-
@tkin73 said in Kia XCeed - crossover:
Dsg υγρού τύπου κάποιο λαϊκό αμάξι που να μην είναι δίλιτρο έχει; Τα 1.5 όλα είναι ξηρού ;
Formentor & Tiguan με 1.5 Tsi evo φοράνε σίγουρα υγρού. Τα c_hatch του ομίλου όλα ξηρού δυστυχώς. Μόνο για το A3 δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά οπότε ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Ούτε με ανοιχτό όμως.Δεν μπαίνει αυτόματα μόνο του σε νεκρά;
Δεν ξέρω για τα καινούρια , τα παλιά οχι πάντως , ούτε πλανητικά έμπαιναν σε νεκρά.
Πάντως όλα τα διπλού έχουν θέμα λιγάκι σε εκκινήσεις και ρολάρισμα με χαμηλές ταχύτητες που πατινάρουν και δίνουν μια αίσθηση κομπλαρίσματος μεταξύ 1ης και 2ης.
Το ίδιο και στο παρκάρισμα ειδικά σε ανηφόρες ζορίζονται , μπερδεύονται λίγο , δεν έχουν αυτό το αβίαστο σπρώξιμο των πλανητικών μόλις δεν πατάς γκάζι.Αυτό που λέει ο Limited με το S&S είναι πως όταν σβήνει ο κινητήρας στο φανάρι δεν δουλεύει και το κιβώτιο ας έχει επιλεγμένη ταχύτητα άρα δεν επιαρύνεται ο δίσκος.
Δεν ξέρω τα νέα DSG με την λειτουργία sailing μήπως και σε χαμηλές ταχύτητες ρολαρίσματος βγάζουν αυτόματα νεκρά αλλά δεν το καταλαβαίνει ο οδηγός καθώς δεν βγάζει πουθενά την ένδειξη Ν
-
@vagkirk said in Kia XCeed - crossover:
Δεν ξέρω για τα καινούρια , τα παλιά οχι πάντως , ούτε πλανητικά έμπαιναν σε νεκρά.
Πάντως όλα τα διπλού έχουν θέμα λιγάκι σε εκκινήσεις και ρολάρισμα με χαμηλές ταχύτητες που πατινάρουν και δίνουν μια αίσθηση κομπλαρίσματος μεταξύ 1ης και 2ης.
Το ίδιο και στο παρκάρισμα ειδικά σε ανηφόρες ζορίζονται , μπερδεύονται λίγο , δεν έχουν αυτό το αβίαστο σπρώξιμο των πλανητικών μόλις δεν πατάς γκάζι.Αυτό που λέει ο Limited με το S&S είναι πως όταν σβήνει ο κινητήρας στο φανάρι δεν δουλεύει και το κιβώτιο ας έχει επιλεγμένη ταχύτητα άρα δεν επιαρύνεται ο δίσκος.
Δεν ξέρω τα νέα DSG με την λειτουργία sailing μήπως και σε χαμηλές ταχύτητες ρολαρίσματος βγάζουν αυτόματα νεκρά αλλά δεν το καταλαβαίνει ο οδηγός καθώς δεν βγάζει πουθενά την ένδειξη Ν
δηλαδη οποιος παρει dct αμα εχει σταρτ εντ στοπ γλιτωνει τις υψηλες θερμοκρασιες?
-
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Η αυξημένη θερμοκρασία του κιβωτίου είναι από την τριβή όχι από τον κινητήρα
-
@vagkirk said in Kia XCeed - crossover:
Εδώ και πολλά χρόνια όλα τα διπλού συμπλέκτη βάζουν νεκρα μόλις ακινητοποιηθει το όχημα.
-
Σε σταματημένο αυτοκίνητο, με νεκρά ή αν έχει σβήσει λόγω S&S δεν επιβαρύνεις το κιβώτιο.
Αν είναι σε D mode και κάνεις συνεχώς crawling ακολουθώντας τα προπορευόμενα αυτοκίνητα προφανώς και θα ανεβάσει θερμοκρασία το κιβώτιο από την τριβή των δίσκων.
Και με χειροκίνητο κιβώτιο μπορείς να σκίσεις τον δίσκο πολύ εύκολα μέσα στην κίνηση αν παίζεις με τον συμπλέκτη. -
Επειδη εχω καιρο να γραψω ειπα να γραψω 2 πραγματακια... Αρνητικα αλλα οχι κατι σοβαρο.
1ον εχει αρχισει τελευταια να ψηλοκολλαει η οθονη οχι κατι το σοβαρο αλλα ας πουμε εκει που εμπαινε με την μια τωρα μπορει να κανει 1 με 2 δευτερα αυτο γινεται οταν συνδεω το τηλεφωνο(yem μην ακουσω γκιχ) και οταν βαζω usb.
