-
Τι να κάνεις βρε Πηλιε, γαργάρα και το σημερινό ανδραγαθημα χρηστής διαχείρισης των αχρήστων, όπου μαζεύτηκαν για ακόμα μια φορά εντος ωρων. Πέραν του δεδομένου ότι ένας υγειως σκεπτόμενος παρακάμπτει τα πολιτικά και κοιτάει απλα το πώς να φυλαχτεί από τον ιό, οι τερματικά ηλίθιοι ΑΝ προχωρούσαν στα rapid για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (Χριστούγεννα δεν κολλάει τόσο οπότε νο rapid) θα έπρεπε και ένας ανεμβολιαστος να μπορεί να πάει σε ρεβεγιόν εφόσον ήταν αρνητικός ανατινάζοντας όλη τη μέχρι τωρα στρατηγικη.
Αλλά το πρόβλημα είναι να κοντύνει ο Τσίπρας και να ψηλώσει ο Ανδρουλάκης, λες και υπάρχει στατιστική πιθανότητα αν το Κιναλοπασοκ ενδιαφέρεται πραγματικά για την επιβίωση του να ξανασυνεργαστεί με τη ΝΔουλα ή αν το κάνει να τη στηρίζει για να συνεχίσει τα πινωshitικα καραγκιοζιλικια και να μην την κοπανησει με την πρώτη βλακεία.
-
Είχα πάει στην Μεσσηνία , για πρώτη φορά , πρίν 20-22 χρόνια .
Από τότε έχω πάει πολλές φορές , γιατί έχω φίλους Μεσσήνιους.Ολοι έχουν κερδίσει. Το ΚΝ γεμίζει γρήγορα και μαζί του γεμίζουν και χιλιάδες άλλες μικρές επιχειρήσεις, ακόμα και απλά σπίτια με την βραχυχρόνια.
Χιλιάδες ξένοι έχουν αγοράσει γή και έχουν χτίσει, ή έχουν αγοράσει σπίτια πληρώνοντας λεφτά στην χώρα και όχι ζητώντας επιδόματα και άραγμα, όπως κάποιοι άλλοι "επενδυτές" που μας κουβαλάνε κάτι καλοπληρωμένοι από μπίζνες καλά οργανωμένες....
Αλλά άλλο ο κακός μεγαλοεπενδυτής και άλλο οι φτωχοί ελληναράδες που μπορούν να χτίσουν πάνω στην άμμο...
https://www.google.gr/maps/@37.475265,21.6256641,160m/data=!3m1!1e3?hl=elλίγα χλμ πιο βόρεια από το ΚΝ....
Αλλά θα χάσουν και οι κακόμοιροι τα οικόπεδα τους...
Εγώ πιστεύω ότι ο ιδιώτης θα τους αποζημιώσει αμέσως...
Ενώ εμένα που μου απαλλοτρίωσε ένα οικοπεδάκι εντός οικισμού στην επαρχία , τα 50000 που μου χρωστάει εδώ και 20 χρόνια ο δήμος , λέει ότι δεν έχει λεφτά και να τρέχω στα δικαστήρια γιατί πρέπει να αποδείξω ότι υπάρχω και μετά πάλι θα λέει ότι δεν έχει λεφτά....Δεν λέω μου σύστησαν κάποιον δικηγόρο, ο οποίος ασχολείται με αυτά και πηγαίνει και βγάζει στον πλειστηριασμό τα γραφεία και τις καρέκλες από το δημαρχείο...
Θα ανοίξω μετά ένα καφέ και θα λέω ότι θα κάτσετε στην καρέκλα που κάθισε ο κώλος του δήμαρχου και ίσως έτσι μαζέψω τα λεφτά....
Οπου έγιναν μεγάλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα, άλλαξε η φυσιογνωμία της περιοχής.
Αυτό είναι προφανές.Απλά αντί να μιλάνε οι ξυστοκορμοράνοι, πρέπει να μιλάνε ειδικοί.
Πραγματικοί ειδικοί με εργασιακή εμπειρία και όχι ομιλούσες σφραγίδες....
-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο καπτα Β. Κ. έκανε 25 χρόνια για να πάρει τις άδειες και αν δεν είχε την τρέλα να κάνει κάτι στον τόπο του , θα είχε ρίξει 25 μούντζες...
