-
30100 με το μπλε έχει το 1.5 style και δεν έχει ούτε line assist και εννοείται acc που έχει βασικό το τιγκουαν. Όσο για παλαιότητα μοντέλου και τα δύο στο fl βρίσκονται με παρόμοια χρόνια στην πλάτη τους.
-
@sabas_thess said in Νεο Hyundai Tucson :
Το Karoq στο f/l MY2022 έφερε την Style πολύ τίμια εξοπλισμένη. Να ρίξει μια ματιά ο φίλος δεν είναι κακό. Γύρω στα 30κ που το θέλει δεν θα του λείψει κάτι στο Karoq Style εκτός αν έχει θέματα εμπιστοσύνης με τον VAG. Το Tiguan στην life έχει ελλείψεις θέλει διαμόρφωση αλλά το χειρότερο κατ' εμέ είναι πως πλέον δείχνει τα χρονακια της. Φυσικά και το Karoq είναι ένα όχημα χωρίς προσωπικότητα το οποίο για να το επιλέξεις πρέπει να το δεις σαν οικογενειακό εργαλείο.
Το Tuscon πλέον δεν μπορεί ο φίλος να το πάρει και 180ps και distinctive καθώς καβάλησε τα 32κ. Βέβαια ο 150ps από παντού προκύπτει ως αρκετά τίμιος για τον χαρακτήρα και τον όγκο του οχήματος. Η προσωπική μου πρόταση προς τον φίλο είναι να δει/οδηγήσει Karoq Style manual 1.5T και Tuscon 150ps manual ότι εξοπλιστικό επίπεδο σηκώνει η τσέπη του. Κοινά δυνατά σημεία, κοινές αδυναμίες αμφότερα. Ότι του αρέσει οδηγικά περισσότερο να πάρει. Το Tiguan για πολλούς λόγους ας το αφήσει εκτός.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Περισσότερο κοιτάω το tuscon 1.6 180 manual premium που μαζι με το χρωμα παει 29.840.
-
Α οκ για κάποιο λόγο (προφανώς λάθος) νόμιζα ότι το ήθελες μόνο Distinctive. Αφού βγαίνει τόσα λεφτά μην κοιτάς καν τα γερμανικά και πάνε για τα 180ps
-
Α οκ για κάποιο λόγο (προφανώς λάθος) νόμιζα ότι το ήθελες μόνο Distinctive. Αφού βγαίνει τόσα λεφτά μην κοιτάς καν τα γερμανικά και πάνε για τα 180ps
Εκει καταλήγω . Απο την νεα χρονιά θα ψαξω αντιπροσωπία στην Αττική . Σκέφτομαι να δώσω 8.000 προκαταβολή και το υπόλοιπο χρηματοδότηση.
-
Θέλω λίγο @gatoz στο νήμα του Tucson, κάθησα και διάβασα 320 σελίδες από το topic του 3008 για να απολαύσω γραφή, αφήστε που έμαθα μέχρι και πόσα νανομετρ ανοχή έχει το κάθε γρανάζι του 3008 των 300 ΗΡ
-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
Θέλω λίγο @gatoz στο νήμα του Tucson, κάθησα και διάβασα 320 σελίδες από το topic του 3008 για να απολαύσω γραφή, αφήστε που έμαθα μέχρι και πόσα νανομετρ ανοχή έχει το κάθε γρανάζι του 3008 των 300 ΗΡ
να μαγαρισω δηλαδη?
-
@gatoz said in Νεο Hyundai Tucson :
να μαγαρισω δηλαδη?
Μετά χαράς! Να μακαρισω, διάβασα αρχικά
-
@gatoz said in Νεο Hyundai Tucson :
να μαγαρισω δηλαδη?
