-
Οσο και να προσπαθει κανεις, ο τιτλος του πιο ασχημου αυτικινητου ever ανηκει με διαφορα στο Fiat Multipla...........
-
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Οσο και να προσπαθει κανεις, ο τιτλος του πιο ασχημου αυτικινητου ever ανηκει με διαφορα στο Fiat Multipla...........
σιγουρα είναι στα υποψήφια αλλά εχουν βγεί και πιο άσχημα. Για την ακρίβεια πολύ πιο άσχημα από το Multipla:
Chrysler PT Cruiser
Toyota Yaris Verso
Pontiac Aztekωραίο θέμα για ξεχωριστό thread πάντως
-
Έχω την αίσθηση ότι όντως δεν σας αρέσει το multipla και το rodius.
-
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Το Multipla είναι εκπάγλου καλλονής όχημα μπροστά στο τερατούργημα, τον απίστευτο καμπουρογαμόσαυρο SsangYong Rodius.
-
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
SsangYong Rodius.
Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί θέμα για το πιο είναι το πιο άσχημο , multipla δαγκωτό . βλέπεις το εσωτερικό και συγχίζεσαι .
-
Κάτω τα χέρια σας από το multipla!!!
-
Να επιστρέψουμε εντός θέματος παρακαλω!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Να επιστρέψουμε εντός θέματος παρακαλω!
εντος είμαστε κυριε διαχειριστά. στο νημα του yaris cross μιλάμε για τα πιο άσχημα αυτοκίνητα. Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό χαχαχαχαχαχ.
ενταξει εντάξει επιστρεφουμε στον σωστό τον δρόμο.
-
Ολοι παντως το εχουμε πει οτι στο live το αυτοκινητο κερδιζει πολυ σε σχεση με τις φωτογραφιες, οποτε μη βγαζετε συμπερασματα χωρις να το δειτε απο κοντα...
-
Οποίος παραγγείλει τώρα παράδοση πάει και μέχρι το 2023!! Που να ήταν και όμορφο τι θα γινότανε!!!!
-
Σοφοί οι Ιάπωνες.
-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Οποίος παραγγείλει τώρα παράδοση πάει και μέχρι το 2023!! Που να ήταν και όμορφο τι θα γινότανε!!!!
Απίστευτα πράγματα. Ούτε sportscar περιορισμένης παραγωγής έτσι..! :Ο
-
Το αυτοκίνητο κάνει τρελές πουλήσεις!!!!! Εγώ το παράγγειλα στην έκδοση active hybrid Σε λευκό χρωμα στα 20000 δεν βρήκα κάτι καλύτερο Σε αυτά τα χρήματα!!!! *πωλησεις
-
Καθότι δεν είμαι γνώστης των υβριδικών, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να μην πάει στο kona hybrid? Ποιες είναι πάνω κάτω οι διάφορες στα 2 οχήματα? Γνωρίζω ότι το kona ξεκινάει από τα 24 περίπου, οπότε έστω σε αυτά τα χρήματα των πιο ακριβών εκδόσεων, ποια είναι τα συν - πλυν των αυτοκινήτων αυτών, καθώς και των 2 κιβωτίων?
Επίσης εκτός των 2 αυτών, υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο υβριδικό?
Αν το ποστ μου βγαίνει εκτός θέματος, παρακαλώ ας διαγραφεί ή ας με παραπέμψει κάποιος στο αντίστοιχο θέμα!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και πληροφορίες! -
@christosvvs said in Toyota Yaris Cross:
Καθότι δεν είμαι γνώστης των υβριδικών, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να μην πάει στο kona hybrid? Ποιες είναι πάνω κάτω οι διάφορες στα 2 οχήματα? Γνωρίζω ότι το kona ξεκινάει από τα 24 περίπου, οπότε έστω σε αυτά τα χρήματα των πιο ακριβών εκδόσεων, ποια είναι τα συν - πλυν των αυτοκινήτων αυτών, καθώς και των 2 κιβωτίων?
Επίσης εκτός των 2 αυτών, υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο υβριδικό?
Αν το ποστ μου βγαίνει εκτός θέματος, παρακαλώ ας διαγραφεί ή ας με παραπέμψει κάποιος στο αντίστοιχο θέμα!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και πληροφορίες!Το toyota λόγω του κιβωτίου του (πλανητικό σύστημα με έξτρα γρανάζι στεφανιού/δαχτυλιδιού) μπορεί να έχει διττό χαρακτήρα στο υβριδικό του σύστημα διότι μπορεί να διαχειριστεί την θερμική, ηλεκτρική και κινητική ενέργεια ταυτόχρονα σε διαφορετικό βαθμό αναλόγως τις συνθήκες.
Δηλαδή "παράλληλο" και "εν σειρά" ανά λογως τις συνθήκες .
