσω πόρτας όταν πίσω από το αυτοκίνητο υπάρχει ένα εμπόδιο π.χ. τοίχος, άλλο αυτοκίνητο κλπ...Αλλά αυτό το αρνητικό...είναι θετικό γιατί οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατιούνται χαμηλά και συχνά/πυκνά βγαίνουν αγγελίες. Μάλλον το έχουν αγοράσει αρκετοί και τρώνε την φόλα με την πίσω πόρτα και σύντομα το αλλάζουν.
Εννοείται ότι εμένα δεν με ενοχλεί ο τρόπος που ανοίγει το πορτμπαγκάζ. Το αντίθετο.Το Aircross καλό, αλλά πολύ αυτοκίνητο για μένα. Πάρα πολύ...
Αυτό είναι για ταξιδιάρικες οικογένειες και για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα.
Εγώ ποιο πολύ ψάχνω για "αγροτικό στυλ".
Και επειδή δεν θέλω πάλι να καταλήξω με δύο αυτοκίνητα σκέφτομαι μπας και μήπως πάω σε μικρό suv τύπου Ecosport.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν την παλεύω άλλο να αλωνίζω με την μηχανή μέσα στα κρύα, στις βροχές και στα χιόνια. Αργά ή γρήγορα πρέπει να σταματήσω να οδηγώ δίκυκλο. -
Εεε τότε γιατι δεν παίρνεις ενα Ecosport να τελειώνεις;
-
-
@netgeo said in SUV/Crossovers Forum:
@vagkirk said in SUV/Crossovers Forum:
Νομίζω storm μόνο το Vitara καλύπτει τα κριτήρια που θέτεις.
Δεν νομίζω ότι το Vitara έχει αυτή την αίσθηση τα πιο μεγάλα έχουν πχ Tiguan, Sportage...
Εχει καλυτερη
-
Γιατί;
Δεν είναι τα Toyota;
-
@groover1972 said in SUV/Crossovers Forum:
Γιατί;
Δεν είναι τα Toyota;
Αυτά τα 2. Πετάνε και κάνα Mazda/Ford για το ξεκαρφωμα.
-
Έχουμε εμπειρία από τα αλλα για αυτό. Εσείς δεν έχετε εμπειρία από τα λαϊκά και τα σνομπαρετε. Νομίζετε ότι ξέρετε από σύγχρονα ιαπωνικά αλλά δεν ξέρετε.
-
Δείτε την ακμή στην πόρτα που μοιάζει με σκέπαστρο. Δεν το έχω ξαναδεί σε αυτοκίνητο παραγωγής
-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
Aircross/EcoSport!
Λοιπόν, να αναφέρω ένα θετικό του Ecosport που για τους περισσότερους είναι αρνητικό;
Ο τρόπος που ανοίγει η πίσω πόρτα. Προφανώς αρνητικό και μάλιστα πολύ αρνητικό αφού στην ουσία ακυρώνει το άνοιγμα της πίσω πόρτας όταν πίσω από το αυτοκίνητο υπάρχει ένα εμπόδιο π.χ. τοίχος, άλλο αυτοκίνητο κλπ...Αλλά αυτό το αρνητικό...είναι θετικό γιατί οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατιούνται χαμηλά και συχνά/πυκνά βγαίνουν αγγελίες. Μάλλον το έχουν αγοράσει αρκετοί και τρώνε την φόλα με την πίσω πόρτα και σύντομα το αλλάζουν.
Εννοείται ότι εμένα δεν με ενοχλεί ο τρόπος που ανοίγει το πορτμπαγκάζ. Το αντίθετο.Το Aircross καλό, αλλά πολύ αυτοκίνητο για μένα. Πάρα πολύ...
Αυτό είναι για ταξιδιάρικες οικογένειες και για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα.
Εγώ ποιο πολύ ψάχνω για "αγροτικό στυλ".
Και επειδή δεν θέλω πάλι να καταλήξω με δύο αυτοκίνητα σκέφτομαι μπας και μήπως πάω σε μικρό suv τύπου Ecosport.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν την παλεύω άλλο να αλωνίζω με την μηχανή μέσα στα κρύα, στις βροχές και στα χιόνια. Αργά ή γρήγορα πρέπει να σταματήσω να οδηγώ δίκυκλο.δεν το γουσταρω το συγκεκριμένο.
αλλα αν το βρίσκεις φτηνα και σου κάνει go for it.
αποτυχημένο μοντέλο της ford. πάτωσε σε πωλήσεις. δεν ξέρω αν είναι λόγω της πόρτας
αξιολογο πάντως γενικά
-
Αποτυχημένο θεωρητικά, αλλά ωστόσο κυκλοφορεί έκδοση 2022 και υπάρχει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.
Καλό το Ecosport, όμορφο στο δρόμο...αλλά και αυτό πολύ αυτοκίνητο για μένα.
Δεν γουστάρω να κυκλοφορώ με τόσο καινούριο αυτοκίνητο στο Αθηνιστάν. Πεταμένα χρήματα. Εγώ θέλω τρακτέρ που να απωθεί τους περίεργους.
Αν βρω αυτό που σκέφτομαι στα χρήματα που θέλω, θα το αγοράσω και μετά θα διώξω το LEON με την ησυχία μου.
-
Αποτυχημένο θεωρητικά, αλλά ωστόσο κυκλοφορεί έκδοση 2022 και υπάρχει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.
Δεν γουστάρω να κυκλοφορώ με τόσο καινούριο αυτοκίνητο στο Αθηνιστάν. Πεταμένα χρήματα. Εγώ θέλω τρακτέρ που να απωθεί τους περίεργους.
Αν βρω αυτό που σκέφτομαι στα χρήματα που θέλω, θα το αγοράσω και μετά θα διώξω το LEON με την ησυχία μου.
grand vitara 1.6 του 02-04
-
Εσύ θες terios 15ρι.
-
Δείτε λίγο τις τιμές των μεταχειρισμένων Suzuki και Daihatsu εκείνης της εποχής στο car.gr.
Με χαλάει η κουτοπονηριά των πωλητών. Και από ότι φαίνεται αυτή η κουτοπονηριά έχει ανέβει επίπεδο στους πωλητές μεταχειρισμένων αυτής της κατηγορίας. -
Ως γνωστόν τα αυτοκίνητα έχουν πάρει την ανιούσα και δυστυχώς συμπαρασύρει και την αγορά των μτχ.
Τώρα το τι ζητάει ο καθένας, αυτό είναι σχετικό.
Εσύ αν δεις κάτι που σου κάνει απλά κάνεις την πρόταση σου και βλέπεις αντίδραση. -
Προφανώς αν εντοπίσω κάτι ενδιαφέρον στα χρήματα που θέλω να δώσω τότε θα ασχοληθώ. Πάντως αρκετά τα έχω απορρίψει γιατί δεν έχουν πίσω εταζέρα.
-
Δείτε λίγο τις τιμές των μεταχειρισμένων Suzuki και Daihatsu εκείνης της εποχής στο car.gr.
Με χαλάει η κουτοπονηριά των πωλητών. Και από ότι φαίνεται αυτή η κουτοπονηριά έχει ανέβει επίπεδο στους πωλητές μεταχειρισμένων αυτής της κατηγορίας.τα σουζ εκεινης της εποχης ειναι αθανατα και αντεχουν πολλα-πολλα χρονια
μη ξεχνας οτι εχουν σασι
κρατανε τιμες παντα
και θα κρατησει τιμη και στα δικα σου χερια
SUV/Crossovers Forum