-
@georgemit said in DS4 2021:
Με κατι παραπανω ελέγχουν αν είναι και τα 2 πλαστικα στις ραγες της οροφης στην θέση τους.
Καλό
-
Οταν ερχεται αναβαθμιση τρεμει το φυλλοκάρδι τους .....
-
ρε κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει....
3 μηνες τωρα.... -
-
@anergos13 said in DS4 2021:
ρε κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει....
3 μηνες τωρα....Σαν τι ?
ποναει, δεν απαντω....
-
-
Με το όνομα που έχει ο τύπος...
-
Καλά, συγνώμη, αυτός ο άνεργος πήγε και έψαξε όλο το ίντερνετ για να βρει κάποιο κακό σχόλιο για το αυτοκίνητο, και μάλιστα με τραγική google translate; Απίστευτη εμπάθεια!
Πες μου ένα οποιοδήποτε μοντέλο και σου βρίσκω 3 αρνητικά σχόλια στο νερό..(αν δεν είχα ζωή...)
-
Καλά, συγνώμη, αυτός ο άνεργος πήγε και έψαξε όλο το ίντερνετ για να βρει κάποιο κακό σχόλιο για το αυτοκίνητο, και μάλιστα με τραγική google translate; Απίστευτη εμπάθεια!
Πες μου ένα οποιοδήποτε μοντέλο και σου βρίσκω 3 αρνητικά σχόλια στο νερό..(αν δεν είχα ζωή...)
Σε Γαλλικά φόρουμ, εκεί που έχει πουλήσει το αμάξι, υπάρχουν πολλές αναφορές για πολλά προβλήματα. Δεν είναι ένα και δύο τα παράπονα δυστυχώς.
-
Οταν εχεις απευθείας ενημερωση απο κατοχο , δεις το αυτοκινητο απο κοντα και διαβασεις τις αναφορες απο κατοχους στην ομαδα τους στο Fb και σε φορα στο net....ελα και μιλα ξανα....
Εγω αναφερω τα παραπανω στο νημα του αυτοκινητου....προς ενημερωση καθε επομενου...(αυτο ειναι το χρησιμο για καθε υποψηφιο που ψαχνει σε forum ξερεις...)
Εθιξα καποιον?
Μαλλον εσυ τραβας το ζορι ως φαινεται.. ( αν εχεις ζωη κανε κατι αλλο)..
-
@anergos13 said in DS4 2021:
Οταν εχεις απευθείας ενημερωση απο κατοχο , δεις το αυτοκινητο απο κοντα και διαβασεις τις αναφορες απο κατοχους στην ομαδα τους στο Fb και σε φορα στο net....ελα και μιλα ξανα....
Εγω αναφερω τα παραπανω στο νημα του αυτοκινητου....προς ενημερωση καθε επομενου...(αυτο ειναι το χρησιμο για καθε υποψηφιο που ψαχνει σε forum ξερεις...)
Εθιξα καποιον?
Μαλλον εσυ τραβας το ζορι ως φαινεται.. ( αν εχεις ζωη κανε κατι αλλο)..
Μία χαρά είναι η ζωή μου, η δικιά σου μου φαίνεται ότι καθορίζεται από τις επιλογές κάποιου άλλου για κάτι που δεν σε αφορά.
-
2 ανακλήσεις ως τωρα. Δεν σημαινει κάτι αλλα όσοι το εχουν και εμπίπτουν στις ημερομηνιες να δουν για τη διόρθωση.
-
{Mod}Παρακαλώ να ηρεμήσετε εκατέρωθεν. Δούβλη είσαι εριστικός και προσβλητικός, δεν ξέρεις εαν εχει να κάνει κάτι ή όχι.
-
Καλησπέρα
Λοιπόν
Έγινε το td στο πολυπόθητο 4....
Το εσωτερικό παρόλο που είναι πολύ όμορφο και πολύ ποιοτικό, High tech όπως του Golf mk8 πχ δεν το λες...του λείπουν οι μεγάλες οθόνες, ο Εσωτερικός φωτισμός που το βράδυ το Golfaki είναι αλλού, όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει .
Η οθόνη του οδηγού είναι μικρή δεν με ενθουσίασε. Ο Εσωτερικός φωτισμός ανύπαρκτος, ίσα στις πόρτες έχει και αυτό όχι γραμμή led.
Η τρικυλινδριλα είναι εκεί και το καταλαβαίνεις αμέσως παρόλο το εξαιρετικό κιβώτιο προσπαθεί να την κρύψει.
Λίγο θορυβώδες μου φάνηκε, για δύναμη και στήσιμο μου θύμισε το c4 cross ,αυτό είναι πιο μαλακό...δεν ξέρω πως θα τα πάει σε δρόμο με στροφές. Το στοιχείο του σίγουρα είναι τα ήρεμα ταξίδια με χαλαρές ταχύτητες.
Σίγουρα του λείπουν άλογα γιατί το αυτοκίνητο είναι βαρύ (1400kg) ,που αν το φορτώσεις κιόλας θα τα βρει μπαστούνια.
Νόμιζα ότι έβγαινε με τον 1,6 με τα 180 hp αλλά δυστυχώς καταργήθηκε και τον συνδυάζουν μόνο με το plug in οπότε η τιμή ξεφεύγει πολύ.