Μετά χαράς! Να μακαρισω, διάβασα αρχικά
για τους νεότερους στο forum... αν θέλετε να δείτε αν κάποιος είναι έτοιμος να πάρει επάρκεια (προφισιενσι) στην ελληνική γλώσσα, δώστε του να μεταφράσει από ελληνικά σε... ελληνικά το post όπου ο @gatoz περιγράφει την κατάβαση από κάτι βουνά με το 3008 !
-
Εγώ πάντως διαβάζοντας τον γάτο έδωσα προφορικά στα ιαπωνικά και κέρδισα και σούσι λογω καλης βαθμολογίας.
Α ρε γάτο, μονολογούσα όταν με ρωτούσαν.Ε ....αριγκατο το ακούν αυτοί, και σε βαθμολογούν με δέκα με σουσιτονο
-
@lap said in Νεο Hyundai Tucson :
Εγώ πάντως διαβάζοντας τον γάτο έδωσα προφορικά στα ιαπωνικά και κέρδισα και σούσι λογω καλης βαθμολογίας.
Α ρε γάτο, μονολογούσα όταν με ρωτούσαν.Ε ....αριγκατο το ακούν αυτοί, και σε βαθμολογούν με δέκα με σουσιτονο
Styxx, mr robotto
-
Listening με αφήγηση γάτου : αξία ανεκτίμητη, θα κοβόταν και ο Μπαμπινιώτης
-
@alexkon said in Νεο Hyundai Tucson :
Εκει καταλήγω . Απο την νεα χρονιά θα ψαξω αντιπροσωπία στην Αττική . Σκέφτομαι να δώσω 8.000 προκαταβολή και το υπόλοιπο χρηματοδότηση.
Αν σκέφτεσαι για τη νέα χρονιά, υπολόγιζε ότι είναι πολύ πιθανό να αλλάξει εκ νέου ο τιμοκατάλογος μέχρι τότε, και όχι υπέρ σου.
Κατά τ'αλλα το ίδιο ακριβώς πήρα κι εγώ πριν δύο μήνες και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Θα νιώσεις οτι τα χρήματα σου έπιασαν τόπο. -
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
Παγκράτι-νέα στυρα Ευβοίας. Οδικώς με κλίμα σε όλο το ταξίδι, normal mode, 2 άτομα με φουλ πορτ μπαγκαζ. 7λτ/100 σε 2 ωρες.
Ότι και να λεμε για το αυτοκίνητο είναι λίγο.
Αν υπάρχει αυτοκίνητο που το κάνει πιο γρήγορα ή πιο οικονομικά. Καλώς υπάρχει.
Οι υπόλοιποι που το έχετε, απλά απολαύστε το.
Καλές διακοπές!
Και μετά από μια βδομάδα σε λαγκάδια, παραλίες, χωματόδρομους κτλ. Επιστροφή Αθήνα και πάλι οδικώς, πάλι με τις ίδιες συνθήκες και πάλι 7λτ/100.
Υπήρξε βέβαια μια περίπτωση(μεγάλη κλίση αναφοράς με πέτρες λάσπη και νερό) που θα χρειαζόμουν 4κίνηση για να βγω πιο εύκολα από τη κατάσταση, αλλά όλα καλά.
-
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
30100 με το μπλε έχει το 1.5 style και δεν έχει ούτε line assist και εννοείται acc που έχει βασικό το τιγκουαν. Όσο για παλαιότητα μοντέλου και τα δύο στο fl βρίσκονται με παρόμοια χρόνια στην πλάτη τους.
Και stallaρει, κιόλας άμα λάχει.
-
Test Drive Hyundai Tucson full Hybrid 230 συνδιαστικα αλογα. Σε συθηκες πολης στην Κηφισιας, δυστηχως με τον πωλητη. Δεν καταλαβαινεις πολλα πραγματα οταν σου μπαστακωνεται και ο πωλητης μαζι και σε παει μια προκαθορισμενη βολτα 15 λεπτων, και η Hyundai λεει το εχει σαν προυποθεση
Ford , BMW, Toyota, μαρκες πολυ πιο premium (διαχρονικα) απο Hyundai μου εδωσαν αυτοκινητο να το οδηγησω μονος μου και φυσικα το ευχαριστηθηκα. Γενικως οι πωλητες της Hyundai την εχουν δει λιγο και αν γνωριζετε αντιπροσωπεια με καλους πωλητες παρακαλω να μας ενημερωσετε.
