-
Καλησπέρα!
Βοηθήστε λίγο όσοι μπορείτε στο δίλημμα μου.
είμαι ανάμεσα σε renault clio lpg και στο νέο ford fiesta titanium. -
@fzf said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Καλησπέρα!
Βοηθήστε λίγο όσοι μπορείτε στο δίλημμα μου.
είμαι ανάμεσα σε renault clio lpg και στο νέο ford fiesta titanium.#LPG_mono
-
Το φιέστα είναι πιο ζμπορ, το είπα πρώτος!
Στα σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει δίλημμα, η τσέπη σου αποφάσισε ήδη. -
Στο μόνο που χάνει το clio είναι σε επιδόσεις , σε όλα τα άλλα είναι μπροστά , design μέσα/έξω , χώρους πορτμπαγκάζ και κατανάλωση lpg . Σε χώρους για τους πίσω δεν ξέρω . yaris hybrid είδες ?
-
@yem said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Στο μόνο που χάνει το clio είναι σε επιδόσεις , σε όλα τα άλλα είναι μπροστά , design μέσα/έξω , χώρους πορτμπαγκάζ και κατανάλωση lpg . Σε χώρους για τους πίσω δεν ξέρω . yaris hybrid είδες ?
Είδα yaris ναι, αλλά πραγματικά δεν μου κάνει με τίποτα. Το θεωρώ πρώτο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που μόλις πήρε δίπλωμα. Οι επιδόσεις είναι που με προβληματίζουν γιατί πραγματικά το ford δεν παίζεται στην οδήγηση κι ας μην είναι τόσο όμορφο σαν το clio εσωτερικά και εξωτερικά.
-
@dstou said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Το φιέστα είναι πιο ζμπορ, το είπα πρώτος!
Στα σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει δίλημμα, η τσέπη σου αποφάσισε ήδη.Μου φαίνεται πραγματικά ακριβό το clio (19800€) για αυτό που προσφέρει. Ενώ το fiesta πιο value for money. Βέβαια θα γίνει απόσβεση με το υγραέριο δε το συζητώ, αλλά και πάλι.
-
@yem said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Επιδόσεις και στρίψιμο. Πολύ καλό το Clio στις στροφές, αλλά λίγο καλύτερο το Fiesta.
-
Ψηψίζω το Clio. Πανέμορφο, με χώρους και με lpg. Πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις.
-
Σε αυτές τις τιμές το γιαρις είναι μονόδρομος!
-
@ggab said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Το yaris ξεφεύγει στην τιμή (22.500€) και θα έρθει Ιανουάριο του 2023.
-
@noblesse said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Ψηψίζω το Clio. Πανέμορφο, με χώρους και με lpg. Πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Σε χώρους είναι σαφώς πιο άνετο και έχει μια κομψότητα. Και σίγουρα θα βγαίνει πιο οικονομικά.
Στο ford με κερδίζει η οδηγική συμπεριφορά και τα 8 χρόνια εγγύηση. -
κοιτα το Fiesta το θεωρω καλύτερο αλλα.....................
με τις τιμές στα καύσιμα να είναι εκεί που είναι μάλλον το clio θα έπαιρνα
-
Πήγε τόσο;;;
Έχω χάσει επαφή με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις.......
Αν μπορείς μην αγοράσεις τίποτα,καθώς είναι ακατάλληλη εποχή για πάσης φύσεως αγορά. -
Σε active plus hybrid το yaris φαίνεται στα 20.500 πάντως. (Style 21.600 )
Γιατί με 22.500 πιάνεις και corolla. -
@antonakis said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Σε active plus hybrid το yaris φαίνεται στα 20.500 πάντως. (Style 21.600 )
Γιατί με 22.500 πιάνεις και corolla.Πρέπει να πας σε chic για να λες οτι οδηγείς κατι με καλό εξοπλισμό, παρότι και εκεί σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει με 17αρες ζαντες στο κουβαδάκι!
