-
@fanis75 said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
@panormus772 said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Γράφουν παντού για 10 αερόσακους του Jazz.
Όσο και να τους μετρώ,εμένα μου βγαίνουν 8 (2 μπροστινοί,πλευρικοί καθισμάτων,γόνατος οδηγού,κουρτίνας μπρος-πίσω κι ο κεντρικός ανάμεσα στα μπροστ.καθίσματα).
Στο jazz πως λένε για 10;Νομίζω ότι τους κουρτίνας τους μετράνε 4 (2 μπροστά - 2 πίσω) και όχι σαν ενιαίο.
Φανη,τότε και το yaris έχει 10,τα suz 9 (ομως λένε επισήμως 7) και -σχεδόν όλα τώρα- 8 (επισήμως 6). Κάτι δεν κολλάει..
-
Φανη,τότε και το yaris έχει 10,τα suz 9 (ομως λένε επισήμως 7) και -σχεδόν όλα τώρα- 8 (επισήμως 6). Κάτι δεν κολλάει..
Το ξέρω, αλλά και εγώ δεν μπορώ να βρω πως βγαίνουν 10. Ξέρω ότι η μόνη διαφορά με όλα τα άλλα (όπως και το Γιάρις) είναι ο μεσαίος.
-
Όσο και να τους μετρώ,εμένα μου βγαίνουν 8 (2 μπροστινοί,πλευρικοί καθισμάτων,γόνατος οδηγού,κουρτίνας μπρος-πίσω κι ο κεντρικός ανάμεσα στα μπροστ.καθίσματα).
Παρομοίως γίνεται η μέτρηση και στο Vit. και Scross και βγαίνουν 7 (με γόνατος,όχι κεντρικό) και στο yaris cross 8 (με τον κεντρικό). Τα υπόλοιπα έχουν 6 (δεν έχουν κεντρικό ανάμεσα σε καθίσματα και γόνατος οδηγού).
Στο jazz πως λένε για 10;Στα πίσω καθίσματα, στο ύψος των ζωνών ασφαλείας, οι οποίες δεν επηρεάζουν την πτώση των καθισμάτων, υπάρχουν οι αερόσακοι, δουλεύουν με την λογική των πλαϊνών των εμπρός καθισμάτων.
-
@ektoras said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Παρομοίως γίνεται η μέτρηση και στο Vit. και Scross και βγαίνουν 7 (με γόνατος,όχι κεντρικό) και στο yaris cross 8 (με τον κεντρικό). Τα υπόλοιπα έχουν 6 (δεν έχουν κεντρικό ανάμεσα σε καθίσματα και γόνατος οδηγού).
Στο jazz πως λένε για 10;Στα πίσω καθίσματα, στο ύψος των ζωνών ασφαλείας, οι οποίες δεν επηρεάζουν την πτώση των καθισμάτων, υπάρχουν οι αερόσακοι, δουλεύουν με την λογική των πλαϊνών των εμπρός καθισμάτων.
Ο.κ. δεν το είχα καταλάβει αυτό, έτσι εξηγείται (το έψαχνα,γιατί δεν πίστευα ότι οι γιαπωνέζοι θα λένε μαϊμουδιές)
-
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-honda-jazz-crosstar-1-5-ehev/
Τι έγινε; Κατέβασε τις τιμές κατά 250€ στο jazz ο Σαρας ή παραπληροφόρηση του ειδικού τύπου;
Αν αληθεύει,κοίτα να δεις πλάκα.. Τον κράζαμε και τώρα που οι άλλοι αυξάνουν,αυτός μειώνει.. -
Το τζαζ είναι κατάπληκτικο.
Όταν οι άλλοι δίνουν η δεν δίνουν led φώτα το τζαζ δίνει αεροσακους για τα παιδιά στις πίσω θέσεις.
Ποιότητα εκεί που πρέπει.Να μη πω για την ace πλατφόρμα που προσφέρει ζώνες παραμόρφωσης για σύγκρουση small overlap. Κανένα στη κατηγορία του δεν εχει
-
Οι τιμές του jazz ειδικά για το cross ήταν ήδη αστείες πριν τον ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Αν τις ανέβαζε κι άλλο θα γίνονταν απλά ξεκαρδιστικές.
Καταπληκτικό κατά τα άλλα αυτοκίνητο. -
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-honda-jazz-crosstar-1-5-ehev/
Τι έγινε; Κατέβασε τις τιμές κατά 250€ στο jazz ο Σαρας ή παραπληροφόρηση του ειδικού τύπου;
Αν αληθεύει,κοίτα να δεις πλάκα.. Τον κράζαμε και τώρα που οι άλλοι αυξάνουν,αυτός μειώνει..Kαι πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρις", το jazz στη βασική comfort παίρνει αύξηση 800(!) γιούρια κι από "μόνο" 200 οι άλλες δύο, ενώ το crosstar παραμένει σταθερή:
https://www.honda-cars.gr/range/JAZZ-HYBRID/technical/?gid=59Πάντως,η ζωή έχει σασπένς με τον Σ... 1-2 φορές/μήνα του αρέσει να "παίζει" πάνω ή κάτω με τις τιμές...
-
Kαι πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρις", το jazz στη βασική comfort παίρνει αύξηση 800(!) γιούρια κι από "μόνο" 200 οι άλλες δύο, ενώ το crosstar παραμένει σταθερή:
Έτσι, γιατί έχει ξεσκιστεί να πουλάει και είπε να ανεβάσει τιμή να μειώση λίγο την ζήτηση....
