Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    O
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 52
    • Best 21
    • Groups 0

oineas

@oineas

31
    Profile views
    52
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

oineas Unfollow Follow

Best posts made by oineas

• RE: Toyota Yaris Cross

@city-pop said in Toyota Yaris Cross:

@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:

Κατάφερα να έχω το αυτοκίνητο για μερικές μέρες και το οδήγησα εκτενώς. Κάποιες παρατηρήσεις περισσότερο, όχι review.

• Η κύλιση της έκδοσης style με 17" ζάντες και 215/55/17 λάστιχο είναι καλή. Σε ταχύτητες χαμηλές καταλαβαίνεις ανωμαλίες του δρόμου όμως αν αυξηθούν λίγο τα χιλιόμετρα ( >50χλμ/ω ) μοιάζει με χαλί.

• Το τιμόνι έχει πληροφορία αλλά είναι ελαφρύ, μέσα στην πόλη είναι το καλύτερο, έξω χρειάζεται κάποιος χρόνος να το μάθεις για να το εμπιστευτείς γιατί το σασί του ακούει και αν οδηγείς με φόρα είναι αρκούντως απολαυστικό.

• Ο κινητήρας στο πρόγραμμα power δεν κρατάει το ρεύμα από τις μπαταρίες για οικονομία, αλλά αντίθετα ενισχύει την επιτάχυνση σαν ηλεκτρικό τούρμπο. Έτσι αλλαγές λωρίδας 2η-3η σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, προσπεράσεις σε επαρχιακό δίκτυο και είσοδος σε κόμβους με μικρό κενό διάστημα μεταξύ αυτοκινήτων γίνονται ασφαλέστατα.

• ανάβαση σε δρόμο με κλίση, ράμπα πλοίων, δασικό με σαγρέ τσιμέντο για τον πάγο, ακόμα και μετά από στάση είναι βούτυρο.

• Σε μικτές συνθήκες χρήσης είδα καταναλώσεις από 2 λτ/100χλμ μέσα στην πόλη μέχρι 6,9λτ/100χλμ στο power πρόγραμμα σε στροφοδιαδρομή. Σε αυτοκινητόδρομο με 117χλμ κλειδωμένα στον πλοηγό κατάφερα 4λτ/100χλμ χωρίς να ξέρω ακόμα πώς κάνεις αυτό που αφήνεις γκάζι και ξαναπατάς για να πάει με μπαταρίες.

Τί δεν μου άρεσε; Που στην έκδοση style ο ουρανός είναι μαύρο ύφασμα, σε συνδυασμό με τα πίσω φιμέ η καμπίνα δεν έχει πολύ φως. Η ένταση από τις λάμπες της μίας και μοναδικής εμπρός πλαφονιέρας, δεν φτάνει ούτε να βρεις κέρμα στο πατάκι αν σου πέσει κάτω. Η απουσία έστω μιας θήκης στην πλάτη των καθισμάτων για τους πίσω επιβάτες. Η παντελής έλλειψη cargo management! Σε αντίθεση με αυτό που βλέπουμε σε όλα τα reviews, έχει ένα μονοκόμματο δεύτερο πάτο, χωρίς πλαστικά γαντζάκια στα πλάγια των θόλων, χωρίς πρίζα. Δεν βάζουν καν κρίκους πρόσδεσης αποσκευών και στις θέσεις υπάρχουν 4 τρύπες στην λαμαρίνα!

Λύνονται τα παραπάνω σχετικά οικονομικά μετά την αγορά του αυτοκινήτου; Τολμώ να πω, ναι. Θα ήταν λόγος να μην αγοράσω το αυτοκίνητο; Αν λάβουμε υπ όψιν τί προσφέρει και κυρίως σε ποια τιμή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως λέει και ο Φάνης, νομίζω πως είναι μέσα στα 3 καλύτερα Β SUV που μπορεί να αγοράσει κάποιος τώρα.

Πολυ ενδιαφερουσα 'εικονα' μας μεταφερεις...

Αναβαση... Εννοεις με 2WD?

Oυρανος ειναι μαυρο υφασμα... Αν και μεγαλες γυαλινες επιφανιες σε αντιθεση με το C-HR... Συμφωνω... Αν και το adventure που ειδα σε μεσημβινη ωρα με πολυ ηλιο ηταν ΟΚ... Ενας απο τους λογους που ηθελα εκδοση σε ανοιχτο γκρι... Βεβαια αυτο αλλαζει aftermarket οπως ανεφερες...

