-
@a65
Εξαιρετικό φωτορεπορτάζ....
Χίλια ευχαριστώ!!!Πολυπλοκότητα βλέπω.... Εντυπωσιακή η κάτω άποψη.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Το παρέλαβα, μέχρι τώρα έχω καλές εντυπώσεις.
Αν και το προηγούμενο αμάξι μου θεωρείτο premium (audi με ανεξάρτητη ανάρτηση) δεν έκανα ελεύθερη πτώση.
Δεν έχω οδηγήσει το μπροστοκίνητο Cross με τον ημιάκαμπτο για να δω διαφορές, αλλά αυτό που παράγγειλα και πήρα δε θα το άλλαζα.ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ....να το χρείς με Υγεία!!
Εξαιρετική επιλογή, γιατί να το αλλάξεις?!?!
Ευχαριστώ.
Μέχρι το Σεπτέμβριο ακόμα και ο διαμορφωτής στο site της Toyota δεν ανέφερε το double wishbone στην έκδοση style awd και είχα μπερδευτεί, τελικά πήρα αυτό που ήθελα.
Πιστεύω άξιζε τη χρηματική διαφορά μέχρι το style,
για adventure δε θα πήγαινα, θεωρώ υπερβολική τη 18 ιντσών ζάντα για τους ελληνικούς δρόμους και τα άλλα αξεσουάρ.
Για τη μπαταρία μου δώσανε και μένα κάτι κουπόνια για έλεγχο. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Βγάλε καμία φώτο από κάτω... καλόταξιδο και να το χαρείτε
Αν και το προηγούμενο αμάξι μου θεωρείτο premium (audi με ανεξάρτητη ανάρτηση) δεν έκανα ελεύθερη πτώση.
Δεν έχω οδηγήσει το μπροστοκίνητο Cross με τον ημιάκαμπτο για να δω διαφορές, αλλά αυτό που παράγγειλα και πήρα δε θα το άλλαζα.
Φωτογραφίες για τον lap που μου ζήτησε και όποιον άλλο ενδιαφέρετε.Καλοτάξιδο φίλε να το καταευχαριστηθεις
-
Το πορτοκαλί καλώδιο δίνει ρεύμα στο πίσω μοτέρ
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Βγάλε καμία φώτο από κάτω... καλόταξιδο και να το χαρείτε
Δεν έχω οδηγήσει το μπροστοκίνητο Cross με τον ημιάκαμπτο για να δω διαφορές, αλλά αυτό που παράγγειλα και πήρα δε θα το άλλαζα.
Φωτογραφίες για τον lap που μου ζήτησε και όποιον άλλο ενδιαφέρετε.Καλοτάξιδο!! Η ανεξάρτητη ανάρτηση είναι μεγάλο plus. Τελικά το κάτω μέρος δεν είναι shielded όπως έχει αναφερθεί;
-
@nascar1 said in Toyota Yaris Cross:
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Φρεσκότατο...
Για το ύψος του νομίζω ότι τα πήγε εξαιρετικά καλά. Ακόμα και σε ταχύτητες πάνω από 80 χλμ μπορεί να ρίχνει την κορινα αλλά παρουσιάζει πολύ προοδευτική συμπεριφορά.
Το αυτοκίνητο εχει πολύ καλή συμπεριφορά ,γενικά όχι μόνο σε αυτό το τεστ που δε το εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση.
Σε αυτό συνεισφέρουν και οι πλήμνες στους τροχούς με 5 Χ 114,3 καρέ , είναι πιο ενισχυμένες απο το 5 Χ 100 του απλού Yaris hatchback και σύμπτωση; ίδιες με του Yaris GR ! Το ανέφεραν μάλιστα και σε ενα απο τα πρώτα τεστ στην Αυστραλία ενα Long term που είναι αναρτημένο κάπου και στο τοπικό.