ΥΓ: Πάντως χτές στον Γέρακα το είδα 1η φορά στον δρόμο!! Δεν είχα ξαναδει!
-
Πιο σπάνιο από σουπερκαρς είναι.... Έλεος.
Μα καλά απορώ με την honda -
οι τιμές είναι γελοίες έτσι?
είναι σίγουρο ότι η HONDA δεν τρολλάρει???? χχαχαχαχααχαχαα
εννοείται είναι καλό αυτοκίνητο. Η τιμή είναι γελοια απλά.
-
@cirus said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
οι τιμές είναι γελοίες έτσι?
είναι σίγουρο ότι η HONDA δεν τρολλάρει???? χχαχαχαχααχαχαα
εννοείται είναι καλό αυτοκίνητο. Η τιμή είναι γελοια απλά.
Το έχουμε πει πολλές φορές, δυστυχώς η Ευρώπη δεν δέχεται προϊόντα που δεν κατασκευάζονται εγχώρια, για αυτό το λόγο κάποιες εταιρείες αποφάσισαν να φύγουν, μεταξύ αυτών Nissan, Mazda και Honda. Έχουν να ασχοληθούν με τον υπόλοιπο κόσμο και όχι με την χειραγωγουμενη ευρωπαϊκή αγορά.
-
Αυτό από που προκύπτει;;; Υπάρχει τέτοια απόφαση;
-
Δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τους Ευρωπαιους στην Ευρωπη οι Ιαπωνες λογικο ειναι αυτο, παντως μια χαρα ειχαν εργοστασια στην Αγγλια και στην Γαλλια, δεν ειναι εξαφανισμενοι απο Ευρωπη. Να θυμισω τα τοσα CRV που εχουν ερθει απο Swindon.
Εννοειται οτι μπορουν να πουλησουν οσα αμαξια θελουν αλλα δεν ειναι ανταγωνιστικοι οπως ειναι στην Β Αμερικη. Αρκει να δειτε ποσο δινουν τα Μαζντα στην Β Αμερικη και ποσο στην Ευρωπη.
-
O.κ. όλα αυτά,αλλά πως εξηγείται στην υπόλοιπη Ευρώπη -που προσπαθεί επίσης να εκτοπίσει τα Ιαπωνικά προϊόντα- η διαφορά στην τιμολόγηση εδώ και χρόνια να είναι 2-3000+ (μπορεί και παραπάνω με προσφορές που δεν διανοείται ο Σ να κάνει);
Για να μην πω ότι όταν παίρνεις τηλ. η μόνιμη αιτιολογία είναι "εργοστασιακή αύξηση",λες και ζούμε στο 70' ή 80' και δεν μπορούμε μ'ενα click να δούμε οτι στις υπόλοιπες χώρες δεν πηρε ούτε € παραπάνω.. -
O.κ. όλα αυτά,αλλά πως εξηγείται στην υπόλοιπη Ευρώπη -που προσπαθεί επίσης να εκτοπίσει τα Ιαπωνικά προϊόντα- η διαφορά στην τιμολόγηση εδώ και χρόνια να είναι 2-3000+ (μπορεί και παραπάνω με προσφορές που δεν διανοείται ο Σ να κάνει);
Για να μην πω ότι όταν παίρνεις τηλ. η μόνιμη αιτιολογία είναι "εργοστασιακή αύξηση",λες και ζούμε στο 70' ή 80' και δεν μπορούμε μ'ενα click να δούμε οτι στις υπόλοιπες χώρες δεν πηρε ούτε € παραπάνω..O Σαρακακης ειναι εισαγωγεας, σε αλλες χωρες τις Ευρωπης ειναι η ιδια η εταιρεια που τα εισαγει. Παντως μια χαρα μπορεις να το αγορασεις απο γερμανια αν ειναι ποιο φθηνο εκει, δεν χρειαζεται να το παρεις απο Σαρακακη.
-
Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει στην παρούσα φάση η ευρωπαϊκή αγορά
https://global.honda/newsroom/news/2021/c210423eng.html?from=topcopy
https://www.newsauto.gr/news/ta-olokenouria-ilektrika-tis-honda-gia-tin-kina/
-
Toyota, εργοστάσια σε Αγγλία και Τουρκία, έχει ξεπουλήσει.
Honda, εργοστάσια σε Αγγλία και Τουρκία, δεν πουλά τίποτα.Honda φεύγει από Ευρώπη γιατί είναι χειραγωγούμενη η ευρωπαϊκή αγορά...
-
@vagnar said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Toyota, εργοστάσια σε Αγγλία και Τουρκία, έχει ξεπουλήσει.
Και Γαλλία και Τσεχία.
-
@wantone said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Για να μην πω ότι όταν παίρνεις τηλ. η μόνιμη αιτιολογία είναι "εργοστασιακή αύξηση",λες και ζούμε στο 70' ή 80' και δεν μπορούμε μ'ενα click να δούμε οτι στις υπόλοιπες χώρες δεν πηρε ούτε € παραπάνω..O Σαρακακης ειναι εισαγωγεας, σε αλλες χωρες τις Ευρωπης ειναι η ιδια η εταιρεια που τα εισαγει. Παντως μια χαρα μπορεις να το αγορασεις απο γερμανια αν ειναι ποιο φθηνο εκει, δεν χρειαζεται να το παρεις απο Σαρακακη.
Αυτό τί διαδικασία και έξοδα συνεπάγεται;
Και τί εγγύηση έχεις μετά στο καιρνούριο αμάξι που πλήρωσες;
Μακάρι να είναι βιώσιμη λύση.
Honda Jazz 2020 Hybrid