-
Δεν κρατανε ολοι 10+ χρόνια τα αμάξια!
Μου το έχουν πει για αμαξι με 1η κυκλοφορία 4/11 και μου το εβγαζαν 1 χρονο παραπανω!Τα τελη δεν ειναι παντου μηδενικά....
-
απο τοτε που βγηκε το clio μια ζωη για ολα τα clio που βγηκαν, ολοι οσοι ειχαν παρει ελεγαν τι ζημιες τους εβγαζαν συνεχεια.Παρτε καλυτερα το τουρκικο το i20.Λιγοτερες ζημιες θα βγαλει
-
@antonakis said in Renault Captur II:
Παλιότερα το λέγαμε αυτό για να γλυτώσεις τα τέλη μη τα φας κερατιάτικα, τώρα δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα, ειδικά αν είναι μηδενικά.
Ακόμη κι αν έχει μηδενικά τέλη, έχει διαφορά στη μεταπώληση αν ένα αμάξι έχει ταξινομηθεί 30/12 σε σχέση με 2/1. Το πρώτο θα πουληθεί με βάση τις τιμές μεταπώλησης των μεταχειρισμένων του 2022 και το δεύτερο με αυτές του 2023. Αν βέβαια κάποιος κρατήσει το αυτοκίνητο του για 10-15 χρόνια, τότε δεν θα έχει πρακτικά καμία σημασία...
-
@chris__7 said in Renault Captur II:
απο τοτε που βγηκε το clio μια ζωη για ολα τα clio που βγηκαν, ολοι οσοι ειχαν παρει ελεγαν τι ζημιες τους εβγαζαν συνεχεια.Παρτε καλυτερα το τουρκικο το i20.Λιγοτερες ζημιες θα βγαλει
τα 4 κλιο δεν εβγαλαν ζημιες.
σκυλια μαυρα.
για αυτο κανουν ακομη καριερα σε εταιρειες με ιδιαιτερα σκληρη χρηση.
ειναι εξαιρετικα αυτοκινητα για αυτο που προοριζονται.
και ενδιαφεροντα.
κατι σαν γαλλικα ματσουντα βιες τα τριτης ηλικας τουοτα -
Παλιότερα το λέγαμε αυτό για να γλυτώσεις τα τέλη μη τα φας κερατιάτικα, τώρα δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα, ειδικά αν είναι μηδενικά.
Ναι αυτό είναι αλήθεια.
Το Captur LPG δεν έχει τέλη κυκλοφορίας και αυτό είναι ένας από τους λόγους που το επέλεξα.
-
@creative said in Renault Captur II:
Ναι αυτό είναι αλήθεια.
Το Captur LPG δεν έχει τέλη κυκλοφορίας και αυτό είναι ένας από τους λόγους που το επέλεξα.
Κάποτε επέλεξα αυτοκίνητο με τελικό κριτήριο τα τέλη κυκλοφορίας. Ένα χρόνο μετά πλήρωνα κανονικότατα το 100αρικακι μου. Δεν είναι το ποσό, είναι η κοροϊδία.
Οπότε όταν πρόσφατα άλλαξα αυτοκίνητο και πήγα στη Ρενω για το captur και μου λέει υπολογίστε και μηδέν τέλη κυκλοφορίας απλά κοίταξα απαθέστατα και το προσπέρασα!
-
@zaxosm said in Renault Captur II:
Οπότε όταν πρόσφατα άλλαξα αυτοκίνητο και πήγα στη Ρενω για το captur και μου λέει υπολογίστε και μηδέν τέλη κυκλοφορίας απλά κοίταξα απαθέστατα και το προσπέρασα!
Οπότε ο Έλληνας αγοραστής κάνει σχέδια, το ελληνικό κράτος γελάει.
-
@yem said in Renault Captur II:
Το ειχα γράψει λίγες σελίδες πιο πριν, νομίζω 150€ λάδια/φίλτρα και διάφοροι έλεγχοι ... Τσάμπα πράμα .
