@ilias-a said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@petran17 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Παιδια τι λαστιχο προτεινετε για 185/60/14 για Nissan Almera?
Αυτη τη στιγμη φοραει Dunlop Sport Bluresponse τα οποια ειναι εκπληκτικα ακομα (που και που το οδηγαω και εγω).
Υπαρχει κατι καλυτερο ή πιο καινουργιο και πολλα υποσχομενο λαστιχο? Εχω καιρο να ψαχτω και δεν ξερω αν εχει βγει κατι..
Αν δεν υπαρχει κατι νεοτερο, λογικα θα παω στα ιδια!
Η εξελιξη της14αρας για τις εταιρειες εχει πεθανει αρκετα χρονια τωρα, αν εμεινες ευχαριστημενος απο αυτα που φορας βαλε τα ιδια.
Τραγικο αυτο... Λες και σταματησαν τα μικρα αυτοκινητα να φορανε λαστιχα... ισα ισα που οι εταιριες μικραινουν διαστασεις για πιο οικονομια και τετοια..
Σουπερ ευχαριστημενος εμεινα απλα ελεγα μηπως ειχε βγει κατι καλυτερο!
@realzeus said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@petran17 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Παιδια τι λαστιχο προτεινετε για 185/60/14 για Nissan Almera?
Αυτη τη στιγμη φοραει Dunlop Sport Bluresponse τα οποια ειναι εκπληκτικα ακομα (που και που το οδηγαω και εγω).
Υπαρχει κατι καλυτερο ή πιο καινουργιο και πολλα υποσχομενο λαστιχο? Εχω καιρο να ψαχτω και δεν ξερω αν εχει βγει κατι..
Αν δεν υπαρχει κατι νεοτερο, λογικα θα παω στα ιδια!
Επίσης πολύ καλά τα Bridgestone T005.
Σωστος! το ειχα ξεχασει αυτο.. Τοτε που τα ειχα βαλει ηταν το Τ001 και μετα ειχε βγει το Τ005.. Μεταξυ των 2 λογικα θα ειμαι!
@georgemit said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Και στα 13αρια το ίδιο πρόβλημα, οι περισσότερες εταιρίες έχουν κόψει τη διάσταση αυτή, οι επιλογές είναι πολύ περιορισμενες.
Πριν μια 5ετια που ειχα ψαξει θυμαμαι οτι στην διασταση 185/65/14 εμφανιζοντουσαν περισσοτερα λαστιχα και επιλογες στα sites απο οτι για το Fiesta μου που φοραω 205/45/17 , η οποια ειναι περιεργη και σπανια.. τωρα σχεδον το αναποδο....
Ευτυχως, η Dunlop εχει 2 πολυ τιμια και κορυφαια λαστιχα κατ'εμε για 13αρες και 14αρες. Μακαρι να συνεχιζει να τα βγαζει.. το Sport Bluresponse (14αρα) το ειχα οδηγησει πολυ παλια στο Almera εγω για αρκετα χλμ.. Κορυφη ειχα σοκαριστει.. Φιλος εβαλε σε Panda το FastResponse .. κορυφαια σχολια..