Εξωτερικό...
Θέλει δουλίτσα για να γίνει premium, όμορφο αλλά αρμοι και βάψιμο θέλουν λίγη περισσότερη προσοχή.
Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό αλλά ακριβό γιαυτα που προσφέρει.
Θα μου πείτε στα χρήματα του τίμιο.....μμμμ ίσως αν είχε ένα καλύτερο και δυνατότερο μοτέρ ναι, δεν είναι δυνατόν ένα 1,2 να το κοστολογουν σχεδόν 35000.
Συγνώμη αν σας κούρασα, καλό βράδυ -
Συγνώμη το pdi που πληρώνουμε κάτι 300 άρια αυτό είναι;
Αυτό στο video είναι ο έλεγχος στην γραμμή παραγωγής.
Το pdi είναι το σημείο που ελέγχεται το αυτοκίνητο στην Ελλάδα πριν πάει στην έκθεση για παράδοση.
Μην νομίζεις ότι επειδή είναι καινούργια είναι και αβαφτα....είναι να μην σου τύχει.....αν γίνει κάτι στην μεταφορά διορθώνεται (βάφεται) πριν παραδοθεί στον πελάτη. -
Καθόλου δε κουρασες τα ίδια είχα δει κ εγώ.
Όταν πρώτο ήρθε ήταν πιο κάτω σε τιμή, τώρα έχει ξεφύγει πολύ και αυτό.
Και όπως είπες ο 1.6 παπαλα. Οπότε μένει ο diesel.
Το 1.2 μοτερ ούτε καν το μετράω, κάνει πολύ φασαρία που δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία του αυτοκινήτου.
Το DS7 φαινόταν πιο προσεγμένο παντού...
-
Εχω μπεί μέσα 1-2 φορές για λίγο, δεν το έχω οδηγήσει.
Αλλά από πλευράς σχεδιασμού να συγκρίνουμε το γκόλφ με την μούρη και τις πίσω πλαϊνές κολώνες των 40 χρόνων, με την DS4, είναι ιεροσυλία...
Είναι σαν κάτι κατασκευαστές που φτιάχνουν την ίδια όψη 30-40 χρόνια, γιατί λέει πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές ποιοι είναι...
Προφανώς έχουν πελάτες και πουλάνε όπως πουλάει και το γκόλφ.
Αλλά οι περισσότεροι θέλουν να είναι στο 2022, όχι στο 1982.
Στο εσωτερικό επίσης ο σχεδιασμός της DS4 είναι ανώτερος του γκόλφ, γιατί εκεί παίζουν πακέτα που ανεβάζουν τις τιμές όταν τα βάζεις, αλλά σίγουρα και του γκόλφ το εσωτερικό είναι όμορφο και σύγχρονο.
Τώρα για αρμούς κλπ, είναι επίσης θέμα του τι ψάχνουν κάποιοι.
Κάποτε άκουγαν τον ήχο που έκλεινε η πόρτα και κλώτσαγαν τα λάστιχα.
Οι τιμές όμως έχουν ξεφύγει πολύ για όλα τα αυτοκίνητα και για μένα επιλογή απλής βενζίνης πρέπει να είναι κάτω από 20000, το ίδιο ισχύει και για τα ψευτουβριδικά με τα 48 βόλτ. Παραπάνω δεν αξίζει.
Τα ντίζελ και αυτά μέχρι τα 30000, γιατί πάντα θα έχουν αυτό το 1-2 λίτρα λιγότερη κατανάλωση.
Αφήστε που τώρα έπεσε η τιμή του ντίζελ, χωρίς να έχει επιδότηση και να μας την λέει ο Λαπ.
Επιστρέφοντας όμως στις τιμές, τα 30-35000 για απλά μοτέρ, είναι πολλά λεφτά όταν στα 40000 αρχίζουν τα plug-in με πολλά άλογα και ηλεκτρική λειτουργία χωρίς τους περιορισμούς των ηλεκτρικών.
Αν πάει κάποιος στα 35000 λοιπόν για μένα είτε κάνει το βήμα αν μπορεί, είτε να κοιτάξει λήζινγκ, όπου τα Plug-in λόγω προφανώς καλύτερης μεταπώλησης έχουν αναλογικά καλύτερο μίσθωμα.
-
Ε ναι να αγοράζεις 30-40Κ suv και να ζητάς κρατική επιδότηση στο λίτρο και οι άλλοι με τα παπάκια που βάζουν βενζίνη να σε κοιτούν να κλαίγεσαι, είναι σουρεαλιστικό.
Μη με μπριζωνεις πάλι καλά ηρέμησα.
Κατά τα άλλα στο golf μπορείς να προσθέσεις μόνο ότι σου αρέσει στον εξοπλισμό.
Το golf σε αυτήν την γενιά είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
-
Οντως ενδιαφέρον είναι
Και σύγχρονο
Αμα σε πριζώνω το ευχαριστιέμαι...
Σε θυμήθηκα χτες που έβαλα πετρέλαιο με 1,87 και η βενζίνη είχε 2,02...
Αναφώναξα τα 15 λεπτά που μας είχε πρήξει ο Λαπ...
-
DS4 2021