-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Ο Εκο-οδηγός -διορθώθηκε- είναι απο την Αυστρία και εχει ενα πολύ ενδιαφέρον κανάλι , κάποια στιγμή πριν λίγες μέρες δοκίμασε και το Yaris Cross, η διαδρομή που κάνει είναι πολύ ενδιαφέρουσα αξίζει να την δείτε!
https://www.youtube.com/channel/UCfs-nDj_nyekl_M-3SkLNfA
Αν όμως βαριέστε πάτε κατευθείαν στο 17:30 και δείτε καταναλώσεις σε σχέση με άλλα υβριδικά και ...κλάψτε στην σύγκριση με το hatcback Yaris στην αουτομπαν ...άτιμη αεροδυναμική δεν χαρίζεσαι !
Λίγο η 18" ζάντα, λίγο το βάρος από awd σίγουρα κ η αεροδυναμική. Active μέχρι style και 2wd νομίζω ότι θα είναι λίγο πιο πάνω από το απλό yaris καθώς η διαφορά βάρους ανάμεσα στα 2 μοντέλα είναι περίπου 100 κιλά ενώ στο awd η διαφορά είναι πάνω από 200 κιλά και βάλε κ την 18" ζάντα.
-
@mario-0 said in Toyota Yaris Cross:
@シティ-ポップ said in Toyota Yaris Cross:
Γεια σας Κυριοι (και Κυριες, αν υπαρχουν),
καταρχην ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω (διαβαζα για μερες (ολο) το forum του Yaris Cross) και νομιζω οτι αν το εκανα απο το Μαιο, που το ειχα δει τυχαια στο website της Τοyota Eλλας, θα ειχα προ-παραγγείλει το αυτοκινητο πριν το 'δω' λογο της συμμετοχη σας στο forum και ειδικα (ας ονομασω μερικους) των @fanis75 @lap @piliourits @tgk @iceman7 @osfp @monman2 @cirus @george1977 @brokesmack... Κυριοι εμαθα παρα πολλα απο εσας για αυτο, τα αυτοκινητα γενικα κ τις νεες 'μορφες' κινησης. Ησασταν απολαυστικοι ακομα και οταν η διαφωνια σας γεμιζε το forum, αφου ηταν ευκαιρια να υποθουν και πολλα μη εμφανη στοιχεια σε εμας τους απλα οδηγους για την αυτοκινηση. Μπορει να εχω κανει 800.000 χλμ τα 25 χρονια που οδηγω αλλα επειδη η οικογενεια μου απο τα early 70s αγοραζε μια μαρκα και επειδη εχω και πολυ καλο τεχνικο, το μονο που με ενδιαφερε ειναι ο Κ.Ο.Κ και να τα ανεβαινω...
Ετσι λοιπον αποφασισα να 'συνδεθω' να σας πω ενα γεια, ενα ευχαριστω βρε αδερφε, για τη παρεα ολο αυτο το μηνα που σας διαβαζω...
Οσον αφορα το Yaris Cross το μονο που θα πω εξτρα και να δωσω μια δικη μου πινελια, ειναι οτι με κερδισε εμφανισιακα * μπρος (σε πολλους δεν αρεσε), πισω απο τη πρωτη ματια και το βρισκω το ιδανικο και καλυτερο απο ολα της πριν ακομη και της επομενης κατηγοριας (ακομη και των Toyota) ... Εκτος αν μου διαφευγει καποιο μοντελο... Ενω δε μου αρεσει η δε θα αγοραζα ποτε ενα Yaris (το κανονικο)...
- Η σχεδιαση διαμαντιου συμφωνα με τους κατασκευαστες εμενα μου θυμηζει Ιαπωνες στα ματια (φωτα) ακομα και χελωνα (ολη η 'μουρη'), αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω...
Αδερφέ συμφωνώ απόλυτα ...το βρίσκω και εγώ πανέμορφο!!Από κοντά εντυπωσιακό!!! ειδικά η πίσω όψη!
Αγαπητε Μαριε, πραγματι απο κοντα δειχνει πολυ πιο εντυπωσιακο ολο και εντελως διαφορετικο απο τους (αρχικους) φωτορεαλισμους στην σελιδα της εταιρειας κ γενικοτερα. Το γεγονος οτι πολλες φωτο και βιντεο στο διαδικτυο ειναι απο κινητα τηλεφωνα η πιο 'ειδικους' φακους δινουν μια εικονα η αλλιωτικη η παραμορφωμενη... Μονο η 'αναμετρηση' δια ζωσης δινει την αληθινη εικονα του τετρατροχου... Το πισω μερος (ειδικα των φανων) ειναι τελειο...
