-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Όχι, εννοώ αυτήν την ποδιά όπως το λέει στην λίστα αξεσουάρ:
Μπορείτε να δείτε και πώς το έχουν κάνει μερικοί από Ιαπωνία:
Αυτό το έχουν ψηλώσει η μου φαίνεται ;
-
Δεν το νομίζω... Δεν ξέρω βέβαια στα σίγουρα. Μια φωτογραφία έχει με τα στοιχεία της ζάντας. 16x7 inches
-
Wow!!!! Με αυτές τις ζάντες και τα πλαστικά όντως μοιάζει για σουβ.
Ωραίο.... Αντρικό!!!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Wow!!!! Με αυτές τις ζάντες και τα πλαστικά όντως μοιάζει για σουβ.
Ωραίο.... Αντρικό!!!
Με 3 πόντους ψήλωμα θα ειναι πολυ πιο ωραιο
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό το έχουν ψηλώσει η μου φαίνεται ;
είναι που είναι άσχημο μπροστά,,,,, μα καλά τι χρώμα είναι αυτό? ο χριστός και η παναγία!!!!! μα ποιος θα διαλέξει τέτοιο χρώμα?
-
Γιατί; ....Ωραίο είναι...
-
Εχει νοημα η αγορα του μη υβριδικου μοντελου ή μονο το υβριδικο θεωρειτε οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη και σε καλη για τις περιστασεις τιμη;
(Ειμαι αναμεσα σε Yaris και Arona, στα πιο μικρα δηλαδη σε διαστασεις, ξεκινησα ψαχνοντας κατι μεταχειρισμενο μεχρι 12-13.000 και τελικα κλινω προς να χρεωθω με δοσεις την διαφορα μεχρι 19-20.000 και να παω σε καινουριο).
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Εχει νοημα η αγορα του μη υβριδικου μοντελου ή μονο το υβριδικο θεωρειτε οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη και σε καλη για τις περιστασεις τιμη;
Έχει εφόσον δεν κινείσαι πολύ στην πόλη. Αλλιώς την διαφορά θα την πάρεις πίσω σε καύσιμα σε μερικά χρόνια. Εκτός εαν πάρει συνειδητά την πολύ βασική έκδοση χειροκίνητη, οπότε ίσως να αξίζει να το σκεφτεί. Για εμένα κανένα Τογιότα δεν έχει νόημα ως μη-υβριδικό, αλλά αντικειμενικά το βενζίνης είναι σε πολύ καλή τιμή και έχει ψυχωμένο μοτέρ, αλλά είναι ατμοσφαιρικό.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Έχει εφόσον δεν κινείσαι πολύ στην πόλη. Αλλιώς την διαφορά θα την πάρεις πίσω σε καύσιμα σε μερικά χρόνια. Εκτός εαν πάρει συνειδητά την πολύ βασική έκδοση χειροκίνητη, οπότε ίσως να αξίζει να το σκεφτεί. Για εμένα κανένα Τογιότα δεν έχει νόημα ως μη-υβριδικό, αλλά αντικειμενικά το βενζίνης είναι σε πολύ καλή τιμή και έχει ψυχωμένο μοτέρ, αλλά είναι ατμοσφαιρικό.
Δες το βίντεο με το υβριδικό στην προηγούμενη σελίδα ...103mpg (UK) = 2.74 λίτρα στα 100 χλμ σε κίνηση στην πόλη ,πραγματική μέτρηση σε πραγματικές συνθήκες !
Αν τηρείς τα όρια ταχύτητος και δεν επιταχύνεις απότομα εκει θα είσαι γύρω στα 3 λίτρα εντός πόλης .
Όταν θα βγεις εθνική πάλι αν τηρείς τα όρια ταχύτητος (120-130) θα είσαι άνετα κάτω απο τα 6 λίτρα , στον επαρχιακό με 90-110 θα είσαι γύρω στα 4 λίτρα .λάβε υπόψη οτι τα υβριδικά ΔΕΝ θέλουν 97άρα ,100άρα κλπ όπως τα τρικύλινδρα turbo με φθηνή απλή βενζίνη πάνε οπότε τελικά για εναν νομοταγή ήρεμο οδηγό να αποτελούν λύση και στα ταξίδια ...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
λάβε υπόψη οτι τα υβριδικά ΔΕΝ θέλουν 97άρα ,100άρα κλπ όπως τα τρικύλινδρα turbo με φθηνή απλή βενζίνη πάνε οπότε τελικά για εναν νομοταγή ήρεμο οδηγό να αποτελούν λύση και στα ταξίδια ...
