-
Το είδα και εγω σε μαύρο τελικά. Πολύ πιο ωραίο απο κοντά!! Σε σχέση με τα άλλα χρώματα, νομίζω πως το μαύρο το "μεγαλώνει" σε μέγεθος και το κάνει πιο εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά, απο όσα εχω δει το χάλκινο παραμένει κορυφαία επιλογή. Ειδικά στην έκδοση adventure δεν έχει αντίπαλο.
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Το είδα και εγω σε μαύρο τελικά. Πολύ πιο ωραίο απο κοντά!! Σε σχέση με τα άλλα χρώματα, νομίζω πως το μαύρο το "μεγαλώνει" σε μέγεθος και το κάνει πιο εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά, απο όσα εχω δει το χάλκινο παραμένει κορυφαία επιλογή. Ειδικά στην έκδοση adventure δεν έχει αντίπαλο.
Και το χρυσό ειναι εντυπωσιακό. Εμένα με εξέπληξε η απόσταση απο το έδαφος. Ξεφεύγει απο το μέσο όρο του ανταγωνισμού
-
Ειδα ενα λευκό σημερα το πρωι στο δρόμο! Από Polis χωρις σήματα τεστ ή κάτι αλλο.. Μάλλον κανανε και παραδοσεις. Εκδοση μαλλον active + .. Ομορφο!
-
Απο τα γραφόμενα σας το active θα γίνει το best seller και το χάλκινο/ χακί είναι κορυφή ! Η παραγγελία μου δικαιώνεται!
Υπόψη αν είχα διαλέξει άλλο χρώμα , αν θυμάμαι γκρι και λευκό , θα το έπαιρνα καλοκαίρι αυτά βέβαια ίσχυαν πριν 15 μέρες...Πάμε τώρα στα θέματα που θίξατε σε προηγούμενα πόστ
Προκαταβολή
μου είπαν 500€ τα έδωσα με χαρά και επιστρέφονται άμεσα αν αλλάξεις γνώμη είναι και γραμμένο και με σφραγίδα υπογραφή στο δελτίο παραγγελίας.Ζάντες
οι 16άρες εχουν ωραίο σχέδιο και χρώμα που ταιριάζει ...μόνο στα ασημένια αυτοκίνητα , οι υπόλοιποι βάψιμο που μπορεί να γίνει απο 30€ , μόνος σου με plastidip μέχρι να τις πας για βάψιμο και να δώσεις 200 € για ηλεκτροστατικές . Εγω στο δικό μου θα πήγαινα στην πρώτη λύση με κανα σκούρο χακί ...και πάντα γυρνάει στο μυαλό μου καμιά μαύρη σιδερένια 16άρα να γίνει ο άρχοντας της λακκούβας και του πεζοδρομίου! -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Απο τα γραφόμενα σας το active θα γίνει το best seller και το χάλκινο/ χακί είναι κορυφή ! Η παραγγελία μου δικαιώνεται!
Υπόψη αν είχα διαλέξει άλλο χρώμα , αν θυμάμαι γκρι και λευκό , θα το έπαιρνα καλοκαίρι αυτά βέβαια ίσχυαν πριν 15 μέρες...Πάμε τώρα στα θέματα που θίξατε σε προηγούμενα πόστ
Προκαταβολή
μου είπαν 500€ τα έδωσα με χαρά και επιστρέφονται άμεσα αν αλλάξεις γνώμη είναι και γραμμένο και με σφραγίδα υπογραφή στο δελτίο παραγγελίας.Ζάντες
οι 16άρες εχουν ωραίο σχέδιο και χρώμα που ταιριάζει ...μόνο στα ασημένια αυτοκίνητα , οι υπόλοιποι βάψιμο που μπορεί να γίνει απο 30€ , μόνος σου με plastidip μέχρι να τις πας για βάψιμο και να δώσεις 200 € για ηλεκτροστατικές . Εγω στο δικό μου θα πήγαινα στην πρώτη λύση με κανα σκούρο χακί ...και πάντα γυρνάει στο μυαλό μου καμιά μαύρη σιδερένια 16άρα να γίνει ο άρχοντας της λακκούβας και του πεζοδρομίου!Πότε έχεις παράδοση το χάλκινο και πότε έβαλες την παραγγελία;
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ειδα ενα λευκό σημερα το πρωι στο δρόμο!
Εγώ είδα ένα δεύτερο χρυσό μαύρο. Νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο. Αν αγόραζα αυτό θα διάλεγα στην style στα 24. Θεωρώ απαραίτητα τα καλουδια που σου δίνει, τα έχω συνηθίσει πια.
