@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
ΟΚ, αν και η εμμονή στην ecvt μετάδοση ειναι απαράδεκτη... κουράζει πραγματικά
Τι να σου πω Στέφανε. Εμένα δεν με κουράζει καθόλου και ξέρεις τι αυτόματα είχα. Μου φαίνεται εξαιρετικό (βέβαια σε Αουρις ήθελα να το σπάσω!!! ίσως έχει βελτιωθεί αρκετά στη νεότερη γενιά που έχω εγώ) και σαν υλοποίηση και σαν ιδέα.
Αλλά όπως είπα η τεχνολογία της Τογιότα δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς, θέλει τέτοια πλανητική σύνδεση.
Μια χαρά ειναι οι υλοποιήσεις της Τογιοτα και προφανως μελετημένες επί χρονια.
Απλά πιο συμβατικές λυσεις είναι πιο fun to drive.. σου μενει η οικονομία και κατά τα λοιπά δεν εχεις διαφορετική αίσθηση στην απόκριση.
Μα αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της TOYOTA, στην οικονομία κατουράει πάνω σε όλους τους άλλους. Δεν παιζεται και είναι το ποιο καλομελετημενο συστημα και ποιο αποδοτικό.
Ε δεν θα έχει και αυτο κάποιο μειονέκτημα? τιποτα δεν είναι τέλειο. μικρο το τιμημα του cvt και του θορύβου του προς το μεγαλο πλεονεκτημα της οικονομίας που δίνει.
Fun to drive? really? μα είναι TOYOTA, αν θες πραγματικό Fun to drive και δεν δέχεσαι να πάρεις άλλη μάρκα περιμένεις για την GR COROLLA ή παίρνεις το GR YARIS. οτιδήπωτε αλλο με αυτό το σήμα μπροστά απλά δεν είναι fun to drive έτσι και αλλιώς.