Αυτό είναι μια ανεδαφική χαζομάρα! Κανένα τρικύλινδρο turbo δεν ζητάει βενζίνη 97-100 οκτανίων και είναι ΟΛΑ ρυθμισμένα για 95άρα.
-
πραγματικα απο που προεκυψε αυτο?
για τον Puretech πχ το μανιουαλ γραφει συνισταται 95αρα, επιτρεπεται 98αρα
-
Μόνο αγωνιστικές βενζίνες στα τρικύλινδρα turbo, τα τετρακύλινδρα μπορούν και με 100 οκτάνια. Τα υβριδικά και νερωμένο τσίπουρο φτάνει.
-
Η διαφορά απλής και 100άρας φαινόταν ακόμα και σε δίλιτρο πεντακύλινδρο αλλα ευτυχώς είχα 70άρι ρεζερβουάρ και με έφτανε να περιμένω μέρες προσφοράς ,4πλών πόντων κλπ
Στα χιλιαρια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
-
Αυτό λέμε, δεν βλέπεις που σπάνε πανελληνίως και πανευρωπαικά όλα τα 1000άρια που βάζουν κανονική βενζίνη;
-
@super-t said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό λέμε, δεν βλέπεις που σπάνε πανελληνίως και πανευρωπαικά όλα τα 1000άρια που βάζουν κανονική βενζίνη;
ποιος είπε για σπάσιμο ...απλά δεν τραβάνε χαμηλά ,φαινόμενο που απαλύνεται με την χρήση 100άρας
για την ευκολία οδήγησης , μέσα στην πόλη , ιδίως καλοκαίρι με τον κλιματισμό αναμμένο απαραίτητη η καλή βενζίνη στα μικρά turbo η εμπειρία μου αυτό λεει -
για να επανέλθουμε στο cross νατες οι ζάντες ,εντάξει παρόμοιες δείχνουν, εχουν το σωστό καρε ,τα αλλα (δακτυλίδια μπουλόνια κλπ) βρίσκονται ...
https://www.car.gr/parts/view/315642719-anastasiadis-4x4-wheels-16-zantes
-
Ελατήρια ψήλωματος εχω την απορια θα μπαίνουν η θα εχει κανα θεμα με τίποτα αισθητήρες ;
-
Ερώτηση.
Παίζει απο πωλητή να βολεύει άλλο κόσμο και την δική σου παραγγελία να την πηγαίνει πιο πίσω? Υπάρχει αυτό το σενάριο ή απλά δεν γίνεται?
Έχω παραγγείλει απο τελη Ιουλίου και ο έμπορος από Ιανουάριο , κάθε φορά που παίρνω να μάθω , προσθέτει έναν μήνα και έχουμε φτάσει Απρίλιο τώρα.
Γνωρίζω τον χαμό που γίνεται με τις καθυστερήσεις και ότι όλα είναι ρευστά αλλά είναι στο χέρι του πωλητή ή δεν έχει την δυνατότητα? -
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Ερώτηση.
Παίζει απο πωλητή να βολεύει άλλο κόσμο και την δική σου παραγγελία να την πηγαίνει πιο πίσω? Υπάρχει αυτό το σενάριο ή απλά δεν γίνεται?Φυσικά και παίζει να κάνει την κουτσουκέλα. Αλλά και εσύ μπορείς να το μάθεις εαν απαιτήσεις να δεις στο σύστημα με τον αριθμό παραγγελίας σου (που τον έχεις όταν παράγγειλες αρα εαν έχει αλλάξει παραγγελία θα το δεις) την εκτιμώμενη ημερομηνία. Εμένα σε κάθε αλλαγή, μου την έδειχνε στο σύστημα.
-
Όχι, εννοώ αυτήν την ποδιά όπως το λέει στην λίστα αξεσουάρ:
Ωραία ζάντα, έχω δει πολλά navara και hilux να τη φοράνε εδώ στην Κρήτη σε συνδυασμό με αποστάτες.
Κυρίως σε Σφακιά, Ζωνιανα, Ανωγεια.
Toyota Yaris Cross