-
Είμαι εδώ και 2 μήνες κάτοχος Fiesta ST. Παρόλο που το είχα απωθημένο να αγοράσω sport αυτοκίνητο, το όνειρο έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πολύ άβολο και κουραστικό για την καθημερινότητα μου και αισθάνομαι ότι μου είναι βάρος και μου δημιουργεί άγχος χωρίς λόγο.
Οπότε για να μπώ στο ψητό, σε τι φάση είναι καλή ιδέα να μπώ στη διαδικασία να το πουλήσω? Να περιμένω πχ. 6-12 μηνες ή να το κάνω σχετικά άμεσα? Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για καινούρια ST, ίσως υπάρχουν άτομα που θα το επαιρναν άμεσα.
Να σημειώσω ότι προτιμώ να το πάω σε μια μάντρα και να βγάλω λιγότερα λεφτα.Ευχαριστώ πολύ
-
@koutsidk said in Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?:
Είμαι εδώ και 2 μήνες κάτοχος Fiesta ST. Παρόλο που το είχα απωθημένο να αγοράσω sport αυτοκίνητο, το όνειρο έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πολύ άβολο και κουραστικό για την καθημερινότητα μου και αισθάνομαι ότι μου είναι βάρος και μου δημιουργεί άγχος χωρίς λόγο.
Οπότε για να μπώ στο ψητό, σε τι φάση είναι καλή ιδέα να μπώ στη διαδικασία να το πουλήσω? Να περιμένω πχ. 6-12 μηνες ή να το κάνω σχετικά άμεσα? Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για καινούρια ST, ίσως υπάρχουν άτομα που θα το επαιρναν άμεσα.
Να σημειώσω ότι προτιμώ να το πάω σε μια μάντρα και να βγάλω λιγότερα λεφτα.Ευχαριστώ πολύ
Στην μαντρα θα στο "φανε" τζαμπα . Πουλα το μονος σου. Θα φυγει γρηγορα γιατι οπως ειπες δεν υπαρχουν καινουρια .
Καινουριο το πηρες ? Τι χρωμα?
Για το πότε να το δωσεις, αν ειναι εντελως καινουριο , καλυτερα να το δωσεις αμεσα. Σχεδον θα το δωσεις οσο το πηρες. Αν περιμενεις κανα 6μηνο θα στο παρουν λιγοτερο.
Εκτος αν το πηρες ηδη μεταχειρισμενο .... Εκει δωστο και του χρονου που λεει ο λογος -
Κι εγώ θα έλεγα να το δώσεις συντομότερα παρά αργότερα. Στο επόμενο κάνε test drive μέχρι να σχηματίσεις όσο καλύτερη άποψη γίνεται.
Λόγω έλλειψης το λάθος μάλλον δεν θα σου στοιχίσει πολύ όποτε χαλαρά το πουλάς και παίρνεις κάτι που σε ικανοποιεί χωρίς άγχος. -
Πούλα γρήγορα!
Επίσης έχει ενδιαφέρον η παραδοχή ότι τα "σπορ" αυτοκίνητα δεν είναι για όλους, και μάλλον για τους πιο λίγους.
Αυτό που λέω μερικα χρόνια τώρα, το Citroen μας το προτιμώ χίλιες φορές περισσότερο από το Ford μας πια, και τελικά το καινούργιο μας ήταν Peugeot γιατί μας φάνηκε σαν χρυσή τομή μεταξύ των 2 φιλοσοφιών.
-
ειδικά με την ποιότητα των δρόμων που είναι γεμάτοι μπαλώματα και κακοτεχνίες η οδήγηση ενος αυτοκινήτου πιο fun-to-drive μέσα στην πόλη πραγματικά είναι θέμα...
όταν παίρνω το matiz της συζύγου οδηγάω πολύ πιο ξεκούραστα.... -
@alexandros-k said in Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?:
Στην μαντρα θα στο "φανε" τζαμπα . Πουλα το μονος σου. Θα φυγει γρηγορα γιατι οπως ειπες δεν υπαρχουν καινουρια .
Καινουριο το πηρες ? Τι χρωμα?
Για το πότε να το δωσεις, αν ειναι εντελως καινουριο , καλυτερα να το δωσεις αμεσα. Σχεδον θα το δωσεις οσο το πηρες. Αν περιμενεις κανα 6μηνο θα στο παρουν λιγοτερο.
Εκτος αν το πηρες ηδη μεταχειρισμενο .... Εκει δωστο και του χρονου που λεει ο λογοςΚαινούριο το πήρα, σε Magnetic. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ψάχνω αγραστές, οπότε αν το δώσω απλά στην μάντρα να ξεμπερδεύω είναι πολύ καλή λύση. 24600 μου βγήκε το αμάξι, δε ξέρω ποσα θα χάσω, αλλά θέλω το κεφάλι μου ήσυχο πάνω από όλα
-
Κράτησε το δύο μήνες ακόμη μετά θα έχω για ανταλλαγή Yaris cross hybrid , το απόλυτο αγχολυτικο αυτοκίνητο θα τα βρούμε στην ανταλλαγή πιστεύω...θέλω απλά να μου πληρώσεις τις βενζίνες για 1-2 χρόνια ...αφού δεν σε νοιάζει να χάσεις κάποια χρηματα
στείλε προσωπικό μηνυμα
-
Κάνε μια ασφάλεια κλοπής και θα σου πω που θα το παρκάρεις για να φύγει σίγουρα. Μα όλα εγώ πια ?