Τακτική που και το Puma εφαρμόζει, 5μπουλονο ενω το Fiesta στο οποίο βασίζεται είναι 4μπούλονο, όταν η βάση είναι μασίφ φαίνονται τα αποτελέσματα. Να μην είχε και τα ταμπoύρα πίσω μισές δουλειές...ενω η Toyota έβαλε τα φρένα απο το CHR που έχει το ίδιο καρέ !
Σας έδωσα και Tip για ζάντες κάνουν και του CHR
-
@cmax75 said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς, εγώ πάντως ευχαρίστησα, πήρα ταυτότητα και έφυγα.
Θα το έπαιρνα, θα έγραφα 50 και βάλε χιλιόμετρα άφοβα και θα το επέστρεφα. Αν ήθελα να κάνω το γύρο της Αττικής θα έβαζα και ένα δεκάρικο μπεντζίνα....
Στο τέλος θα έλεγα ένα μεγάλο ευχαριστώ..
-
Χθες είχα κλείσει test-drive το yaris cross σε toyota της νέας Κηφισιάς, σε έμπορο που μάλιστα είχε προταθεί από κάποιους φίλους συμφορουμίτες.
Δίνω ταυτότητα, παίρνω κλειδί, πηγαίνω στο αυτοκίνητο, πατάω σταρτ μπάτον και βλέπω λαμπάκι ρεζέρβας αναμμένο, και τη βελόνα στον πάτο. Ψάχνω να βρω ένδειξη αυτονομίας στην οθόνη, με τα πολλά τη βρίσκω: 9 km αυτονομίας. Υπόψιν, δεν πήγα να κάνω διαγωνισμό οικονομίας.
Πήγα να το οδηγήσω συνολικά γιατί με ενδιαφέρει πραγματικά η αγορά του.
Να ανεβωκατέβω Κρυονέρι-Μεταμόρφωση από εθνική και να δω καταναλώσεις, θόρυβο και συμπεριφορά σε ταξίδι με 100, 120, 140 km/h, και μετά να μπω και μέσα Κηφισιά να το δω και στα λίγα.
Όσο γ@μ@το υβριδικό και να είναι με 9km ονομαστική αυτονομία δεν πας πουθενά.
Το κλειδώνω και επιστρέφω μέσα στον έμπορο και όταν του είπα ότι το αυτοκίνητο είναι άδειο και πόση αυτονομία δείχνει η οθόνη, μου είπε: "μην ανησυχείτε βγάζει τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα!!!"
Συγκράτησα ψυχραιμία, του είπα ότι θα βγω εθνική κτλ άρα δεν θα το δουλέψω μόνο με ρεύμα, αλλά επέμεινε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς, εγώ πάντως ευχαρίστησα, πήρα ταυτότητα και έφυγα.Φιλε μου αν και βλεπω πως πηρες αρκετα like διαφωνω με το πνευμα σου. Ριξε 10 - 15 ευρωπουλα και κανε τη βολτα σου. Αν βεβαια δε σου εκαναν καλη εντυπωση, το πιθανοτερο να μη τους εκανες κι εσυ. Αμαξι θα δοκιμαζες, οχι μπλουζακι.
-
Για το θέμα της βενζίνης στα test drive, service, κλπ φαίνεται όλοι οι αντιπρόσωποι να έχουν πρόβλημα, έχω ακούσει πολλές φορές και σε άλλες αντιπροσωπείες να τα δίνουν άδεια, θεωρούν ίσως ότι θα κάνεις τον γύρο του τετραγώνου; ειδικά τα συγκεκριμένα θα έπρεπε να τα δίνουν μια δυο μέρες, γιατί στην καθημερινότητα δείχνουν την αξία τους όχι στην βόλτα γύρω από το τετράγωνο.
-
Είναι δυνατόν ο πελάτης να βάζει βενζίνη σε όχημα test drive επίσημης αντιπροσωπείας;;;;;
Θέλετε και τα γράφετε,κάνετε χαβαλέ τι στο καλό;;;;
Οι τύποι νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλα πορτοκάλια! -
Μου δώσανε το CH-R td για δύο μέρες.. έγραψα 500+ χλμ... Αναγκάστηκα και έβαλα κανα 50αρικο αν θυμάμαι καλά. Μιλάμε για αλήτες!
