-
@gtsartsal said in Nissan Qashqai 2021:
Αν ενδιαφέρει η κατάναλωση ....
Έριξα μια γρήγορη ματιά στα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που παρέθεσες. Σε επαρχιακούς δρόμους και αυτοκινητόδρομους δεν φάνηκε ιδιαίτερη διαφορά στις καταναλώσεις. Σε αστικό κύκλο είναι γνωστό ότι τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ υπερτερούν.
-
Ακριβώς για αυτό το λόγο τα παρέθεσα.
Η διαφορά στη κατανάλωση υπέρ των υβριδικών μεγαλώνει οσο περισσότερα χλμ σε συνθήκες κίνησης κάνει κάποιος.
Επίσης, αν και αναφέρθηκε μεγάλη κατανάλωση στο qashqai, από τους χρήστες φαίνεται ότι έχει μικρότερη από tuschon και Sportage.
-
@panormus772 said in Nissan Qashqai 2021:
Τώρα σε αυτά που λέει ο iceman,ναι έχει κάποια θεματάκια (π.χ. ευθυγράμμιση πορτμπαγκάζ ~2mm χάνει σε ύψος στο δεξιό φανάρι σε όλα τα νέα QQ και σε μερικά στο εσωτερικό θέλει ένα ρέγουλο 1-2mm προς τ'αριστερά το ταμπλό γιατί βρίσκει στη δερματίνη της πόρτας του συνοδηγού αφήνοντας σημάδι).Αυτά ρυθμίζονται εύκολα,ολιγόλεπτα στην αντιπροσωπεία ή και ιδιωτικά.
Πριν διαβάσω αυτό το post, είχα πάει στη Nissan της περιοχής μου να δω τους χώρους του QQ και παρατήρησα αυτό με την πίσω πόρτα. Συγκεκριμένα παρατήρησα ότι δεν έρχεται πρόσωπο η πίσω πόρτα με το πλαίσιο της, από την δεξιά μεριά. Μου κακοφάνηκε πολύ. Βγαίνοντας από το μαγαζί είδα και το test drive που έχουν και το παρατήρησα και εκεί. Μετά διάβασα το post και λέω εντάξει δεν είμαι ψυχάκιας το έχουν δει κι αλλού.
Το άλλο με το ταμπλό δεν το είδα. Τώρα πρέπει να ξαναπάω.
Πάντως είναι απαράδεκτο.
-
To 1o ετήσιο service του QQ e-power, σύνολο (ανταλλακτικά+εργατικά) 173 ευρώ:
Επιβεβαιώθηκε κι από άλλα e-power,ότι οι πίσω αεραγωγοί στην έκδοση Premium (κανονικά δεν υφίστανται στον εξοπλισμό της στους άλλους κινητήρες), έχουν τοποθετηθεί κατά λάθος από το εργοστάσιο.
-
έχουν τοποθετηθεί κατά λάθος από το εργοστάσιο.
-
το φιλτρο OPA τι ειναι;
-
-
This post is deleted! -
To 1o ετήσιο service του QQ e-power, σύνολο (ανταλλακτικά+εργατικά) 173 ευρώ
Επιβεβαιώθηκε κι απ'όλα e-power,ότι οι πίσω αεραγωγοί στην έκδοση Premium (κανονικά δεν υφίστανται στον εξοπλισμό της στους άλλους κινητήρες), έχουν τοποθετηθεί κατά λάθος από το εργοστάσιο.
Χωρίς την πολύ καλή έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά, ο συνολικός λογαριασμός θα ξεπερνούσε το 200ρι.
Λογικό, εφόσον έβαλες 5 μονόλιτρα 0-20.
Ψιλοτσιμπιμένη και η τιμή του φίλτρου A/C (λογικά ενεργού άνθρακα). -
H έκπτωση δεν ήταν προσωπική,απλά έτυχε -από τα μέσα Νοεμβρίου νομίζω- να ισχύει:
-
Έχει οδηγήσει κάποιος το 1.3 x-tronic αρκετά για να δω καταναλώσεις σε συνθήκες πόλης και μεικτό κύκλο; Από youtube και αρθρογραφία βλέπω και 7 και 10 λίτρα/100km στην πόλη ενώ σε μεικτό στα 7,5 περίπου οπότε δεν βγάζω άκρη τί ισχύει. Σε td που δοκίμασα ήταν γύρω στο 8 περίπου αλλά η απόσταση ήταν πολύ μικρή για να βγεί συμπέρασμα.
Το x-tronic μου φάνηκε μια χαρά, αθόρυβο και γρήγορο, τι δεν αρέσει σε αυτό; -
Αυτό που του καταλογιζουν είναι ότι πίνει και ότι λόγω ρύπων έχει πέσει πολύ φιμωμα...
-
@tkin73 said in Nissan Qashqai 2021:
Αυτό που του καταλογιζουν είναι ότι πίνει και ότι λόγω ρύπων έχει πέσει πολύ φιμωμα...
Αν δεις σε autogefuehl, what car, 1001cars, Φαμπιάτου κλπ. δεν υπάρχει καμία σύγκλιση, οπότε κάποιος που έχει το συγκεκριμένο θα είχε νόημα να μας πει προς τα που βρίσκεται η κατανάλωσή του. Κυρίως από περιέργεια μάλλον θα το οδηγήσω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία αρκετά χλμ σε διάφορες συνθήκες γιατί μου κάνει εντύπωση...
-
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους!
Qashqai X-Tronic N-Connecta 4WD Metallic.
Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου, στο οποίο με τα συν/πλην η τιμή του διαμορφώθηκε στις 36000€ στρογγυλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζετε, είναι αν αξίζει η 3ετής επέκταση εγγύησης.
-
@nasosto said in Nissan Qashqai 2021:
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους!
Qashqai X-Tronic N-Connecta 4WD Metallic.
Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου, στο οποίο με τα συν/πλην η τιμή του διαμορφώθηκε στις 36000€ στρογγυλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζετε, είναι αν αξίζει η 3ετής επέκταση εγγύησης.
Καλοταξιδο!!! Ωραία επιλογή.
Τι καλύπτει?
Εγώ λογικά θα τι έβαζα μέσα. Πας στα 6 χρόνια μετά σωστά? -
Αρκεί να αλλάζει και η χιλιομετρική κάλυψη…
-
Καλοτάξιδο και πάντα με ασφάλεια.
-
Καλοτάξιδο! Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να κάνεις! Ποια επέκταση εγγύησης σου δίνουν; Αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα να πάρεις αυτήν και με επέκταση των χιλιομέτρων, αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα μόνο η επέκταση ετών σε καλύπτει. Όπως και να έχει αξίζει σαν έξτρα.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με υγεία!
Έτσι κι εγώ πέρσι δώρο εορτών, το είχα κλείσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το παρέλαβα παραμονή των Φώτων.Όσον αφορά την εγγύηση, μπορείς να την επεκτείνεις και μετά την αγορά, όσο είσαι μέσα στην πρώτη 3ετή εγγύηση:
https://www.nissan.gr/mynissan/nissan-warranty/warranty-extensions.html
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο. Ξεφεύγει κατα πολύ από τον συρμό. Μπράβο για αυτή την επιλογή.
Nissan Qashqai 2021