-
@izz said in Toyota Yaris Cross:
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-toyota-yaris-cross-1-5/
Τελικά όπως φαίνεται και στην δοκιμή, ο θόρυβος που περναει στην καμπίνα και η τραχύτητα του κινητήρα, δεν ειναι προνόμιο της hybrid εκδοσης και του ecvt καθώς και η απλή 1.5 έχει τα ίδια θεματάκια
-
-
@quentino said in Toyota Yaris Cross:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-to-toyota-yaris-cross-hybrid/
σαν να αντέγραψαν το διαφημιστικό φυλλάδιο ...γλύψιμο φούλ
περιμένω με ενδιαφέρον ενα σωστό τεστ και να είναι τα (πιο) ελαφρά δικίνητα και τα πιο οικονομικά και πιο γρήγορα active με τις 16άρες
δείτε τεστ που μου αρέσει παρόλο που δεν καταλαβαίνω την γλώσσα πχ στο 06 25 μετράνε το πάχος της βαφής και καπάκι δοκιμή τα φώτα σε σκοτεινό δρόμο και μετα το σηκώνουν στο αναβατόριο να το δουν απο κάτω ...
Youtube Video -
Πάντως βολικά στην πόλη τα υβριδικά, αλλά όσο μεγαλώνουν τα μεγέθη των αυτοκινήτων, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιούμε και για ταξίδια , αυτή η νωθρότητα και οι χαμηλές επιδόσεις, είναι ένα θέμα.
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Πάντως βολικά στην πόλη τα υβριδικά, αλλά όσο μεγαλώνουν τα μεγέθη των αυτοκινήτων, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιούμε και για ταξίδια , αυτή η νωθρότητα και οι χαμηλές επιδόσεις, είναι ένα θέμα.
Δεν είναι καθόλου νοθρά και οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες με ενός αυτοκινήτου με ίδια ιπποδύναμη (π.χ ένα Golf ή ένα Focus). Τέλος, υπάρχουν και δυνατά υβριδικά για όποιον θέλει κάτι παραπάνω. Έτσι και αλλιώς τα αμιγώς θερμικά πλησιάζουνσ το τέλος, έχουν παραμείνει μόνο όσα βασίζονται σε παλιές πλατφόρμες.
-
τώρα που θα μπουν τα ηλεκτρονικά διόδια αυτοί με τις καλές επιδόσεις θα ψάχνουν πάρκινγ πριν βγουν απο την εθνική για να ρίξουν την μέση ταχύτητα...
όλοι με 120 σταθερά acc και μουσικούλα να περνάει η ώρα...
-
Μόνο που Γκόλφ και Φόκους έχουν πλέον 150 άλογα χαλαρά και όχι 115.
Οσο για τα ηλεκτρονικά διόδια , αυτά μαζί με την αυτόνομη οδήγηση
-
Μόνο που Γκόλφ και Φόκους έχουν πλέον 150 άλογα χαλαρά και όχι 115.
Καλά έχει και με 200 και 280 ενα θέλουμε!! Λέω να συγκρίνουμε ίδιες εκδόσεις σε ιπποδύναμη και χρήματα. Αλλιως στα 150 του Golf εχουμε τα 180 της Toyota (σύντομα 200) με την μισή κατανάλωση.
-
1 εβδομάδα συμβίωσης με το Yaris Cross Active Hybrid και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Το εντυπωσιακότερο για εμένα είναι η θέση οδήγησης, αλλά και η κατανάλωση. Νιώθω ότι οδηγώ ένα ψηλό και εγάλο suv. Στην κατανάλωση χοντρικά έχω λίγο πάνω από την μισή από το Citroen C4 1.4 βενζίνη που είχα, θα ποστάρω και διαδρομές από το MyT. Οι χώροι του είναι ικανοποιητικοί για τριμελής οικογένεια. Εργονομία κουμπιών και οθονών άριστη με εξαίρεση τους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα. Πορτ μπαγκάζ ευρύχωρο με διπλό πάτο. Να πω ότι δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε με υβριδικό ούτε με αυτόματο. Στα αρνητικά, το κακό και μη χρηστικό υποβραχιόνιο, το μικρό ντουλαπάκι χωρίς φωτισμό, οι λίγοι χώροι για μικροαντικείμενα, η έλλειψη 3ου κουμπιού στο κλειδί για το πορτ μπαγκάζ ή για τα φώτα. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο ότι έχει μόνο μια πλαφονιέρα μπροστά, οι πίσω επιβάτες θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Όλα αυτά τα είχα στο C4 ίσως γι'αυτό με χάλασαν λίγο.