Nα συμπληρωσω οτι απο τα review ακομα ο χωρος αποθηκευσης εχει μια φθηνη 'εικονα', σαν να ειναι ετοιμη να φυγει η ινοειδης επιφανεια του και σαν να ελκει αρκετα και το παραμικρο σκουπιδακι. Ενα καθαρο δεν πορτ μπαγκαζ δεν ειδα στα βιντεο που εβλεπα... Η ιδια εικονα οταν ειδα το μοντελο δια ζωσης... Τωρα δε ειδα και ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας αλλα ειδα και καλυτερη ποιοτητα αν δεν κανω λαθος... Ισως λεπτομεριες στο πιο αρτιο συνολο του αυτοκινητου βεβαια...

Εγώ διαβάζοντας για την απουσία πλαφονοερας για τους πίσω δεν ανησύχησα, αλλά καλού κακού παρήγγειλα ένα φωτακι Baseus Ασύρματο Μαγνητικό Φωτάκι Εσωτερικού Χώρου Αυτοκινήτου Μαύρο Car Bright Touch Sensor. Έκανα εν τω μεταξύ ένα ακόμη test drive με σκοτεινό ουρανό και νομίζω ότι θα χρειαστεί. Αν κάποιος που έχει παραλάβει χρειαστεί φως νομίζω είναι καλή λύση και η εταιρία βγάζει ποιοτικά προϊόντα.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      O
      oineas

Οδηγίες χρήσης για την 9αρα οθόνη.
      Yaris Cross Multimedia Manual 9"

O
      oineas

@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:

https://zeperfs.com/en/match9298-6839-9118-7758.htm

Το σύγκρινα με το fiesta 1.0 100hp που είχα 6 χρόνια για καλύτερη αντίληψη των διαφορών και με 2 bsuv της κατηγορίας του, με puma 1.0 125 αυτομ. και με vitara 1.0 αυτομ. (που έχει τα ίδια περίπου άλογα), αλλά υπ'οψιν και τα 2 turbo.
      Χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό,στέκεται αξιοπρεπώς ανάμεσα στα δύο τουρμπάτα ford

Kαι μια σύγκριση με τ'άλλα υβριδικά της κατηγορίας του και το μεγαλύτερο (βαρύτερο,αλλά με μεγαλύτερο κινητήρα κι άλογα) "αδερφάκι" του.

https://zeperfs.com/en/match9298-6510-8682-8116-9443.htm

Ε εντάξει η Toyota δεν φημίζεται για τα αυτοκίνητα επιδόσεων (έχει βγάλει μερικά)άλλα τα συμβατικά της ποτέ δεν είχαν επιδόσεις. Σίγουρα δεν είναι το πιο γρήγορο, αλλά είναι οκ.

O
      oineas

Στα site του εξωτερικού λένε ότι αν γραφτείτε στην εφαρμογή της toyota myT για android & iphone μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Αρκεί να δηλώσετε το ίδιο mail που δώσατε και στην αντιπροσωπεία. alt text

O
      oineas

@monman2 said in Toyota Yaris Cross:

Ο Εκο-οδηγός -διορθώθηκε- είναι απο την Αυστρία και εχει ενα πολύ ενδιαφέρον κανάλι , κάποια στιγμή πριν λίγες μέρες δοκίμασε και το Yaris Cross, η διαδρομή που κάνει είναι πολύ ενδιαφέρουσα αξίζει να την δείτε!

https://www.youtube.com/channel/UCfs-nDj_nyekl_M-3SkLNfA

Αν όμως βαριέστε πάτε κατευθείαν στο 17:30 και δείτε καταναλώσεις σε σχέση με άλλα υβριδικά και ...κλάψτε στην σύγκριση με το hatcback Yaris στην αουτομπαν ...άτιμη αεροδυναμική δεν χαρίζεσαι !

Youtube Video

Λίγο η 18" ζάντα, λίγο το βάρος από awd σίγουρα κ η αεροδυναμική. Active μέχρι style και 2wd νομίζω ότι θα είναι λίγο πιο πάνω από το απλό yaris καθώς η διαφορά βάρους ανάμεσα στα 2 μοντέλα είναι περίπου 100 κιλά ενώ στο awd η διαφορά είναι πάνω από 200 κιλά και βάλε κ την 18" ζάντα.

