-
@super-t said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
@fanis75 said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
.... Να βγάλει π.χ ένα μοτέρ αποκλειστικά για την Άλφα.
Good luck, have fun.
Είναι μάλλον σχεδόν αδύνατον το 2024.Αυτά τα κάνει η Alfa Romeo της Ιαπωνίας, η Mazda!
-
Το εσωτερικό σχέδιο των πίσω φώτων του Scross μοιάζει ξεκάθαρα με του 2008,δεν έχει σχέση με της Milano.
Aν μάλιστα στο Scross όλο το πίσω φωτιστικό σώμα δεν είχε αυτό το παχύ "νύχι" να γυρνά προς τα κάτω στο τελείωμά του,τότε θα έλεγα πως τα πίσω φώτα είναι κοπυ-παστε το 2008...
-
Τώρα ζαλιστικά και εγώ!!!
-
@gatoz said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
@lap said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
@red_monster said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Εντωμεταξυ η diesel μίτο φίλου χειρότερη στις λακούβες και από swift και πολύ θορυβώδες.
Με πήγε βόλτες κάποιες φορς....πφφφφ σιγά το αυτοκινητο τεσπα
Έκανε έναν ήχο σαν να κατι να ήταν κούφιο πίσω από το ταμπλό. Μου θύμισε παρα πολύ όχι μόνο το αντίστοιχο punto αλλά το παλιοτερο που οδηγούσα καποτε.
Το ήθελε η γυναίκα του, αλλά τελικά δεν την βόλεψε και του έλαχε σε αυτόν....
What ?
Χειρότερη στις λακούβες και στην ηχομόνωση απο το μακράν χειρότερο της κατηγορίας swift ?
ΉμαρτονΤο μιτο είχε αισχρό χώρο φόρτωσης, τιμόνι που δεν έκοβε και πολύ κακοσχεδιασμενους εμπρόσθιους προβόλους. Κατα τα αλλά ήταν απο τα απολαυστικότερα της κατηγορίας της πλην Κούπερ που ήταν σε άλλη λίγκα
Και όμως.....
Έτσι είναι. Σκατα ήταν ...απλά το λέω με τρόπο. Παρόμοια άποψη είχε και ο οδηγός της...αλλά με το ζόρι την είχε.
η αληθεια ειναι πως η μιτο μετα απο 10-20k km χαλαρωνε καθε βιδα και κολληση της και κουνιωταν σαν χορευτρια μπαλλετου
Η δικιά μου 155αρα με τα 4πιστονα 17αρες και ηλιοροφή στα 135 k km όταν επωληθει δεν είχε κάποιο τριγμο. Οι δε βλάβες ήταν ησσονος σημασίας (μπουτόν πορτπαγκαζ, κολόνα τιμονιού που έφτιαξε με λίγο σπρέι επαφών, κάψιμο μοκέτας απο απουσίας μόνωσης στην οδευσης της εξάτμισης κλπ)
-
@teo-mak said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Πολύ φλύαρη σχεδίαση .
Θυμίζει τα καγκουρικα μηχανάκια της agustaΠιπέρι
-
Μισό!!!
Οι κινητηρες είναι καλοί!!! Τουλάχιστον όσο είναι καινούργιοι !Το πάτωμα είναι πολύ ακαμπτο! Κλασικά η psa κόντραρε σε στρεπτική ακαμψία την vw !
Από εκεί και περα σε αναρτήσεις, συνδέσεις αυτών, συνενπλοκ, χαρτογράφηση τιμονιού, κιβωτίου, φρένα κτλ είναι θέμα της Alfa Romeo!
Μην γράφεις ότι χαζομάρα αναπαράγουν οι αμόρφωτοι φελλοι τοθ ειδικού τύπου
-
A ρε Ιταλοί... ούτε αγγλικά δε ξέρουν.
-
Μισό!!!
Οι κινητηρες είναι καλοί!!! Τουλάχιστον όσο είναι καινούργιοι !Το πάτωμα είναι πολύ ακαμπτο! Κλασικά η psa κόντραρε σε στρεπτική ακαμψία την vw !
Από εκεί και περα σε αναρτήσεις, συνδέσεις αυτών, συνενπλοκ, χαρτογράφηση τιμονιού, κιβωτίου, φρένα κτλ είναι θέμα της Alfa Romeo!
