-
Υπάρχει περίπτωση στο facelift, μαζί με την αύξηση της ιπποδύναμης του μοτέρ να αυξηθούν και λίγο οι χώροι για τους πίσω επιβάτες? Ίσως και να σηκωθεί λιγουλάκι το αμάξι απ' το έδαφος?
Αν τα κάνουν όλα αυτά και κρατήσουν και τιμή, θα γίνει πράγματι πολύ ελκυστικό το Corollaκι... -
@andya3 said in Toyota Corolla 2019:
Υπάρχει περίπτωση στο facelift, μαζί με την αύξηση της ιπποδύναμης του μοτέρ να αυξηθούν και λίγο οι χώροι για τους πίσω επιβάτες? Ίσως και να σηκωθεί λιγουλάκι το αμάξι απ' το έδαφος?
Αν τα κάνουν όλα αυτά και κρατήσουν και τιμή, θα γίνει πράγματι πολύ ελκυστικό το Corollaκι...χα χα οτι του φανει του λωλοστεφανη. στα facelift δε αλλαζουν μεταξονια διαστασεις κτλ
-
@andya3 said in Toyota Corolla 2019:
Αν τα κάνουν όλα αυτά και κρατήσουν και τιμή, θα γίνει πράγματι πολύ ελκυστικό το Corollaκι...Αν αλλάξουν και το όνομα και σημα, εγώ το παίρνω χθες lol
-
Και πως να το πουν δηλαδή; Τοήτα colaraki;
Και το cross, Τοήτα colara;
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Και πως να το πουν δηλαδή; Τοήτα colaraki;
Και το cross, Τοήτα colara;
Τοήτα colaross
-
Θα μαζεύονται κάτι μαντραχαλοι μπάρμπες κλασικοί αγοραστές toyota στα καφενεία του χωριού:
"Επ, για σου πατριωτ, τι κάνς; Είδα τη colara σου. Κούκλα!"
"Α! Φχαριστω πατριωτ, είναι ωραία η άτιμη. Όλοι στο χωριό τη θαυμάζουν!"Υ.γ Ναι σωστά, colara η κλασική η sedan.
-
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θέλω να βάλω κάμερες καταγραφής στο hatchback, έχει κανείς? Έχετε να προτείνετε κάτι?
-
@obscured said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θέλω να βάλω κάμερες καταγραφής στο hatchback, έχει κανείς? Έχετε να προτείνετε κάτι?
Εχω εδώ και χρόνια Viofo σε δυο αυτοκίνητα αγορασμένες απο εδώ
https://safesales.gr/proionta/kameres/kameres-aftokinitou-dash#/availability=1,0/sort=pd.name/order=ASC/limit=16
ολο αυτόν τον καιρό δουλεύουν απροβλημάτιστα σε βαθμό που εχω ξεχάσει την ύπαρξη τους! -
Πανακριβος!!
-
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στην ομάδα.
https://safesales.gr/proionta/kameres/kameres-aftokinitou-dash#/availability=1,0/sort=pd.name/order=ASC/limit=16
ολο αυτόν τον καιρό δουλεύουν απροβλημάτιστα σε βαθμό που εχω ξεχάσει την ύπαρξη τους!μπορεις να ανεβασεις να δουμε κανα δειγμα καταγραφης? πρωι/βραδυ?
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στην ομάδα.
ολο αυτόν τον καιρό δουλεύουν απροβλημάτιστα σε βαθμό που εχω ξεχάσει την ύπαρξη τους!μπορεις να ανεβασεις να δουμε κανα δειγμα καταγραφης? πρωι/βραδυ?
θα προσπαθήσω...
-
Στη Σλοβακία βγήκαν τιμοκατάλογοι: https://www.toyotatarget.sk/sk/imported-article/cenniky
Για την TS έχει και τον παλιό και τον καινούριο: για την ίδια έκδοση διαφορά τιμής 2400€ περίπου.
Με τι τιμή θα έρθει εδώ λέτε; -
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Με τι τιμή θα έρθει εδώ λέτε;
Εικάζω κάπου στα €25.000 η Active+ (αν παραμείνουν οι ίδιες εκδόσεις εξοπλιστικά).
-
Η διαφορά ακούγεται λογική. Οτιδήποτε κάτω από 3k αύξηση θα το θεωρούσα καλό. Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο τιμοκατάλογος εδώ είναι παγωμένος από Γενάρη(?).
-
Στη Σλοβακια η corolla ts 2.0 my2023 εχει ιδια τιμη με την corolla cross. Εκδοσεις style. Στην ελλαδα με τετοιες τιμες δυσκολα θα προτιμηθει αντι του suv
-
Οσο για το 1.8 βρισκω την αυξηση μεγαλη.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Εικάζω κάπου στα €25.000 η Active+ (αν παραμείνουν οι ίδιες εκδόσεις εξοπλιστικά).
Νομιζω οτι αν βγει η Active+ στα 25k θα ειναι τρομερα καλη τιμη,με δεδομενο οτι η προ FL εφτασε τα 24 (με μεταλλικο χρωμα).Πιο πιθανο το βλεπω στα 26+ με 27-
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Νομιζω οτι αν βγει η Active+ στα 25k θα ειναι τρομερα καλη τιμη,με δεδομενο οτι η προ FL εφτασε τα 24 (με μεταλλικο χρωμα).Πιο πιθανο το βλεπω στα 26+ με 27-
Και εδώ είναι το ερώτημα: έχω κλείσει τη style MY22 με ~25- με παράδοση Γενάρη. Αξίζει η διαφορά για ακύρωση? Ποια η γνώμη σας;
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Και εδώ είναι το ερώτημα: έχω κλείσει τη style MY22 με ~25- με παράδοση Γενάρη. Αξίζει η διαφορά για ακύρωση? Ποια η γνώμη σας;
Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο να απαντηθει το ερωτημα μεχρι να βγουν οι επισημες τιμες.Ετσι κι αλλιως μιλαμε για ενα θεμα που εξαρταται απο την τσεπη του καθενος.
-
Eεαν σε παίρνει οικονομικά, προφανώς αξίζει!! πολύ καλύτερο κινητήριο σύνολο η ΦΛ. Αφού και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω την δικιά μου, εαν μπορώ.
Toyota Corolla 2019