O
      oineas

Ψάχνοντας για εσωτερικό φωτισμό είδα αυτό το φόρουμ, που αναφέρει ότι υπάρχει η καλωδίωση για amblient light σε rav4 και yaris, αλλα δεν έχουν βάλει το λαμπάκι. Όποιος θέλει να το ψάξει να του στείλω και βίντεο. Τα αυθεντικά λαμπάκια είναι ακριβά αλλά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν λαμπάκια led αλλου τύπου στο 1/100 της τιμής του αυθεντικού! Δεν έχω παραλάβει ακόμη, αλλά είναι κάτι το οποίο θα το ήθελα στην έκδοση style.
      C7C9F6CC-85D7-471E-80FD-18D514054E58.jpeg.d71a8b734e0018c5b2d9ce79413d202e.jpg

O
      oineas
    • RE: 2020 Toyota Yaris

Έγραψα στο νήμα του cross, ίσως να ενδιαφέρει κάποιον

Ψάχνοντας για εσωτερικό φωτισμό είδα αυτό το φόρουμ, που αναφέρει ότι υπάρχει η καλωδίωση για amblient light σε rav4 και yaris, αλλα δεν έχουν βάλει το λαμπάκι. Όποιος θέλει να το ψάξει να του στείλω και βίντεο. Τα αυθεντικά λαμπάκια είναι ακριβά αλλά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν λαμπάκια led αλλου τύπου στο 1/100 της τιμής του αυθεντικού! Δεν έχω παραλάβει ακόμη, αλλά είναι κάτι το οποίο θα το ήθελα στην έκδοση style.

O
      oineas

@oineas said in Toyota Yaris Cross:

Screenshot_2022-01-24-16-10-45-823_com.alibaba.aliexpresshd.jpg @city-pop said in Toyota Yaris Cross:

Απο την ομάδα στο Facebook

Cross Active με περασμένα τα γκρί πλαστικά alcandara
      80€ το κοστολόγιο και γράφει επίσης οτι τα πλαστικά κομμάτια βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα και γρήγορα...

στα υπόψη

cross alcantara.jpg

Πειτε μας καμια ιδεα για τι ''εφαρμογες'' μπορουμε να βαλουμε εκει στις πλαστικες εγκοπες κατω απο τον κλιματισμο... Νομιζω ειχα ρωτησει και παλια... Καμια εξτρα USB θυρα εφικτο?

Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη, αν κάποιος που παρέλαβε μπει στον κόπο να μετρήσει το καπάκια κάτω από τον κλιματισμό να δώσει διαστάσεις ακριβώς και θα το βρούμε.
      Τα καπάκια βγαίνουν αρκετά εύκολα, είναι κούμπωτα.
      Μπορείς να πάρεις ρεύμα είτε από τον αναπτήρα είτε από την ασφαλειοθηκη.
      Ακόμη, νομίζω ότι ισχύει το ότι υπάρχει ήδη η καλωδίωση για τον φωτισμό, το ίδιο συνέβαινε και στο απλό yaris. Μπορεί κάποιος να το βρει πανευκολα, βγάζοντας το καπάκι κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
      Εγώ περιμένω έκδοση style, έχει δεν έχει καλωδίωση ο μπλε φωτισμός θα μπει. Το ίδιο και μια έξτρα usb θύρα κάτω από τον κλιματισμό και ένας αναπτήρας στο Πορτμπαγκάζ

Πολυ ενδιαφερον, φανταζομαι θα ειναι θα ειναι ιδια με το YARIS... Θα το 'ψαξω' και σιγουρα θα υπαρχει καποιο νημα να ρωτησουμε σε αυτο. Ειναι κατι που βρισκεις ευκολα μονο online και απο Ασια η θα εχει και ενας ηλεκτρολογος η αναλογο φυσικο καταστημα? Νομιζω διαβασα ισως εδω οτι υπαρχει η καλωδιωση ηδη για το μπλε χρωμα. Αναπτηρας στο πορτ μπαγκαζ... Για ενα σκουπακι? Μια τρομπα? Εγω θα ηθελα να βαλω μια θυρα USB και αναμεσα στα δυο καθισματα... Αν δεν ειναι πρακτικο και ομορφο ενα καλωδιο προεκταση απο μπροστα... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες και τη πληροφορηση @oineas...

