-
This post is deleted! -
@stavtsim said in Honda Civic:
Υπάρχει όμως και η ποιότητα κύλισης το ξεκούραστο ταξίδι η ηχομόνωση το τιμόνι η ανάρτηση τα φρένα η άνεση και οι ευκολίες του εσωτερικού η εμφάνιση
Πέραν του εσωτερικού που ανέκαθεν ήταν μπροστά τα Γερμανικά αμάξια πιστεύω κ στα υπόλοιπα πλέον δεν έχει να ζηλέψει κάτι το civic, ιδικά στα φρένα το ξεκούραστο ταξίδι τιμόνι κ την άνεση αφου ηταν πολυ καλά κ στο προηγούμενο civic..Ηχομόνωση κ ευκολίες πρέπει να τα οδηγησεις κ να τα δεις συγκριτικά κ τα δύο δπο μέσα..
Σε ηχομόνωση τα Χόντα μέχρι την προηγούμενη γενιά ήταν πολύ μέτρια όχι με τα πριμιουμ ούτε με τα απλά μοντέλα δεν συγκρίνονται. Τώρα αν αυτό το σιβικ έκανε τέτοια άλματα θα το δούμε...
-
CR-V και νέο HR-V είναι τρομερά προσεγμένα, οπότε γιατί όχι;
-
-
@tkin73 said in Honda Civic:
@stavtsim said in Honda Civic:
Υπάρχει όμως και η ποιότητα κύλισης το ξεκούραστο ταξίδι η ηχομόνωση το τιμόνι η ανάρτηση τα φρένα η άνεση και οι ευκολίες του εσωτερικού η εμφάνιση
Πέραν του εσωτερικού που ανέκαθεν ήταν μπροστά τα Γερμανικά αμάξια πιστεύω κ στα υπόλοιπα πλέον δεν έχει να ζηλέψει κάτι το civic, ιδικά στα φρένα το ξεκούραστο ταξίδι τιμόνι κ την άνεση αφου ηταν πολυ καλά κ στο προηγούμενο civic..Ηχομόνωση κ ευκολίες πρέπει να τα οδηγησεις κ να τα δεις συγκριτικά κ τα δύο δπο μέσα..
Σε ηχομόνωση τα Χόντα μέχρι την προηγούμενη γενιά ήταν πολύ μέτρια όχι με τα πριμιουμ ούτε με τα απλά μοντέλα δεν συγκρίνονται. Τώρα αν αυτό το σιβικ έκανε τέτοια άλματα θα το δούμε...
Σε ηχομονωση η 9η γενιά ήταν λίγο καλύτερη ίσως και σε διάκοσμο. Εκεί που η 10η ξεφεύγει είναι σε αίσθηση στο δρόμο και τιμονι. Εννοείται και μοτέρ.
-
Τι κρίμα αυτή η μάρκα να πουλάει μία ντουζίνα σε κάθε μοντέλο... πραγματικά μεγάλο κρίμα..
-
Αυτό πρέπει να είναι το test drive του emobility:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325058639-honda-civic
Ωραίο!
-
Αρχίζω να πιστεύω ότι με τον εξοπλισμό που βλέπω στην αγγελία, είναι μια ακριβή μεν αλλά αποδεκτή τιμή.
Τα έχει όλα. Σε bmw για να πάρεις diesel αυτόματο για να έχεις παρόμοιο κόστος μετακίνησης, με ίδιο εξοπλισμό ίσως κοστίζει 10.000 ευρώ παραπάνω.
Το honda βλέπω έχει δερμάτινα καθίσματα, ηλεκτρικά καθίσματα, πανοραμική ηλιοροφή και πόσα άλλα. Άσε που μεσα στην πόλη θα κινείται αθόρυβα και όχι με το κροτάλισμα ενός Diesel.Και πέρα από την πίσω κίνηση της bmw, έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη στα συστήματα ασφαλείας της honda
-
Πολύ ωραίο είναι τελικά!!!
Βάζει υποψηφιότητα για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο συνταξιοδότησης... όταν με το καλό πάρουμε το εφάπαξ...
-
-
Ο Watson νομίζω ότι έχει μετρήσει όλα τα Honda hybrid με πολύ καλύτερους χρόνους 0-100 από τους εργοστασιακούς πάντως.
-
@antonakis said in Honda Civic:
Ο Watson νομίζω ότι έχει μετρήσει όλα τα Honda hybrid με πολύ καλύτερους χρόνους 0-100 από τους εργοστασιακούς πάντως.
Μην ξεχνάς οτι αναφέρεται στα 0-60 μίλια (96,6km/h).
-
@npapanik said in Honda Civic:
Ναι αλλά πάλι συγκρίνει εργοστασιακό 0-60 με δικό του. Δεν έχει σχέση.
-
@npapanik said in Honda Civic:
Ναι αλλά πάλι συγκρίνει εργοστασιακό 0-60 με δικό του. Δεν έχει σχέση.
Ναι όντως έχεις δίκιο. Το ίδιο συμβαίνει και με το Swift μου: το 0-100 του εργοστασίου είναι αργότερο απο αυτό που μπορείς να πετύχεις. Δεν ξέρω μήπως αυτό έχει σχέση με το κόστος ασφάλισης στην Αγγλία που εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες (επικινδυνότητα κλπ).
-
@sabas_thess said in Honda Civic:
Σταμάτησα να διαβάζω στο "2λιτρο"...
Εγώ σταμάτησα στο « το νέο Civic διαθέτει μια κομψή και σπορ σιλουέτα»
-
-
https://m.youtube.com/watch?v=1hh4WE4Yveo
Διάφορες επιταχύνσεις και ρεπριζ.
-
Αυτό που μετράνε επιδόσεις με το ταχύμετρο του αυτοκινήτου, πραγματικά μπούνια ανάμεσα στα μάτια θέλω να τους ρίξω!!!
-
-
Βλέπω τα reviews και τις συζητήσεις για το Corolla Cross (φυσικά άλλη κατηγορία αυτοκινήτου), και μετά μπαίνω και βλέπω τα νέα Honda και ηρεμώ!
Πόσο θα έκανε ένα Corolla Cross σε αυτήν την ποιότητα - έστω που έχουμε δει στις οθόνες μας; Θα ξεκινούσαν από 38-39.000;
Honda Civic