-
Πήγαινε στον Μάστορα ανταλλαγή με Βιτάρα...είναι πολύ άνετο το Βιτάρα!!
-
@fanis75 said in Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?:
Περίμενα μια υποστήριξη αλλά όλοι suzuki ...
και για να πούμε κάτι σχετικό με το ποστ πολλα τεστ έλεγαν αλλά σε μια γραμμή ανάμεσα σε διθυραμβικά σχόλια για τηλεπαθητικά τιμόνια κλπ το αυτοκίνητο έχει πολύ σκληρή ανάρτηση αλλά κανείς δεν το πρόσεχε. Αντίθετα το swift sport είχε θετικές κριτικές για την σωστή απορρόφηση των ανωμαλιών του δρόμου αλλά και πάλι όλοι κοίταζαν νούμερα επιδόσεων και άλογα και δεν έδειξαν σημασία.
Αυτά να τα θυμάστε και να μάθετε να διαβάζετε πίσω από τις γραμμές γιατί και τα διάφορα μέσα που κάνουν τεστ θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν αυτοκίνητα και τα γράφουν κάπως στρογγυλεμένα ...
Επίσης αν βλέπετε να αφιερώνονται δύο τρεις σελίδες με χρόνους από Σέρρες και μισή σελίδα για την καθημερινή οδήγηση ... μακρυά!
-
@fanis75 said in Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?:
Πιο άνετο ήταν το ST από το Vitara μετά την αλλαγή ελατηρίων πάντως
-
Σας παρακαλώ μην βγαινουμε εκτος θεματος. Χρειάζομαι βοήθεια για να μη κάνω καμια βλακεία.
-
Ήδη λες ότι θα πας να το δώσεις σε μάντρα για να ηρεμήσεις και σου λένε δεν είναι η καλύτερη λύση και τους λες ότι έτσι γλιτώνεις από πολύ άγχος, τι άλλη βοήθεια θες;
-
Σας παρακαλώ μην βγαινουμε εκτος θεματος. Χρειάζομαι βοήθεια για να μη κάνω καμια βλακεία.
Η βλακεία θα είναι να το σκοτώσεις σε μάντρα!
Βάλε ένα πωλητήριο στο πίσω τζάμι για αρχή και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση στην περιοχή σου,τότε βάλτο και σε σχετική ιστοσελίδα! -
@super-t said in Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?:
Ήδη λες ότι θα πας να το δώσεις σε μάντρα για να ηρεμήσεις και σου λένε δεν είναι η καλύτερη λύση και τους λες ότι έτσι γλιτώνεις από πολύ άγχος, τι άλλη βοήθεια θες;
Η απορια μου ειναι αν επειδη το εχω πολυ λιγο κινησει υποψιες το οτι θελω να το πουλήσω. Γι αυτό λεώ μηπως καλύτερα να το αφήσω να περασει χρόνος. Φυσικά δεν έχει κανένα προβλημα το αμαξι, αλλά πόσοι θα το προτιμησουν απο το να παρουν καινουριο?
-
Πόση είναι η αναμονή για ένα καινούργιο Fiesta ST; Αν το πάρουν άμεσα και φθηνότερα, γιατί να μην το κάνουν;
-
Δεν υπάρχει καινούργιο.
Οι παραγγελίες έχουν σταματήσει.
Σου έχω γράψει στο chat ,αν θες απάντησε. -
@tgd said in Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?:
Πόση είναι η αναμονή για ένα καινούργιο Fiesta ST; Αν το πάρουν άμεσα και φθηνότερα, γιατί να μην το κάνουν;
Τωρα δεν παιζει καν να το παραγγείλεις. Απο τα τελευταια τσιμπησα. Μετα μονο ST-3 που εκανε 28k. Αναμονή εγω 6.5 μηνες περιμενα.
Απλά ρε παιδια με μαντρα δεν ειχα εμπειρια. Μια ανταλλαγή μονο μια φορα καναμε, ενα παλιο για ενα παλιο. Τωρα δε ξερω τι να περιμενω
-
Ελάχιστοι μαντράδες* θα το πάρουν και θα το πληρώσουν επι τόπου έστω και με σημαντική ζημιά για σένα. Οι περισσότεροι θα σου πουν να το αφήσεις μήπως βρεθεί κανένας πορωμένος , θα ψάχνουν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους και οχι να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά σου , αυτό να το ξέρεις .
*ένας είναι εδώ στην Θεσσαλονίκη @realzeus στείλε μήνυμα ξέρεις εσυ....
-
Για να μην κάνεις βλακεία, το βάζεις αγγελία και το πουλάς άμεσα. Απλά θα είσαι ειλικρινής ότι το πουλάς γιατί δεν σου κάνει, όποιος το δει και το ελέγξει θα το πάρει αμέσως, απλό είναι.
Το να πας σε μαντρά θα είναι βλακεία.
Πήρα σπορ αυτοκίνητο και το μετάνιωσα. Τώρα τι να κάνω?