-
@ civil357 και dstou: Μπράβο παίδες! Αυτό χρειαζόμαστε, αντικειμενικές αναλύσεις χωρίς λιβανιστήρια, ευχολόγια και οπαδισμούς.
Έτσι ακριβώς!! Να κλείσει το VAG...πόσο πιο απλά και αντικειμενικά να το πώ!?!
-
Είσαι ο φάρος της λογικής και της αντικειμενικότητας μέσα στο φόρουμ, αγόρι μου!
-
Είσαι ο φάρος της λογικής και της αντικειμενικότητας μέσα στο φόρουμ, αγόρι μου!
Πάντα...!! Για αυτό θα πάρω VAG με DSG.
-
Καλα το οτι έγινε ξεχωριστό θέμα με πιθανά μελλοντικά αυτοκινητα μια εταιρίας..... Και εξηγεί και δείχνει πολλά....
-
Σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεθάβω...
-
https://www.newsauto.gr/news/episimo-afto-ine-to-jeep-avenger/
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/electric-jeep/
Το Γιάρις κρος θα πάει για νανάκια....
-
@criuser said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Το Γιάρις κρος θα πάει για νανάκια....
Mε αυτό τον καημό θα είστε....!! αχαχα....φτιάχνεται και Γαλλία το Κρος, σφαίρα θα πάει, ειδικά όταν δείτε τις τιμές στα Στελάντις. Έγιναν πελάτες μας, πρέπει να έχουν λεφτά να μας πληρώνουν...!!
-
@civil357 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Η διαφορά του Γερμανικού γκρούπ από το Ιταλο-Γαλλικό είναι ότι έχει την οικονομική και μηχανολογική πολυτέλεια να μπορεί να προσφέρει αυτοκίνητα σε όλη την γκάμα των χρημάτων και να μπορεί να μεταμορφώνει κατά το δοκούν τη γκάμα της. Αυτό που ευχόμαστε εμείς ως Lancia Intergale ,στα γερμανικά μάτια προσφέρεται ήδη ως RS3 ή Golf R . Περιμένουμε να αναστηθεί η Lancia π.χ. και οι τύποι βγάζουν την cupra και την προικίζουν με τα κορυφαία σύνολα. Το 2008 και όλα τα παραπλήσια του , σήμερα, τελειώνουν στα 155 άλογα και αυτοί έχουν Τ- κάτι με τετρακίνηση και 300 άλογα. Αφήνουν τη σκοντα να βγάζει εκδόσεις rs και να αγωνίζεται , η citroen πρέπει να γίνει νεανική dacia, η σεατ έχει τη δυνατότητα να βγάλει καλύτερο golf κ.λπ. . Γενικά φαίνεται πλέον να μην φοβούνται τον κανιβαλισμό των προϊόντων τους , ενώ οι Γάλλοι μοιάζει να περιχαρακώνουν τις εταιρίες μην τυχόν και αλληλοκαλύπτονται.
Όλα αυτά ,μπορεί να μοιάζουν αδιάφορα στην ελληνική αγορά των max 1600αριών , αλλά κακά τα ψέμματα αν εξαιρέσεις alfa και μαζερατι , εκεί που τελειώνει η γκάμα της peugeot και της Ds , αρχίζουν τα μεσαία τιμολογιακά γερμανικά , αυτά τα οποία χτίζουν την όποια πριμιοσύνη , δίνουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από τα μικρότερα και γεμίζουν ταμεία για νέα μοντέλα.
Προσωπικά και εγώ θα προτιμούσα το γαλλο ιταλικό , αλλά θέλει πολύ δουλειά για να 'κλέψεις¨πανευρωπαϊκά το μεσαίο πορτοφόλι από τους Γερμανούς. Η αυτοκινητιστική κουλτούρα υπάρχει πάντως, υπομονή να δούμε τι θα μας δώσει όλο αυτό
Σωστό
-
@panormus772 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Προσωπικά το βρίσκω αρκετά όμορφο.
-
@mike07 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@panormus772 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Προσωπικά το βρίσκω αρκετά όμορφο.
Και εγώ το βρισκω όμορφο, αν βγει μονο ηλεκτρικό θα πάει απατο όμως !
-
Στην Ευρώπη θα βγει μόνο ηλεκτρικό. Στις άλλες περιοχές και θερμικό.
Εδώ όμως να ενημερώσω, ότι η Στελλάντις έχει ενημερώσει, ότι τα μικρά της αμάξια, βασικά μιλάει για το νέο C3, θα έχουν και μικρότερες μπαταρίες που θα βγάζουν αρκετά φτηνότερο το αυτοκίνητο.
Στόχος για το C3 θα είναι με την επιδότηση να είναι κάπου στα 20000, οπότε το Τζίπ στα 25-27000 με την επιδότηση, θα είναι αρκετά ελκυστικό.
-
Περιμένω το νέο c3 . Πρέπει να είναι πολύ ωραίο αν κρίνω από τη c4. Αν έχει και τα διπλά αμορτισέρ θα είναι πολύ καλό πακέτο
-
Δεν ξέρουμε.
Βγήκε αυτό για Νότια Αμερική και Ινδία, αλλά το ευρωπαϊκό θα είναι διαφορετικό αν και βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα.
-
Αν κερδίσει λίγα εκατοστά στα πόδια των πίσω επιβατών και του βάλουν υβριδικό μοτέρ με αισιν κιβώτιο και με αυτά τα αμορτισέρ......μυρίζομαι επιτυχία
-
Το είδες το νοτιοαμερικάνικο ?
Είναι κάπως ψηλωμένο...
-
-
-
Βλέπουμε το εσωτερικού του Βραζιλιάνικου νέου C3 και του Avenger, οπότε γνωρίζουμε τις βασικές γραμμές που θα έχουν τα επόμενα Β σουβ, σε διάφορες παραλλαγές.
-
Το μόνο Σιτροέν που λες είναι Σιτροέν και το χαίρεσαι έχω την αίσθηση είναι το c4 , τα άλλα είναι ακριβά και δεν με ενδιαφέρουν.
-
@lap said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Το μόνο Σιτροέν που λες είναι Σιτροέν και το χαίρεσαι έχω την αίσθηση είναι το c4 , τα άλλα είναι κυρίως δεν με ενδιαφέρουν.
Πως λέμε αττική σύνταξη...
Εδώ έχουμε τη νέα Λάπεια σύνταξη...
Υ.Γ. εννοείται σε πειράζω...
Μελλοντικά Β suv Stellantis