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Προκαταβολή
οι 16άρες εχουν ωραίο σχέδιο και χρώμα που ταιριάζει ...μόνο στα ασημένια αυτοκίνητα , οι υπόλοιποι βάψιμο που μπορεί να γίνει απο 30€ , μόνος σου με plastidip μέχρι να τις πας για βάψιμο και να δώσεις 200 € για ηλεκτροστατικές . Εγω στο δικό μου θα πήγαινα στην πρώτη λύση με κανα σκούρο χακί ...και πάντα γυρνάει στο μυαλό μου καμιά μαύρη σιδερένια 16άρα να γίνει ο άρχοντας της λακκούβας και του πεζοδρομίου!Πότε έχεις παράδοση το χάλκινο και πότε έβαλες την παραγγελία;
30/10/2021 παραγγελία ΝΟΕ 2022 παραλαβή το χάλκινο χρώμα εμένα δεν με πειράζει γιατί εχω αυτοκίνητα οικονομικά και ...Toyota !
Θα εχω αρκετό χρόνο να μαζέψω το χρήμα για μετρητοίς και να αποφασίσω ποιο να πουλήσω γιατί τώρα τα θέλω όλα να είμαι Toyoτακιας Χ3 ! -
Βάζω το παρακάτω βιντεάκι για τρεις λόγους: α) του πάει και το μπλε μεταλλικό β) σε πολλά μέρη του κόσμου -και Ευρώπη π.χ. Ιταλία,- βγαίνει η αντίστοιχη εδώ elegance (excel για τους ξένους) ,με ανοιχτό γκρι χρώμα στην οροφή,με καφέ διχρωμία σε ταμπλώ και καθίσματα και με τον καλό εξοπλισμό, σε hybrid.Εδώ ποιανού ιδέα ήταν να μην έρχεται η εν λόγω έκδοση σε υβριδικό,αλλά μόνο σε απλό 1.5; γ) τον τρίτο λόγο δε χρειάζετα να τον πω...
-
πω πω ενα πλε....
-
ε μαλιστα αυτό είναι πανέμορφο. εμπαινα χαλαρά μέσα. Και τα παπούτσια μέσα. Αμαξάρα τελικά το cross
-
Πολύ ωραίο αμάξι, λίγο μινιόν αλλά μπιμπελό
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
ε μαλιστα αυτό είναι πανέμορφο. εμπαινα χαλαρά μέσα. Και τα παπούτσια μέσα. Αμαξάρα τελικά το cross
Κι εγώ έμπαινα! Στο αμάξι μάλλον όχι...
-
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγώ έμπαινα! Στο αμάξι μάλλον όχι...
ε προφανως
-
Οι επιδόσεις του υβριδικού in real life!
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
μου φαινεται απιστευτο οτι ειναι τόσο αργο! ειδικά μετά τα 100 λόγω κακής αεροδυναμικής; μένει εκει. Λες και εχει κόντρα ανεμο 8 μποφορ πάει.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@miro said in Toyota Yaris Cross:
μου φαινεται απιστευτο οτι ειναι τόσο αργο! ειδικά μετά τα 100 λόγω κακής αεροδυναμικής; μένει εκει. Λες και εχει κόντρα ανεμο 8 μποφορ πάει.
Εμένα μετά τα 120 μου φαίνεται ότι κόβει.
Πάντως τελική η αντιπροσωπεία δίνει 170 -
https://zeperfs.com/en/match9298-6839-9118-7758.htm
Το σύγκρινα με το fiesta 1.0 100hp που είχα 6 χρόνια για καλύτερη αντίληψη των διαφορών και με 2 bsuv της κατηγορίας του, με puma 1.0 125 αυτομ. και με vitara 1.0 αυτομ. (που έχει τα ίδια περίπου άλογα), αλλά υπ'οψιν και τα 2 turbo.
Χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό,στέκεται αξιοπρεπώς ανάμεσα στα δύο τουρμπάτα fordKαι μια σύγκριση με τ'άλλα υβριδικά της κατηγορίας του και το μεγαλύτερο (βαρύτερο,αλλά με μεγαλύτερο κινητήρα κι άλογα) "αδερφάκι" του.
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
https://zeperfs.com/en/match9298-6839-9118-7758.htm
Το σύγκρινα με το fiesta 1.0 100hp που είχα 6 χρόνια για καλύτερη αντίληψη των διαφορών και με 2 bsuv της κατηγορίας του, με puma 1.0 125 αυτομ. και με vitara 1.0 αυτομ. (που έχει τα ίδια περίπου άλογα), αλλά υπ'οψιν και τα 2 turbo.
Χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό,στέκεται αξιοπρεπώς ανάμεσα στα δύο τουρμπάτα fordKαι μια σύγκριση με τ'άλλα υβριδικά της κατηγορίας του και το μεγαλύτερο (βαρύτερο,αλλά με μεγαλύτερο κινητήρα κι άλογα) "αδερφάκι" του.
Ε εντάξει η Toyota δεν φημίζεται για τα αυτοκίνητα επιδόσεων (έχει βγάλει μερικά)άλλα τα συμβατικά της ποτέ δεν είχαν επιδόσεις. Σίγουρα δεν είναι το πιο γρήγορο, αλλά είναι οκ.
-
Για υβριδικό μια χαρά επιδόσεις εχει και η αίσθηση που σου δίνει πίσω απο το τιμόνι είναι οτι υπάρχει αρκετή σπιρτάδα , την νταλίκα που παει με 80 στον επαρχιακό θα την προσπεράσει με ασφάλεια , για δυο νταλίκες μονοκοπανιά (και τρείς ) περιμένετε την corolla GR σε κανα χρόνο ή αν βιάζεστε υπάρχει RAV 4 με τα 300 άλογα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312755305-toyota-rav-4Εχω πάντως θα έκανα σλιπ στριμ στην νταλίκα για να βλέπω καταναλώσεις απο 2, ... αλλα μετα θα ήθελα και αυτά για τα πετραδάκια
https://dealer.autoconsole.com.au/img-dealer/22_17365.png -
Επίσκεψη και σε 2η αντιπροσωπεία και πάλι έκδοση adventure σε λευκό πέρλα με μαύρη οροφή, πιο όμορφο από το χρυσό με μαύρη οροφή για μένα! Αυτή τη φορά το είδα και βράδυ, όμορφος ο εσωτερικός μπλε φωτισμός (πόρτες, πόδια και στη θήκη του κινητού), τα φώτα led ικανοποιητικα, προφανώς καλύτερα από του αλογόνου, αλλά έχουν ακόμη δρόμο οι Ιάπωνες να διανύσουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό (πχ Opel με τα Intellilux led ή volkswagen με τα IQ led κλπ), απαράδεκτο ωστόσο για μένα ότι εν έτη 2021 και στα 26000 οι λάμπες μέσα στην πλαφονιερα να είναι αλογόνου (ελπίζω τουλάχιστον να μπορούν να αλλάξουν μετά σε κάποιον ηλεκτρολόγο) . Είχα την ευκαιρία να κάνω και ένα μικρό τεστ ντραϊβ. 1η φορά που οδηγώ υβριδικό, αυτόματο και σχετικά ψηλό όχημα, οπότε πολλά καινούργια για μένα και σίγουρα δεν μπόρεσα να βγάλω καλά συμπεράσματα καθότι συνέχεια έψαχνα με το πόδι τον συμπλέκτη και με το χέρι να αλλάξω ταχύτητα . Καθότι δεν είμαι πολύ του γκαζιού, το αυτοκίνητο ένιωθα ότι τραβάει μια χαρά, σίγουρα δεν είναι τόσο σπιρτοζικο όσο ένα σύγχρονο τούρμπο, αλλά μια προσπέραση την κάνεις άνετα πιστεύω. Ο πωλητής συμφώνησε επίσης ότι είναι φάουλ οι 18αρες, αλλά τι να κάνεις. Επίσης μου έκανε πολύ εντύπωση πως όταν βυθίζεις το γκάζι και ανεβάζει στροφές, το αμάξι κάνει λες και βαράει κοφτες με αποτέλεσμα να περνάει αρκετός θόρυβος από την μηχανή στην καμπίνα! Αλλά όπως είπα, 1η φορά με υβριδικό, μάλλον ο θόρυβος αυτός είναι φυσιολογικός σε αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα. Ωραίες επίσης οι εφαρμογές μέσω κινητού (κλειδωμα/ξεκλείδωμα και λειτουργία κλιματισμού ενώ είναι κλειδωμενο το αυτοκίνητο). Ο πωλητής επίσης με ενημέρωσε ότι σε περίπτωση παραγγελίας, η προκαταβολή είναι 1000 ευρώ και ότι ακύρωση θα δεχτούν μόνο για σοβαρό λόγο! Για παραγγελία αυτό το διάστημα, ημερομηνία παράδοσης 9 Δεκεμβρίου 2022! Τρελό! Από έκπτωση χωρίς να πιέσω καθόλου, μου έκοψε 300 ευρώ και επίσης με ενημέρωσε ότι στο προσεχές διάστημα αναμένουν αυξήσεις...
Toyota Yaris Cross