-
Οταν η αλήθεια πονάει, την αμφισβητούνε. Οταν τους βολεύει, είναι μοναδική...
-
@criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Οταν η αλήθεια πονάει, την αμφισβητούνε. Οταν τους βολεύει, είναι μοναδική...
Δεν ξέρω για ποιους λές, αλλά συμφωνώ! Κυρίως οι κάτοχοι Γαλλικών έχουν αυτή τη συμπεριφορά.
-
Παίζει καμία προσφορά black friday για καινούριο mini/supermini; Έχει πάρει τίποτα το μάτι σας;
-
@xenos said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Παίζει καμία προσφορά black friday για καινούριο mini/supermini; Έχει πάρει τίποτα το μάτι σας;
Πεζω΄παραδοσιακά βγάζει προσφορές BF. Υποθέτω και όλες τους ιδίου εισαγωγέα. Και το Μπιντ Δελφίνι εχει καλή τιμή, καλύτερη από προσφορά.
-
Ιδανικά hyundai/kia, ψαχνει μια φίλη.
-
@xenos said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ιδανικά hyundai/kia, ψαχνει μια φίλη.
Επίσημα δεν έχουν (δεν κάνει τέτοια ο Βασιλάκης!), αλλά δεν χάνει κάτι να ρωτήσει σε κάποια αντιπροσωπεία.
-
Την πέτυχα τυχαία στο youtube.
Χαχαχα...
Πόσα χρόνια έχουν περάσει.
Από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ. -
Ενδιαφέρον βιντεάκι για τις πωλήσεις 10/2024 στην Ευρώπη:
Y.Γ. Στo 2:37 το Renault 5 σχεδόν 2πλάσιες ταξινομήσεις από το δελφίνι
@criuser, όρμα στην αντεπίθεση! (αν και δεν είναι stellantis,αλλά
ο.κ.. είναι κι αυτό τρικολόρ..) -
Δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω αλλά είναι τόσο "Αφυπνισμένοι" που αφαίρεσαν τον ιαγουάρο από το σήμα κατατεθέν τους !
-
-
-
@ilias-a said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@piliourits said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ποιοτητα.
Γνωστος ο μαστορας απο το σιτροεν φορουμ ο κρουζερ θα τον ξερει .
-
Το Σάββατο το πρωί αφήσαμε μαμά και κόρη στο Mall για κάτι ψώνια και μετά ο μικρός ήθελε βόλτα να δούμε αυτοκίνητα (έχει αποκτήσει το μικρόβιο του μπαμπά), οπότε περιηγηθήκαμε στις κοντινές εκθέσεις.
Για την BYD τα έγραψα στο αντίστοιχο νήμα οπότε πάμε παρακάτω.
Πρώτη στάση στην Autoone όπου είχε το καινούργιο C3.
Από κοντά δείχνει πιο ωραίο απ' ότι στις φωτογραφίες αλλά γενικά η καινούργια σχεδιαστική άποψη της Citroen δε με ενθουσιάζει. Η προηγούμενη μου άρεσε περισσότερο.
Το εσωτερικό του "χαριτωμένο" θα έλεγα. Έχουν υιοθετήσει και το στυλ του iCockpit για να βλέπεις τα όργανα πάνω από το τιμόνι.
Δεν έχει κάποια αίσθηση πολυτέλειας αλλά όμως ούτε δείχνει φθηνό. Είναι ΟΚ.
Και με φυσικούς διακόπτες.
Γενικώς θα το έλεγα τίμιο για τα λεφτά του.
Εντάξει ξανά μπήκα και στο νέο 3008. Κάθε φορά όλο και κάτι παραπάνω επεξεργάζεσαι.
Έφαγα και μερικά λεπτά στα Mazda. Ωραία αυτοκίνητα και εξωτερικά και εσωτερικά. Με ποιότητα. Τα έχουμε ξαναπεί. Κρίμα που συνεχίζεται αυτή η μλκία με το φόρο πολυτελείας στην Ελλάδα.Επόμενη στάση Volvo.