Αναπτήρας στο πορτμπαγκάζ για ψυγειάκι. Αν μπει αναπτήρας πισω βολευει καλύτερα να τραβήξεις καλώδιο για φόρτιση για πισω.
      Δες αυτο το βιντεο για τον φωτισμό, ειναι για το απλο yaris, υπάρχει ήδη καλωδίωση.
      Youtube Video

μονη διάφορα είναι οτι στο cross πρέπει να βγούνε τα 2 πλαϊνά δεξια κ αριστερά απο τον κλιματισμό για να βγαλεις το κεντρικό κομματι με το usb. Πιστεύω οτι μετα θα ειναι εύκολη η πρόσβαση στον αναπτήρα για να παρεις ρευμα για την εξτρα usb

edit
      ο μπλε φωτισμος σαν τα αυθεντικά https://www.aliexpress.com/item/1005002616778442.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7beb2e0esxYPDM

εγω θα τοποθετησω αυτα σε μπλε
      https://www.aliexpress.com/item/4000369745655.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7beb2e0esxYPDM

O
      oineas

@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:

Η εκδοση active με την 8αρα οθονη υποστηριζει ασυρματο android auto-apple carplay η μονο με καλώδιο;;

Όχι, η 8αρα θέλει με καλώδιο.

O
      oineas

@lap said in Toyota Yaris Cross:

@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:

το ειχα γραψει και στο θεμα του κορολλα, θα μπορουσαν να το κανουν στα υβριδικα αν ειναι επαρκως φορτισμενη η μπαταρια, να το βαζεις μπροστα απο το κινητο σου.

και δε θα μολύνεις το περιβάλλον αφου το ο κοπρέσσορας στα υβριδικά είναι ηλεκτρικός inverter και παίρνει ενέργεια απο την μπαταρία και οχι μέσω ιμάντα απο τον κινητήρα...

Γίνεται και στα υβριδικά

Έχουν δώσει αυτή την δυνατότητα στο yaris cross. Μέσω της εφαρμογής στο κινητό μπορείς να ανάψεις τον κλιματισμό

link text

O
      oineas

Latest posts made by oineas

@jimcts said in Toyota Yaris Cross:

Το λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ, το δίκτυ πορτμπαγκάζ και τα αλουμινένια Μαρσπιέ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Όπως επίσης και φωτακι στο χώρο της κονσόλας

έχεις κάνει παραγγελία Cross και στην σύνθεση που σου έδωσαν αναφέρονται στον βασικό εξοπλισμό ?
      στην δική μου ( STYLE ), που μου έδωσαν ανάλυση και καλά, δεν αναφέρονται.

Τα cross που θα μπουν στην παραγωγή από δω και πέρα θα έχουν αυτά που έγραψα παραπάνω. Λογικά και αυτά που έχουν παραγγελθεί και δεν έχουν μπει ακόμη στην παραγωγή. Έχω παραγγείλει cross style και το περιμενω το καλοκαίρι. Πάντως όσα κατασκευάστηκαν το 22 έχουν ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο που είναι ο αναπτήρας ενώ πιο πριν δεν είχε και αναφέρουν ότι έχει και λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ. Αυτά από το κλαμπ του cross στο Facebook.

O
      oineas

@george-0 said in Toyota Yaris Cross:

Καλημέρα σε όλους.

Να περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου με την παραγγελία του Yaris Cross Hybrid Active.

Πρώτα πήγα αρχές Απριλίου στην Πόλις – Μαρούσι και μου ζήτησαν προκαταβολή 1.000 και παράδοση Σεπτέμβριο 2023 – δηλαδή 16 μήνες. Μου είπε για test drive θέλει ραντεβού ενώ υπήρχε το αυτοκίνητο από έξω. Μετά πήγα στο Φλαμιάτο, όπου ο πωλητής ζήτησε 500 ευρώ προκαταβολή και ίδιο χρόνο παράδοσης. Μου πρότεινε test drive εκείνη τη στιγμή και πήγαμε.

Ξεκινώντας και χωρίς να πατάω βαθιά το γκάζι πρόσεξα ότι επιταχύνει κάπως αργά. Αργότερα άκουσα ένα βουητό και ενώ δεν ήξερε από που προέρχεται από ότι κατάλαβα διαβάζοντας το forum ότι μάλλον είναι το κιβώτιο. Όλες οι άλλες εντυπώσεις πολύ θετικές και ψήθηκα αρκετά να προχωρήσω.

Είχα αποφασίσει να πάω και στο Νέο Κηφισό αλλά με πήρε ο πωλητής του Φλαμιάτου να βιαστώ γιατί περιμένουν νέες ανατιμήσεις. Τελικά από το τηλέφωνο στο Νέο Κηφισό μου είπαν τα ίδια με το Φλαμιάτο, οπότε προχώρησα με παραγγελία στο δεύτερο.

