-
Το ξερω, μετα το 80% γεμιζε με 17,5 kw.
-
@jammamon said in MG (SAIC) forum:
Αν δεις πως λειτουργουν τα βοηθηματα οδηγησης στο mg θα προτιμουσες να μη τα ειχε
Γενικά για τα κινεζικά αμάξια έχω διαβάσει πολλές γκρίνιες για αυτό το θέμα. Μπινγκ - Μπονγκ συνέχεια και δεν θυμάται τι έχεις απενεργοποιήσει, όποτε κάθε φορά που μπαίνεις στο αμάξι ξανά μανα τα ίδια.
-
Αν δεις πως λειτουργουν τα βοηθηματα οδηγησης στο mg θα προτιμουσες να μη τα ειχε
Έχω δει αρκετά βίντεο και τα θεωρώ αρκετά τίμια! Για εμένα μόνο με Tesla είναι αισθητή η διαφορά και μπορούμε να μιλάμε για next level βοηθητικά συστήματα! Software είναι και θα το βελτιώσουν!
-
@dettol said in MG (SAIC) forum:
Γενικά για τα κινεζικά αμάξια έχω διαβάσει πολλές γκρίνιες για αυτό το θέμα. Μπινγκ - Μπονγκ συνέχεια και δεν θυμάται τι έχεις απενεργοποιήσει, όποτε κάθε φορά που μπαίνεις στο αμάξι ξανά μανα τα ίδια.
Αυτό θα ισχύει για όλα πια
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
Τρέχουν να προλάβουν το time to market και βγάζουν στην παραγωγή ημιτελή προϊόντα. Ειδικά όταν μιλάμε για software
! -
Εγώ πάντως προσαρμόζομαι. Και έχω ένα από τα δυσκολότερα σε μπιπ μπιπ.
Όλα θέμα συνήθειας είναι. Απλώς αυτό με το όριο ταχύτητας που θα έχουν όντως είναι too much
-
Απο οτι διαβαζω στο ξενο φορουμ της mg, οι αντιπροσωπειες δεν κανουν τα updates εκτος αν ο πελατης δηλωσει οτι υπαρχει σοβαρο θεμα.
Εννοειται οτι δεν υπαρχουν over the air και ουτε μπορεις μονος σου με φλασακι.
Για να ειμαστε ξηγημενοι: εμενα το αμαξι μου κανει γαντι και στα βασικα του ειναι αψογο. Απλα τα λεω για να εισαστε πληρως ενημεροι. -
Όχι ρε σύ. Τα ευρωπαϊκά δεν είναι έτσι.
-
Κατι αλλο παραξενο που παρατηρησα ειναι οτι ανεβηκαν οι τιμες στα ηλεκτρικα leasing. Πριν ενα μηνα η hertz ειχε το mg4 στα 300ε και τωρα πηγε 350ε. Δεν ξερω μηπως ειναι εποχιακο θεμα η κατι αλλο.
-
Όχι ρε σύ. Τα ευρωπαϊκά δεν είναι έτσι.
Καλά...περίμενε να δεις τι έχει να γίνει μετά τον Ιούλιο.
-
Εγώ πάντως προσαρμόζομαι. Και έχω ένα από τα δυσκολότερα σε μπιπ μπιπ.
Όλα θέμα συνήθειας είναι. Απλώς αυτό με το όριο ταχύτητας που θα έχουν όντως είναι too much
Ιδεοληψίες της ΕΕ.
Απο οτι διαβαζω στο ξενο φορουμ της mg, οι αντιπροσωπειες δεν κανουν τα updates εκτος αν ο πελατης δηλωσει οτι υπαρχει σοβαρο θεμα.
Για να ειμαστε ξηγημενοι: εμενα το αμαξι μου κανει γαντι και στα βασικα του ειναι αψογο. Απλα τα λεω για να εισαστε πληρως ενημεροι.Αυτό με τα update θέλει προσοχή. Με mails και πρήξιμο όλα λύνονται
-
@criuser said in MG (SAIC) forum:
Νομίζω ότι η εμτζί, είναι κοντά στον ένα χρόνο στην Ελλάδα.