Το ΕΧ30 όσο ωραίο μου φαίνεται εξωτερικά, τόσο "στεγνό" μου φαίνεται εσωτερικά. Δεν ξέρω με ποια άλλη λέξη να το περιγράψω. Δεν είναι απλά το λιτό Σκανδιναβικό στυλ που έχουν τα υπόλοιπα. Είναι άδειο ρε παιδί μου, στεγνό. Όλα φορτωμένα σε μία οθόνη. Κλάιν, δε μου αρέσει εμένα αυτό. Επίσης γελάει ο κόσμος με τα 318 λίτρα πορτ μπαγκάζ.Μετά δίπλα στην BMW. Όσο μπαίνω και ξανά μπαίνω στη Χ1, τόσο προβληματίζομαι για το σχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας. Δηλαδή ολόκληρη BMW αυτό μπόρεσαν να σκεφτούν; Πραγματικά τώρα. Επίσης δε ντράπηκαν να βάλουν και αυτό το άθλιο πορτάκι που όταν το ανοίξεις δε χωράει μέσα ούτε τραπουλόχαρτο;
Τέλος παίρνοντας το αυτοκίνητο για να πάμε πάλι προς το Mall, κάναμε και μία στάση στην Audi γιατί ήθελα να δω από κοντά το Q4 e tron το οποίο έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά.
Πράγματι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και η ποιότητα της Audi δείχνει να βρίσκεται στη θέση της παρόλο που τα σκληρά πλαστικά στα χαμηλά σημεία δείχνει να έχουν κατακλύσει όλους τους κατασκευαστές. Βέβαια εδώ δείχνουν να έχουν καλή ποιότητα και συναρμογή. Αφού το περιεργάστηκα αρκετά, αποφάσισα ότι θα μπορούσα να ζήσω με αυτό το αυτοκίνητο. Ο πωλητής μου είπε ότι στο ανανεωμένο μοντέλο υπάρχουν αναβαθμίσεις σε διάφορα σημεία και έχουν λυθεί και κάποια παιδικά θεματάκια. Βέβαια πωλητής είναι, τι θα μου έλεγε.Κι αφού τελείωσα με το Q4 e tron γυρνάω το βλέμα και βλέπω τον "έρωτα"...
Q6 e tron. Τι αυτοκινητάρα είναι αυτή;;;
Γιατί να είμαι φτωχός; Ή μάλλον για να μην είμαστε και αγνώμονες, γιατί να μην είμαι πλούσιος;
Απίστευτο το εργαλείο. Το λάτρεψα. Η ομορφιά και η ποιότητα ξεχειλίζει μέσα έξω.
Δώστε μου ένα Q6 e tron σας παρακαλώ και δεν θέλω κάτι άλλο.
Αυτά είναι αυτοκίνητα ρε σεις.
Απ' ότι κατάλαβα και το Q5 σε παρόμοιο στυλ θα βγει. Πω πω, σε καμιά PHEV έκδοση θα είναι αεροπλάνο.Ωραίο ήταν το όνειρο και πάμε σε επίλογο με δύο τελευταίες γενικές σκέψεις.
-
Σε όσα αυτοκίνητα και να μπήκα, τα οποία ήταν καινούργια μοντέλα, δεν βρήκα κάτι παραπάνω σε ποιότητα εσωτερικού από αυτή που έχει το λιοντάρι μου, το οποίο μπορεί να είναι facelift του 2021 αλλά ουσιαστικά είναι μοντέλο του 2016. Μη σας πω ότι σε μερικά βρήκα και ένα κλικ κάτω. Στο κανούργιο 3008 δηλαδή φαίνεται ότι κάποια σημεία είναι ένα κλικ κάτω. Αλλά και στις άλλες μάρκες δε βρήκα κάτι καλύτερο. Τι στο καλό, μιλάμε για πιο καινούργια μοντέλα όλα τους.