Τώρα η περιοχή πετάει τουριστικά και το αεροδρόμιο από εκπαιδευτικό της Ικάρων έχει 40-50 πτήσεις την ημέρα...
Αντίθετα οι 3Β πήγαν στο ΣτΕ για να μην γίνουν άλλες κατοικίες γιατί αυξάνεται ο πληθυσμός...
Προφανώς τότε στην εποχή του Γύλου, όλοι αυτοί οι 3 Βήτες ήταν ήδη εκεί κρυμμένοι στην άμμο σαν τα χελωνονιτζάκια...
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο πειστικά, με κάποια νούμερα ή έστω υποθέσεις, ποιο το ΚΕΡΔΟΣ της "περιοχής";
Όπου περιοχή, μαζί με τους ανθρώπους της, ό,τι βρίσκεται έξω απ' την "περίφραξη" του συγκροτήματος;
Επίσης ο καπετάνιος, πήρε γη παράνομα με το έτσι θέλω; έβαλε κάποιους υπουργούς να του χαρίσουν τη γη άλλων; και κάποιο άλλο πρόσωπο, εκτός απ' τον συγκεκριμένο καπετάνιο, θα είχε την ίδια μεταχείριση απ' το Νόμο και την Πολιτεία;Όλοι οι προμηθευτές των μονάδων είναι ντόπιοι παραγωγοί. Οι οποίοι θα μπορούσαν βέβαια να βαρανε την κομπολογα σε έναν καφενέ και να βρίζουν το κακό κράτος που δεν απορροφά την παραγωγή τους και την κακια ΕΕ που δεν δίνει μεγάλες επιδοτήσεις. Πολύς επίσης και ο ντόπιος κόσμος που δουλεύει στις μονάδες αλλά ξέρω, αυτοί δεν μετράνε, τους τρώνε την υπεραξία, θα ήταν καλύτερα να ζουν υπερήφανοι με κρατικά επιδόματα. Μηδέν το κέρδος γενικά για την περιοχή, καλύτερα να μην τα είχε φτιάξει ποτέ. Αν πας άλλωστε καμία βολτα προς Πύλο θα πειστείς, μιζέρια και εγκατάλειψη, τι να σου λέω...
Τα είπες τόσο καλά...
Και είδες τι απάντηση πήρες...
Γεωργιάδης...
Ο ορισμός της μπάλας στην εξέδρα...
Χαχαχα....
Αντώνη, φουνταριστός έρχεσαι βλέπω, έχει καθυστερήσεις και στο πόλο;
Μπες στη κουβέντα και σχολίασε ότι σκέφτεσαι...Δεν πιστεύω να ενοχλήθηκες με τις σελφι του Αδώνιδος!
Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Δεν ήταν απάντηση στον Κριου, η επικαιρότητα δεν σταματάει και ο σχολιασμός πωλητών νανογιλέκων ακόμη επιτρέπεται.Ο Κριου δεν πήρε απάντηση γιατί δεν έκανε κανένα ερώτημα.
Αντίθετα εγώ ακόμη περιμένω κάτι αριθμούς που να δείχνουν την τεράστια ανάπτυξη και κέρδη που απολαμβάνει ο πληθυσμός έξω απ το συγκρότημα.
Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες τόνους ντόπια ζαρζαβατικα κατανωλουν οι θαμώνες, ώστε αυτό να προβάλλεται ως το καίριο όφελος...
Και πουθενά δεν είμαι αντίθετος με την επένδυση που έκανε ο καπταν τάδε, εφόσον δεν έκλεψε γη από κανένα και δεν παραβίασε νόμους και δικαιώματα των υπολοίπων Ελλήνων και δεν είχε προνομιακή μεταχείριση απ το νόμο.Δεν ξέρω επίσης γιατί παραλληλίστηκαν οι δύο υποθέσεις, η κλοπή γης που επιχειρείται στη Ζάκυνθο με την παλιά επένδυση του Navarino. Υπάρχει λόγος; κλάπηκε εκεί γη απ τους ντόπιους;
-
This post is deleted! -
Το ...ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΕ με το Costa Navarino ρε παιδιά συγκρίνετε;
Την πιο σοβαρή επενδυτική προσπάθεια στην τουριστική βιομηχανία απαρχής ίδρυσης του κράτους μας με κατσαπλιαδες που πάνε να αποκτήσουν έγκυρους και καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας στο Ναυάγιο , ένα παγκόσμιου φήμης τουριστικό αξιοθέατο για να το πουλήσουν κομματάκια για βίλες και επαύλεις των 100 στρεμμάτων + Ποιος εμίρης και μεγάλα επενδυτικά συμφέροντα ; Εκεί θα πήγαιναν να επενδύσουν και θα περίμεναν τόσα χρόνια να εγκριθούν; Τόσα άλλα χιλιάδες στρέμματα υπέροχες εκτάσεις υπάρχουν σε νησιά και ακτογραμμές να κάνουν αύριο το πρωί την επένδυση τους αν το έχουν σκοπό.