-
Οταν στο δίνει να το κάνεις βόλτα μόνος σου , για 1-2 ώρες είναι σωστό και ευγενικό από μέρους σου να βάλεις 10-20 ευρώ.
-
Και εγώ νιώθω ντροπή , και βάζω καμιά φορά κανένα 10 -20 Ρίκο βενζίνη και δεν το λέω καν.
Γιατί τις περισσότερες φορές πήγαινα για χαβαλε να τα οδηγήσω , δεν θα αγόραζα. Και έλεγα μου δίνουν τζάμπα αυτοκίνητο και το πιεζω στα όρια του έστω για λίγες ώρες ή μια μεγάλη διαδρομή...έβαζα κάτι και εγώ.
Η εναλλακτική είναι να τα νοικιάσεις αλλά εκεί κοστίζει πολύ.Βασικά εγώ σκέφτομαι και αυτόν που θα αγοράσει το test drive και περιμένω να ζεσταθεί σωστά το αυτοκίνητο. Οι πωλητές μου έλεγαν μη το φοβάσαι ξέσκισε το. Εννοείται περίμενα να ζεσταθεί και το νερό αλλά και λίγο παραπάνω για το λάδι.
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Οταν στο δίνει να το κάνεις βόλτα μόνος σου , για 1-2 ώρες είναι σωστό και ευγενικό από μέρους σου να βάλεις 10-20 ευρώ.
Έλα ρε παιδιά, τί ευγένειες, δεν στο δίνει ο κουμπάρος να πας βόλτα, στο δίνει το μαγαζί που βγάζει κέρδος μερικές δεκάδες-εκατοντάδες χιλιάρικα από αυτό που θα αγοράσουν οι πελάτες.
Αν είναι οι πελάτες να πληρώνουν τη βενζίνη και το πλύσιμο των τεστ ντράιβ, θα έπρεπε να τους τα νοικιάζουν κανά διήμερο, να βγαίνει και συμπέρασμα...
Και δεν το κάνουν καν για την οικονομία, το κάνουν για να μη γίνει πραγματική δοκιμή αλλά απλά διαφημιστική βόλτα λίγων λεπτών.Τέλος πάντων, κλαιν οι χήρες κλαιν κι οι παντρεμένες... στις επαρχιακές πόλεις είσαι τυχερός πλεον αν υπάρχει να δεις στατικό αυτό που σε ενδιαφέρει, όχι να βρεις και τεστ ντράηβ, οπότε δευτερεύον το πόση βενζίνη θα χει.
-
Επιταξη ολων των td οχηματων και μαζικες προσληψεις βοηθων βενζιναδων χθες!
-
Την Μερκ οταν την παρελαβα ειχε σχεδον το μισο ντεποζιτο γεματο. Ημουν πελατης ομως, οχι περαστικος.
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Έλα ρε παιδιά, τί ευγένειες, δεν στο δίνει ο κουμπάρος να πας βόλτα, στο δίνει το μαγαζί που βγάζει κέρδος μερικές δεκάδες-εκατοντάδες χιλιάρικα από αυτό που θα αγοράσουν οι πελάτες.
Αν είναι οι πελάτες να πληρώνουν τη βενζίνη και το πλύσιμο των τεστ ντράιβ, θα έπρεπε να τους τα νοικιάζουν κανά διήμερο, να βγαίνει και συμπέρασμα...
Και δεν το κάνουν καν για την οικονομία, το κάνουν για να μη γίνει πραγματική δοκιμή αλλά απλά διαφημιστική βόλτα λίγων λεπτών.Τέλος πάντων, κλαιν οι χήρες κλαιν κι οι παντρεμένες... στις επαρχιακές πόλεις είσαι τυχερός πλεον αν υπάρχει να δεις στατικό αυτό που σε ενδιαφέρει, όχι να βρεις και τεστ ντράηβ, οπότε δευτερεύον το πόση βενζίνη θα χει.