Το είχα συναστήσει και όταν είχε βγει το Golf 7 και είχα πάει να το δω και μου είχε φανεί πιο "τενεκεδένιο" από το 6άρι το δικό μου. -
Πως σκ@τ@ οδηγάνε οι 'Ελληνες;
Σε όλα, μα όλα όμως τα αυτοκίνητα που μπήκα, βρήκα τη θέση οδήγησης από τους προηγούμενους να είναι σε στυλ "σεζλονγκ στην παραλία", μακριά από τα πεντάλ και τέρμα επάνω.
Σε μερικά αναγάκστηκα να αλλάξω το κάθισμα απ' έξω από το αυτοκίνητο, γιατί ήταν αδύνατο να μπω και να κάτσω.
Και καλά το "ψηλά" να το καταλάβω γιατί κάποιοι/ες μπορεί να είναι κοντοί.
Αυτό όμως το "ξαπλωτό" και τα πόδια τεντωμένα για να φτάσουν τα πεντάλ;
Ήμαρτον ρε.
Ελπίζω αυτοί που δεν βολεύονται στο iCockpit και δε βλέπουν τα όργανα, να μην έχουν βάλει τη θέση έτσι και μετά να μας λένε ότι δεν είναι βολική υλοποίηση
-
-
Σπυράκια βγάλατε;
Κατά τα άλλα, αφού οι μισοί Έλληνες ειναι υπέρβαροι, δεν χωράνε στην σωστή θέση για το ύψος τους και ξαπλώνουν το κάθισμα.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Σπυράκια βγάλατε;
Λοιπόν, άκου για να τελειώνουμε.
Συνεχίζεις και κοροϊδεύεις ένα ποστ που έκανα και αφορούσε το παιδί μου.
Το έχεις πάρεις και το σέρνεις σε κάθε σου ανάρτηση σαν τεντζερέδι δεμένο σε σχοινάκι.
Βγάλε την τυρόπιτα που έχει κολλήσει στο μυαλό σου και σταματά να το αναφέρεις γιατι πλέον ούτε το δέχομαι, ούτε το ανέχομαι.
Τελείωνε. Βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς. -
Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο παιδί σου.
Τι είναι αυτό με το εννοιολογικό πλαίσιο μιας συζήτησης των σύγχρονων ελλήνων. Δεν καταλαβαίνουν το τι τους λες.Αναφέρομαι στο επιχείρημα σου όπου σύμφωνα με αυτο έκρινες ένα όχημα επειδή έχει κοινή καταγωγή με ένα τελείως άσχετο προϊόν χωρίς να εξετάζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα άλλο.
Ούτε καν να το δεις από κοντά.Ο απόλυτος προιοντικος ρατσισμός, εαν υπάρχει και τέτοιος όρος. Αν όχι τον κατοχυρώνω.
Και μάλιστα το έλεγες στα σοβαρά.
Σε κάθε περίπτωση εγω σε πειράζω και θυμώνεις. Σου έχουν πει ότι έχεις χιούμορ;
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο παιδί σου.
Τι είναι αυτό με το εννοιολογικό πλαίσιο μιας συζήτησης των σύγχρονων ελλήνων. Δεν καταλαβαίνουν το τι τους λες.Αναφέρομαι στο επιχείρημα σου όπου σύμφωνα με αυτο έκρινες ένα όχημα επειδή έχει κοινή καταγωγή με ένα τελείως άσχετο προϊόν χωρίς να εξετάζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα άλλο.
Ούτε καν να το δεις από κοντά.Ο απόλυτος προιοντικος ρατσισμός, εαν υπάρχει και τέτοιος όρος. Αν όχι τον κατοχυρώνω.
Και μάλιστα το έλεγες στα σοβαρά.
Σε κάθε περίπτωση εγω σε πειράζω και θυμώνεις. Σου έχουν πει ότι έχεις χιούμορ;
Εσένα σου έχουν πει ότι έχεις ?
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!