Οσο για το τεστ το αμαξι ειχε 6.7 λ/100 καταναλωση με λιγη προσοχη και ηταν πολυ ανετο και premium στην εκδοση distictive. Η οποια κοστιζει περι τα 41.250 ευρω χωρις πολλα πολλα και χωρις δωρα.
Δεν μπορεσα να δω φυσικα καταναλωσεις σε ταχυτητες ταξιδιου 120χλμ και τυχον αεροδυναμικους θορυβους. Σε ερωτηση μου να το βγαλουμε στην Αττικη οδο ο πωλητης με κοιτουσε σαν να του ειπα να μου κοψει 10.000 ευρω απο την τελικη τιμη.Πριν 5-10 χρονια θυμαμαι εμπαινες μεσα σε αντιπροσωπεια και σου επαιρναν πιπ@ και σου εκαναν ενα σωρο προσφορες και δωρα για να τους διαλλεξεις και τωρα η αγορα καινουργιου αυτοκινητου εχει γινει μια διαδικασια λες και πας σουπερ μαρκετ να παρεις φετα.
-
η έρευνα έγινε στην Ισπανία, χώρα με σχετικά παρεμεφερείς κλιματολογικές συνθήκες με την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος της (θερμοκρασίες, χρήση αλατιού στους δρόμους κ.λπ.) και αποτυπώνει το παράδοξο αλλά γνωστό ότι η VW είναι τελευταία στον Όμιλο VAG αλλά και την προσωπική μου ''αντιπάθεια'' στα αυτοκίνητα της Jeep που οφείλεται στην ποιότητα κατασκευής τους ...
https://www.gocar.gr/news/feed/40029,pio_axiopistes_markes_Eyrwph.html?fbclid=IwAR2VNXVVj5YnzllL00EWZxtkEtqKbaKf03tx88IkJ0ph2dkFKdQ8G9Mo6GI -
@diriras φίλε πήγαινε στο κόμβο Συγγρού και ζήτα τον πωλητή Αντωνατο. Είχα πάρει το αυτοκίνητο 3 φορές για test drive μόνος μου.
Εννοείται υπήρχαν δώρα(150€ Στη πρώτη ασφάλεια και φιμε σε όλο το αμάξι).
-
Domo arigato Mr robato.
-
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
@diriras φίλε πήγαινε στο κόμβο Συγγρού και ζήτα τον πωλητή Αντωνατο. Είχα πάρει το αυτοκίνητο 3 φορές για test drive μόνος μου.
Εννοείται υπήρχαν δώρα(150€ Στη πρώτη ασφάλεια και φιμε σε όλο το αμάξι).
Σε ευχαριστω πολυ φιλε, φυσικα και θα παω.
Και παλι τα δωρα που σου εκαναν για τοσα λεφτα αμαξι τα θεωρω λιγα, μαλλον ετσι εχει η κατασταση αυτες τις εποχες -
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχει βάλει κάποιος μεμβράνες αντηλιακές; Αν ναι του έβγαλαν τις ταπετσαρίες;.
Πήγα σήμερα ψηλά στην Ηρακλείου να βάλω μεμβράνες αλλά ήθελε να ξεκουμπώσει τις πόρτες και σηκώθηκα και έφυγα. Φοβάμαι σε καινούριο αυτοκίνητο με τόσα μπλιμπλίκια να ξεκουμπώσω τις πόρτες. Κάθε πληροφορία δεκτή.Ευχαριστώ.
Hyundai Tucson NX4 (2020)