@sabas_thess said in Cupra Formentor:
@jg4 καλορίζικο καλοτάξιδο. Πολύ ευχάριστα τα όσα λες ως προς τα θετικά, ειδικά για το DSG (μεγάλη διαφορά) & το infotainment. Ερωτήσεις τώρα:
-
Δεν έχει στάνταρ park sensors & camera;
-
Κάποια στιγμή λες για τον εξοπλισμό ότι έχει auto lights αλλά και "αυτόματα φώτα τα οποία δεν λειτουργούν πάντα". Μήπως εννοείς ως προς το 2ο την αυτόματη μεγάλη σκάλα γιατί με μπέρδεψες;
-
Το full link σου είπαν ότι είναι θέμα νομοθεσίας (δεν κατάλαβα την δικαιολογία);
-
Τέλος αν κρίνω από τις ζάντες σου πήρες το pack που έχει έξτρα τις μαύρες ζάντες, την μαύρη επένδυση στον ουρανό εσωτερικά και το wrap around;
Είχε standard αισθητήρες πίσω, πήρα εξτρα το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος μόνο και μόνο για να έχω και μπροστά (θα το εξαργυρώσω στο πρώτο κολωνάκι που θα γλυτώσω...)
Έχει auto on/off lights (όπως τα περισσότερα πλέον) που βολεύει, ειδικά όταν ταξιδεύεις σε δρόμους με πολλά τούνελ.
Έχει επίσης τη δυνατότητα για για να βάζει/βγάζει αυτόματα τη μεγάλη σκάλα, αλλά εκεί η απόφαση που παίρνει ο αλγόριθμος δεν είναι πάντα αυτή που θα έπαιρνα εγώ. Πχ σε στροφές όπου τα φώτα πέφτουν πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα με αντανακλαστικά στοιχεία απάνω, μπορεί ο αλγόριθμος να κατεβάσει τη σκάλα υποθέτοντας πως έρχεται όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση. Γενικά είναι work-in-progress.
Πήρα ως έξτρα μόνο τις μαύρες ζάντες όχι την επένδυση του εσωτερικού (φαίνεται στη 2η φωτο που ανέβασα). Προτιμώ το ανοιχτόχρωμο ουρανό, κυρίως για την αίσθηση αέρα που αποκομίζουν οι πίσω (παιδιά).
Τέλος για το full link, δε μου διευκρίνησαν αν είναι θέμα νομοθεσίας (δε νομίζω, άλλα αυτοκίνητα το έχουν). Κάποιο θέμα αδειοδότησης της χρήσης (από Cupra ή Apple δεν έχω καταλάβει). Στο βρετανικό forum της cupra υπάρχουν κάτοχοι και από άλλες χώρες (κάποιες σκανδιναβικές αν δεν κάνω λάθος) που έχουν το ίδιο θέμα. Θα το ψάξω κάποια στιγμή παραπάνω...