Η τιμή της παραγγελίας είναι 21.520 με μεταλλικό χάλκινο, ζήτησα προσφορά για ηλεκτροστατική βαφή ζαντών και μου είπαν 400 με έκπτωση στα 300 που απέρριψα. Μου είπαν ότι θα έχει πατάκια και μου έκανε δώρο λαστιχένιο δάπεδο πορτ μπαγκαζ. Μου είπε για συναγερμό άλλο δεν θέλω, πρώτων γιατί δεν θέλω ξηλώματα στο καινούργιο αυτοκίνητο και δεύτερον γιατί εμπιστεύομαι το Immobiliser. Είχε δίκιο για την ανατίμηση καθώς είδα ότι πήρε 800 ευρώ επάνω.

Το μόνο αριθμό που έχω είναι στην παραγγελία είναι Ες. Αναφορά (DCS) και εκεί έχει γραφτεί χειρόγραφα η ημερομηνία άφιξης. Το θετικό με αυτόν το χρόνο παράδοσης είναι ότι δεν θα πληρώσω άμεσα και το αρνητικό ότι θα μείνω με το παλιό μου αυτοκίνητο για άλλο ένα χρόνο. Είναι σχεδόν 20 ετιας και με έχει κουράσει.

Το λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ, το δίκτυ πορτμπαγκάζ και τα αλουμινένια Μαρσπιέ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Όπως επίσης και φωτακι στο χώρο της κονσόλας. Τσεκαρε την σελίδα της toyota και πες στον αλεπουδιαρη να σου κάνει κανενα δωράκι κανονικό.

O
      oineas

@m3rlin said in Toyota Yaris Cross:

Καλησπέρα σας, επειδη διαβασα τις προηγούμενες ημέρες για το επιπλέον κόστος για την εγγύηση της υβριδικής μπαταρίας, είχα παρατηρήσει ότι στις προσφορες στο επίσημο σιτε είχε αφαιρεθεί το σχετικό κομμάτι. Σήμερα που τσέκαρα το έχουν βάλει ξανά. https://www.toyota.gr/current-offers/monthlypromos/hybrid-monthly-promo . Για δείτε μήπως σας δώσουν κάτι σχετικά.

Εμένα την εγγύηση της υβριδικής μπαταρίας μου την έχουν περάσει σαν αξεσουάρ στην παραγγελία. Δεν είναι από πάνω που γράφει πχ την 6 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια κλπ.IMG_20220211_150606.jpg

O
      oineas

Για Ελλάδα δεν ξέρω, πάντως κάποιος γνωστός μου στην Αγγλία άλλαξε μπαταρία όλα τα στοιχεία σε nissan leaf 10ετιας και βάλε τον χρέωσαν περίπου 3.000€. Έβαλε καινούριου τυπου μπαταρίες με μεγαλύτερη αυτονομία, αλλιώς θα πήγαινε φτηνότερα. Δλδ σε αμιγώς ηλεκτρικό κοστίζει τόσο που έχει πολλαπλάσια μπαταρία. Εδώ δεν ξέρω αν υπάρχουν ηλεκτρολόγοι ή ηλεκτρονικοί να αναλαμβάνουν τέτοιου τύπου εργασίες σε ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα, αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν αρκετοί μέχρι να τους χρειαστούμε για ένα υβριδικό που αγοράστηκε το 2020.

O
      oineas

@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:

Καλησπέρα σας! Εχω και εγώ δυσκολία με τις θύρες.. υπάρχει μια θύρα usb την οποία όταν τη συνδέω με το κινητό εμφανίζεται μια χαρά το apple carplay. Έχω ομως και ενα στικάκι με τη μουσική μου. Είπα αντί να βάζω, βγάζω να βρω έναν τρόπο να έχω άλλη μια θύρα usb. πήρα έναν διαμοιράστη usb θυρών αλλά όταν συνδέω και το κινητό και το στικάκι δεν αναγνωρίζει το κινητό, μόνο το φορτίζει, ενώ από το στικάκι παίζει μια χαρά τη μουσική. Έβαλα και στον αναπτήρα έναν που δίνει usb 2 θύρες αλλά και εκεί μόνο φορτίζει και όσο για το στικάκι με τη μουσική ούτε καν το αναγνωρίζει. Είμαι αρκετα άσχετη με τεχνολογία και για να μην σας ζαλίζω η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση να έχω ταυτόχρονα και apple carplay συνδεδεμένο (γιατί μόνο έτσι έχω χάρτες) και usb στικάκι με μουσική, ή το ένα αποκλείει το άλλο και δεν γίνεται ταυτόχρονα να αναγνωρίσει δυο πηγές;

Καλησπέρα, δοκίμασε στον διαμοιραστη να συνδέσεις πρώτα το κινητό και αφού σιγουρευτείς ότι δουλεύει μετά σύνδεσε το usb stick. Μαντεψια κάνω, μήπως έτσι δουλέψει.

