Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθήσατε ειλικρινά.
Αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του Clio lpg.
Άλλωστε η ford πάγωσε προσωρινά τις πωλήσεις σε fiesta & focus λόγω αλλαγής τιμολογιακής πολιτικής από ότι μου είπε η αντιπροσωπεία.
Πιστεύω να αποδειχθεί καλή επένδυση ειδικά λόγω υγραερίου.
Best posts made by FZF
-
RE: Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp
-
@nascar1 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
@realzeus said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Αν και κάτοχος Ford focus μεταξύ των δύο θεωρώ προφανής την απάντηση. Clio με κλειστά μάτια. Το θεωρώ περισσότερο αυτοκίνητο (μεταξύ των δύο κατηγοριών σε χώρους), καλή ποιότητα κατασκευής, οικονομία με το υγραέριο. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Φυσικά και πρέπει να το σκεφτεί. Το ένα προσφέρει οικονομία, το άλλο επιδόσεις. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Επίσης "πιο αυτοκίνητο" δεν είναι. Είναι ίδιας κατηγορίας από άποψη δεσίματος, συμπεριφοράς κλπ.
Θεωρώ τους χώρους του Clio πολύ καλύτερους. Επίσης την ποιότητα κατασκευής του. Η οικονομία του εργοστασιακου υγραερίου νομίζω εύκολα κερδίζει τα λίγα άλογα παραπάνω.
Όλα βέβαια είναι ανάλογα τις προτεραιότητες του καθενός. Ας δούμε στο τέλος τι θα αποφασίσει και ο ενδιαφερόμενος...
Η αλήθεια είναι ότι έχει ποιότητα και design το clio, είναι πιο ευρύχωρο και στο σαλόνι και στο πορτ μπαγκαζ του και στο test drive μου φάνηκε αρκετά καλό. Όχι τόσο δυνατό όσο το fiesta βέβαια, αλλά σκέφτομαι και την οικονομία που με το υγραέριο θα είναι πιο εφικτή
-
@noblesse said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Ψηψίζω το Clio. Πανέμορφο, με χώρους και με lpg. Πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Σε χώρους είναι σαφώς πιο άνετο και έχει μια κομψότητα. Και σίγουρα θα βγαίνει πιο οικονομικά.
Στο ford με κερδίζει η οδηγική συμπεριφορά και τα 8 χρόνια εγγύηση. -
@yem said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Στο μόνο που χάνει το clio είναι σε επιδόσεις , σε όλα τα άλλα είναι μπροστά , design μέσα/έξω , χώρους πορτμπαγκάζ και κατανάλωση lpg . Σε χώρους για τους πίσω δεν ξέρω . yaris hybrid είδες ?
Είδα yaris ναι, αλλά πραγματικά δεν μου κάνει με τίποτα. Το θεωρώ πρώτο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που μόλις πήρε δίπλωμα. Οι επιδόσεις είναι που με προβληματίζουν γιατί πραγματικά το ford δεν παίζεται στην οδήγηση κι ας μην είναι τόσο όμορφο σαν το clio εσωτερικά και εξωτερικά.
-
@ggab said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Σε αυτές τις τιμές το γιαρις είναι μονόδρομος!
Το yaris ξεφεύγει στην τιμή (22.500€) και θα έρθει Ιανουάριο του 2023.
-
@cynic9 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Όταν έψαχνα για αυτοκίνητο τα δοκίμασα και τα δύο. Ξεκάθαρα για μένα το clio καλύτερο, σου δίνει στην οδήγηση την αίσθηση ότι οδηγείς μεγαλύτερο αμάξι. Αλλά με την τιμή αυτή που βλέπω τώρα δεν ξέρω..
Έχουν ανέβει όλες οι τιμές ξεκάθαρα. Απλά νιώθω λιγότερο κορόιδο με το Fiesta γιατί δεν είχε ποτέ χαμηλή τιμή. Εκτός αν ήταν άδειο. Ενώ το clio είχε 18Κ πριν 6 μηνες και 17Κ πριν ένα χρόνο στη dynamic lpg
-
@kalmik said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Το Clio με τον χιλιάρη lpg δεν πάει... είναι ψόφιο... απλά δοκίμασέ το πριν οριστικοποιήσεις παραγγελία.
Το έχω ήδη οδηγήσει. Το θεωρώ το καλύτερο μετά το fiesta σε οδήγηση. Και επίσης έκανα test drive σε Hyundai i20, Kia Rio, Yaris, C3 που δεν με ικανοποίησε η οδήγηση.
Latest posts made by FZF
-
@kalmik said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Το Clio με τον χιλιάρη lpg δεν πάει... είναι ψόφιο... απλά δοκίμασέ το πριν οριστικοποιήσεις παραγγελία.
Το έχω ήδη οδηγήσει. Το θεωρώ το καλύτερο μετά το fiesta σε οδήγηση. Και επίσης έκανα test drive σε Hyundai i20, Kia Rio, Yaris, C3 που δεν με ικανοποίησε η οδήγηση.