Να το δείτε πού και το Ελληνικό σε τέτοια περίπτωση θα εξελιχθεί. Δεν κάνει κανείς τίποτα αν δεν πάρει ο εκλεκτός μας εγκεκριμένα θαλασσοδανεια και βεβαιωμένες υποσχέσεις για έτοιμες άδειες από τους υπουργούς. Κρατάνε τα σχέδια στο συρτάρι μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες να παρακαμφθούν όλες οι νομοθετικές δυσκολίες και να βάλουν χέρι στην έκταση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Γιατί δεν κανουν ένα διεθνή διαγωνισμό με επενδυτές που και έχουν τα κεφάλαια και καίγονται για τέτοιου είδους επενδύσεις; -
Οι υποθέσεις παραλληλίστηκαν γιατί το άρθρο που ανέβηκε για την Ζάκυνθο , είχε ξεκάθαρη γραφή κορμοράνου....
Δηλαδή αργόμισθου, ή εκπροσώπου άλλων συμφερόντων....
Το κακό με αυτούς είναι ότι μιλάνε την ίδια ξύλινη γλώσσα και κάνει μπαμ η αεργία τους...
Δεν την ξέρω την περίπτωση, αλλά όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και διαφωνεί, έχει εντελώς διαφορετικά επιχειρήματα και όχι κορμορανίστικα....
Παράδειγμα κορμορανίστικων και σε πλούσια περιοχή , που δεν θέλουν άλλους πλουσιότερους...
-
Α , εδώ έχουμε κλασική περίπτωση κορμοράνων , manual , by the book , οργισμένη αντίδραση για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους και... κυρίως για τους πολύ εμπειροτερους κλείσιμο ματιού για τα περαιτέρω...
Κοινωφελείς χώροι και περιβαλλοντικό ισοζύγιο στα τόσα χρόνια αναξιοποίητα κτήματα , τώρα το θυμήθηκαν , έχουν χτίσει τα πάντα γύρω γύρω , εκεί δεν είχαν σκεφτεί τόσες δεκαετίες τους κοινωφελείς χώρους και τα πάρκα ... -
Είδα την χαζομάρα που είπε ο Άδωνις και θυμήθηκα τον άλλον τον γελοίο τον Πετρόπουλο που έλεγε ότι τον σταματούσαν στον δρόμο και του ζητούσαν οι επαγγελματίες να ανεβάσει τις εισφορές…
-
Η διαφορά είναι πως τον έναν αμυδρά τον θυμόμαστε , ούτε θα τον ξαναδούμε , και τότε τον είχε κράξει το σύμπαν , δεν τόλμησε να ξαναβγεί στην επιφάνεια μετά από ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
Ο άλλος είναι αντιπρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος, υπουργός ενός από τα σημαντικότερα υπουργεία , και οι δημοσιογράφοι χαζογελανε ντροπαλά και κάνουν πλακιτσα μαζι του ακόμη και μετά την 1187η γελοια δήλωση του.
Κάτι σαν τον Παττακό δηλαδή τότε που έλεγε γελοιοτητες δημοσίως και οι μαστορακηδες το έβρισκαν χιουμοριστικό. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Καπιταλισμός μπορεί μόνο να κλέψει, δεν μπορεί να δημιουργήσει τίποτα εξιόλογο. Είναι το Δίκαιο του κλέφτη. Τα μόνο που δημιουργεί ο Καπιταλισμός είναι σκουπίδια, μόλυνση, πρόσφυγες, πόλεμο.