O
      oineas

Screenshot_2022-01-24-16-10-45-823_com.alibaba.aliexpresshd.jpg @city-pop said in Toyota Yaris Cross:

80€ το κοστολόγιο και γράφει επίσης οτι τα πλαστικά κομμάτια βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα και γρήγορα...

στα υπόψη

cross alcantara.jpg

Πειτε μας καμια ιδεα για τι ''εφαρμογες'' μπορουμε να βαλουμε εκει στις πλαστικες εγκοπες κατω απο τον κλιματισμο... Νομιζω ειχα ρωτησει και παλια... Καμια εξτρα USB θυρα εφικτο?

Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη, αν κάποιος που παρέλαβε μπει στον κόπο να μετρήσει το καπάκια κάτω από τον κλιματισμό να δώσει διαστάσεις ακριβώς και θα το βρούμε.
      Ακόμη, νομίζω ότι ισχύει το ότι υπάρχει ήδη η καλωδίωση για τον φωτισμό, το ίδιο συνέβαινε και στο απλό yaris. Μπορεί κάποιος να το βρει πανευκολα, βγάζοντας το καπάκι κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
      Εγώ περιμένω έκδοση style, έχει δεν έχει καλωδίωση ο μπλε φωτισμός θα μπει. Το ίδιο και μια έξτρα usb θύρα κάτω από τον κλιματισμό και ένας αναπτήρας στο Πορτμπαγκάζ

Πολυ ενδιαφερον, φανταζομαι θα ειναι θα ειναι ιδια με το YARIS... Θα το 'ψαξω' και σιγουρα θα υπαρχει καποιο νημα να ρωτησουμε σε αυτο. Ειναι κατι που βρισκεις ευκολα μονο online και απο Ασια η θα εχει και ενας ηλεκτρολογος η αναλογο φυσικο καταστημα? Νομιζω διαβασα ισως εδω οτι υπαρχει η καλωδιωση ηδη για το μπλε χρωμα. Αναπτηρας στο πορτ μπαγκαζ... Για ενα σκουπακι? Μια τρομπα? Εγω θα ηθελα να βαλω μια θυρα USB και αναμεσα στα δυο καθισματα... Αν δεν ειναι πρακτικο και ομορφο ενα καλωδιο προεκταση απο μπροστα... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες και τη πληροφορηση @oineas...

Αναπτήρας στο πορτμπαγκάζ για ψυγειάκι. Αν μπει αναπτήρας πισω βολευει καλύτερα να τραβήξεις καλώδιο για φόρτιση για πισω.
      Δες αυτο το βιντεο για τον φωτισμό, ειναι για το απλο yaris, υπάρχει ήδη καλωδίωση.
      Youtube Video

μονη διάφορα είναι οτι στο cross πρέπει να βγούνε τα 2 πλαϊνά δεξια κ αριστερά απο τον κλιματισμό για να βγαλεις το κεντρικό κομματι με το usb. Πιστεύω οτι μετα θα ειναι εύκολη η πρόσβαση στον αναπτήρα για να παρεις ρευμα για την εξτρα usb

edit
      ο μπλε φωτισμος σαν τα αυθεντικά https://www.aliexpress.com/item/1005002616778442.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7beb2e0esxYPDM

εγω θα τοποθετησω αυτα σε μπλε
      https://www.aliexpress.com/item/4000369745655.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7beb2e0esxYPDM

O
      oineas

στα υπόψη

cross alcantara.jpg

O
      oineas

Κάποιος που να έχει από style και πάνω, μπορεί να μου πει αν έχει 2 ίδια κλειδιά με το αυτόματο ξεκλείδωμα;

O
      oineas
    • RE: 2020 Toyota Yaris

Έγραψα στο νήμα του cross, ίσως να ενδιαφέρει κάποιον

O
      oineas

O
      oineas
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