2ο οταν ανοιγω τα παραθυρα αυτοματα ακουγεται λιγο του συνοδηγου οταν παταω ομως να ανοιξουν αυτοματα ταυτοχρονα οταν παταω ξεχωριστα τιποτα.
Καταναλωση 5.3 συνηθως με ταχυτητες καλες
Κατα τα αλλα ειναι ΑΜΑΞΑΡΑ. -
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Επειδη εχω καιρο να γραψω ειπα να γραψω 2 πραγματακια... Αρνητικα αλλα οχι κατι σοβαρο.
1ον εχει αρχισει τελευταια να ψηλοκολλαει η οθονη οχι κατι το σοβαρο αλλα ας πουμε εκει που εμπαινε με την μια τωρα μπορει να κανει 1 με 2 δευτερα αυτο γινεται οταν συνδεω το τηλεφωνο(yem μην ακουσω γκιχ) και οταν βαζω usb.
2ο οταν ανοιγω τα παραθυρα αυτοματα ακουγεται λιγο του συνοδηγου οταν παταω ομως να ανοιξουν αυτοματα ταυτοχρονα οταν παταω ξεχωριστα τιποτα.
Κατα τα αλλα ειναι ΑΜΑΞΑΡΑ.Λογικό είναι αυτό, διαβάζει δεδομένα εκείνη την στιγμή, και τα αυτοκίνητα δεν είναι και PCια, συνήθως είναι πολύ τσιμα τσιμα σε επεξεργαστές και RAM..
Αυγό στο γκάζι και εσύ, ή είσαι καμπισιος..βρε πάτα το να ξεκινήσει!
-
Κατα τα αλλα ειναι ΑΜΑΞΑΡΑ.Απέφευγε να ανοίγεις ταυτόχρονα τα παράθυρα.
-
@dublin said in Kia XCeed - crossover:
Κατα τα αλλα ειναι ΑΜΑΞΑΡΑ.Λογικό είναι αυτό, διαβάζει δεδομένα εκείνη την στιγμή, και τα αυτοκίνητα δεν είναι και PCια, συνήθως είναι πολύ τσιμα τσιμα σε επεξεργαστές και RAM..
Αυγό στο γκάζι και εσύ, ή είσαι καμπισιος..βρε πάτα το να ξεκινήσει!
Οχι ρε φιλε αυγο. Οι ταχυτητες ειναι σε λογικα πλαισια δηλαδη να παω απο χωριο πολη μπορει να βαρεσω και 120(για λιγο) θα παω ομως και με 60.Εχω ξαναγραψει το πηγα και με 175 στο sport και καταναλωση ειχα 6 κατι.
Οχι για το βαρος του και τις 18αρες καει πολυ καλα. -
Γείτονάς μου έχει το δικό σου σε 1.5 160 man, και έχει 5,5άρια με 6άρια σε ταξίδια με ταχύτητες γύρω στα 140.
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Γείτονάς μου έχει το δικό σου σε 1.5 160 man, και έχει 5,5άρια με 6άρια σε ταξίδια με ταχύτητες γύρω στα 140.
Πολυ καλα φιλε
-
Φανταστικά νούμερα για βενζίνης.
Έτσι ξέρω και εγώ τι περιμένω όταν θα έρθει το αμάξι...
Ευχαριστώ παιδιά -
@polioan said in Kia XCeed - crossover:
Ευχαριστώ παιδιάΠότε το περιμένεις το εργαλέιο; Πότε το έκλεισες;
-
Ευχαριστώ παιδιάΠότε το περιμένεις το εργαλέιο; Πότε το έκλεισες;
Την Παρασκευή που μας πέρασε, μετά από ακύρωση λάθος αυτοκινήτου από άλλη αντιπροσωπεία.
Αυτό που μου είπαν ει άι ότι η παράδοση θα γίνει Φεβρουάριο με Μάρτιο. -
Καλά είσαι, κι εγώ Φεβρουάριο περιμένω και παράγγειλα 18/8.
Θύμησέ μου για τι αυτοκίνητο πήγαινες; -
Καλά είσαι, κι εγώ Φεβρουάριο περιμένω και παράγγειλα 18/8.
Θύμησέ μου για τι αυτοκίνητο πήγαινες;Kia xceed 1.5 tgdi 160hp 48v mhev gtline χειροκίνητο.
Εσύ ποιο παρηγγειλες; -
Εννοούσα πoιο ακύρωσες...
Εγω το i30 160 Νline. -
Εννοούσα πoιο ακύρωσες...
Εγω το i30 160 Νline.Α οκ.
Ακυρωσα Seat leon fr plus 1.5 150hp
Καλώς να σου έρθει και εσένα. Το hatchback πήρες ή fastback ; -
Ευχαριστώ παιδιάμε το καλό. σουπερ θα είναι. απλά υπομονή θέλει.....
Kia XCeed - crossover