-
@andya3 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Σου εύχομαι με το καλό να το παραλάβεις, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του. Οικονομικό και αρχοντικό αυτοκίνητο, από τα λίγα Γαλλικά που θα έπαιρνα με κλειστά μάτια.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθήσατε ειλικρινά.
Αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του Clio lpg.
Άλλωστε η ford πάγωσε προσωρινά τις πωλήσεις σε fiesta & focus λόγω αλλαγής τιμολογιακής πολιτικής από ότι μου είπε η αντιπροσωπεία.
Πιστεύω να αποδειχθεί καλή επένδυση ειδικά λόγω υγραερίου. -
@realzeus said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Αν και κάτοχος Ford focus μεταξύ των δύο θεωρώ προφανής την απάντηση. Clio με κλειστά μάτια. Το θεωρώ περισσότερο αυτοκίνητο (μεταξύ των δύο κατηγοριών σε χώρους), καλή ποιότητα κατασκευής, οικονομία με το υγραέριο. Μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Φυσικά και πρέπει να το σκεφτεί. Το ένα προσφέρει οικονομία, το άλλο επιδόσεις. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Επίσης "πιο αυτοκίνητο" δεν είναι. Είναι ίδιας κατηγορίας από άποψη δεσίματος, συμπεριφοράς κλπ.
Θεωρώ τους χώρους του Clio πολύ καλύτερους. Επίσης την ποιότητα κατασκευής του. Η οικονομία του εργοστασιακου υγραερίου νομίζω εύκολα κερδίζει τα λίγα άλογα παραπάνω.
Όλα βέβαια είναι ανάλογα τις προτεραιότητες του καθενός. Ας δούμε στο τέλος τι θα αποφασίσει και ο ενδιαφερόμενος...
Η αλήθεια είναι ότι έχει ποιότητα και design το clio, είναι πιο ευρύχωρο και στο σαλόνι και στο πορτ μπαγκαζ του και στο test drive μου φάνηκε αρκετά καλό. Όχι τόσο δυνατό όσο το fiesta βέβαια, αλλά σκέφτομαι και την οικονομία που με το υγραέριο θα είναι πιο εφικτή
-
@cynic9 said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Όταν έψαχνα για αυτοκίνητο τα δοκίμασα και τα δύο. Ξεκάθαρα για μένα το clio καλύτερο, σου δίνει στην οδήγηση την αίσθηση ότι οδηγείς μεγαλύτερο αμάξι. Αλλά με την τιμή αυτή που βλέπω τώρα δεν ξέρω..
Έχουν ανέβει όλες οι τιμές ξεκάθαρα. Απλά νιώθω λιγότερο κορόιδο με το Fiesta γιατί δεν είχε ποτέ χαμηλή τιμή. Εκτός αν ήταν άδειο. Ενώ το clio είχε 18Κ πριν 6 μηνες και 17Κ πριν ένα χρόνο στη dynamic lpg
-
@yem said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
@fzf said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Εντωμεταξύ το clio έχει φτάσει 20000€ -dynamic έκδοση. Και το fiesta ξεκινάει από 18500€ περίπου
Jesus Christ Superstar .Θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα χρόνο μπας και αλλάξει τίποτα αλλά θα βγω ψεύτης , για χειρότερα τα βλέπω τα πράγματα . Πάντως 20κ ακούγονται πολλά (21κ είχα πάρει το Captur 2 Dynamic - Lpg) και ας είναι και με οικονομικό καύσιμο και φουλ τέρμα εξοπλισμένο αλλά σε Β κατηγορία στα 20κ θα ήθελα αυτόματο , λέω τώρα ξαναδές το Yaris hybrid
To yaris φτάνει 22.300€ περίπου κ έρχεται Ιανουάριο 2023 αν το παραγγείλω αυριο
-
Εντωμεταξύ το clio έχει φτάσει 20000€ -dynamic έκδοση. Και το fiesta ξεκινάει από 18500€ περίπου
-
Να υποθέσω ότι η ζυγαριά γέρνει προς το clio λογω lpg κυρίως? Να μην περιμένω καν τις νέες τιμές/εξοπλισμους του fiesta?
-
@noblesse said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Ψηψίζω το Clio. Πανέμορφο, με χώρους και με lpg. Πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Σε χώρους είναι σαφώς πιο άνετο και έχει μια κομψότητα. Και σίγουρα θα βγαίνει πιο οικονομικά.
Στο ford με κερδίζει η οδηγική συμπεριφορά και τα 8 χρόνια εγγύηση. -
@ggab said in Renault Clio 1.0 100 lpg η Ford Fiesta Titanium 1.0 125hp:
Σε αυτές τις τιμές το γιαρις είναι μονόδρομος!
Το yaris ξεφεύγει στην τιμή (22.500€) και θα έρθει Ιανουάριο του 2023.