Το kona έχει μόνο "εν σειρά" υβριδικο σύστημα διότι έχει ένα πιο απλό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο πάνω στο κιβώτιο. Αυτός ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί είτε να φορτίζει είτε να συνδράμει.
Το τογιοτα αντίθετα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες. Έναν για να φορτίζει και έναν για να κινεί το όχημα. -
Το παρέλαβα σήμερα σε μαύρο. Είναι πιο ωραίο απο κοντά παιδιά
Αργεί ο Μαιος
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Αργεί ο Μαιος
Εδώ οι άλλοι πανυγηρίζουν τα rendering του Chaos, εσύ τουλάχιστον έχεις στα χέρια σου κυριολεκτικά, το αμάξι!
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Αργεί ο Μαιος
Σε έκδοση dragster το έβγαλαν;
H πίσω ρόδα είναι 2πλασια από την μπροστά... -
Εχτές είδα τα δύο πρώτα στο δρόμο, ένα χάλκινο και ένα χρυσό. Θα προσθέσω και εγώ ότι οι φωτογραφίες το αδικούν, ειδικά το χρυσό/μαύρο ήταν πολύ εντυπωσιακό. Επίσης φαινόταν αρκετά μεγαλύτερο από ότι είναι λόγω ύψους!
Γύριζα από μια δουλειά στο γουδί προς νέα σμύρνη και λέω ας πάω από περιφερειακό Καρέα, μέγιστο λάθος, με τον δακτύλιο έχει πάει όλη η κίνηση εκεί, επίσης η ηλιθιότητα αυτών που σχεδιάζουν τους δρόμους στην χώρα δεν υπάρχει, ουσιαστικά αυτοί προκαλούν την κίνηση.
Συγκεκριμένα, παλιά είχε δύο λωρίδες και υπήρχε ροή, οι φωστήρες όμως έκαναν τρίτη λωρίδα με αποτέλεσμα τρελό bottleneck όταν πας από 3 σε 2, συν οτι έχουν αφήσει δυνατότητα να πας ευθεία μετά την λωρίδα εξόδου, κανονικά απαγορεύεται αλλά στην Ελλάδα αν δεν κλείσεις με εμπόδιο ράμπες, λεα κλπ κάποιοι έξυπνοι θα μπούνε.
Ανεβαίνω την ανηφόρα κανονικά και πριν φτάσω στην κορυφή ξεκινάει η κίνηση...έκανα μια ώρα να φτάσω πλατεία νέας σμύρνης και να παρκάρω και δίπλα μου στην διαδρομή είχα διάφορους να σιχτιρίζουν, τα νεύρα σε τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ συχνά. Για να μην πολυλογώ 5 λεπτά στην ανηφόρα με ice 55 στην κατηφόρα με μπαταρία. Yaris Premiere.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Εχτές είδα τα δύο πρώτα στο δρόμο, ένα χάλκινο και ένα χρυσό. Θα προσθέσω και εγώ ότι οι φωτογραφίες το αδικούν, ειδικά το χρυσό/μαύρο ήταν πολύ εντυπωσιακό. Επίσης φαινόταν αρκετά μεγαλύτερο από ότι είναι λόγω ύψους!
Γύριζα από μια δουλειά στο γουδί προς νέα σμύρνη και λέω ας πάω από περιφερειακό Καρέα, μέγιστο λάθος, με τον δακτύλιο έχει πάει όλη η κίνηση εκεί, επίσης η ηλιθιότητα αυτών που σχεδιάζουν τους δρόμους στην χώρα δεν υπάρχει, ουσιαστικά αυτοί προκαλούν την κίνηση.
Συγκεκριμένα, παλιά είχε δύο λωρίδες και υπήρχε ροή, οι φωστήρες όμως έκαναν τρίτη λωρίδα με αποτέλεσμα τρελό bottleneck όταν πας από 3 σε 2, συν οτι έχουν αφήσει δυνατότητα να πας ευθεία μετά την λωρίδα εξόδου, κανονικά απαγορεύεται αλλά στην Ελλάδα αν δεν κλείσεις με εμπόδιο ράμπες, λεα κλπ κάποιοι έξυπνοι θα μπούνε.
Ανεβαίνω την ανηφόρα κανονικά και πριν φτάσω στην κορυφή ξεκινάει η κίνηση...έκανα μια ώρα να φτάσω πλατεία νέας σμύρνης και να παρκάρω και δίπλα μου στην διαδρομή είχα διάφορους να σιχτιρίζουν, τα νεύρα σε τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ συχνά. Για να μην πολυλογώ 5 λεπτά στην ανηφόρα με ice 55 στην κατηφόρα με μπαταρία. Yaris Premiere.
Φοβερές τιμες 2,5ΛΤ/100ΧΛΜ !!
Toyota Yaris Cross