Αρκετά λιγότερο, κάπου σκάρτους 8 μήνες.
-
Eγώ θα ξαναπώ ότι για ένα κινέζο νιούμπι, η 15η θέση στην αγορά μετά από σκάρτο χρόνο είναι εντυπωσιακή επίδοση. Και το MG3 θα της διευρύνει τη γκάμα, οπότε θα έχει κι άλλες φρέσκες πωλήσεις εκεί όπου δεν πούλαγε. Άρα θα βρεθεί ακόμη ψηλότερα.
-
Για να ειμαστε ξηγημενοι: εμενα το αμαξι μου κανει γαντι και στα βασικα του ειναι αψογο. Απλα τα λεω για να εισαστε πληρως ενημεροι.Το τρίξιμο στη μέση του ταμπλό στο κάνει; Το 170αρι έχεις;
https://www.youtube.com/watch?v=p1oQr3wqGV0&t=530s&ab_channel=BjørnNyland -
@dstou said in MG (SAIC) forum:
Eγώ θα ξαναπώ ότι για ένα κινέζο νιούμπι, η 15η θέση στην αγορά μετά από σκάρτο χρόνο είναι εντυπωσιακή επίδοση. Και το MG3 θα της διευρύνει τη γκάμα, οπότε θα έχει κι άλλες φρέσκες πωλήσεις εκεί όπου δεν πούλαγε. Άρα θα βρεθεί ακόμη ψηλότερα.
Παρισι που πηγα προσφατα εχει πολλες πωλησεις. Το ιδιο Αγγλια και Ισπανια. Ο κοσμος δεν αντεχει τις μεγαλες αυξησεις σε πολλα αυτοκινητα των παραδοσιακων ευρωπαιων κατασκευαστων. Δεν ειναι επισης τυχαια η επιτυχια της Ντατσια.
-
@wantone said in MG (SAIC) forum:
@dstou said in MG (SAIC) forum:
Παρισι που πηγα προσφατα εχει πολλες πωλησεις. Το ιδιο Αγγλια και Ισπανια. Ο κοσμος δεν αντεχει τις μεγαλες αυξησεις σε πολλα αυτοκινητα των παραδοσιακων ευρωπαιων κατασκευαστων. Δεν ειναι επισης τυχαια η επιτυχια της Ντατσια.
Και πλέον δρν υπάρχει και μεγάλη διάφορα σε ποιότητα και εξοπλισμό. Σε πολλές περιπτώσεις οι παραδοσιακή κατασκευαστές στα νέα μοντέλα (ηλεκτρικά & συμβατικά) έχουν ρίξει και την ποιότητα τους ενώ ταυτόχρονα αύξησαν τις τιμές. Οπότε υποψήφιος αγοραστής που δεν θαμπώνεται από το brand είναι λογικό να ψάχνει εναλλακτικές.
-
Ιδιαίτερα στην Ευρώπη που αλλάζουν στα 7-8 έτη τα αυτοκίνητα τους, το να έχουν και 7 έτη εγγύηση τους προσφέρει peace of mind
-
Ιδιαίτερα στην Ευρώπη που αλλάζουν στα 7-8 έτη τα αυτοκίνητα τους, το να έχουν και 7 έτη εγγύηση τους προσφέρει peace of mind
Σε χωρες με τοπικη παραγωγη αυτοκινητων αλλαζουν σε 3-4 χρονια για προφανεις λογους.
-
@wantone said in MG (SAIC) forum:
Σε χωρες με τοπικη παραγωγη αυτοκινητων αλλαζουν σε 3-4 χρονια για προφανεις λογους.
Yaris & Clio full hybrid 28-29κ ενώ το mg3 21-22κ και με μεγαλύτερο boot ώστε μια οικογένεια με ένα παιδί να βολευτεί!
-
Ξερει κανενας ποσα τελη κυλοφοριας θα εχει το MG3 μολις ερθει; Και τι σερβις χρειαζεται.
MG (SAIC) forum