Εσύ πως ξέρεις ότι δεν ισχύει, εγώ ξέρω ότι ισχύει!
-
Μισό!!!
Εγώ ξέρω στατική και δυναμική. Αν ήξερες και εσυ θα καταλαβαίνεις Γιαιτ είναι τόσο πίπα αυτό που λένε !
-
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά!!!
Μην επιμένεις!
Ξέρω τι σου λέω!
Η psa έχει και βλέπει ως ανταγωνιστή στην συνδεσμολογία αμαξώματος την vw!
-
Μισό!!!
Εγώ ξέρω στατική και δυναμική. Αν ήξερες και εσυ θα καταλαβαίνεις Γιαιτ είναι τόσο πίπα αυτό που λένε !
το ιδιο αμαξι ειναι με τα αλλα της εταιρειας οποτε την ιδια ακαμψια εχει.
-
Αφησα εσκεμμένα να πέσουν τα σχόλια, φίλων, χέιτερς, ατόμων που με τις αγορές τους, έχουν περάσει πειθαρχικό από το Ινστιτούτο Αισθητικής και διάφορων άλλων, ώστε να καταλαγιάσει το πρώτο θάμπωμα.
Η ουσία είναι ότι το αμάξι είναι όμορφο. Δείχνει από μακριά Αλφα και έτσι πετυχαίνει τον στόχο του ομίλου, να έχει διαφοροποίηση στις μάρκες σε θέματα μεγέθους, αισθητικής, τιμών, 4κίνησης, πολυτέλειας, στησίματος, χώρων και οτιδήποτε άλλο τραβήξει τον κόσμο να αγοράσει, απορρίπτοντας άλλες επιλογές.
Ετσι λοιπόν η Αλφα θα έχει τα χαρακτηριστικά της, τα βλέπουμε στην εξωτερική σχεδίαση, αλλά και στην εσωτερική που άλλαξη η θέση της οθόνης και έτσι σε αυτό το μέγεθος έχουμε σε κροσόβερ τις Μιλάνο, Αβέντζερ, ΝτιΕς3 και Μόκκα, σε χάτς το Υψιλον, το Κόρσα και το 208, ενώ σε Σούβ το νέο 3 και το νέο Πάντα, ενώ το υπάρχον ως Παντίνα θα παίζει σε πιο χαμηλό μήκος από τα 4 μ.
Στην μακριά έκδοση της Β κατηγορίας θα έχουμε το 2008, το νέο 3 Αιρκρος, το νέο Φροντέρα και το νέο Μούλτιπλα.
14 μοντέλα που καλύπτουν όλη την αγορά, το καθένα με τον χαρακτήρα του, ή την εθνικότητα του, ειδικά στο θέμα των Οπελ Βόξωλ, που αυτό μετράει στις δύο χώρες που φτιάχνονται.
Για μένα αυτή που κινδυνεύει σαν επιλογή και πρέπει να το δουν πως θα έχουν ένα ήπιο κλείσιμο, είναι η Ντι Ες, που μάλλον θα πρέπει πάλι να ενσωματωθεί στην Σιτροέν και να βγάζει μόνο ειδικές εκδόσεις.
Τώρα ως προς τους αντιπάλους της Μιλάνο, νομίζω ότι το LBX και το Μίνι είναι τα πρώτα. Ισως και το Q2.
Από την άλλη όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό ότι ο Ρεμούνδος θα φτιάχνει πλέον και Αλφα Ρομέο....
Εκ του τμήματος Μάρκετινγκ...
-
Θ βγει νέο multipla???
-
Θα είναι το ίδιο με το νέο 3 Αιρκρος και το νέο Φροντέρα.
Η Στελλάντις δεν ξεχνάει την πολυμορφική ιστορία που είχαν η Σιτροέν και η Φίατ και έτσι το αμάξι στα 4,35 μήκος που θα έχει θα έχει μεταξόνιο 2,67 και δυνατότητα για 7 θέσεις.
Κάπως έτσι θα είναι...
-
Πφφφ χάρηκα και εγώ τεσπα!
-
Ωραίο αυτοκίνητο! Και (κακά τα ψέματα) σε μια περιοχή τιμών πιο "εύπεπτη" πλέον για Alfa Romeo (28Κ-35Κ).