Σε 1-2 μήνες θα κάνω το δεύτερο, νομίζω είχε τα ίδια με το πρώτοΤο εκανα το πρώτο service τελικά 145€!
Μου άλλαξαν τους διακόπτες της πόρτας οδηγού (ανάκληση)
Και θα μου αλλάξουν όλο το τιμόνι γιατί δεν δουλεύει το ένα κουμπί (βελάκι προς τα πάνω )!!! Σκέψου αν σου χαλάσει εκτός εγγύησης ένα κουμπάκι αλλάζεις όλο το τιμόνι !!(650€) -
@ntinos1957 said in Renault Captur II:
Το ειχα γράψει λίγες σελίδες πιο πριν, νομίζω 150€ λάδια/φίλτρα και διάφοροι έλεγχοι ... Τσάμπα πράμα .
Σε 1-2 μήνες θα κάνω το δεύτερο, νομίζω είχε τα ίδια με το πρώτοΤο εκανα το πρώτο service τελικά 145€!
Και θα μου αλλάξουν όλο το τιμόνι γιατί δεν δουλεύει το ένα κουμπί (βελάκι προς τα πάνω )!!! Σκέψου αν σου χαλάσει εκτός εγγύησης ένα κουμπάκι αλλάζεις όλο το τιμόνι !!(650€)Γενικά έχω ακούσει στα dacia sandero ότι 2 κουμπιά δεν παταγανε καλά. Νομίζω και σε εμένα ζορίζεται με τα πάνω κάτω στην δεξιά πλευρά. Βέβαια δεν νομίζω ότι πετάνε όλο το τιμόνι απλά τα μαζεύουν και τα κάνουν επισκευή και τα ξαναπουλανε ή τα βάζουν για αντικατάσταση στους επόμενους.
Εσένα δεν το πάταγε καθόλου?
Σε ποια αντιπροσωπεία πηγές?
Καλή τιμή σου έκανε. 162€ με κάρτα καυσαερίων είχα δώσει (λάδι, φίλτρο λαδιού, αέρος καμπίνας και τους ελέγχους ) -
Γενικά έχω ακούσει στα dacia sandero ότι 2 κουμπιά δεν παταγανε καλά.
Και σε αρκετά Clio V εμφανίζεται το θέμα με τα κουμπάκια(κυρίως τα βελάκια)..σε ομάδες στο FB στο εξωτερικό το αναφέρουν και το αλλάζουν στην εγγυηση χωρίς μα-μου..
-
@zaxosm said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
Ναι αυτό είναι αλήθεια.
Κάποτε επέλεξα αυτοκίνητο με τελικό κριτήριο τα τέλη κυκλοφορίας. Ένα χρόνο μετά πλήρωνα κανονικότατα το 100αρικακι μου. Δεν είναι το ποσό, είναι η κοροϊδία.
Έχετε ένα point εδώ, έτσι είναι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
-
Και θα μου αλλάξουν όλο το τιμόνι γιατί δεν δουλεύει το ένα κουμπί (βελάκι προς τα πάνω )!!! Σκέψου αν σου χαλάσει εκτός εγγύησης ένα κουμπάκι αλλάζεις όλο το τιμόνι !!(650€)Γενικά έχω ακούσει στα dacia sandero ότι 2 κουμπιά δεν παταγανε καλά. Νομίζω και σε εμένα ζορίζεται με τα πάνω κάτω στην δεξιά πλευρά. Βέβαια δεν νομίζω ότι πετάνε όλο το τιμόνι απλά τα μαζεύουν και τα κάνουν επισκευή και τα ξαναπουλανε ή τα βάζουν για αντικατάσταση στους επόμενους.
Εσένα δεν το πάταγε καθόλου?
Σε ποια αντιπροσωπεία πηγές?
Καλή τιμή σου έκανε. 162€ με κάρτα καυσαερίων είχα δώσει (λάδι, φίλτρο λαδιού, αέρος καμπίνας και τους ελέγχους )Το κουμπί προς τα πάνω δεν δούλευε από την αρχή!