Πόθεν προκύπτει αυτό!?! Γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα...! Ανεξαρτήτως συστήματος, δημιουργία υπάρχει, αφού ο άνθρωπος δημιουργεί. Το ποιος καρπώνεται τα οφέλη της δημιουργίας είναι θέμα συστήματος.
Και για να είμαι και εντός φόρουμ, τα αυτοκίνητα που τόσο μας αρέσουν και συζητάμε εδώ δημιούργημα του καπιταλισμού είναι.
Από μόνη της η κλιματική αλλαγή κι η παγκόσμια οικολογική καταστροφή, είναι έργο του Καπιταλισμού.
Ή άλλα δεδομένα, όπως το παγκόσμιο προσφυγικο ρεύμα, η ύπαρξη θεοκρατιών στον 21ο αιώνα, το ότι υπάρχουν ακόμη πεινασμένοι όταν τρόφιμα που πετιούνται είναι περισσότερα απ ότι χρειάζονται, ότι 100 άτομα κατέχουν περισσότερα από τα υπόλοιπα 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ατελείωτη η λίστα... -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η διαφορά είναι πως τον έναν αμυδρά τον θυμόμαστε , ούτε θα τον ξαναδούμε , και τότε τον είχε κράξει το σύμπαν , δεν τόλμησε να ξαναβγεί στην επιφάνεια μετά από ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
Ο άλλος είναι αντιπρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος, υπουργός ενός από τα σημαντικότερα υπουργεία , και οι δημοσιογράφοι χαζογελανε ντροπαλά και κάνουν πλακιτσα μαζι του ακόμη και μετά την 1187η γελοια δήλωση του.
Κάτι σαν τον Παττακό δηλαδή τότε που έλεγε γελοιοτητες δημοσίως και οι μαστορακηδες το έβρισκαν χιουμοριστικό.Η διαφορά είναι αλλού…ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει έναν παλιάτσο που πετάει το 99% από τις μπαρούφες ενώ οι προηγούμενοι κατέβαζαν 25άδα άνετα. Δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε πιστεύω. Θα πω και το άλλο….ανεξαρτήτως απόχρωσης, πέτα όσες μπαρούφες θέλεις, σωστή δουλειά μπορείς να κάνεις για να σε κρίνουμε για αυτή? Εκεί είναι το ζουμί.
-
Δηλαδή αν πουλήσει πολλά Νανογιλέκα είναι αποτελεσματικός και τον επικροτούμε...
Αλλού είναι το ζουμί:
https://www.in.gr/2021/12/21/economy/diodia-erxontai-ayksiseis-apo-tin-protoxronia/amp/
Γιατί δε μπορεί και του χρόνου να "αποζημιωθούν" αέρα τα ίδια εκατομμύρια με φέτο, θα δείχνουν στασιμότητα τα κέρδη...
-
Από μόνη της η κλιματική αλλαγή κι η παγκόσμια οικολογική καταστροφή, είναι έργο του Καπιταλισμού.
Ή άλλα δεδομένα, όπως το παγκόσμιο προσφυγικο ρεύμα, η ύπαρξη θεοκρατιών στον 21ο αιώνα, το ότι υπάρχουν ακόμη πεινασμένοι όταν τρόφιμα που πετιούνται είναι περισσότερα απ ότι χρειάζονται, ότι 100 άτομα κατέχουν περισσότερα από τα υπόλοιπα 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ατελείωτη η λίστα...Ακόμα και να το δεχτώ, αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψε προηγουμένος ότι ο καπιταλισμός δεν παράγει τίποτα. Μάλιστα πολλά από αυτά που αναφέρεις είναι αποτέλεσμα της παραγωγής. Οπότε ναι ο καπιταλισμός παράγαγει (όπως και κάθε σύστημα) και τα προβήματα που αναφέρεις είναι θέμα συστήματος διανομής του πλούτου. Αλλά ακόμα και στο κομμουνισμού που είναι ΙΔΑΝΙΚΟ σύστημα, στν ΠΡΑΞΗ ο πλούτος πάλι στα χέρια ΟΛΙΓΩΝ κατέληξε και όχι στον κόσμο.
-
Δηλαδή αν πουλήσει πολλά Νανογιλέκα είναι αποτελεσματικός και τον επικροτούμε...
