Σκεφτομαι να παραγγείλω το Yaris Cross 4x4 και έχω μερικές απορίες. Θα εκτιμούσα αν κάποιος ιδιοκτήτης θα μπορούσε να με διαφωτίσει. Η μίνιμουμ έκδοση για 4x4 είναι η Style αν και σκέφτομαι και την Adventure, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι ειναι value for money.
-
Καταρχας υπάρχουν κάποια από τα έξτρα της Adventure έκδοσης που θα μπορούσαν να παραγγελθούν ως έξτρα στην έκδοση Style? πχ αυτόματο κλείσιμο εξωτερικών καθρεφτών, ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα, ράγες οροφής, εσωτερικός φωτισμός;
-
Διάβασα ότι ο συναγερμός που όλοι οι αντιπρόσωποι προσφέρουν ως δώρο μπορεί να μην συνεργάζεται σωστά με το MyT, αυτό ειναι κάτι στάνταρ ή μπορεί να αποφευχθεί με σωστή τοποθέτηση ή σωστο συναγερμό; Γίνεται να ενσωματωθεί στο κλειδί του αυτοκινήτου; Γενικότερα, ο after sale συναγερμός είναι κάτι που αξίζει σαν δώρο;
-
Η Style έκδοση μπορεί να πάρει σχάρα οροφής από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ράγες οροφής; Ο πωλητής σε κάποια αντιπροσωπεία που πήγα για προσφορά μου είπε πως «Προς το παρόν η Style έκδοση δεν μπορεί να πάρει σχάρα».
-
Ολες οι εκδόσεις έρχονται προφανώς χωρίς ρεζέρβα, τι γίνεται σε περίπτωση που πάθουμε λάστιχο; Υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής; Υπάρχει ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών; Τι γίνεται αν πάθω λάστιχο σε απομακρυσμένη περιοχή;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!