Πλήρωσα μαζί με καρτα καυσαερίων 143€
Στην lion στον Κηφισό. -
Κλείσαμε 2 χρόνια με το μωράκι.
Έχω γράψει πολλές φορές τις εντυπώσεις μου αλλά και μετά από το τελευταίο ταξίδι που έκανα με Full φορτίο δεν έχει αλλάξει κάτι εκτός από την έλλειψη λίγο παραπάνω δύναμης σε ειδικές συνθήκες όπως υπερπλήρες φορτίο σε πολύ ανηφορικά κομμάτια και με την ανάγκη προσπέρασης.
Κατά τα άλλα για την κατηγορία/χρήματα του ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν.
Ιδανικά θα ήθελα :
*60λιτρα δεξαμενή μόνο και μόνο για να μην πηγαίνω κάθε βδομάδα στον βενζίνα και για να καίω μόνο υγραέριο όταν πάω επαρχία χωρίς να χρειάζεται να το γυρνάω σε βενζίνη.
- Φτηνότερο καύσιμο, κοντά στα 0.65-0.70c είναι νομίζω η σωστή τιμή του υγραερίου
Με κάτι λιγότερο από 2€/ μέρα πηγαίνω -έρχομαι στην δουλειά, πάω τα παιδιά σχολείο και όπου αλλού χρειαστεί συμπεριλαμβανομένων και των διακοπών μας
Edit :Τώρα είδα ότι στο screenshot δεν φαίνονται τα χιλιόμετρα που είναι 18.677 + γεμάτο το ρεζερβουάρ (+330?)
-
Φίλτατε Yem επειδή σε βλέπω ευχαριστημένο με το Captur για λύσε μου μερικές απορίες.
Ποιο μοντέλο έχεις; Το 2014 ή το 2018;
Ξέρεις ποιες είναι οι εσωτερικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο; Βλέπω ότι εσωτερικά είναι σχεδόν ίδια.
Εσύ που το οδηγάς για πες πως σου φαίνεται η θέση οδήγησης;
Είναι καθόλου ψηλά η θέση ή αισθάνεσαι Σουμάχερ;
Είναι ευέλικτο το αυτοκίνητο μέσα στην Αθήνα; Παρκάρεις εύκολα; Περιφερειακά ορατότητα;Πως τον βλέπεις τον 900άρη TCe για αστική μόνο χρήση; Καθόλου ταξίδια.
Πολλές ερωτήσεις, αλλά είσαι ο μοναδικός που ξέρω σαν κάτοχο στο φόρουμ.
-
@storm said in Renault Captur II:
Φίλτατε Yem επειδή σε βλέπω ευχαριστημένο με το Captur για λύσε μου μερικές απορίες.
Ποιο μοντέλο έχεις; Το 2014 ή το 2018;Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δεν μπορεί να σε βοηθήσει! Έχει την 2η γενιά (μοντέλο από 2019 και μετά) ενώ αυτά που ρωτάς εσύ είναι η 1η γενιά πρό και μετά FL.
-
Δυστυχώς @storm δεν έχω το Captur 1 αλλά το 2 (2020), Από ότι ξέρω οι διαφορές τους είναι εξωτερικές στο facelift στην μάσκα και στα led , εσωτερικά αλλάζουν κάποια λίγα σχεδιαστικά στοιχεία και υλικά χωρίς καμία τρελή αναβάθμιση .
Μεγάλη διαφορά υπάρχει στην οθόνη και το λογισμικό ( Rlink) η οποία δεν έχει σχέση με χρονολογία μοντέλου αλλά με έκδοση , τα Dynamic φοράνε καλύτερη οθόνη σε θέμα αφής και έχουν για λογισμικό το Rlink το οποίο συνδέεται με android ενώ οι άλλες δεν συνδέονται .Αυτή είναι η "καλή" οθόνη
Και αυτή είναι η "απλή"
Και οι δύο έχουν gps κτλ .