Ακριβώς αυτό.
Ειδικά η Toyota έχει χεστεί στις πωλήσεις. Δεν μπορεί να πεταχτεί ένας πωλητής σε βενζινάδικο να βάλει βενζίνη στο test drive; Άλλωστε και αυτοί οι ίδιοι τα χρησιμοποιούν.
Στο Σφακιανάκη στην Λεωφόρο Αθηνών τα test drive τα παίρνουν οι υπάλληλοι για να πάνε σπίτια τους όταν σχολάσουν. Περιμένουν οι πελάτες να τους βάλουν βενζίνη ή πετρέλαιο; Τραγικό.
-
Πλάκα είχε που ο δικός μου πήγε Κόρινθο για το Stonic, Δυτική ηπειρωτική Ελλάδα έχει Ζάκυνθο/Αγρίνιο/Γιάννενα μόνο!
Περιμένει τουλάχιστον να ανοίξει Πάτρα, αλλιώς τα ετήσια service θα είναι ολοήμερα ταξίδια..
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Πλάκα είχε που ο δικός μου πήγε Κόρινθο για το Stonic, Δυτική ηπειρωτική Ελλάδα έχει Ζάκυνθο/Αγρίνιο/Γιάννενα μόνο!
Περιμένει τουλάχιστον να ανοίξει Πάτρα, αλλιώς τα ετήσια service θα είναι ολοήμερα ταξίδια..
Ωμέγα Αγία Παρασκευή, τα καλύτερα τεστ ντραιβ ever!
-
@spi_duster said in Toyota Yaris Cross:
Χθες είχα κλείσει test-drive το yaris cross σε toyota της νέας Κηφισιάς, σε έμπορο που μάλιστα είχε προταθεί από κάποιους φίλους συμφορουμίτες.
Δίνω ταυτότητα, παίρνω κλειδί, πηγαίνω στο αυτοκίνητο, πατάω σταρτ μπάτον και βλέπω λαμπάκι ρεζέρβας αναμμένο, και τη βελόνα στον πάτο. Ψάχνω να βρω ένδειξη αυτονομίας στην οθόνη, με τα πολλά τη βρίσκω: 9 km αυτονομίας. Υπόψιν, δεν πήγα να κάνω διαγωνισμό οικονομίας.
Πήγα να το οδηγήσω συνολικά γιατί με ενδιαφέρει πραγματικά η αγορά του.
Να ανεβωκατέβω Κρυονέρι-Μεταμόρφωση από εθνική και να δω καταναλώσεις, θόρυβο και συμπεριφορά σε ταξίδι με 100, 120, 140 km/h, και μετά να μπω και μέσα Κηφισιά να το δω και στα λίγα.
Όσο γ@μ@το υβριδικό και να είναι με 9km ονομαστική αυτονομία δεν πας πουθενά.
Το κλειδώνω και επιστρέφω μέσα στον έμπορο και όταν του είπα ότι το αυτοκίνητο είναι άδειο και πόση αυτονομία δείχνει η οθόνη, μου είπε: "μην ανησυχείτε βγάζει τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα!!!"
Συγκράτησα ψυχραιμία, του είπα ότι θα βγω εθνική κτλ άρα δεν θα το δουλέψω μόνο με ρεύμα, αλλά επέμεινε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνατε εσείς, εγώ πάντως ευχαρίστησα, πήρα ταυτότητα και έφυγα.Φιλε μου αν και βλεπω πως πηρες αρκετα like διαφωνω με το πνευμα σου. Ριξε 10 - 15 ευρωπουλα και κανε τη βολτα σου. Αν βεβαια δε σου εκαναν καλη εντυπωση, το πιθανοτερο να μη τους εκανες κι εσυ. Αμαξι θα δοκιμαζες, οχι μπλουζακι.
Συμφωνώ με σένα, εδώ είναι να σκάσουμε 23-27 χιλιάρικα στα 10 ευρώ βενζίνα θα κολλήσει ένας ενδιαφέρεται?
Toyota Yaris Cross