Αλλού είναι το ζουμί:
https://www.in.gr/2021/12/21/economy/diodia-erxontai-ayksiseis-apo-tin-protoxronia/amp/
Γιατί δε μπορεί και του χρόνου να "αποζημιωθούν" αέρα τα ίδια εκατομμύρια με φέτο, θα δείχνουν στασιμότητα τα κέρδη...
Επειδή καταλαβαίνεις ότι θέλεις, μάλλον χρειάζεται να εξηγήσω ότι δεν αναφερόμουν στον πωλητή νάνογιλέκων όταν έλεγα ότι θέλω να βλέπω έργα και αποτέλεσμα και ας λένε μπαρούφες….μιλούσα για όλους τους πολιτικούς σε θέση ευθύνης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
-
-
Μάλιστα... Ενώ στα κομμουνιστικά κράτη η προστασία του περιβάλλοντος έχει πρωτεύουσα σημασία. Γι' αυτό π.χ. το Πεκίνο (πρωτεύουσα της μεγαλύτερης κομμουνιστικής χώρας) δεν έχει υποψία ρύπανσης!
Ρεεεε, τα θες και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν;
-
Αποφασίστε κατά τη γνώμη σας όμως οι Δεξιοί, αν στην Κίνα είναι κομμουνισμός ή καπιταλισμός, όπως έγραφε κάποια πόστ πριν...
Βλέπω αγαπητέ Χαρίσμα, ξεσπάθωσε το κουτσαβάκι μέσα σου και γράφεις όλο μαγκιά πλέον.
Τα κωλομεγλυφάτα της Αστικής Ευγενείας, σου πήρε λίγο χρόνο αλλά τα κανες στη μπάντα και συ...
Σ'ΩΡΑΙΟΣΣΣΣ & ΜΑΓΚΑΣ!
Ψυχραιμία όμως παιδιά, γιατί έχει πάρει φόρα στα λάθη ο Μητσοτός και θα γελάει όποιος δεν κλαίει σε λίγο καιρό, μην παρεκτραπείτε...
-
Ψυχραιμία όμως παιδιά, γιατί έχει πάρει φόρα στα λάθη ο Μητσοτός και θα γελάει όποιος δεν κλαίει σε λίγο καιρό, μην παρεκτραπείτε...
Ναι, ενώ όλοι οι προηγούμενοι τα έκαναν όλα σωστά...αχαχα!! Πρφανώς και κάνει λάθη γιατί όπως είπα και αυτουνού και όλων των άλλων (πρώη, νυν και επόμενων) ΣΚΑΣΙΛΑ τους για εμάς....τι τον ενδιαφέρει. Το θέμα είναι εαν θα ξαναβγεί ή όχι....τα υπόλοιπα χεσμένα τα έχει. Λεφτά έχει, εξασφαλισμένο μέλλον για τα παιδιά του...μόνο για την δόξα τώρα και τον εγωισμό του.
-
Αποφασίστε κατά τη γνώμη σας όμως οι Δεξιοί, αν στην Κίνα είναι κομμουνισμός ή καπιταλισμός, όπως έγραφε κάποια πόστ πριν...
Βλέπω αγαπητέ Χαρίσμα, ξεσπάθωσε το κουτσαβάκι μέσα σου και γράφεις όλο μαγκιά πλέον.
Τα κωλομεγλυφάτα της Αστικής Ευγενείας, σου πήρε λίγο χρόνο αλλά τα κανες στη μπάντα και συ...
Σ'ΩΡΑΙΟΣΣΣΣ & ΜΑΓΚΑΣ!
Καμία μαγκιά δεν έχουν τα γραπτά μου. Η τελευταία πρόταση του προηγούμενου ποστ μου (Ρεεεε, τα θες και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν;) δεν είναι (κουραδο)μάγκικη, αλλά χιουμοριστική. Φαντάστηκα ότι την έχεις ξανακούσει / ξαναδιαβάσει και μπορείς να αντιληφθείς το χιουμοριστικό ύφος της. Λάθος μου το ότι υπερεκτίμησα την αναλυτική σου ικανότητα.
Όσο για το κωλογλείψιμο, πραγματικά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι καλό; Για πες μου...
-
Δε ξέρεις τι χάνεις Χάρισμα!
Μην αφήνεις την αστική σου ευγένεια, το κύρος και την ανατροφή σου να στέκονται εμπόδιο.
Αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα και κανένα Μητροπολίτη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2