Γενικά οταν αυξημένος χρηστικός εξοπλισμός πάει πακέτο με πελώριες ζάντες ειναι ενδεικτικό λανθασμένης αντίληψης και σχεδιασμού... ακόμα τον ίδιο ανθρωπο έχουν στην ΤΟΓΙΟΤΑ που φτιάχνει τα ελληνικά πακέτα και δεν τον έχουν απολύσει;
Βλέπω κατι γιαρις προηγουμενης γενιάς από Γαλλία που εχουν έρθει σωρηδόν και ειναι πιο σωστά εξοπλιστικά από τα εγχώρια!
Περισσότερος εξοπλισμός χρήσης και μια όμορφη 15αρα ζαντούλα! Τέλειο!!!Εδω για να πάρεις τον ίδιο εξοπλισμό επρεπε να πας σε μοντέλο με 16αρα και το αμαξι γινόταν στους αθηναικους δρόμους κουδούνι!!
-
@iceman7 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
ακόμα τον ίδιο ανθρωπο έχουν στην ΤΟΓΙΟΤΑ που φτιάχνει τα ελληνικά πακέτα και δεν τον έχουν απολύσει;
Δεν φταίει μόνο αυτός αλλά και οι αγοραστές που κοιτάνε ζάντες και οθόνες και όχι χρηστικό εξοπλισμό. Κάνε μια βόλτα για χάζι να δεις τι ζητάει το 90% των υποψήφιων αγοραστών...
Το 100% λάθος της εισαγωγικής είναι ότι δεν σε αφήνει να παραγγείλεις με μικρότερη ζάντα στν ίδια τιμή. Αφού παραγγελία είναι έτσι και αλλιώς, θα έπρεπε να μπορείς.
-
Δεν θα ξεχάσω τον κουβά Αdam της Opel με 205κατι και 17" ζάντες!!!
Ομοίως και για χιλιαρακι Corsa..... -
@fanis75 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
@iceman7 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
ακόμα τον ίδιο ανθρωπο έχουν στην ΤΟΓΙΟΤΑ που φτιάχνει τα ελληνικά πακέτα και δεν τον έχουν απολύσει;
Δεν φταίει μόνο αυτός αλλά και οι αγοραστές που κοιτάνε ζάντες και οθόνες και όχι χρηστικό εξοπλισμό. Κάνε μια βόλτα για χάζι να δεις τι ζητάει το 90% των υποψήφιων αγοραστών...
Το 100% λάθος της εισαγωγικής είναι ότι δεν σε αφήνει να παραγγείλεις με μικρότερη ζάντα στν ίδια τιμή. Αφού παραγγελία είναι έτσι και αλλιώς, θα έπρεπε να μπορείς.
Αν τους εξηγήσεις οτι παραπανω ζαντα εχει περισσότερες επιβαρύνσεις λόγω αυξησης ρυπων (οκ ίσως όχι σε τογιοτα) θα το αλλαξουν το τροπάρι!
-
Δεν θα ξεχάσω τον κουβά Αdam της Opel με 205κατι και 17" ζάντες!!!
Ομοίως και για χιλιαρακι Corsa.....Ξεχνάς ότι είναι άλλο να φοράει το αυτοκίνητο 15αρες και να το πας εσύ σε 17αρες και άλλο να τις φοράει από το εργοστάσιο.
Στη δεύτερη περίπτωση "παίζουν" με το βήμα του διαφορικού ωστε να μην κόβει το αμάξι. -
Ο εισαγωγέας το πήγαινε στη 17" και ο πελάτης ήταν χαρούμενος γιατί ο γείτονας είχε 14".
Το ότι η κατανάλωση ανεβαίνει και 1λ πάνω είναι ανάξιο λόγου!
Σε ποιό πλανήτη παίζουν με το διαφορικό για να μη κόβει το αμάξι;;;
Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp