-
@georgekn said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@georgekn said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εμένα πάντως εδώ στην τοπική αντιπροσωπεία ότι ανάκληση έχει βγεί για το Kona που έχω αμέσως εκτελείται...και επιστολή έχω λάβει...
Τώρα αν δεν είναι κάτι τρομερά επείγον (πχ ανάκληση για το φίλτρο πετρελαίου) το βλέπουν όταν πάω για προγραμματισμένο service.Δεν ξέρω αν είναι κάποια θέματα επικοινωνίας με συγκεκριμένους κατόχους, αλλά ξέρω δύο περιπτώσεις πετρελαιοκίνητων που έμειναν από κινητήρα.
Σε ποιο κινητήρα? Με τι βλάβη?
1,6 πετρέλαιο, λόγω του τεντωτήρα του ιμάντα χρονισμού.
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Να με και εγω, μέχρι πριν ένα μήνα η παραγγελία ήταν στον αέρα, με τις συμβουλές σας όχι μόνο κατάφερα να ανατρέψω τα δεδομένα αλλά πέτυχα και το χρώμα
Καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείτε όσο γίνεται...
-
Καλοτάξιδο και καλότυχο!
-
@criuser said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείτε όσο γίνεται...
Ως παλιό και έμπειρο μέλος του φόρουμ, μην κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος...
Παράθεση κουβαλώντας όλες τις φωτογραφίες...
Είναι προφανές ότι εύχεσαι στον αγοραστή του Tucson, μία σελίδα πριν...
Το έχει επισημάνει ο @fanis75 άπειρες φορές...
Φιλικά πάντα...
Υ.Γ. Γενική παρατήρηση...
Όταν απαντάμε σε κάποιον ακριβώς από κάτω από το σχόλιο του, πατάμε απάντηση και όχι παράθεση...
Δεν θέλει κόπο , θέλει τρόπο...
-
Σωστά αλλά δεν πρόλαβα να του τα πω στην προηγούμενη σελίδα...
-
@criuser said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Σωστά αλλά δεν πρόλαβα να του τα πω στην προηγούμενη σελίδα...
Μα δεν έχει καμία σημασία σε ποια σελίδα θα είναι η απάντηση σου...
Θα μπορούσες να γράψεις...
@czio Καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείτε όσο γίνεται...
Φαίνεται ξεκάθαρα σε ποιόν απευθύνεσαι...
@fanis75 ακούει?
-
Αυτά είναι υψηλή τεχνολογία και μόνο λίγοι την γνωρίζουν εδώ μέσα...
-
@czio περιμένουμε εντυπώσεις (όχι του Polo )
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@czio περιμένουμε εντυπώσεις (όχι του Polo )
Είμαι Θεσσαλονίκη με τον μεγάλο (δεν άντεξα)
Εννοείται θα στείλω με την πρώτη ευκαιρία. -
I’m
...
Να με και εγω, μέχρι πριν ένα μήνα η παραγγελία ήταν στον αέρα, με τις συμβουλές σας όχι μόνο κατάφερα να ανατρέψω τα δεδομένα αλλά πέτυχα και το χρώμαΚαλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Το αμάξι είναι κορυφαίο, δεν είμαι σίγουρα και ο καλύτερος κριτής μιας και η διαφορά του Polo με το tucson είναι χαοτική.
Πολύ ομαλή και ευχάριστη εμπειρία στον δρόμο, ανεξαρτήτως του είδους της επιφάνειας. Το σύστημα ανάρτησης απορροφά αποτελεσματικά τις ατέλειες του δρόμου, προσφέροντας ένα απαλό και ήσυχο εσωτερικό, ακόμα και σε σημεία όχι και τόσο ιδανικά(Μια εγνατία είχαμε και εμείς).
Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το blind spot monitoring, συγκεκριμένα στην Εγνατία ένας πήγε να με περάσει αρκετά επιθετικά και με πλησίασε επικίνδυνα πίσω αριστερά, το σύστημα ειδοποίησε με ήχο και μου έκοψε το τιμόνι ελαφρώς δεξιά για αποφυγή, νομίζω ότι όντως αυτό έγινε αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Με ζόρισε λίγο το κιβώτιο στην Θεσσαλονίκη κέντρο αλλά θα το βρω. Όπως και ότι τα κουμπάκια στα λεβγεδακια δεξιά και αριστερά του τιμονιού δεν τα έβλεπα τη νύχτα.
Η κατανάλωση κυμάνθηκε στα 7lt/100km μεικτά
αν και πήγαινα υπερβολικά χαλαρά μεταξύ 2200 και 2800 στροφές.
Αυτά για αρχή, προς το παρών είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Είμαι ακόμη με τις ζελατίνες στις οθόνες
-
Το αμάξι είναι κορυφαίο, δεν είμαι σίγουρα και ο καλύτερος κριτής μιας και η διαφορά του Polo με το tucson είναι χαοτική.
Πολύ ομαλή και ευχάριστη εμπειρία στον δρόμο, ανεξαρτήτως του είδους της επιφάνειας. Το σύστημα ανάρτησης απορροφά αποτελεσματικά τις ατέλειες του δρόμου, προσφέροντας ένα απαλό και ήσυχο εσωτερικό, ακόμα και σε σημεία όχι και τόσο ιδανικά(Μια εγνατία είχαμε και εμείς).
Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το blind spot monitoring, συγκεκριμένα στην Εγνατία ένας πήγε να με περάσει αρκετά επιθετικά και με πλησίασε επικίνδυνα πίσω αριστερά, το σύστημα ειδοποίησε με ήχο και μου έκοψε το τιμόνι ελαφρώς δεξιά για αποφυγή, νομίζω ότι όντως αυτό έγινε αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Με ζόρισε λίγο το κιβώτιο στην Θεσσαλονίκη κέντρο αλλά θα το βρω. Όπως και ότι τα κουμπάκια στα λεβγεδακια δεξιά και αριστερά του τιμονιού δεν τα έβλεπα τη νύχτα.
Η κατανάλωση κυμάνθηκε στα 7lt/100km μεικτά
αν και πήγαινα υπερβολικά χαλαρά μεταξύ 2200 και 2800 στροφές.
Αυτά για αρχή, προς το παρών είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Είμαι ακόμη με τις ζελατίνες στις οθόνες
καλοτάξιδο αλλά θα σου πρότεινα να μην κοιτάς καταναλώσεις (έχεις υπερβολικά λίγα χιλιόμετρα). Κοίτα να το ευχαριστηθείς, μια χαρά αυτοκίνητο είναι. Από το Polo...
-
Από όπου και αν το δεις είναι πολύ όμορφο, να εδώ πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι συνειδητοποιώντας την κουτσουλιά δίπλα από την δεξιά μπάρα στην οροφή .
Θέλω να περάσω μεμβράνες για δροσιά και προστασία στα τζάμια εκτός παρμπρίζ, το μέγιστο visible light που έχω βρει είναι 70%, όπως βλέπετε τα τζάμια είναι ήδη σκούρα από εργοστάσιο, θα έχω προβλήματα με τον νόμο ακόμη και ορατότητας;
-
Από όπου και αν το δεις είναι πολύ όμορφο, να εδώ πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι συνειδητοποιώντας την κουτσουλιά δίπλα από την δεξιά μπάρα στην οροφή .
Θέλω να περάσω μεμβράνες για δροσιά και προστασία στα τζάμια εκτός παρμπρίζ, το μέγιστο visible light που έχω βρει είναι 70%, όπως βλέπετε τα τζάμια είναι ήδη σκούρα από εργοστάσιο, θα έχω προβλήματα με τον νόμο ακόμη και ορατότητας;
Τα πίσω δεν ενδιαφέρουν τον νόμο, στα μπροστά θα σου πρότεινα τα NanoCeramic Medium της LLumar και πίσω τα light για να μην σκουρήνουν περισσότερο.
-
Πήγα χθες σε επίσημο εφαρμοστή Llumar της περιοχής και μου είπε ότι τα τελευταία 2 χρόνια δουλεύει και τις xpel γιατι τις θεωρεί καλύτερες, τώρα αν ο πραγματικός λόγος είναι οτι τον βολεύουν καλύτερα στην εφαρμογή ή έχει περισσότερο κέρδος δεν ξέρω.
Εγώ για llumar πήγαινα αλλά τώρα με προβληματισε και με έβαλε σε δευτερες σκέψεις μπορεί να τραβηχτώ Θεσσαλονίκη.