Το κόκκινο είναι Dynamic 2018 και το μαύρο Dynamic 2015Οι ιδιοκτήτες λένε ότι είναι ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα χωρίς καμία διαφορά , μανιτζέβελα μέσα στην πόλη και με σχετικά "αθόρυβα" μοτέρ πετρελαίου - ξέρω ότι θες βενζίνη αλλά όλοι όσους ξέρω έχουν Diesel.
-
ok. Νόμιζα ότι είχες το μοντέλο του 2018. Θα το ψάξω αλλού περισσότερο. Σε ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα!
Όσοι έχετε renault captur LPG είστε ικανοποιημένοι; Έχει ανεβεί κατακόρυφα η τιμή του, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει LPG KIT (0 τέλη κυκλοφορίας-χαμηλό κόστος καυσίμου) , με ψήνει να το πάρω ακόμα και entry level. Διαφορετικά κλείνω προς sandero stepway LPG την τελευταία έκδοση (έχω δει και ακούσει πολλά θετικά και δεν με χαλάει).
Ευχαριστώ.
-
@kingedward-0 said in Renault Captur II:
Καλησπέρα!
Όσοι έχετε renault captur LPG είστε ικανοποιημένοι; Έχει ανεβεί κατακόρυφα η τιμή του, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει LPG KIT (0 τέλη κυκλοφορίας-χαμηλό κόστος καυσίμου) , με ψήνει να το πάρω ακόμα και entry level. Διαφορετικά κλείνω προς sandero stepway LPG την τελευταία έκδοση (έχω δει και ακούσει πολλά θετικά και δεν με χαλάει).
Ευχαριστώ.
έχουν σχεδόν 4κ διαφορά η οποία είναι αρκετά μεγάλη.
Αν έπερνα Stepway θα έβαζα Pack SECURITY (Pack SECURITY: Κάμερα οπισθοπορείας, Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος & Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW).
Από τα άλλα έξτρα :-
Pack RELAX ανάλογα με το κόστος μόνο και μόνο για την ευκολία της κάρτας και το υποβραχιόνιο
-
Media Nav ανάλογα με το κόστος . Αν και όλοι έχουμε gmaps δωρεάν στο κινητό , οι χάρτες του αυτοκινήτου είναι τέλειοι και εύκολοι στην χρήση χωρίς να χρειάζεται να βάζεις συνέχεια καλώδιο
-
Ζάντες αλουμινίου 16" Black Diamant "MAHALIA", Συμπαθητική η προσπάθεια της Renault με τις Flex wheels αλλά δεν παύει να είναι τάσια , ανάλογα με το κόστος ή πας μετά για Aftermarket
-
-
@kingedward-0 said in Renault Captur II:
Καλησπέρα!
Ευχαριστώ.
έχουν σχεδόν 4κ διαφορά η οποία είναι αρκετά μεγάλη.
Αν έπερνα Stepway θα έβαζα Pack SECURITY (Pack SECURITY: Κάμερα οπισθοπορείας, Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος & Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW).
Από τα άλλα έξτρα :-
Pack RELAX ανάλογα με το κόστος μόνο και μόνο για την ευκολία της κάρτας και το υποβραχιόνιο
-
Media Nav ανάλογα με το κόστος . Αν και όλοι έχουμε gmaps δωρεάν στο κινητό , οι χάρτες του αυτοκινήτου είναι τέλειοι και εύκολοι στην χρήση χωρίς να χρειάζεται να βάζεις συνέχεια καλώδιο
-
Ζάντες αλουμινίου 16" Black Diamant "MAHALIA", Συμπαθητική η προσπάθεια της Renault με τις Flex wheels αλλά δεν παύει να είναι τάσια , ανάλογα με το κόστος ή πας μετά για Aftermarket
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο! Θα πάω να κλείσω το sandero stepway ,είχα σκεφτεί πριν κανένα μήνα να πάρω το seat arona, αλλά έχει αρκετά θετικά το μικρό της Dacia.
-
Renault Captur II