ΥΓ: Για κάποιο παιδί που είχε ρωτήσει αν ανοίγει ο κινητήρας ή ο κλιματισμός από απόσταση, δεν έχω βρει κάτι στο MyT. Επίσης την ημέρα ανάβουν μόνο τα φώτα αλογόνου χαμηλά στη μάσκα.
-
Από τη style και πάνω ανοίγει από απόσταση. Πρέπει το αυτοκίνητο να έχει σύνδεση με δεδομένα ίντερνετ
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
1 εβδομάδα συμβίωσης με το Yaris Cross Active Hybrid και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Το εντυπωσιακότερο για εμένα είναι η θέση οδήγησης, αλλά και η κατανάλωση. Νιώθω ότι οδηγώ ένα ψηλό και εγάλο suv. Στην κατανάλωση χοντρικά έχω λίγο πάνω από την μισή από το Citroen C4 1.4 βενζίνη που είχα, θα ποστάρω και διαδρομές από το MyT. Οι χώροι του είναι ικανοποιητικοί για τριμελής οικογένεια. Εργονομία κουμπιών και οθονών άριστη με εξαίρεση τους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα. Πορτ μπαγκάζ ευρύχωρο με διπλό πάτο. Να πω ότι δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε με υβριδικό ούτε με αυτόματο. Στα αρνητικά, το κακό και μη χρηστικό υποβραχιόνιο, το μικρό ντουλαπάκι χωρίς φωτισμό, οι λίγοι χώροι για μικροαντικείμενα, η έλλειψη 3ου κουμπιού στο κλειδί για το πορτ μπαγκάζ ή για τα φώτα. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο ότι έχει μόνο μια πλαφονιέρα μπροστά, οι πίσω επιβάτες θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Όλα αυτά τα είχα στο C4 ίσως γι'αυτό με χάλασαν λίγο.
ΥΓ: Για κάποιο παιδί που είχε ρωτήσει αν ανοίγει ο κινητήρας ή ο κλιματισμός από απόσταση, δεν έχω βρει κάτι στο MyT. Επίσης την ημέρα ανάβουν μόνο τα φώτα αλογόνου χαμηλά στη μάσκα.
Άντε είσαι τυχερός το κατάλληλο αυτοκίνητο για την εποχή που ζούμε ...για πες τώρα δηλαδη αν κατάλαβα καλά την ημέρα δεν ανάβει τίποτα πάνω στο φανάρι ούτε η λευκή γραμμή...μπορεί να είναι και καλό αυτό γιατί όπως έχω πει αν καίγονται στα 3 1/2 χρόνια όπως στα λίγο παλιότερα yaris...
και στα πίσω φανάρια η κόκκινη γραμμή στο πάνω μέρος ανάβει την νύκτα η είναι διακοσμητική;
-
Άντε είσαι τυχερός το κατάλληλο αυτοκίνητο για την εποχή που ζούμε ...για πες τώρα δηλαδη αν κατάλαβα καλά την ημέρα δεν ανάβει τίποτα πάνω στο φανάρι ούτε η λευκή γραμμή...μπορεί να είναι και καλό αυτό γιατί όπως έχω πει αν καίγονται στα 3 1/2 χρόνια όπως στα λίγο παλιότερα yaris...
και στα πίσω φανάρια η κόκκινη γραμμή στο πάνω μέρος ανάβει την νύκτα η είναι διακοσμητική;
Η γραμμή στο φανάρι είναι φώτα θέσης και ανάβουν το βράδυ εκτός και αν τα ανάβεις και την ημέρα από το διακόπτη. Στα πίσω φανάρια δυστυχώς η γραμμή είναι διακοσμητική, στην Active τουλάχιστον που έχω εγώ.
-
Βάλε καμία φωτογραφία του εσωτερικό να δουμε πως είναι.
-
Ποσά κλειδιά σου έδωσαν; Ανεβασε φωτός να το δούμε
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Καλοτάξιδο!! Ανέβασε φωτο να το δούμε και εμείς που το περιμένουμε!!!!!
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Η γραμμή στο φανάρι είναι φώτα θέσης και ανάβουν το βράδυ εκτός και αν τα ανάβεις και την ημέρα από το διακόπτη. Στα πίσω φανάρια δυστυχώς η γραμμή είναι διακοσμητική, στην Active τουλάχιστον που έχω εγώ.
Καλοτάξιδο!! Ανέβασε φωτο να το δούμε και εμείς που το περιμένουμε!!!!!
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
2 κλειδιά πήρα, το ένα αναδιπλούμενο το άλλο όχι.
-
Κατανάλωση σε επαρχιακή διαδρομή, κυρίως ελαφριά κατηφορική όμως.
Toyota Yaris Cross