-
Πήγα χθες σε επίσημο εφαρμοστή Llumar της περιοχής και μου είπε ότι τα τελευταία 2 χρόνια δουλεύει και τις xpel γιατι τις θεωρεί καλύτερες, τώρα αν ο πραγματικός λόγος είναι οτι τον βολεύουν καλύτερα στην εφαρμογή ή έχει περισσότερο κέρδος δεν ξέρω.
Πολύ καλύτερες οι Xpel, εαν συγκρίνεις χαρακτηριστικά. Οi llumar είναι γνωστές γιατί είναι από τις πρώτες εταιρίες (πάνω από 30 χρόνια), αλλά πλέον έχουν ξεπεραστεί τεχνολογικά.
-
Μετέτρεψαν το πίνακακι με xpel προϊόντα σε text το πέρασα ως prompt στο chat gpt και του έκανα 2 ερωτήσεις.
- Τι σημαίνουν οι στήλες
Οι στήλες στον πίνακα που μοιραστήκατε αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της XPEL. Συγκεκριμένα:
Visible Light (Ορατό Φως): Το ποσοστό του ορατού φωτός που επιτρέπεται να περάσει από το υλικό.
Solar Energy (Ηλιακή Ενέργεια): Η ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που απορρίπτεται από το υλικό.
UV (Υπεριώδης Ακτινοβολία): Η απόρριψη της υπεριώδους ακτινοβολίας.
IRER (Infrared Energy Rejection - Απόρριψη Υπέρυθρης Ενέργειας): Απόρριψη της υπέρυθρης ακτινοβολίας σε μια συγκεκριμένη περιοχή του φάσματος.
IR Rejection (Απόρριψη Υπέρυθρης Ακτινοβολίας): Απόρριψη της υπέρυθρης ακτινοβολίας.
Glare (Λάμψη): Το ποσοστό μείωσης της λάμψης.
Shading (Σκίαση): Το ποσοστό μείωσης της σκίασης.
Transmittance (Διαπερατότητα): Το ποσοστό του φωτός που διαπερνά το υλικό.
Reflectance (Ανάκλαση): Το ποσοστό του φωτός που αντανακλάται από το υλικό.
TSER (Total Solar Energy Rejected - Συνολική Απόρριψη Ηλιακής Ενέργειας): Η συνολική απόρριψη της ηλιακής ενέργειας.2η Ερώτηση
Θέλω την μεγιστη προστασία από τον ήλιο την μεγιστη απόδοση θερμοκρασίας στην καμπίνα με την μεγιστη ορατοτηταChatGPT
Για τη μέγιστη προστασία από τον ήλιο, τη μέγιστη απόδοση θερμοκρασίας στην καμπίνα σας και τη μέγιστη ορατότητα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν με υψηλή απόρριψη της ηλιακής ενέργειας (Solar Energy Rejection) και υψηλή απόρριψη της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV Rejection). Τα προϊόντα "XPEL PRIME XR PLUS 70" και "CS Black 70" από τον πίνακα που μοιραστήκατε φαίνεται να πληρούν αυτά τα κριτήρια. -
Εγώ για llumar πήγαινα αλλά τώρα με προβληματισε και με έβαλε σε δευτερες σκέψεις μπορεί να τραβηχτώ Θεσσαλονίκη.
πολύ καλές και οι Llumar
αλλά οι XPEL και οι 3M καλύτερες για μένα
οι φτηνές σειρές της XPEL όχι τοσο καλές μονο η κορυφαία της σειρα. Στις πιο φτηνές καλύτερες οι φτηνες τις 3M (τις είχα στο παλιο μου αμάξι)
Τώρα εχω XPEL και στα 2 οχηματα μου (τις φτηνες στο 1 και τις ακριβές στο άλλο XPEL XR PLUS)
εδώ στο Puma που έχει τις ακριβές. Είναι ότι καλύτερο νομίζω για αντιηλιακές μεβρανες
Youtube Video -
@cirus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
εδώ στο Puma που έχει τις ακριβές. Είναι ότι καλύτερο νομίζω για αντιηλιακές μεβρανες
Youtube VideoΕισαι μερακλής
-
@cirus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εισαι μερακλής
Ευχαριστώ
Hyundai Tucson NX4 (2020)