Μου αρέσει και η εσωτερική σχεδίαση και κυρίως η ενσωμάτωση του infotainment στο ταμπλό, αυτές τις οθόνες που ξεπροβάλλουν μέσα στην μέση σαν ξέμπαρκα λάπτοπ από το πουθενά, τις απεχθάνομαι.
-
@civil357 said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Υπήρξε μίνι , τουλάχιστον στις δύο τελευταίες του γενιές με αποκλειστικές λύσεις;
Κοινά ακριβώς στοιχεία με τις 1 και Χ1-Χ2 , δεν είχε από όταν η bmw εγκατέλειψε την πίσω κίνηση σε αυτές τις κατηγορίες; Εξαιρώ τα Cooper S και λοιπά καθώς δε γνωρίζω κιόλας.όχι, για την αρχή μιλάω. Έφτιαξαν ένα αμάξι κάτω από 4 μέτρα με τεχνολογία αναρτήσεων από 3άρα και πάνω, με αλουμινένα ψαλίδια και πολλαπλούς πίσω όταν οι ανταγωνισμός έβαζε εημιάκαμπτο και σε πολύ μεγαλύτερα αμάξια. Μετά, απλά οι μικρές BMW εγιναν Μίνι (και όχι το ανάποδο) για οικονομία. Αλλά θέλω να πω ότι η bmw δεν έφτιαξε το μίνι με τεχνολογία 40 χρόνια πίσω αλλά με την ίδια τεχνολογία που έβαζε και στις bmw, δεν αρκέστηκε απλά στην σχεδίαση (θα πούλαγε και μόνο λόγω σεχδίου).
-
Για να λέμε και κανένα τεχνικό στοιχείο,σε ιταλικό βιντεάκι είπαν πως το steering ratio είναι 14,6. Πολύ καλό για την κατηγορία της, αφού λένε πως η Giulia έχει 12.
Eπίσης στην 4κινητη υβριδική, λένε πως μέχρι 30km/h μόνο ηλεκτρικά,έως 90km/h αποφασίζει ηλεκτρονικά ανάλογα των συνθηκών που θα δώσει την κίνηση,από 90km/h και πάνω μόνο μπροστινή κίνηση.
Η Veloce EV με τα 240 hp,θα έχει και μηχανικό διαφορικό Torsen.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
@civil357 said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Υπήρξε μίνι , τουλάχιστον στις δύο τελευταίες του γενιές με αποκλειστικές λύσεις;
Κοινά ακριβώς στοιχεία με τις 1 και Χ1-Χ2 , δεν είχε από όταν η bmw εγκατέλειψε την πίσω κίνηση σε αυτές τις κατηγορίες; Εξαιρώ τα Cooper S και λοιπά καθώς δε γνωρίζω κιόλας.όχι, για την αρχή μιλάω. Έφτιαξαν ένα αμάξι κάτω από 4 μέτρα με τεχνολογία αναρτήσεων από 3άρα και πάνω, με αλουμινένα ψαλίδια και πολλαπλούς πίσω όταν οι ανταγωνισμός έβαζε εημιάκαμπτο και σε πολύ μεγαλύτερα αμάξια. Μετά, απλά οι μικρές BMW εγιναν Μίνι (και όχι το ανάποδο) για οικονομία. Αλλά θέλω να πω ότι η bmw δεν έφτιαξε το μίνι με τεχνολογία 40 χρόνια πίσω αλλά με την ίδια τεχνολογία που έβαζε και στις bmw, δεν αρκέστηκε απλά στην σχεδίαση (θα πούλαγε και μόνο λόγω σεχδίου).
Και την ίδια αναξιοπιστία που είχε και στις μπεμβέ...
Ευτυχώς ενός του το έκλεψαν και σταμάτησε να πληρώνει ζημιές...
-
@criuser said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Θα είναι το ίδιο με το νέο 3 Αιρκρος και το νέο Φροντέρα.
Η Στελλάντις δεν ξεχνάει την πολυμορφική ιστορία που είχαν η Σιτροέν και η Φίατ και έτσι το αμάξι στα 4,35 μήκος που θα έχει θα έχει μεταξόνιο 2,67 και δυνατότητα για 7 θέσεις.
Κάπως έτσι θα είναι...
Τι σχέση έχει αυτή η τζενερικ παπαρια με τα ορίτζιναλ μουλτιπλα μόνο ένας χαρτογιακας του μάρκετινγκ μπορεί να ξέρει
Alfa Romeo Junior (B-SUV)